Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi får altid den bedste kundeservice og vejledning. Ved rådgivningssamtaler er der tid og ro til at få overblik og derfra kunne tage valg, som passer bedst til os. Vores rådgiver er personlig, grun... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har efter 40 år samme store bank, som opleves meget upersonlig, netop skiftet til Møns Bank, Køge. Det har været en helt anden oplevelse at være i banken, oplevede en bank der faktisk var til for... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicios bancarios

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Møns Bank er en solid lokalbank, og på trods af navnet får vi i disse år kunder i hele landet. Vi har korte beslutningsveje, fokus på kunderne og færre kunder pr. rådgiver. Det giver mere tid til dig!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi får altid den bedste kundeservice og…

Vi får altid den bedste kundeservice og vejledning.
Vores rådgiver er personlig, grundig og vi kan altid kontakte ham, hvilket er trygt.
Vi kan på det varmeste anbefale Møns Bank.

26 de mayo de 2026

Fantastisk service og rådgivning

Vi har endnu engang fået så fantastisk, professionel og meget personlig rådgivning. Camilla har igen vist hvor jordnær en bankrådgiver hun er. Hun ser os som mennesker, med de fejl vi nu kan begå økonomisk og har igen været en kæmpe hjælp👍🏻👍🏻

22 de mayo de 2026

Respuesta de Møns Bank

Hvor ER det godt at høre - mange tak for jeres anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En bank i øjenhøjde med sine kunder

Som kunde i en større bank, har jeg som mange andre de senere år oplevet banken har fået betydeligt større overskud, flere gebyrer, færre medarbejdere, mindre eller ingen kundeservice, umulig at komme i dialog med.
Så fik jeg øje på jeres annonce, hvor Majbritt Thostrup tilbyder hurtig sagsbehandling, nærvær, dialog, indlevelse og høj tilgængelighed med direkte telefon-nummer, som jeg straks benyttede og fik kontakt. Annoncen levede fuldt ud til beskrivelsen. Fik efter 2 dage besøg af Majbritt og kort efter blev jeg igen en tilfreds bankkunde, nu i Møns Bank, som jeg nu anbefaler til alle mine kontakter.

23 de abril de 2026

Respuesta de Møns Bank

Jamen, det var dog fantastisk. Eller rettere... det er jo bare sådan, det skal være!
Mange tak for at dele jeres oplevelser her på Trustpilot.

Bankskifte

Efter at have den samme bank i over 30år, besluttede vi at skifte bank.
Vi havde talt med vores omgangskreds som har Møens bank, om hvad de syntes om møens bank. Alle var godt tilfredse, så vi besluttede os for at kontakte Møens bank i Vordingborg. Vi fik kontaktet banken og fik tilknyttet Kim Seberg. Efter en del skriverier, fik vi aftalt et møde hvor vi afstemte vores forventninger.
Mødet gik godt, og vi besluttede os for et bankskifte.
Stor tak til Kim Seberg for at guide os igennem til et bankskifte.

5 de mayo de 2026

Stor tilfredshed med Møns Bank

Vi har i gennem en længere årrække været meget tilfredse med vores rådgivning og service fra Møens Bank.
Vi sætter meget stor pris på den altid kompetente, professionelle og servicemindede rådgivning fra Kim Jønsby Seberg og Claus Busk Madsen, og vi oplever altid at blive rådgivet bedst muligt, både i forbindelse med flere hushandler og ved den løbende formuerådgivning. For os er den personlige og superprofessionelle rådgivning et meget stort plus ved Møns Bank.

Vores datter med familie er på baggrund af vores gode erfaringer også blevet kunder i Møns Bank og har de samme god oplevelser i banken
/Peter Holst og Helle Petersen

8 de mayo de 2026

Problemfrit skifte til Møns bank

Det har været en helt anden oplevelse at være i banken, oplevede en bank der faktisk var til for deres kunder og gav en super god service. Der er lynhurtigt svar på spørgsmål og mails, det opleves meget trygt at være kunde. En nærværende bank, der har mennesket som kunde og ikke kun deres penge. Klar anbefaling herfra.

17 de abril de 2026

Respuesta de Møns Bank

Jamen dog... hvorfor er det ikke bare sådan at være kunde i alle banker? Vi er rigtig glade for din anmeldelse, som ligger helt i tråd med den måde, vi gerne vil drive bank på. Det er der heldigvis flere og flere i Køge (og mange andre steder), der oplever. :-)

En bankrådgiver der taler kundens sprog. Tak Kim

En fornøjelse af de helt store, vi har netop skiftet bank væk fra en af de store (N.....) og meget upersonlige banke, til en helt igennem fantastisk oplevelse hos Møns Bank i Vordingborg med bankrådgivere Kim Seberg.

Ud over en rigtig god løsning for vores fremtidig økonomi, er det første gang vi har talt med en bankrådgivere som man faktisk forstod hvad sagde :-)

Så står du som selvstændig eller privat, og ikke er 100% tilfreds med din nuværende bank, så vil jeg helt klar give Kim og Møns bank et kald.

29 de abril de 2026

Respuesta de Møns Bank

Mange tak for din anmeldelse. Og selvfølgelig skal man kunne forstå, hvad bankmanden siger... Kim er en af vores mange dygtige rådgivere, og alle gør deres bedste for at gi' en enestående kundeservice. Det er jo bare dejligt, at det virker!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

svarer ikke på deres mail's

svarer ikke på deres mail's, tyder på deres kundeservice er meget begrænset, ventet over 1 md på et svar

21 de abril de 2026

Respuesta de Møns Bank

Vi er rigtig kede af, at vi har misset en mail fra dig. Vi har tjekket spamfiltre og alle steder, hvor den kunne være havnet, men ikke fundet noget. Vi håber, du vil give os en chance til og ringe til os på tlf. 55861500, så vi kan gøre skaden god igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende kundeservice og en rådgiver…

Fremragende kundeservice og en rådgiver der engagerede sig og satte sig ind i vores situation. Det hele endte med at vi fik vores boligdrøm til at gå i opfyldelse

15 de abril de 2026

Respuesta de Møns Bank

Dét er vores højeste mål - at få kundernes drømme til at gå i opfyldelse. Så tak for roserne, og tak for at dele jeres oplevelse her på Trustpilot. :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Møns bank følger ikke den lovgivning…som de kan.

Møns bank følger ikke den lovgivning som handler om hvidvaskloven...
De laver og følger deres helt egne regler, de kigger på ingen måde, det som står i Kapitel 2
Risikovurdering og risikostyring , her har denne bank kun EN risikovurdering på alle, der har noget, at gøre med denne bank.
Kapitel 3
Kundekendskabsprocedurer
§11. 2) følger man ikke, her forlanger man billeddokumentation, på trods af, at loven tilkendegiver, at man kan bruge elektroniske identifikationsmidler, relevante tillidstjenester eller enhver anden sikker form for fjernidentifikationsproces eller elektronisk identifikationsproces, der er reguleret, anerkendt, godkendt eller accepteret af de kompetente nationale myndigheder. Her tænkes på MitID.

Lempede krav
§ 21. Virksomheder og personer omfattet af loven kan i forhold til kravene i §§ 11 og 12 gennemføre lempede kundekendskabsprocedurer i tilfælde, hvor der vurderes at være en begrænset risiko for hvidvask og finansiering af terrorisme. Virksomheder og personer skal konstatere, om forretningsforbindelsen eller transaktionen indebærer en begrænset risiko, inden de gennemfører lempede kundekendskabsprocedurer. Ved risikovurderingen skal virksomheden eller personen tage de lavrisikofaktorer i betragtning, som fremgår af bilag 2 til loven, og andre lavrisikofaktorer, som må skønnes at være relevante.
DETTE VURDERER DE IKKE PERSONER PÅ...
De følger kun en regel, nemlig deres egen.......

Alt dette handler om en meget simpel arvesag, hvor pågældende kunderådgiver kender hele familien indgående.
Og der trues med retten og lukning af sagen, hvis man ikke følger deres ordrer..

SÅ HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE FÆKALIE BANKS AFDELING I PRÆSTØ.
SKAM JER DERNEDE.

15 de abril de 2026

Respuesta de Møns Bank

Vi er kede af, at vores håndtering af sagen har givet anledning til frustration og en negativ oplevelse.
Sagen vedrører et dødsbo (privat skifte), hvor banken – som alle pengeinstitutter – er forpligtet til at sikre korrekt dokumentation for fuldmagter og legitimation, før der kan disponeres på vegne af et bo. Det gælder uanset, om der er tale om et simpelt dødsbo, og uanset om kunden eller familien er kendt af banken i forvejen.
Krav om legitimation og dokumentation følger af gældende lovgivning og tilsynsmæssige krav, som banker er underlagt. Disse regler har netop til formål at beskytte alle parter mod misbrug og fejl – også i situationer, hvor der ikke er mistanke om noget ulovligt.
Det er korrekt, at elektronisk legitimation som MitID kan anvendes over for bankens egne kunder. Når det derimod drejer sig om personer, der ikke er kunder i banken, er vi forpligtet til at kræve anden form for legitimation, typisk i form af billedlegitimation. Dette skyldes, at banken alene kan anvende MitID, hvor der i forvejen består et kundeforhold.
Vi bestræber os altid på at udvise hensyn, konduite og proportionalitet – også i svære livssituationer – men vi kan desværre ikke fravige lovpligtige krav. Hvis den nødvendige dokumentation ikke kan fremskaffes, henviser reglerne til, at boet i stedet håndteres via skifteretten.
Vi beklager, hvis kommunikationen ikke har været oplevet som tilstrækkelig klar, og vi er naturligvis åbne for dialog om, hvordan sager kan forløbe så smidigt som muligt inden for de rammer, vi er underlagt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har kun oplevet positive ting og…

Jeg har kun oplevet positive ting og kan ikke sætte en finger på Møns Bank.

Jeg skiftet til Møns Bank på Erhverv og Privat. Kan skrive så meget, har ikke fortrudt det og ville ønske at jeg havde gjort det for længst.

Møns bank de er der for deres kunder også om det er privat eller Erhverv.

Har møder med banken hver 2 mdr og de interessere sig for dig som kunde og person. De vil deres kunder det bedste og sætter pris på en som kunde.

De kommer med råd og vejledning og de er altid til at få fat på og det er ligemeget hvad det gælder.

De er glade positive og med et smil på læben hvergang jeg snakker med dem eller møder dem.

De bruger tid på en også om det kun er småting.

Kan varmt anbefale Møns Bank til andre private og erhvervsdrivende ❤️

Kunne jeg give dem 10 Stjerner så havde de fået det.

13 de marzo de 2026

Respuesta de Møns Bank

Jamen dog, vi er blæst bagover!
Tusind tak for din fine anmeldelse - og dejligt at høre, at det vi arbejder på hver dag, i dén grad virker!
Endnu engang tak, Dennis. :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en stor beslutning for os at…

Det var en stor beslutning for os at skifte fra vores bank gennem 45 år til Møns Bank, men vi har ikke fortrudt et øjeblik. Vi har fået en verdensklasse behandling af Victor i Præstø afdeling - både ift at få vores drømmehus realiseret og fordi banken altid svarer og vi kan ringe og få personlig betjening af vores rådgiver. Vi er ikke i kontakt med chatbots, switchboards eller call centre. Vi har en personlig relation hvor de kender os og vores behov. Det vinder over alle andre forhold og diskutioner om rentesats osv. Der er en kæmpe anbefaling fra os til andre som ønsker en personlig og ordentligt bank.

1 de octubre de 2025

Respuesta de Møns Bank

Hej Rasmus. Mange tak for at dele dine oplevelser. Victor er en af vores mange dygtige rådgivere, og alle har vi samme tilgang til kunderne: Nærvær, dialog og indlevelse. Vi har færre kunder pr. rådgiver i Møns Bank, og det giver mere tid til kunderne. Simpelt hen! :-)

Pensionsgennemgang

Vi gik meget afklaret fra møde om vores pensioner. Godt overblik, meget oplysende gennemgang. Og yderst behagelig betjening. Kun stor ros fra mig og min mand.

4 de marzo de 2026

Respuesta de Møns Bank

Det lyder, som om I har fået den helt rette rådgivning - sådan som vi altid bestræber os på.
Mange tak for at dele jeres oplevelser med banken her på Trustpilot. :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anbefaler helt sikkert banken og…

Anbefaler helt sikkert banken og specielt Alexander fra Køge afdeling.

Fantastisk service, god one to one relation, god kommunikation.
Man kræver vel ikke mere fra en rådgiver🙂

Skiftede bank pga. Huskøb, som de også har meget styr på!!!

5 de marzo de 2026

Respuesta de Møns Bank

Tak for din anmeldelse og dejligt, at du oplever en fantastisk service. Alexander er en af vores mange dygtige rådgivere, som hver dag lægger sig i selen for at give den allerbedste rådgivning.
Hushandler er noget, vi prioriterer virkelig højt, da det er blandt livets vigtigste beslutninger - så endnu engang tak for at dele.

Bank i verdensklasse

Møns Bank og i særdeleshed Rasmus i Rønnede afdelingen er klart den bedste bank som jeg har været hos. Rasmus gav god og prof. rådgivning, selv til små spørgsmål. Han tog sig tid til at hjælpe, og det er egentlig takket være ham at jeg nu sidder i mit eget hus. Jeg havde egentlig mistet tilliden til banker generelt, men Møns Bank og Rasmus har virkelig fået min tillid tilbage. Vil man have en jordnær bank hvor man ved man får den ultimative rådgivning, så skal man tage Møns Bank!

Endnu engang tak til Rasmus.

27 de febrero de 2026

Respuesta de Møns Bank

Wow, det er virkelig en god udgang på din sag. Stort tillykke med huset!
Og jo også tillykke til os i Møns Bank for at have vendt dit forhold til banker. Rasmus er en af vores mange, dedikerede rådgivere, som hver dag lægger sig i selen for kundernes skyld. Det er simpelt hen en del af vores dna, at det SKAL være en fornøjelse at være kunde i Møns Bank.
Stor tak for at dele dine oplevelser her på Trustpilot. :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe ros til Victor i afd. Præstø!

Kæmpe ros til Victor i afd. Præstø!
Vi er gået fra en bank, hvor de aldrig vendte retur, til at man altid kan få fat på Victor, hvis der er spørgsmål eller andet. Han er super hurtig, når der er ting der gælder og så er han meget behagelig og flink at tale med.
Vi kan kun anbefale Møns bank. :-)

13 de febrero de 2026

Respuesta de Møns Bank

Alletiders! - Virkelig godt at høre, at I føler jer godt modtaget i Møns Bank.
Victor er - som vores øvrige rådgivere - altid på tæerne for at give den bedste service. Det ligger simpelt hen i bankens DNA.
Stor tak for at dele jeres oplevelser herinde. :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min varmeste anbefalinger til Mikkel…

Min varmeste anbefalinger til Mikkel Sjølin fra Møns Bank i Næstved.
Havde møde med ham i går, og han er så behagelig og super dygtig en person.🤩 Håber Mikkel bliver i Møns Bank i Næstved i rigtig mange år 🤞🏼
🤩 Tusind tak for din store hjælp 🙏🏼

11 de febrero de 2026

Respuesta de Møns Bank

Mange tak for din varme anbefaling. Mikkel er super dedikeret - som vores øvrige rådgivere, der hver dag lægger sig selen for kunderne. Dejligt at høre, at du er glad for vores rådgivning. Og tak for at dele dine oplevelser herinde. :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som altid en super service i Møns Bank…

Som altid en super service i Møns Bank af Kim Jønsby Sebeeg, Vordingborg afdeling. Kim er informativ, lyttende og har sat sig ind i vores behov og ønsker. Når vi har en skriftlig henvendelse til Kim, er der altid hurtigt svar - ingen ventetid, som passer til min tålmodighed.

2 de febrero de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.