MiniE
Consulta las opiniones de los clientes
Sjældent har jeg oplevet noget så ringe, potentielt decideret scam. 1) de har aldrig leveret den vare jeg har bestilt og betalt for 2) efter meget besvær lykkedes det, at få dem til at afbest... Ver más
Vi har kun oplevet trofast, god, hurtig og serviceminded kundekontakt! Lækre produkter og hurtig levering. Vi har købt flere produkter hos MiniE alt fra barnevogn af mærket Naturkind, madras, dyne, pu... Ver más
Jeg har købt barfodssko fra hjemmesiden flere gange til både mine børn og mig selv. Jeg er yderst tilfreds med skoene hver gang, eneste minus er at børene tit får federe sko end jeg ;-) Rigtig godt... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
MiniE er en stor webshop sælgende moderne stofbleer, økologiske stofbind, bæreseler og meget, meget mere!
Información de contacto
Grønnevej 6, 8680, Ry, Dinamarca
- Kontakt@minie.dk
- minie.dk
Simpelt tyveri?
Sjældent har jeg oplevet noget så ringe, potentielt decideret scam.
1) de har aldrig leveret den vare jeg har bestilt og betalt for
2) efter meget besvær lykkedes det, at få dem til at afbestille ordren. Hvilket ikke er sket, de har bare beholdt pengene
3) de svarer ikke på mails
4) de tager ikke telefonen (i den i forvejen latterligt begrænsede kundeservice tid)
Jeg har stadig ingen vare fået, ikke fået mine penge igen og kan ikke komme igennem til dem. Jeg er oprigtigt i tvivl om det er scam eller inkompetence på værste niveau
Ingen leveranse, ingen informasjon
Én av to varer jeg bestilte kunne ikke leveres da den ikke var på lager likevel. Dette fikk jeg ikke vite før jeg purret på leveransen. Den andre varen er uvisst når kan leveres, viser det seg. Dette fikk jeg vite mer enn et par uker etter bestillingen, etter nok en purring. Jeg ville gjerne ha fått denne informasjonen uoppfordret, og helst på forhånd, slik at jeg kunne velge noe annet. Det ville kanskje ha tatt en måned å få bare én av varene, og jeg har selvfølgelig avbestilt.
Sender forkert vare og nægter at betale for returnering
Bestilte nogle Little Lamb-indlæg, hvor der ikke fremstod, hvilken størrelse det var. Jeg skrev i kommentarfeltet, hvilken størrelse jeg skulle bruge, men MiniE sendte så den anden størrelse, og da jeg henvender mig til dem, mener de ikke, der er sket nogen fejl - de påstår, at jeg var velvidende om, at det kunne være enten den ene eller den anden størrelse. Det er jo uforståeligt nok i sig selv (og den type varer kaldes i øvrigt assorterede størrelser), men de nægter på den baggrund så også at betale for returneringen af varen. Hvad kan kommentarfeltet bruges til, hvis jeg åbenbart ikke kan bruge det til at skabe afklaring om, hvilken størrelse varen egentlig er?
Derudover tog det lang tid at modtage varen. Jeg bestilte lidt forskellige ting for at opnå fri fragt. Nogle af disse ting var udsolgt, men jeg måtte ringe til dem to gange med tre dages mellemrum, for at de kom frem til den konklusion og fik tilpasset og afsendt ordren. De brugte også en uge på at svare på min mail om den forkerte størrelse.
Helt igennem undervældende og skuffende oplevelse, som efter min bedste overbevisning er på kant med købeloven, men for en vare til 110 kroner gider man jo ikke forfølge den slags juridisk. Øv.
En allround fantastisk shopping-oplevelse
Virkelig overskuelig hjemmeside, lækkert udvalg i alle størrelser relevante til vores ordre, hurtig levering, fantastiske sko ✨ Tilfreds mor, far og børn 🤩 Tak endnu en gang, MiniE, for en god oplevelse.
Super service og gode priser😊
Ikke op til dato info
De skriver på deres side, at "Alle MiniE’s engangsindlæg er 100 % nedbrydelige og må skylles ud i toilettet."
Faktisk, minimum 2 producenter anbefaler heller ikke at smide deres produkter i toilettet.
Minimum ét produkt er heller ikke 100% nedbrydelig.
9 dage efter information er stadigvæk ikke ændret.
+1 stjerne for kommunikation
Great products and great people!
Great products and great people who help you when you need assistance in finding the right size shoes. Quick and easy you get the best products for you and you child.
Man får ikke pengene retur ved returnering!
Jeg købte nogle sko i slut november som min søn desværre ikke kunne passe. Jeg returnerede dem en uge senere dvs. i starten af december. Jeg har ikke modtaget pengene retur endnu. Jeg har også skrevet en mail til Minie i januar for at følge op på det, og de har slet ikke svaret. Synes virkelig det er en uprofessionel forretning og utrygt man ikke får pengene retur og heller ikke kan komme i kontakt med dem! Det er nu 2 måneder siden jeg sendte skoene retur og intet er der sket.
Lækre sko
Rigtig godt at der er taget indvendige mål i skoene så jeg har indtil nu aldrig haft behov for at send retur da skoene bare passer.
Jeg har ordret et udvalg
Jeg har ordret et udvalg, der var med god kommunikation med Luise og hurtig behandling.
Det passende barfodsko fra Koel er nu mine absolute yndlingssko.
Tusind tak
Seriøst hvor er der ringe kundeservice…
Seriøst hvor er der ringe kundeservice man kan ikke komme igennem på mobil eller mail. Nu har vi prøvet at ringe og skrive i 14 dage og der sker ikke ret meget. Kan vi ikke bare få en status på om vi får den vare vi har bestilt eller hvad der sker, det ville da være det mindste. Pengene de er trukket, det fungere åbenbart godt nok.
We have ordered from MiniE several…
We have ordered from MiniE several times, and they never fail to give us great advice, service and fast shipping.
Louise er mega serviceminded og har…
Louise er mega serviceminded og har altid lækre børnesko i mange forskellige farver og pasformer. De sender hurtigt og der er nem retur - de sender en returseddel med i pakken, så hvis størrelsen ikke passer, er det let at få pengene igen.
Dårlig kundeservice
D. 28/9 finder jeg et par sko på tilbud på deres hjemmeside, som jeg forudbestiller. Jeg får ordrebekræftigelse og lovning på at de kommer hurtigst muligt.
D. 11. Oktober får jeg så en besked om, at de ikke får skoene hjem og at de er nødsaget til at annullere ordren, men at jeg må sige til hvis jeg skal bruge hjælp til at finde et par andre sko.
Jeg henviser herefter til to par andre sko, for at høre om jeg kan få ét par af dem til samme pris, som dem jeg havde bestilt.
Jeg får beskeden, at det kan jeg ikke, da de er bredere end dem jeg forudbestille, men hvis jeg kan finde nogle der ikke er ekstra brede, kan jeg godt få dem til samme pris.
Herefter henviser jeg så til nogle andre sko, som ikke et ekstra brede.
Nu får jeg så besked om, at de er et anderledes materiale end dem jeg bestilte og at de derfor heller ikke kan prismatche dem. Jeg bliver dog henvist til, at jeg kan købe nogle andre der er på tilbud og at jeg derfor bare kan lægge en almindelig ordre.
For det første, så har de indgået en bindende aftale, som de ikke kan overholde og derfor er det op til dem at gøre det godt igen.
For det andet så har de spildt min tid. Jeg ventede i over 14 dage på at få at vide, at skoene slet ikke kom.
For at blive kompenseret, skal jeg selv spørge ind til tingene og når der så bliver lovet noget, så overholder de det ikke alligevel.
Jeg er super skuffet og mig og min familie køber selvfølgelig vores fodtøj andetsteds end minie.dk og feelthefeed.dk, hvis det er sådan firmaets kundeservice fungerer.
Har bestilt nogle vinterstøvler for 10…
Har bestilt nogle vinterstøvler for 10 dage siden og har kun modtaget bekræftelse derpå.
De svarer ikke på telefon eller e-mail.
Meget utilfredstillende.
Great service
Great service, superquick shipping and amazing selection of good quality barefoot shoes🙌
Rask levering og god kundebehandling
Rigtig god service
Rigtig god service, gode tilbud og godt udvalg. Deres webshopindhold og lagerstatus kan dog drille lidt og telefontiderne er ret begrænsede(dog svarer de ret hurtigt på mail). Det virker til det er nogle søde mennesker der står bag butikken.
Intet at sætte fingeren på!
Godt udvalg, især i barfodssko. Ofte gode rabatter på udgående sæsonvarer. Rimelig hurtig forsendelse. God vejledning ved spørgsmål. Hurtig og smertefri returnering og tilbagebetaling. Har handlet her flere gange og denne gang var bestemt ikke sidste.
Very good service
Very good service, good and big variety of products! Love The free return on shoes! I reccoment minie to everyone Who Are into barefootshoes or clothdiapers.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.