Modehuis Kroon Opiniones

TrustScore: 1 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

zijn oplichters, dropship, niet retourneerbaar. Liegen over materiaal: katoen blijkt zwaar synthetisch. Daarover mailen is idioot, gaan niet in op reactie/vraag, willen alleen maar meer troep aansme... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heel slechte, goedkope kleding Waardeloze maten Eindeloos mailcontact als je wilt retoureneren en dan mag je het retourneren naar China!!!!! Track&Trace Niet bezoeken deze website en zeker niet... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

zijn oplichters, na 50 mails toch retourneerbaar. Wat denk je nemen ze het pakket niet aan dus nog 82 euro extra kwijt aan verzending. Echt flut zooi en synthetisch. Ben letterlijk 80 mail ver... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Simpel. Inferieure produkten met een waarde van een fractie van vraagprijs. Retour policy = crimineel. Retourkosten minimaal 50 euro. Wordt naar China teruggestuurd. Ruilen kan dan weer wel minimaal 1... Ver más

Muy malo

TrustScore: 1 sobre 5

216 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 98% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

51 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters, hiervoor hadden ze modehuis Jansen. zeer slechte kwaliteit en na terug sturen van de producten naar China nooit meer mijn geld terug gezien.

5 de enero de 2025

Hallo Joris,

Bedankt voor je bericht. We vinden het jammer dat je zo’n negatieve ervaring beschrijft, al willen we daar wel iets over rechtzetten.

We hebben geen bestelling van je kunnen vinden onder jouw naam. In jouw review noem je een andere webshop. Mocht je bestelling daar zijn geplaatst, raden we vriendelijk aan om rechtsstreeks contact op te nemen met de desbetreffende winkel.

Bij Modehuis Kroon staan we altijd klaar om klanten te helpen als er iets mis is gegaan met een bestelling — maar dan moeten we natuurlijk wel weten om welke bestelling het gaat.

Mocht je tóch bij ons hebben besteld, neem dan gerust contact met ons op via info@modehuis-kroon.com zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.

Waardeloos

Waardeloos. Ik ben er ook ingetrapt, dat is mij nooit eerder overkomen. Leuk shirtje besteld op Nederlands lijkende website. 35 euro, prima prijs. Duurde bijna 2 weken voor het er was. Waardeloos, vies,synthetisch shirtje, slecht model, slecht in elkaar gezet. Echt rotzooi. Bestel hier nooit!!! In eerste instantie lijkt het alsof retourneren gewoon kan, maar de kosten zijn naar China, dus niet te betalen. Het product zelf komt uit Frankrijk verstuurd. OPLICHTERIJ!!

Hallo Loes,

Bedankt voor je bericht, al vinden we het natuurlijk jammer dat je ontevreden bent over je ervaring. Wat we vooral opvallend vinden, is dat we geen bericht of contactverzoek van je hebben ontvangen over je bestelling. Daardoor hebben we helaas ook nooit de kans gekregen om je te helpen of samen naar een oplossing te kijken.

Bij Modehuis Kroon staan we altijd klaar voor onze klanten, zeker als iets niet naar wens is. Of het nu gaat om een retour, een klacht of een andere vraag — we zoeken graag mee naar een passende oplossing.

We nodigen je van harte uit om alsnog contact met ons op te nemen via info@modehuis-kroon.com, zodat we dit samen kunnen oppakken.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bizar slechte kwaliteit, moeizaam retourneren

Bizar slechte kwaliteit broek geleverd. 'Veerle spijkerbroek' bleek geen spijkerbroek maar een of ander goedkoop synthetisch stofje waar een print op gedrukt was, doorschijnend. Niet eens aan hoeven passen om te zien hoe matig de kwaliteit was en bovendien zo anders als het online leek te zijn. Retourzending ook niet zonder slag of stoot, veel mails over en weer. Nu mag ik het terugsturen naar China (verrassing..) voor 17 euro en hopen dat ik mijn geld terugkrijg. Ik kies geloof ik eieren voor m'n geld als ik de overige recensies zie want wel duidelijk dat dit scam is. Te slecht om door te verkopen via vinted oid. Advies voor de consument: niet doen. Advies voor de oplichters van modehuis kroon: ga alsjeblieft werken voor je geld

Hallo Hester,

Dank je wel voor je review. We vinden het jammer om te horen dat je ontevreden bent over je ervaring, maar willen graag enkele zaken verduidelijken.

We kunnen onder alleen de naam “Hester” helaas geen bestelling in ons systeem vinden, waardoor het voor ons lastig is om de situatie te beoordelen of verder te helpen. Wat we wel willen benadrukken, is dat we altijd bereid zijn om samen te kijken naar een passende oplossing — zeker als retourneren lastig blijkt te zijn. We begrijpen dat een retour naar het buitenland vervelend kan zijn, maar dit wordt altijd vooraf duidelijk gecommuniceerd. Ook hebben we inmiddels met veel klanten passende oplossingen kunnen vinden als retourneren geen haalbare optie was — en die bereidheid is er nog steeds.

We nodigen je daarom uit om contact met ons op te nemen via info@modehuis-kroon.com, zodat we kunnen achterhalen wat er precies is misgegaan en je alsnog kunnen helpen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

OOOOO wat ben ik dom geweest.....ik had…

OOOOO wat ben ik dom geweest.....ik had natuurlijk eerst de reviews moeten lezen......
het lijkt een nederlands bedrijf...maar het komt uit chinees ..... duurt best lang voor levering en oo wat een waardeloze kwaliteit en t retourneren....
ik ben nog bezig..
lieve mailtjes hoor: 'gelukkig komt u in aanmerking om te retourneren' haha ja ik had de originele verpakking bewaard (gewoon klein plastic verpakking)
Het retour adres:
Room 304, unit 2, building 9, fase 2, jinxiu jiangnan, minzhi, longhua district, shenzhen, guangdong, china
hahahah bij DHL vragen ze adres postcode en huisnummer ....veel succes! Ik zet door want ik heb gelukkig de tijd maar als je gewoon werkt dan denk je al gauw 'laat maar zitten' en dat is natuurlijk net wat ze willen.

Hallo,

Dank je wel voor je bericht, al vinden we het jammer om te lezen dat je zo’n negatieve ervaring hebt. We willen graag enkele zaken verduidelijken.

Bij Modehuis Kroon communiceren we altijd transparant op onze website over de verzending en retourprocedures, inclusief het retourneren van producten. Alles staat duidelijk aangegeven, zodat klanten weten wat ze kunnen verwachten voordat ze een bestelling plaatsen. Wat betreft het retouradres, dit komt voort uit onze internationale leveranciers en wordt altijd vooraf gecommuniceerd.

We begrijpen dat het retourneren soms lastig kan zijn en willen altijd samen met onze klanten naar een passende oplossing kijken. We hebben echter nooit van jou gehoord over een probleem met het retourneren, waardoor we helaas geen kans hebben gekregen om je te helpen.

We nodigen je uit om contact met ons op te nemen via info@modehuis-kroon.com, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nooit kopen bij dit bedrijf !oplichters

Het lijkt een Hollandse dameszaak maar is waardeloos spul uit China .Lange levering .Moeizame retour met zeer hoge kosten (60 euro!!)
Zeer slechte kwaliteit en jurk lijkt niet op wat ze op facebook site hebben beschreven .Kortom TRAP ER NIET IN !!

16 de abril de 2025

Hallo,

Dank je wel voor je feedback, al vinden we het jammer om te lezen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. We willen graag enkele punten rechtzetten.

Bij Modehuis Kroon communiceren we altijd transparant en duidelijk op onze website over levering en retourvoorwaarden, zodat klanten precies weten waar ze aan toe zijn voordat ze een bestelling plaatsen. Dit geldt ook voor eventuele internationale verzendingen, die we altijd duidelijk aangeven.

Wat betreft de kwaliteit en de jurk: we streven ernaar om producten te leveren die overeenkomen met de foto’s en beschrijvingen op onze website. Het spijt ons dat de jurk niet aan je verwachtingen voldeed. Als er problemen zijn met je bestelling, staan we altijd klaar om samen tot een oplossing te komen zoals we het dit keer ook samen met jou hebben gedaan.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ooit is een jurk besteld kreeg een hele…

Ooit is een jurk besteld kreeg een hele andere toegestuurd. DUS hun fout maar kreeg mijn geld niet terug kon wel iets anders uitzoeken of de jurk jaar CHINA sturen voor 35 euro. DUS CONCLUSIE NIKS KOPEN DAAR.

18 de octubre de 2024

Hallo Marianne,

Dank je wel voor je review, al begrijpen we niet helemaal waar de ontevredenheid vandaan komt. We kunnen namelijk geen bestelling vinden onder jouw naam in ons systeem, wat het voor ons moeilijk maakt om te begrijpen wat er precies mis is gegaan.

Bij Modehuis Kroon doen we er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en een goede oplossing te bieden wanneer er iets niet klopt met een bestelling. Mocht er een probleem zijn met je bestelling, dan helpen we je altijd graag verder en kijken we samen naar een passende oplossing.

We nodigen je uit om contact met ons op te nemen via info@modehuis-kroon.com zodat we dit verder kunnen uitzoeken.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waarvan ik dacht een mooie broek te…

Waarvan ik dacht een mooie broek te bestellen krijg ik een broek binnen met allemaal vlekken en uitgelopen inkt. De broek die ik heb besteld komt in ieder geval niet uit Nederland maar uit Frankrijk(uitgaan van het herkomst adres). De levertijd was ook meer dan een week. Na de klantenservice te hebben geïnformeerd wel snel een reactie gekregen. Alleen moet ik wel voor de retourkosten zelf opdraaien. Vind ik logisch als je niet tevreden bent met een product en deze wilt terug sturen, maar wanneer de producten vies en beschadigd zijn vind ik toch wel dat deze kosten gedekt mogen worden. Helaas ik kom niet meer terug bij deze winkel.

16 de abril de 2025

Hallo Larissa,

Bedankt voor je review, al vinden we het natuurlijk jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. We willen toch graag een paar punten rechtzetten, omdat je situatie bij ons wél serieus is opgepakt.

Na jouw bericht aan onze klantenservice hebben we direct gereageerd en je verschillende oplossingen aangeboden. Je gaf aan dat er vlekken op de broek zaten, en hoewel dit uitzonderlijk is – omdat elk artikel door ons wordt gecontroleerd voor verzending – hebben we dit meteen serieus genomen. Uiteindelijk zijn we samen tot een oplossing gekomen waar jij akkoord mee bent gegaan.

We respecteren jouw keuze en ervaring. We bedanken jou voor je geduld en medewerking in de situatie.

Wat een slechte kwaliteit

Wat een slechte kwaliteit. Gewoon een een of ander synthetisch stofje bedrukt met een printje. Voor 50 euro. Jammer dat ik op dat moment verhinderd was om het terug te sturen, anders had ik het zeker gedaan…. Echt bagger. Ik ben teleurgesteld. En als ik het had teruggestuurd, zou ik alsnog iedereen willen waarschuwen. Dit is oplichting.

28 de marzo de 2025

Hallo Eke,

Wat vervelend om te lezen dat je zo teleurgesteld bent. We vinden het jammer dat je deze ervaring hebt gehad, al begrijpen we niet helemaal waar de onvrede vandaan komt. We hebben namelijk geen bestelling of klantcontact kunnen vinden onder jouw naam in ons systeem.

Mocht je een artikel willen retourneren, dan helpen we daar natuurlijk graag bij – we bieden onze klanten altijd de mogelijkheid tot retourneren. Als terugsturen op dat moment niet mogelijk was, kijken we graag samen naar een passende oplossing.

Je kunt ons hiervoor altijd bereiken via info@modehuis-kroon.com. We staan klaar om met je mee te denken.

NIETS BESTELLEN HIER!

NIETS BESTELLEN HIER!
Grote oplichting. Weken na bestelling kreeg ik een vodje dat op geen enkele manier leek op het colbert dat ik had besteld. Ze doen of het Nederlands bedrijf is, maar wordt uitbesteed naar China.

15 de abril de 2025

Hallo,

Wat jammer om deze review te lezen. We begrijpen oprecht niet waar deze ontevredenheid vandaan komt, want we kunnen geen bestelling vinden onder jouw naam in ons systeem. Dat maakt het lastig om te achterhalen wat er precies is misgegaan – áls er al sprake is geweest van een bestelling.

Bij Modehuis Kroon hechten we veel waarde aan transparantie en klanttevredenheid. We communiceren open over onze werkwijze via onze website en staan altijd klaar om onze klanten te helpen. Als er onverhoopt iets niet naar wens is, zoeken we graag samen naar een passende oplossing.

We nodigen je dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen via info@modehuis-kroon.com, zodat we dit netjes kunnen oplossen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mensen kijk naar het retour adres

Mensen kijk naar het retour adres, dat is in China. Dus de kosten zijn hoog

14 de abril de 2025

Hallo Jan,

Dankjewel voor je bericht. We begrijpen dat retourkosten een belangrijk aandachtspunt kunnen zijn. Daarom communiceren we dit ook duidelijk en transparant in ons retourbeleid op de website, zodat klanten hiervan op de hoogte zijn vóórdat ze een bestelling plaatsen.

We vinden het belangrijk dat onze klanten weten waar ze aan toe zijn, en doen er alles aan om onze service zo helder mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over een retourzending of iets anders, dan kun je altijd contact opnemen via info@modehuis-kroon.com – we helpen je graag verder.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Adres of telefoonnummer van dit soort webwinkels?

Waarom heeft dit zg. Modehuis geen telefoonnummer of adres? En verder, ze zouden volgens hun website binnenkort een fysieke winkel openen. Gelijktijdig zie je dan alvast een winkel met hun naam erop. Alles erg vreemd lijkt me.
Trouwens, als je vaker kleding koopt, krijg je een oogje voor dit soort 'winkels'. Ook de kleren zelf. Op foto's zag ik een op het oog mooi en hip jasje. Zoekend naar een betrouwbare Nederlandse of Europese winkel kom je het gezochte model nergens tegen, behalve bij al die Chinese websites met Nederlandse namen.

12 de abril de 2025

Hallo Henk,

Dankjewel voor je bericht. Modehuis Kroon is een online webshop en we zijn inderdaad uitsluitend per e-mail bereikbaar via info@modehuis-kroon.com. Op dit moment hebben we geen fysieke winkel.

We hebben je naam geprobeerd te koppelen aan een bestelling, maar konden geen gegevens vinden. Zonder concrete bestelling of contactmoment is het voor ons lastig om precies in te schatten waar je zorgen vandaan komen. Mocht je ergens tegenaan zijn gelopen, laat het ons vooral weten – we denken graag met je mee.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kwaliteit en stijl voor een goede prijs

Modehuis Kroon biedt prachtige mode voor een eerlijke prijs. Ik was aangenaam verrast door de afwerking en pasvorm van mijn bestelling. Dit is geen fast fashion, maar echt kwaliteit. Ik kom hier zeker terug!

8 de abril de 2025

Hallo Kimberly,

Wat een mooie complimenten, dankjewel! We geloven inderdaad dat stijl en kwaliteit hand in hand kunnen gaan, zonder dat je daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Superfijn om te horen dat je onze kleding zo waardeert – daar doen we het voor!

Tot de volgende keer, we kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen.

Waardeloos

De goede recensies voor dit bedrijf zijn ook een scam! Ik kan me niet voorstellen dat iemand echt tevreden was.
Het is geen Nederlandse winkel. Het duurde veel te lang voordat het binnen kwam. De kleur van jurk kwam helemaal niet overeen. De kwaliteit ook niet. Sterker, ik kan het niet eens dragen omdat het doorzichtig is. Waardeloos. Ik zou niet weten waar ik moet beginnen met retourneren….

8 de abril de 2025

Hallo Paulina,

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over je bestelling. We vinden het vervelend dat je deze ervaring hebt gehad, maar we zijn wel enigszins verrast, omdat we geen bericht van je hebben ontvangen.

We staan altijd open om mee te denken en een passende oplossing te vinden, juist als iets niet helemaal naar wens is. Neem alsjeblieft contact met ons op via info@modehuis-kroon.com, zodat we kunnen kijken hoe we je alsnog kunnen helpen.

We horen graag van je.

Verschrikkelijk

Ziet er uit als een normale site, maar is gewoon een rare achterlijke scam. Van 1 bestelling heb ik sommige items ontvangen en sommige gewoon helemaal niet. Geen contact mogelijk met klantenservice. Dus dat geld kwijt en geen retourbeleid. De kwaliteit van de kleding is ook behoorlijk slecht.

10 de abril de 2025

Hallo Louise,

Wat jammer om te lezen dat je zo'n nare ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We willen je graag helpen om dit netjes op te lossen.

Even om wat misverstanden recht te zetten: Modehuis Kroon is een betrouwbare webshop en beslist geen scam. We hebben wél een retourbeleid, die ook te zien is op onze website. Retourzendingen kun je eenvoudig aanmelden door een mailtje te sturen naar info@modehuis-kroon.com. Daar helpen we je ook direct verder met je bestelling, inclusief de items die je nog niet hebt ontvangen.

We vinden het heel belangrijk dat je tevreden bent, dus voel je alsjeblieft vrij om ons te mailen, dan pakken we het samen op.

Hier niks bestellen

Hier niks bestellen. Prachtige foto’s, maar de geleverde artikelen zijn troep.
Je kunt het terug sturen naar China wat veel kost. Als je aan geeft dat zij fout zijn en jij niet voor deze kosten op hoef te draaien reageren ze niet meer.
Hopelijk krijg ik via mijn creditcard t geld terug.
Ze verkopen steeds onder een andere naam, dus LET OP!!

9 de abril de 2025

Hallo Marleen,

Wat jammer om te lezen dat je ervaring niet naar wens was. Dat vinden we natuurlijk erg spijtig, want we doen ons best om iedere klant goed te helpen en tevreden te houden.

We willen wel graag even iets rechtzetten: we hebben je keurig te woord gestaan en op je mails gereageerd. Ook hebben we je de retourinstructies gestuurd. Als je deze volgt en de artikelen bij ons binnenkomen, zorgen we er uiteraard voor dat je het aankoopbedrag netjes terugkrijgt.

Daarnaast willen we benadrukken dat wij maar één naam hebben en dat is gewoon Modehuis Kroon. We staan voor eerlijke communicatie en transparantie, en vinden het belangrijk dat dit ook zo wordt ervaren.

Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan vooral even contact met ons op via info@modehuis-kroon.com. We denken graag met je mee.

Met vriendelijke groeten,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dropshippig

Ik dacht bij een Nederlands Modehuis te kopen. Zo ziet de website er uit. Het is echter dropshipping en je product komt van Aliexpress. Een bedrijf waar ik nooit nooit zou kopen. Het heeft lang geduurd voordat ik het kreeg. Het komt nl.niet van dit zogenaamde Modehuis maar van de douane. Ik heb alleen een jurkje van matige kwaliteit ontvangen. Verder geen enkele informatie over retourneren.
Telefonisch niet te bereiken.
Ben benieuwd of ze hierop reageren met de mededeling dat ze mijn adres niet kunnen traceren zoals ze dat in eerdere reacties doen. Onzin reactie natuurlijk je zegt hiermee dat je je administratie niet op orde hebt. Mensen reageren hier niet zomaar maar om anderen te waarschuwen.
Voel me beduveld.

5 de abril de 2025

Hallo Thea,

Bedankt voor je review, hoewel we het jammer vinden dat je ontevreden bent over je ervaring met ons. We hebben gezocht naar je bestelling en kunnen inderdaad een bestelling onder je naam vinden, maar we hebben geen contact van jou ontvangen over de problemen die je hebt ervaren. We willen je dan ook graag helpen om dit op te lossen.

Wat betreft het dropshipping en de herkomst van je producten: We begrijpen dat het verwarrend kan zijn als het product via de douane komt, maar dit gebeurt soms bij internationale verzendingen, wat buiten onze controle ligt.

Daarnaast willen we graag benadrukken dat we uitsluitend per e-mail bereikbaar zijn via info@modehuis-kroon.com. We streven er altijd naar om elke klant tevreden te stellen en bieden ondersteuning wanneer dat nodig is. Het spijt ons te horen dat je telefonisch niet hebt kunnen bereiken, maar we staan altijd klaar om je via e-mail te helpen.

En het is niet eens 1 ster waard

En het is niet eens 1 ster waard.
Schoenen komen rechtstreeks uit China. Kleuren komen niet overeen met de foto wat dus logisch is als het uit China komt. Ik moet naar de customer service van iedere hoek een foto sturen, waarom eigenlijk? Het retourlabel is gericht aan een adres in China en ik moet ook zelf de kosten hiervoor dekken. De link om de retour aan te maken is niet bruikbaar omdat het adres niet ingevuld kan worden. Kortom: zeer ontevreden!!

4 de abril de 2025

Hallo Jolande,

Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons dat je ervaring niet naar wens is. We hebben je inderdaad netjes te woord gestaan en geprobeerd zo transparant mogelijk te communiceren over onze retourprocedure, die duidelijk op onze website wordt vermeld. We begrijpen dat dit soms verwarrend kan zijn, maar we doen ons best om het proces zo soepel mogelijk te maken.

Als je verdere hulp nodig hebt, kun je ons altijd bereiken via info@modehuis-kroon.com We staan klaar om je verder te helpen!

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit. Spijkerbroek was gewoon 95 polyester en verre van een jeans. En retourneren mag wel maar kost meer dan het product. Gewoon Chinese rommel. Ik had het niet moeten doen. Jammer jammer.

4 de abril de 2025

Hallo Lucia,

Dank voor je review. Het spijt ons dat je niet tevreden bent met je aankoop. We willen je graag laten weten dat er een specifieke retourprocedure is die we hanteren, en helaas kunnen de kosten voor retourzending soms inderdaad hoger uitvallen bij de koerierdienst die je kiest.

We willen ervoor zorgen dat je ervaring bij ons zo goed mogelijk is en kun je ons altijd bereiken via info@modehuis-kroon.com. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op, we helpen je graag verder!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dit is een oplichters web site met…

Dit is een oplichters web site met mooie foto’s maar verder alleen via mail contact geen telefoon nummer of bedrijfsadres. Ze wilde voor de retour zending foto’s ontvangen en retour via track code naar een adres in China walgelijk .dat zou meer kosten dan wat ik had besteld . Geld kwijt opgelicht slechte service en onbereikbaar .Daar zeker niets bestellen cq betalen je bent het kwijt . En ontvangt rommel kwaliteit .

3 de abril de 2025

Hallo,

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. We hebben je review bekeken, maar we kunnen op dit moment geen bestelling op jouw naam traceren. Daardoor weten we niet precies waar de ontevredenheid vandaan komt, maar we helpen je uiteraard graag verder!

Ons retourbeleid is volledig transparant en duidelijk terug te vinden op onze website, inclusief informatie over waar artikelen naartoe gestuurd dienen te worden. Mocht je vragen hebben of alsnog contact met ons willen opnemen, dan kan dat altijd via info@modehuis-kroon.com. We kijken graag met je mee naar een oplossing!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichting van de eerste orde

Oplichting van de eerste orde! Heb een linnen zomerbroek besteld, maar de broek die ik thuis gestuurd kreeg lijkt op geen enkele wijze op het plaatje op de site. Ongelooflijke slechte kwaliteit en dito pasvorm. Retour sturen maakt het bedrijf gewoonweg onmogelijk door allerlei smoesjes. Klantenservice is waardeloos. Kortom, NOOIT bestellen hier!

2 de abril de 2025

Hallo Cisca,

Wat jammer dat je niet tevreden bent met je bestelling. We willen dit graag rechtzetten, maar willen ook eerlijk zijn over hoe het is gegaan. We hebben je netjes te woord gestaan via e-mail en zelfs verschillende alternatieven aangeboden om het probleem op te lossen. Helaas hebben we op een gegeven moment geen reactie meer van je ontvangen, waardoor we je niet verder konden helpen.

Mocht je alsnog contact met ons willen opnemen, dan staan we daar uiteraard voor open! Je kunt ons bereiken via info@modehuis-kroon.com, en we kijken graag samen naar een passende oplossing.

Team Modehuis Kroon

8 consejos para escribir buenas reseñas.