Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har købt et par begyndersko som sidder virkelig dårligt på mit barns fod. Skoene bliver ved med at falde af både når han kravler og går. Har været i kontakt med deres kundeservice som har været meget... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Øv… Havde købt disse til mine drenge på 1 år. Desværre sidder skoene ikke ordentligt fast og børnene får hele tiden “trådt dem skæve” når de rejser sig op, så de gør det sværere for dem at gå end hvi... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fik disse sko til min datter. Kvaliteten var ikke super og passede ikke rigtig. Too bad, jeg bytter dem til noget andet. Dette kunne jeg ikke da deres hjemmeside ikke virkede. Jeg blev så konta... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte 3 par begyndersko. Mit barn plejer ikke at vil have almindelige sko på, men siger slet ikke noget til bære minifus. De sikrer han ikke glider på underlaget og giver god støtte om foden. Vi oplev... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para bebés

Escrito por la empresa

Minifus er et aarhusiansk brand, skabt til at støtte børns udvikling gennem leg og bevægelse. Med nordisk design og omtanke skaber vi motoriske møbler, begyndersko og strømper, der gør hverdagen sjovere og mere inspirerende for både børn og voksne. Vi tror på, at de bedste øjeblikke skabes, når børn opdager verden på deres egne præmisser. Når små fødder tager modige skridt, når balance bliver en leg, og når nysgerrighed fører til grin og nye erfaringer. Hos Minifus handler det om at skabe rammerne for alt det – trygge, inspirerende og smukt designede.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, bestilte 3 par et hjem til, et til dagplejen og et par i nummeret større.. hun bruger dem flittigt, får dem dog meget nemt af selv når hun sidder ned😅

13 de enero de 2025

Overordnet god strømpe

Super hurtig levering
Strømperne sidder godt på foden, de er lidt store i str, men glider ikke så nemt. Jeg føler mig mere tryg med skridsikre strømper, når min datter vil rejse sig op.

10 de enero de 2025

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice

Min datter fik et par sko i julegave som var for store. Skrev til Minifus om de kunne ombyttes til en str mindre. Minifus var så søde bare at sende en ny str. til mig og lade mig beholde de andre til senere. Meget god service. Har ikke kunnet tage skoene i brug endnu, da de stadig er lidt store til min datter.

9 de enero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg synes de er mega gode

Jeg synes de er mega gode, dog er størrelsen lidt svær. De hedder 6-12 mdr og min datter er 7 mdr og er begyndt at rejse sig men her er skoene lidt for store endnu ☺️

7 de enero de 2025

Virkelig god service

Virkelig god service.
Jeg bestilte et par minifus til min datter, men da hun desværre ikke kunne passe dem, fik vi tilsendt et par nye i en større størrelse. Vi fik det fulde beløb retur samt fik lov at beholde dem hun ikke kunne passe. Vil kun anbefale at handle hos minifus 😊!

4 de enero de 2025

Fantastisk god service!!!

Fantastisk god service!!!
Jeg bestilte to par begyndersko ved jer da jeg var i tvivl om størrelsen til min lille pige. Det viste sig at det ene par var for lille. Jeg ville ombytte skoen til en større størrelse men Minifus sendte et nyt par sko afsted med det samme og så kunne jeg beholde det par der var for lille. Jeg skulle ikke bruge tid eller penge på at sende skoene retur. Minifus sendte et nyt par i en større størrelse uden mere opkrævning. Kanon og hurtig service.

2 de enero de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.