Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Twee binnenkatten waarvan 1 erg gevoelig maakt dat je geen troep op je vloer wilt. Geen vieze geurtjes, geen stof en zeker geen kattenplasjes buiten de kattenbakken. Van alles geprobeerd, zelfreinigen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Om te beginnen heel eenvoudig om te bestellen, levertijd is zeer kort dus na 2 tot 3 dagen heb je uw bestelling. Eerst had ik van waarom niet, slechter kan het niet dan een kat die naast haar bak gaa... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik gebruikte altijd de kattenbakvulling van de Lidl maar die veroorzaakt veel stof en onze katten hebben waarschijnlijk daardoor vaak korstjes bij hun ogen. Net pas gestart met Pacha vulling en nog aa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deze kattenbak vulling is echt fantastisch! Je kan de vulling veel langer gebruiken dan andere vullingen en het blijft schoon ruiken! Het enige is dat de fijne korreltjes soms mee komen wanneer mijn k... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros para mascotas

Escrito por la empresa

Pacha is een geurvrije kattenbakvulling die de gezondheid van je kat analyseert. Gratis geleverd elke maand bij jou thuis. Schoon, veilig en makkelijk te onderhouden — test ‘m vandaag zonder risico met onze tevredenheidsgarantie (als je ‘m niet mooi vindt, krijg je binnen 2 klikken je geld terug en mag je de kattenbakvulling houden (geen retour nodig)).

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een schonere oplossing voor onze…

Een schonere oplossing voor onze automatische kattenbak dan het zand dat we voorheen gebruikten. Je hebt zo'n bak om er minder werk aan te hebben en dit "zand" past daar goed bij omdat het minder vaak vervangen hoeft te worden.

Tot dusverre vinden de twee poezen het prima en gaan ze er zonder problemen op, we zullen zien hoe lang we doen met deze ene zak. So far so good :-)

7 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alles wat ze beloven klopt niet

Alles wat ze beloven klopt niet. Het zand wordt overal in het huis rondgestrooid, en geurt vies na een paar dagen, net zoals normaal kattenzand. Bovendien is het enorm moeilijk het abonnement op te zeggen. Het komt zo ver dat je niet eens je abonnement kan stopzetten omdat ‘het systeem de bestelling al verwerkt heeft’…. terwijl de bestelling volgens het abonnement pas binnen een week zou geplaatst worden. De bestelling was nog niet eens betaald, ingepakt of verzonden. Neen, vooraleer je je abonnement kan opzeggen moet je eerst de betaling van je eerstvolgende bestelling laten doorgaan terwijl je eigenlijk het product niet meer wil (omdat het gwn een slecht product is), moet je vervolgens de bestelling laten opsturen en daarna de bestelling weigeren aan de deur zodat het kan teruggezonden worden (heel ecologisch allemaal!). PAS DAN kan men je abonnement stopzetten…. schandaleus en lachwekkend tegelijkertijd dat dit de dag van vandaag nog kan. Absolute afrader!

6 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Niet zwaar ik heb rugproblemen ben…

Niet zwaar ik heb rugproblemen ben mindervalide. Wordt thuis afgeleverd, geen stank en zo klaar met kattenbak schoonmaken, sta niet zo lang voorovergebogen dus rust voor mijn rug. Super blij mee ik raad het aan voor anderen die hier nog niet aan durven beginnen.

4 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tot nu toe zeer tevreden.

Ik heb de kattenbak nu voor de tweede week in gebruik heb. Op basis hiervan constateert ik dat het erg licht is, de plas goed opneemt en niet stuift. De bak ruikt (nog) niet. De kat loopt wel korreltjes uit de bak wat met voorgaande kattenbakvulling ook gebeurde. De kat ging er direct op dat 1 op (ik had een klein beetje oude kattenbakvulling door de nieuwe gedaan). Voor alsnog ben ik tevreden. Is alleen afwachten is het minimaal 4 weken geurloos en droog blijft.

4 de abril de 2026

Ervaring wist ongeloof

Eerlijk, ik geloofde er niet zo in, maar omdat mijn huidige korrels me zo tegenstonden en ik toch zoekend was, heb ik een zakje geprobeerd.
Top spul!! Er ligt wel geregeld wat naast de bak, dus dat probleem ben ik nog niet kwijt, maar mijn mannen hebben een open bak en die zou gewoon wat dieper moeten. Maar heus waar, geen stank! Geen urine bewaarplaats onderin... ik ben echt meer dan tevreden.

31 de marzo de 2026

Echt geweldig product!

Echt geweldig product!
Ik heb al jaren een kat als huisdier en lette goed op goede kwaliteit kattenbakkorrels , een schone kattenbak en kwaliteits voer.
Toch rook ik de kattenbak steeds wel een beetje na al minder dan een week na verschonen.
Ik heb Pacha gekocht vanwege de beloftes/ het verhaal en de reviews.
En ik moet zeggen dat het echt werkt.
De kattenbak blijft geurvrij, heel schoon en poes gaat er ook gewoon op zonder eindeloos te graven en aan de kap te krabben.
Ook het overgeven is een heel stuk minder wat mij wel doet nadenken over de uitleg van Pacha mbt wat poes inademde met de “oude” korrels.
Het kost wat maar een gezonde kat en geurvrije kattenbak zijn het mij zeker waard!

3 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ABSOLUUT GEEN AANRADER!!

GEEN AANRADER!!! Als de optie voor nul sterren bestond, had ik dat maar gedaan!! Ik was op vakantie toen ik dit kattenbakvulling in een advertentie op instagram kreeg te zien en dacht van interessant. Het belooft veel en Pacha hebben op hun website staan dat je je geld terugkrijgt als het niet bevalt dus dacht laat ik maar uitproberen en heb gelijk 3 zakken besteld omdat het goedkoper was en omdat ik dacht van ja blijkbaar hebben ze zoveel zelfvertrouwen in het product wat ze verkopen. Twee weken later kwam ik weer thuis en heb de vulling in een schone bak gedaan. Allereerst: ze zeggen stofvrij of minder stof, maar ik kan je gelijk zeggen dat dat niet klopt. Elke keer dat ik bij de bak kwam had ik een kribbelhoest gekregen. Ik heb dus maar 1 kitten van 3 maanden dus ze plast en poept niet veel. Nou na 3 dagen was de geur helemaal niet aangenaam en de vulling verkleurd naar geel alsof er 10 katten in hebben geplast en ik moest er gelijk van af!!! Ik heb dat bekendgemaakt bij Pacha maar als reactie krijg ik vragen zoals: waar had je de bak staan, zijn er apparten in de buurt? Heeft je kat veel geplast?. Ik gaf antwoorden daarop en kreeg als reactie van hen dat ik het goed heb gedaan en dat het raar is dat de bak toch zo is geworden. Ik mocht 20% korting op de volgende bestelling. MAAR wat moet ik met een korting?? Denk je dat ik weer ga bestellen? Ik ben toch niet gek joh! Ik heb dus gevraagd of zij hun belofte willen nakomen en mijn geld terug willen geven, maar ik kreeg als antwoord dat dat niet kan omdat het buiten de 30 dagen garantie is!! Geloof me, een vulling waar je rond 25 euro voor betaalt, heeft hen paar centen gekost met dat slechte kwaliteit!!!!

22 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik stond er toch sceptisch tegenover

Ik stond er toch sceptisch tegenover, maar wou het toch eens uit proberen. Maar Pacha doet wat het beloofd: geen geuren, de kakjes kan je er heel gemakkelijk uithalen zonder dat het een knoeiboel wordt en de pipi roei je onder de rest. Wij zijn nu nog maar 1 week in gebruik maar de resultaten zijn opmerkelijk.

29 de marzo de 2026

Gebruik Pacha kattenbakvulling

Totdat ik over ging op Pacha kattenbakvulling, hadden mijn 2 katten klonterende kattenbakkorrels. Nu 1 week Pacha kattenbakvulling, bij de overgang een klein beetje oude vulling er bij gedaan en nog een 2e bak met de oude vulling, hier hebben zij 1x 2plasjes in gedaan verder alleen de bak van Pacha gebruikt. De hoopjes zijn echt uitgedroogd dus makkelijk uit te scheppen verder schep ik 2x per dag de bak om. Omdat dit een grote bak is, heb ik 2 zakken in de bak gedaan. Tot op heden heel erg tevreden, ik zal over 3 weken laten weten of het inderdaad 4 weken goed blijft gaan.

25 de marzo de 2026

Zeer tevreden

Ik gebruik het pas twee weken en ik ben heel heel erg tevreden. Ik vraag me alleen af of de vulling het wel vier weken volhoudt. Dat lijkt me bijna niet mogelijk. Maar verder wordt in alle opzichten de belofte waargemaakt

20 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.