Mobi Living Opiniones 192

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geholpen door Moniquek Blind, wat een fijne en kundige verkoopster.Met het uitzoeken van onze meubels.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Positief: 1. Prachtige collectie 2. Vriendelijk en deskundig personeel, denken echt mee. Echt top! 3. Zorgvuldige bezorging Negatief: Informatie over de status order/afleveringsdatum laat... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kort geleden waren wij bij Mobi living in Alkmaar, omdat we op zoek waren naar een eettafel met eetkamerstoelen. Wij zijn op een zeer prettige, professionele manier geadviseerd door Leanne Schotten. T... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We waren op zoek naar een nieuwe tafel en nieuwe stoelen. We zijn goed voorgelicht en ze gaven nog wat extra tips voor een langere levensduur. Toen ons huis een half jaar later dan gepland werd opgele... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para el hogar
  2. Tienda de muebles
  3. Tienda de mobiliario para salones
  4. Tienda de sofás

Escrito por la empresa

Een dagje woonwinkelen, bij Mobi Living kan het! Met maar liefst 2500 m2 vol meubels en stijlvolle accessoires kun je met elke woonwens bij ons terecht. Bij Mobi Living vind je meubels uit de collecties van Henders & Hazel, Xooon en onze Mobi Living Huiscollectie. Bij ons is het mogelijk om designmeubelen te kopen, alles voor een prettige prijs! Onze adviseurs staan voor je klaar om je te voorzien van interieuradvies en voor het beantwoorden van al je vragen op interieurgebied. Kom langs bij Mobi Living en laat je inspireren!

4,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Prima gewerkt

Prima gewerkt, niets op aan te merken en een heerlijke comfortabele bank.

9 de agosto de 2022

Geachte heer Snijders,

Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop.

Goed geholpen

Aardige en kundige hulp, extra service in coronatijd, en erg blij met onze nieuwe bank en kast.

9 de agosto de 2022

Geachte familie Vermeulen,

Wij zijn blij dat wij u ook tijdens de corona periode toch van dienst konden zijn en wij zien u graag weer een keer terug.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer keurig geholpen en geen lange…

Zeer keurig geholpen en geen lange levertijd. De lamp hangt prachtig, heel blij mee.

20 de julio de 2022

Geachte mevrouw Zafarana,

Wat fijn dat u niet te lang op uw lamp hoefde te wachten. Wij hopen dat deze nog lange tijd prachtig blijft hangen.

Alles prima

Goed geholpen in de winkel. Netjes volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Meubels verder ook helemaal naar wens.

20 de julio de 2022

Tevreden!!

Een prachtbank met een goede zit, mooi afgewerkt, netjes afgeleverd en in elkaar gezet en ook nog tegen een redelijke prijs.
En tevens binnen de beloofde tijd geleverd.

19 de julio de 2022

Prima.

In de winkel prettig geholpen. Levering keurig op tijd en door twee vriendelijke monteurs afgeleverd en geplaatst.

12 de julio de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooi op tijd geleverd

Mooi op tijd geleverd, het onderstel en zitgedeelte zelfs in elkaar. Alleen een viltdopje vergeten. Verder prima!

27 de mayo de 2022

Geachte mevrouw Van Loenen,

Wat vervelend dat er een viltdopje ontbrak bij de levering. Wij hebben deze voor u nabesteld en het zal deze week bij u bezorgd worden. Fijn dat u voor de rest tevreden bent over uw aankoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mobi veel keuze en fijn advies

Mobi was onze 3e keuze qua winkel. Al eerder een bank gekocht naar tevredenheid. Ik vond al snel een bank naar mijn keuze maar op advies van de verkoper een andere bank, ook van Xooon, gekozen. Vriendelijk geholpen en advies was zeer professioneel. De verwachte bezorgdatum was exact in die week. Met 2 personen de bank neergezet, rotzooi opgeruimd en keurig. Nu inmiddels al 2 maanden in ons bezit en zeer tevreden.
Ik wilde graag een staaltje van de stof en dat ging niet via Mobi. Via Xooon was het echter geen probleem. Dat dus 3 sterren.

24 de mayo de 2022

Beste heer/mevrouw Slikker,

Wij zijn blij dat wij ondanks dat wij niet uw eerste keuze waren, u toch van dienst konden zijn en u zeer tevreden bent met uw aankoop. Hopelijk zijn wij een volgende keer wel uw eerste keus, u bent altijd van harte welkom in onze winkel.

Nette winkel

Nette winkel, goed geholpen, tevreden klant.

18 de mayo de 2022

Geachte heer en mevrouw Glas,

Fijn om te horen dat u tevreden bent, wij wensen u veel plezier van uw aankoop.

Janneke - Mobi Living

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.