Bestilte 2 stk jakker. De ligner slet ikke billedet - men ligner 2 natskjorter som vi aldrig ville bruge Sendte fotos og efter mange, dog venlige skriverier har de tilbudt at sende 20% af 800kr retur... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Burde være ulovligt at foregive, man er et dansk firma, når man sælger Kinesisk L**t. Derudover foregiver de ekstreme ny-priser, som er løgn løgn løgn! Jeg havde aldrig nogensinde købt noget s... Ver más
PAS PÅ, deres reklame er det er en dansk producere produkt..!! dit tilfælde kan vi foreslå, at du sender det tilbage til følgende adresse: Land:China Provins:Guangdong By:Dongguan Returadres... Ver más
Det rene svindel 👎 👎👎👎👎👎 En måned efter bestilling kom min jakke efter jeg havde henvendt mig mange gange og så er det slet ikke det jeg havde forventet og str 👎 HANDEL ALDRIG DER
Información sobre la empresa
Información de contacto
Jeg kan ikke anbefale dette firma
Jeg kan ikke anbefale dette firma, jeg har bestilt et par bukser for 1. mdr. siden og har ikke modtaget noget, pengene er blevet hævet fra min konto, det er et plat firma.
Intet modtaget
Intet modtaget, og deres mailadresser fungerer ikke. Bestilte 2 par hoka 25/11. Melder dem til politiet !
Ordre #1052
Havde bestilt en brun læder taske som…
Havde bestilt en brun læder taske som kom som reklame på Facebook.
De har hævet pengene, men jeg har aldrig fået tasken eller en bekræftelse på noget som helst.
Hold jer væk fra denne side. Det er ren tyveri som Facebook er med til at sprede.
Man skal give 0 stjerne
Man skal give 0 stjerne. De er lyver og skal anmeldes til politet . Varen kommer aldrig fra københaven . De kommer fra kina og måske ankommer ikke .
Svindel firma.😡😡😡😡😡😡
Ren svindel
Ren svindel. Pakke der er afsendt fra Kina, og som aldrig kommer frem.
Hej. Ok tilfreds
Hej. Jeg har købt 2 trøjer og en bluse. Det er ikke den bedste kvalitet, men fint til prisen, og tøjet sidder ok. M.j
Hold jer væk fra dette firma, det er rent fup
Bestilte et par støvler, og de kom faktisk frem. Men jeg har aldrig set så elendig udførelse, plastic hele vejen igennem, de stinker af kemikalier, er for små og ligner overhovedet ikke det billede, de præsenterer på deres side. Fup og svindel og elendigt kinalort. Gid jeg havde læst anmeldelserne her, det er sidste gang jeg ikke tjekker trustpilot.
Jeg har bestilt et sæt joggitøj for 14…
Jeg har bestilt et sæt joggitøj for 14 dage siden men jeg har ikke modtaget noget fra modebutikken i København endnu og det sys jeg er meget dårligt når der stå at de sender enes ordre ind for 5-7 hverdage.. Så jeg burde gælde have haft det.. Sættet er faktisk en gave fra min kæreste til mig, så min kæreste sys godt nok at det er meget meget dårligt… Joggisættet kostet 400kr..
Jeg har bestilt to Cashmer trøjer både…
Jeg har bestilt to Cashmer trøjer både størrelsen var altfor store og kvaliteten var ikke det som de beskrev jeg fik polyester i stedet for det er så utilfredsstillende
Har bestilt en taske
Har bestilt en taske, der på billedet så dejlig ud.
I virkeligheden er den så ringe en kvalitet, der ikke har set læder. Kommer direkte fra Hongkong med posten. Hvordan returner man varer fra??? Sted i Hongkong
Købte hvad jeg troede var en lækker…
Købte hvad jeg troede var en lækker jakke men NEJ NEJ NEJ. ringe kvalitet og størrelserne passer da slet ikke. Mit bedste råd er også at holde jer langt væk fra den side
Svindelfortagende!!!
Svindelfortagende!!!
Bestilte kasmirbluse. Fik overhovedet ikke, hvad jeg bestilte, men en bluse i bomuld og polyester. Den har måske kostet 5 kr i fremstilling. Aldrig set så elendigt et produkt!!
Mega svindelfirma
Mega svindelfirma. 😡😡😡
Købte 12 fine øjenskygger den 31/8-23
for 260 kr.
Fik aldrig en bekræftelse på mail og har nu 22 dage senere ikke modtaget min vare eller hørt noget som helst.
Kæmpestore svindlere. 😡😡😡
Kunne man give 0 ⭐️ gjorde jeg det
Kunne man give 0 ⭐️ gjorde jeg det. Kan kun tilslutte mig listen af dårlige oplevelser. Bestilte en kjole, der tog mega lang tid om at blive leveret. Den ligner overhovedet ikke den, jeg bestilte og kvaliteten er elendig. Den er lige til udsmidning og kommer ALDRIG på.
Endnu en fusker side kan jeg se lige…
Endnu en fusker side kan jeg se lige som de andre lad være med at købe noget ved dem
INGEN stjerner herfra
INGEN stjerner herfra. Tænk at det kan lade sig gøre at svindle på den måde. Hold jer langt væk fra denne hjemmeside.
At det kan lade sig gøre
At det kan lade sig gøre, sådan at svindle folk, elendigt tøj, intet tøj passer i størrelse hører intet fra firmaet, nu er deres hjemmeside sandelig også lukket ned.
De skal ikke have nogle stjerner dårlig…
De skal ikke have nogle stjerner dårlig dårlig behandling pengene er de hurtig til at trække HOLD JER VÆK FRA DENNE BUTIK
Ening med alle det er svindel .
Burde slet ikke rangeres med 1 stjerne
Burde slet ikke rangeres med 1 stjerne. Hold jer helt væk.. Fusk og snyd.
Varerne er i den ringeste kvalitet og slet ikke størrelsessvarende.
Kan læse mig til samme forløb som mange andre. Har aldrig haft brug for at tjekke trust pilot før nu. Jeg har sendt varer retur till Malmø, får bare ikke mine penge. Har brugt 400 kr på at sende retur. Har bevis på retur og pengene for varerne ser jeg stadig ikke. Har været igennem samme mølle med at de nægter st tage retur, derefter tilbud om 20% og dernæst 25% igennem mange uger, hvor responstiden fra dem er så urimelig lang. De sidste par mails har jeg ikke fået svar på.
Har skrevet i min seneste mail, at jeg anmelder dem til politiet og forbrugerombudsmanden. Jeg ville aldrig købe varer i Kina. Er målløs over man kan drive virksomhed på denne måde. De skal stoppes. Hvor finder man en virksomheds cvr nummer?
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.