Et godt og velstruktureret forløb. Har givet gode enkle redskaber til at give ro i hovedet. For mig har det givet en forståelse af hvad der sker i hjernen, hvad jeg skal være opmærksom på og hvorda... Ver más
La empresa ha respondido
Mindcamp forløbet har for mig virkelig været en øjenåbner for, hvor stor en betydning ens tankemønstre har for ens hverdag. Med det sagt, at små justeringer i ens tankemønster kan skabe ro i hovedet... Ver más
La empresa ha respondido
Dette forløb har været super let at følge. Mads og Martin er utrolig dygtige til at guide, forklare på en let og spiselig måde, hvordan hjernen og vores vaner fungerer. Jeg har lært at kontrolle... Ver más
La empresa ha respondido
Kæmpe tak til Martin og Mads - Jeg har lyttet til HjerneRo podcasten nu igennem et år og er såvel vild med samt meget taknemmelig over de redskaber og erfaringer, der deles ud af i samtlige afsnit. Je... Ver más
La empresa ha respondido
Mindcamp tilbyder et online forløb kaldet Hjernero. HjerneRO lærer dig at fjerne bekymringer og uro i hovedet, så du kan blive stressfri og få dit overskud tilbage. Forløbet er udviklet af psykologer og er baseret på den nyeste og bedste forskning, som psykologien har at tilbyde 🧠
Dinamarca
Fantastisk forløb. Har gjort en kæmpe forskel for mit velbefindende. Skal næsten prøves af dem der er psykisk presset

Respuesta de Mindcamp
Det er nu 30 dage siden at jeg afsluttede Mindcamp.dk 4 ugers forløb.
Det er nu 30 dage siden at jeg afsluttede mit forløb hos Mindcamp.dk! og der er ingen tvivl om at forløbet har hjulpet mig på rette vej, selvom jeg godt ved at min rejse til bage ikke er slut endnu.
Jeg var pt. kørt lidt fast og følte ikke at jeg rigtig kom videre. Men så i går modtog jeg en ny mail fra Mindcamp.dk med et tillæg til at bygge videre på det jeg allerrede havde lært. Det er bare så fedt at de ikke bare slipper en efter deres 4 ugers forløb.
jeg kan varmt anbefale forløbet til andre der er i en situation med stress eller som Martin kalder det "Tanke mylder"

Respuesta de Mindcamp
Hej! Jeg vil sige tak for et rigtig godt hjernero forløb! Jeres forløb er meget overskueligt bygget op med gode redskaber, lige til at gå igang, selvom jeg var i tvivl om jeg havde nok overskue til at prøve nye tiltag lige pt. Jeg mærker tydeligt fremskridt, prøver at være tålmodigt og øver mig dagligt😊. Tak for jeres engagement og jeg glæder mig til at høre mere fra jer. Vh Claudia 😊

Hej Mads og Martin,
Jeg vil lige tage et øjeblik og bare sige et mega TAK for jeres massive hjælp i mit liv. Jeg har prøvet mange ting i jagten på hjernero, før jeg overhovedet kendte til begrebet. Jeg har prøvet alt fra almindelig psykolog, herunder kognitiv terapi, metakognitiv terapi, self-compassion teknikker, meditationer i lange baner, mindfulness, træning, mm og intet har virket som jeres forløb. Og nu forstår jeg hvorfor efter at have læst teori PDF'en i uge 4 omkring mindset analysen.
Jeg er i mit uge 4 i forløbet, og effekten er allerede næsten overvældende. Der har været dage hvor jeg er blevet helt rørt over at opdage at jeg kan så meget mere end jeg har troet i lang tid. Jeg har overskud og ressourcer jeg ikke turde håbe på og livet åbner sig op for mig på en helt ny måde. Jeg kan være så meget mere for mine nærmeste og ikke mindst for mig selv, og det føles fantastisk!
Jeg er ekstremt taknemmelig for at jeg efter de sidste bare 3 uger bare kan slippe bekymringer og opdage overtænkning inden det griber om sig.
Jeg er jer evigt taknemmelig og jeg har allerede anbefalet jer til alle der vil høre på mig :-)
Tak!!
Bedste hilsner
Peter

Respuesta de Mindcamp
Jeg er på sidste uge af mit HjerneRo forløb, og jeg må ærligt sige, at det virkelig har hjulpet mig gennem min stress og angst. Mads og Martin er nogle mega seje mennesker, der bruger deres egne erfaringer til at hjælpe alle os, og det skal I have kæmpe ros og tak for!
Jeg giver HjerneRo mine varmeste anbefalinger.

Respuesta de Mindcamp
Jeg har prøvet stress af flere omgange og dermed også pyskolog og diverse selvstudiebøger, gode råd fra alle venner og bekendte, læst artikler og nyhedsbreve osv osv...
Alt har hjulpet noget af vejen. Men INTET har hjulpet hele vejen til mental frihed som jeg kalder det - før jeg prøvede Hjernero kurset.
For første gang i mit efterhånden lange liv, har jeg fundet en metode som har "knækket" koden til at slippe af med uhensigtsmæssig håndtering af triggertanker og uro. Og det er en stor lettelse.
Og ja det skal sikkert holdes ved lige og det er nemt gjort når man bare kan klikke ind på platformen og har adgang til hele kurset igen.
Men i skrivende stund, 1,5 måned efter mit forløb har jeg faktisk ikke holdt ret meget ved lige (der gik lige sommerferie i den) men det har indtil videre heller ikke været nødvendigt. Jeg føler på samme måde og har det samme overskud som da jeg lige var færdig med kurset.
Når jeg næste gang taler med en stress ramt eller bare en ven eller kollega som ofte bekymrer sig, så er det HELT sikkert at jeg skal fortælle dem om dette kursus som virkelig kan forandre dit liv.

HjerneRO ER MULIGT!
Med forløbet her får du få, konkrete og værdifulde værktøjer.
Det der ofte bliver formidlet kompliceret og svært formår Mindcamp, at gøre let at forstå.
Med deres værktøjer bliver du guidet til at tage små, men vigtige skridt, så du kan skabe HjerneRO, når du ønsker det.

Respuesta de Mindcamp
Jeg skulle lige tage tilløb til at deltage i hjerne-ro forløbet. Med tilbagevendende stress et det et dejlig overskueligt kursus. Jeg tror ikke at stressen nu presser sig på mere.
Tak for det.

Respuesta de Mindcamp
Da jeg trykkede på knappen , gav det allerede lidt ro i kroppen. Har været igennem mange forskellige forløb og tænkte dette skal prøves efter 1;5 års sygemelding med arbejdsrelateret stress reaktion.
De første 3 øvelser var nemme at gå til og gav også mærkbar ændring for mig. Den sidste driller lidt, men jeg tror på den kommer under huden. Men det kræver “ træning” hver dag. Det skal ikke ses som overstået efter forløbet.
Det kan varmt anbefales , selvom det en stor udgift, er det reelt kun 2;5 psykolog time, så det hentet hjem, med forhåbentlig godt resultat.
Jeg kan tydelig mærke forskel dag for dag .

Respuesta de Mindcamp
Mindcamp er mindblowing godt! Alle burde faktisk prøve det, for alle - uanset sted i livet, vil kunne lære noget helt essentielt om sig selv!

Respuesta de Mindcamp
En fin teaser med punkter for genkendelig overtænkning i hverdagen der gjorde at jeg tilmeldte mig.
Godt oplæg uge for uge med værktøjer.
Dog førte linkene i mails ikke direkte ind til den pågældende uge så jeg skulle “bladre” meget for at komme ind

Respuesta de Mindcamp
Super god måde at give dig selv noget mere kontrol over dine tanker og din hverdag i det hele taget.
Jeg begyndte selv på programmet, for at få nogle værktøjer til at tackle min angst og det har jeg helt klart fået.
Det er altid det værd, at invistere i sig selv, så kan kun anbefale det her program til alle der går op i deres eget velbefindende

Respuesta de Mindcamp
Mindcamp er fantastisk 💖.du kan følge deres nyhedsbrev ,få super redskaber ,ganske gratis .hvilket vi har gjort hjemme ved os . Nu har vi deltaget i Hjernero forløbet . Ganske enkelt - fantastisk arbejde fra Mindcamp ,og den bedste hjælp .og du kan gøre det hjemme , 10 🌟🌟🌟🌟🌟med 💕💕 tak

Respuesta de Mindcamp
Sindssygt godt forløb som alle burde prøve. Jeg har gode redskaber til resten af livet. Tak for det

Respuesta de Mindcamp
Mindcamp har et virkelig godt koncept. Det bygger på den nyeste viden. Jeg har i snart et år kæmpet med stress, og det er efter mit forløb med Mindcamp, at jeg har mærket den største positive fremgang. Jeg har fået nogle rigtig gode redskaber og fået præsenteret teorien bag, på en god og forståelig måde.

Respuesta de Mindcamp
Jeg har i mange år haft en betydelig arbejdsbyrde, (+55 timer hver uge, ) det eneste der fik mig igennem dette, var nogle løse ideer om hvordan jeg burde tænke og agere og hvilke vaner jeg burde dyrke for at kunne holde til dette pres.
Da jeg prøvede HjerneRo forløbet blev jeg glædeligt overrasket over at se nogle af disse ideer og flere til, artikuleret og systematiseret på en nem og overskuelig måde der gør dem nemme at anvende i ens dagligdag.
Jeg er idag i medicinalbranchen, hvor der ofte er travlt, her anvender jeg hver dag principperne i HjerneRo forløbet til at have overskud hele dagen.

Respuesta de Mindcamp
Tankemylder og dermed svingende humør 🥹😅
Jeg har i flere år søgt højt og lavt efter hjælp til mit tankemylder og dermed svingende humør.
For kort tid siden “faldt” jeg tilfældigt over MindCamp og dermed HjerneRo. Jeg fandt det meget interessant og ville give det en chance og har bestemt ikke fortrudt. Jeg har en kronisk lidelse - dystoni - som netop giver stress-symptomer og dermed tankemylder.
Jeg har fulgt on-Line kurset i de 4 uger det varer og er vildt begejstret. Det har ændret SÅ meget på mit tankemylder og mit humør.
Øvelserne er supernemme at forstå - indrømmet, jo længere man kommer frem i forløbet, bliver det lidt sværere, men bestemt ikke umuligt.
Undervejs får man en let forståelig forklaring på, hvad der sker i hjernen ved stress/ingen stress. Det var bestemt en øjenåbner for mig.
Én af øvelserne er en “taknemmelighedsøvelse”. Man får forklaret, at taknemmelighed øger stoffet Serotonin, som bl.a. øger ens humør 🥳, wauw, er det mon muligt - og ja, dét er det.
Det er meget simpelt at følge kurset, men det har en enorm stor virkning.
Jeg kan på det varmeste anbefale at give dette kursus en chance - det vil ikke fortrydes.
Stor tak til de friske fyre bag MindCamp🙏

Respuesta de Mindcamp
Når man i forvejen er fyldt helt op i hovedet, er det super vigtigt med simple værktøjer og en lille (ikke tidskrævende) indsats.
Det får man lige her... OG DET VIRKER FAKTISK!
Som en anden skrev er det ikke et kvik-fix, men øvelse gør mester, og der er små fremskridt st spore hver dag hvis man virkelig er indstillet på at arbejde med sig selv, og har fundet en god eksisterende vane at koble værktøjerne på.
Jeg er vild med konceptet, og taler med alle venner og kollegaer om forløbet.
Jeg er fan, og kan kun give min varmeste anbefaling.
Jeg håber I når ud til 5.000.000 mennesker.

Respuesta de Mindcamp
Kurset er nemt at gå til og øvelserne nemme at udføre og forstå. Gode videoer med forklaringer. Falder man lidt af undervejs, kan man nemt samle op og komme igang igen. Som de siger er det ikke et Kvickfix, men en proces man skal igennem. Langsomt kommer man til at forstå tankemønstre og uhensigtsmæssige vaner som giver stress og tankemylder. Dejligt at de bruger referencer fra deres eget liv.
Kan bestemt anbefales.

Respuesta de Mindcamp
Hvis man vil gøre en investering i sig selv og sin mentale sundhed, så skal du give Mindcamp og deres produkt et skud!
Kurset er let at gå til. Man får nogle værktøjer med sig, som man kan bruge videre og det bedste ved det hele, er at man får skabt fundamentet for nye vaner og rutiner.
Det er noget der gavner en, kan jeg fortælle!
Kan kun anbefale Mindcamp og deres HjerneRo.

Respuesta de Mindcamp
Más información sobre otros tipos de reseñas.