Heb de keramische coating gebruikt en…
Heb de keramische coating gebruikt en mijn auto staat te blinken.
Met interieur mat cleaner mijn bekleding en stuur gedaan.
Ben zeer tevreden of de spullen van millionshine en proberen waard.
Ontdek de poets producten van Million Shine en laat jouw auto, motor, boot of huis weer glanzen.
Witte vlinderweg 9G, 1521ps, Wormerveer, Holanda
Heb de keramische coating gebruikt en mijn auto staat te blinken.
Met interieur mat cleaner mijn bekleding en stuur gedaan.
Ben zeer tevreden of de spullen van millionshine en proberen waard.
Top producten van millionshine net als de communicatie en de service! Hier kunnen veel bedrijven nog een voorbeeld aan nemen! Voor mij alleen nog maar Millionshine 🔥🔥. Groetjes Detailer Zonne(Mark)
Top producten heb de set besteld en super resultaat keramische was blijft zeker 3 maanden zitten
Overzichtelijke site om producten voor je auto uit te zoeken.
Heb het hele pakket gekocht en is super kwaliteit zelfs de geur ruikt heerlijk.
Koop hier zeker weer.

Super bedrijf!
Kwaliteit artikelen en top klantenservice!
Raad dit bedrijf zeker aan ! 5 sterren !

Respuesta de Millionshine.nl
Top spul!!! Vooral de interieur cleaner en glas cleaner. Werkt als een tierelier💪💪💪