Én av to varer jeg bestilte kunne ikke leveres da den ikke var på lager likevel. Dette fikk jeg ikke vite før jeg purret på leveransen. Den andre varen er uvisst når kan leveres, viser det seg. Dette... Ver más
MiniE
Consulta las opiniones de los clientes
Sjældent har jeg oplevet noget så ringe, potentielt decideret scam. 1) de har aldrig leveret den vare jeg har bestilt og betalt for 2) efter meget besvær lykkedes det, at få dem til at afbest... Ver más
Vi har kun oplevet trofast, god, hurtig og serviceminded kundekontakt! Lækre produkter og hurtig levering. Vi har købt flere produkter hos MiniE alt fra barnevogn af mærket Naturkind, madras, dyne, pu... Ver más
Jeg har købt barfodssko fra hjemmesiden flere gange til både mine børn og mig selv. Jeg er yderst tilfreds med skoene hver gang, eneste minus er at børene tit får federe sko end jeg ;-) Rigtig godt... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
MiniE er en stor webshop sælgende moderne stofbleer, økologiske stofbind, bæreseler og meget, meget mere!
Información de contacto
Grønnevej 6, 8680, Ry, Dinamarca
- Kontakt@minie.dk
- minie.dk
Jeg køber næsten alle vores sko ved…
Jeg køber næsten alle vores sko ved MiniE og oplever kun stor service, hjælpsomhed, hurtig levering og nem returnering, hvis skoene alligevel ikke passer. Kæmpe tak til Louise og MiniE
Perfekt vare
Perfekt vare, lynhurtig levering. Bestilte torsdag aften, og lørdag formiddag havde min datter nye sandaler :-)
Fantastisk og hurtig service
Fantastisk og hurtig service, køber altid skønne barfodssko hos MiniE
Hurtig levering. Og nem retur hvis nødvendigt. Dejlig overskuelig hjemmeside, med de ting jeg var på udkig efter.
Stort udvalg
Stort udvalg, GRATIS returnering! Hurtig levering. Kan kun anbefales ☺️
Kjempe fornøyd med tøybleiene!😃 Kjøpte…
Kjempe fornøyd med tøybleiene!😃 Kjøpte min andre runde av dere da de er lette og bruke og de tørker raskt mellom hver vask! Kjempe fornøyd!😃
Ubehagelig, uærlig, uhæderlig
Efter en meget ubehagelig og uærlig privat handel mellem ejer Louise og jeg, føler jeg mig nødsaget til at viderebringe denne erfaring så den kan komme andre til gode. Hvis alt er godt, så er det sikkert fint, at handle her, men hvis der opstår noget med varen, reklamations-vise, så kan du være sikker på, at få en stor fed finger lige i ansigtet. For, at specificere hvad vores konflikt har omhandlet sker der dét, at Louise sælger mig en UV-dragt der bliver tilsendt mig gennem firmaet her. Prisen er underordnet. Der står intet om defekter/pletter/huller/misfarvninger i annoncen og der er ikke vist billeder af noget der skulle være galt med den. Heller ikke bliver der nævnt at varen er defekt hverken i opslag eller via besked. Det jeg så modtager er: en misfarvet dragt, med meget tydelige store sorte pletter på armene og i lynlåsen. Der er tydeligt slid på benene og dragten er i decideret ubrugelig stand. Louise nægter, at der er noget galt, skriver, at hun synes at varen er i god stand og spiser mig af med, at den var billig og at vi er uenige og derfor er den ikke længere for hendes vedkommende. Jeg ville 100% IKKE have købt varen, hvis jeg vidste hvor medtaget den var, prisen underordnet. Det var en beskidt, uærlig og uhæderlig handel som jeg har ondt i maven over. Jeg kan ikke forstå, hvordan man særligt som selvstændig forretningsdrivende kvinde har behov for, at snyde sine kunder sådan? Hvorfor så overhovedet sælge, hvis man ikke får tilfredse kunder ud af det? Så mit råd vil være IKKE at handle her og at holde sig langt væk. Jeg er dybt skuffet og håber ikke, at andre får samme modbydelige oplevelse. Desuden kan jeg læse mig til herinde, at mange har problemer med deres reklamationsret hos Louise og at hun ikke tager ansvar og føler sig hævet over købsloven, hvilket er lige præcis det jeg også har oplevet med hende privat, føj.

Respuesta de MiniE
ALTID hurtig ekspedition og…
ALTID hurtig ekspedition og imødekommende service - også i forbindelse med ombytning og andet bøvl ;) <3
God oplevelse
Venlig indehaver og god oplevelse at bestille herfra - også selvom ingen af vinterstøvlerne passede min søn. Jeg vil helt sikkert bestille herfra igen.
Quick shipping and good products👍
Lækre produkter
Lækre produkter, fin personlig vejledning og hurtig betjening 👌🏻 Særlig glad for fri retur af de lækre barfodssko, så flere str kunne prøves af :)
Fantastisk service og hurtig svar og…
Fantastisk service og hurtig svar og leveringstid! 😄 jeg ville dog ønske der var flere sko i min størrelse (41/42), samt flere stk af hver størrelse, hvis man har været lidt sent ude 🤞
Fantastisk kundeservice
Hurtig levering. Gratis retur på barfodssko. Rigtig god kundeservice.
Rigtig god oplevelse at købe sko
Rigtig god oplevelse at købe sko. God vejledning over mail. Nem returnering, da det var nødvendigt. Lækre sko, som vi er glade for. Bedste anbefalinger herfra.
Jeg har handlet hos MiniE nogle gange, og det har været uden problemer og med hurtig levering.
Dårlig indpakning og service
Havde købt noget forskelligt trælegetøj, som slet ikke var indpakket i kassen, men lå løst og slog mod hinanden i kassen. Kassen havde en hårdhændet tur i posten og var meget beskadiget og havde store huller ved ankomsten. Det at legetøjet ikke var indpakket, gjorde at en af tingene, som jeg havde betalt over 500 kr for havde en skade. Butikken ville kun give et lille afslag på 100 kr eller have mig til at sende retur i en ny kasse, jeg selv skulle skaffe. Det synes jeg er dårlig service for en fejl, som er butikkens. Valget var mellem meget besvær med at skulle fremskaffe en ny kasse og meget lille kompensation for en skadet vare.
Utroværdig hjemmeside
Det har kun været en god oplevelse at…
Det har kun været en god oplevelse at handle hos MiniE 😊❤️ Lækre varer, god service og hurtig levering 👍
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.