Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi får altid den bedste kundeservice og vejledning. Ved rådgivningssamtaler er der tid og ro til at få overblik og derfra kunne tage valg, som passer bedst til os. Vores rådgiver er personlig, grun... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har endnu engang fået så fantastisk, professionel og meget personlig rådgivning. Camilla har igen vist hvor jordnær en bankrådgiver hun er. Hun ser os som mennesker, med de fejl vi nu kan begå økon... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har efter 40 år samme store bank, som opleves meget upersonlig, netop skiftet til Møns Bank, Køge. Det har været en helt anden oplevelse at være i banken, oplevede en bank der faktisk var til for... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fornøjelse af de helt store, vi har netop skiftet bank væk fra en af de store (N.....) og meget upersonlige banke, til en helt igennem fantastisk oplevelse hos Møns Bank i Vordingborg med bankr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicios bancarios

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Møns Bank er en solid lokalbank, og på trods af navnet får vi i disse år kunder i hele landet. Vi har korte beslutningsveje, fokus på kunderne og færre kunder pr. rådgiver. Det giver mere tid til dig!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk rådgivning hos Møns Bank – stor ros til Anders Porsborg har kun positive oplevelser med Møns…

Vi har kun positive oplevelser med Møns Bank, og især vores bankrådgiver Anders Porsborg i Rønnede-filialen fortjener stor ros. Anders er utrolig imødekommende og har altid ja-hatten på. Han er nem at få fat i, følger altid op og ringer eller skriver hurtigt tilbage, når man har spørgsmål.

Man føler sig virkelig set og taget seriøst som kunde, og vi oplever en personlig og professionel rådgivning hver eneste gang. Det giver en stor tryghed i hverdagen.

Vi er så glade for samarbejdet, at vi uden tøven anbefaler Anders og Møns Bank til alle vores venner og bekendte. De bedste anbefalinger herfra!

15 de enero de 2026

Respuesta de Møns Bank

Det er sørme dejligt at høre. Anders er en af vores mange dygtige rådgivere, som hver dag lægger sig i selen for at give den allerbedste rådgivning - det virker åbenbart. Så stor tak for at dele dine oplevelser herinder. :-)

kæmpe anbefaling

Der er en kæmpe anbefaling herfra! Møns bank, i Rønnede, har hjulpet os til at realisere vores nybygger drøm! Vores bankrådgiver, Anders, har været lyttende og hjulpet os solidt igennem hele processen. Så hvis du mangler en bank der hjælper med at realisere ens drømme, så er Møns bank vejen den hjælpende hånd frem mod drømmene 🫶🏽

26 de noviembre de 2025

Respuesta de Møns Bank

Det lyder sørme godt, Julie - hjertelig tillykke med byggeriet. Anders er en ud af vores mange dygtige og engagerede rådgivere, så stor tak for at dele jeres oplevelser herinde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Camilla Torp fra Præstø afd.

Endnu et årsmøde er klaret med verdens bedste bankrådgiver Camilla. Kæmpe anbefaling fra os. Vi bliver mødt på samme afslappende og professionelle måde hver gang. Hun formår at møde os, og se vores behov. Vi er meget glade for, at vi skiftede til Møns bank.

13 de noviembre de 2025

Respuesta de Møns Bank

Hej Jonna. Mange tak for at dele dine oplevelser. Camilla er en af vores mange dygtige rådgivere, og alle har vi samme tilgang til kunderne: Nærvær, dialog og indlevelse. Vi har færre kunder pr. rådgiver i Møns Bank, og det giver mere tid til kunderne. Simpelt hen! :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har skiftet bank til Møns bank

Jeg har skiftet bank til Møns bank, hvor jeg har oplevelsen af, at blive mødt i både mine ønsker og bekymringer. De har varetaget mine interesser virkelig fint og guidet mig, så jeg har følt at jeg kunne tage en beslutning på et oplyst grundlag.

13 de noviembre de 2025

Respuesta de Møns Bank

Hvor er det godt at høre! – Tak for at dele dine oplevelser, Sarah.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endelig en bank der kigger hele vejen…

Endelig en bank der kigger hele vejen rundt i økonomi, pension, hus mv., men som også taler drømme om fremtiden og hvordan livet nu og her kan leves. Jeg blev udfordret i min egen lidt fastlåste måde at anskue min økonomi på, og det åbnede op for helt andre nye muligheder, jeg ikke troede var muligt.
Jeg har aldrig tidligere haft sådan en god dialog med en bank før - og aldrig oplevet en sådan proaktivitet. Her er bankrådgivere der tager ansvar for processen og som guider dig fint igennem beslutninger.

11 de noviembre de 2025

Respuesta de Møns Bank

Kære Mie. Tusind tak for din anmeldelse. Det er jo liiiige netop dét, vi alle lægger os i selen for at give alle kunder hver dag. Skønt at høre, at du også har oplevet vores rådgivning på den måde.

Stor anbefaling af Møns bank i Næstved

Jeg havde stiftet nyt selskab, og var meget i tvivl om hvilken bank jeg skulle vælge (Jeg havde Lunar før).

Havde kigget lidt på konkurrenterne, men besluttede mig for at stikke hovedet ned til Møns bank, for at mærke deres energi.

Her tog direktøren, Lars, imod mig.
Vi fik os en utrolig behagelig snak, hvor jeg kunne spørge lidt ind til dem, og han kunne spørge ind til mig.

Jeg kunne bestemt mærke at vi var i øjenhøjde, og jeg var ikke i tvivl om at det var her jeg skulle have en konto.

Jeg skulle helst have alt op og køre senest d. 1 nov. Altså 10 dage efter. De skulle naturligvis belønnes med kage, hvis vi kunne overholde deadline.

5 dage efter var alt sat op og kørende. Jeg var helt i chok.

De får min varmeste anbefaling fra Cemtrick.
Jeg fortryder ikke et sekund.

20 de octubre de 2025

Fantastisk!
Det er virkelig dejligt at høre fra en ny erhvervskunde, at du er blevet taget imod på netop den måde, vi arbejder på, at det skal ske.
Stor tak for at dele, Casper, og så ved du jo også, at vi i Møns Bank altid er til at tale med.

Anbefaler alle Møns Bank

Rigtig god vejledning af Victor fra Møns bank i Præstø! I min låneproces var han der fra start til slut for at hjælpe mig!! Han gav mig rigtig god rådgivning og jeg fik hurtigt svar på alle de spørgsmål jeg havde🤞🏼
Anbefaler alle Møns bank hvis man vil have god service☺️

3 de noviembre de 2025

Respuesta de Møns Bank

Mange tak for din anmeldelse. Victor er bare en guttermand, og dem har vi heldigvis mange af - også gutterkvinder!
Godt at høre, at du har fået den bedste rådgivning. Det er sådan, det skal være.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service med øje for kunden!

De er meget kundeorienteret, klar og hurtige til at hjælpe!

1 de octubre de 2025

Respuesta de Møns Bank

Tusind tak - vi gør jo 'bare' vores arbejde, men hvor er det godt at høre, at det virker så godt, som det gør!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tro ikke på alt hvad de siger

Har haft en meget dårlig oplevelse med Møns Bank i Køge.

Aftalte tidsfrister bliver ikke overholdt. Mundtlige aftaler bliver ikke overholdt.

Det resulterede i et afslag på et huskøb, 3 dage før at en bankgaranti skulle stilles.

Meget ærgeligt når banken har haft 1 1/2 måned til at få tingene på plads, og man i al den tid, har givet mundtlig tilsagn om, der var styr på det, og de nok skulle få det huskøb på plads.

Det sætter en i en meget dårlig situation, da vi ikke har spillet på andre heste, fordi vi troede va havde en aftale med Møns Bank.

30 de octubre de 2025

Respuesta de Møns Bank

Vi beklager meget din oplevelse med banken. Vores opstart i Køge har været en stor mundfuld - faktisk en så stor succes, at den desværre har ramt vores svartid. Den har vi arbejdet ihærdigt på at få ned, og den er allerede forbedret væsentligt.
At vi har måttet give afslag, skyldes forhold i din økonomi, som vi ikke kan komme ind på her.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale Møns bank.

Jeg har altid været kunde hos Møns bank, og der har gennem årene været en meget positiv oplevelse. Det føles trygt at have en fast rådgiver, som kender mig og min økonomiske situation. Min rådgiver (Kim) tager sig altid tid til at hjælpe og svare hurtigt på henvendelser. Det er tydeligt at han går op i, at finde de bedste løsninger for mig.

Jeg kan varmt anbefale Møns bank.

24 de octubre de 2025

Respuesta de Møns Bank

Hvor er det godt at høre, Henriette!
Tusind tak for din anmeldelse, og Kim er heldigvis bare én ud af vores mange engagerede rådgivere, som virkelig står på tæer for kunderne - fordi de betyder alt for os.

Møns Bank Præstø- Mads

Jeg har modtaget fantastisk hjælp og behandling fra Mads ifm. huskøb og bankskift.
Mads stået til rådighed med professionel rådgivning, sparring, og overblik under hele processen, og gjorde det nemt og overskueligt.
Tak endnu engang.
5 ⭐️ herfra, og en stor anbefaling.

14 de octubre de 2025

Respuesta de Møns Bank

Hej Maria. Stor tak for din anmeldelse. Vi gør virkelig alt, hvad vi kan for at give kunderne den bedste oplevelse, og det ser heldigvis ud til at lykkes. Mads er blot én af vores mange dygtige rådgivere (faktisk har vi 3 x Mads!), og alle rådgivere er på tæerne for kundernes skyld. Det gør vores hverdag meget bedre, når også kunderne er glade. :-)

Rigtig god vejledning

Mie vores rådgiver var dejligt ærlig og gav god rådgivning. Fordelen ved en mindre lokal bank ifølge os er at rådgiverne tænker på kundens bedste og ikke kun mersalg.

3 de octubre de 2025

Respuesta de Møns Bank

Hej Amanda. Mange tak for din anmeldelse. Det er bare dejligt at høre, at kunderne er tilfredse. :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

At være Udenlandsdansker er svært.

At være Udenlandsdansker kan faktisk gøre at man bliver smidt ud af det danske system, efter mange år i Nordea, blev jeg lukket ned i 2018, uden begrundelse. Kort blev lukket, net bank lukket. Ingen gad tale med mig, og i banken blev der bare sagt at sådan var det bare. efter 40år.

Der er penge og pension på mine konti, jeg blev udelukket fra at betale min termin på mit hus i DK.

Jeg prøvede et par banker henover årene efter jeg var blevet lukket ude uden held, ikke fordi de undersøgte min baggrund, jeg blev bare affejet med alle mulige begrundelser, så jeg stoppede med at prøve.

Det er slemt at komme på besøg i DK, at bruge mit udenlandske bank kort, er en dyr affære, man bruger jo ikke penge mere i DK, så alt er kort, og mange gange duer mine kort ikke, og jeg har gået forgæves til flere ting, og indkøb, nærmest pinligt.

Penge kan man heller ikke veksle.

DK har Mobil Pay, det er også udelukket.

Da jeg er medlem af Danes Worldwide, fik jeg at vide at jeg har ret til en Dansk bank konto, hvis den bliver brugt efter bankens retningslinier.

Min datter fortalte mig om Møns Bank, at de var alsidige og imødekommende, jeg tog mod til mig og gik ind i den ny åbnede Køge afdeling, de var stadig igang med at flytte ind, jeg fik et møde med det samme, og sendte ind hvad de skulle bruge. Jeg rejste tilbage til Afrika et par dage efter.

Idag kom så en velkomst email, og jeg har logget ind og har nu fået en konto igen, og nu kan jeg føle mig lidt mere Dansk igen.

Stort tak til Møns Bank for jeres tillid.

Jeg må sige at da jeg trådte ind Møns Bank filial i Køge, følte jeg mig til rette med det samme, opmærksomhed og interesse var der fra bank rådgiveren. Positivt hele vejen igennem.

11 de septiembre de 2025

Glade kunder

Vi har været kunde i møns bank Præstø i godt 15 år, vi er altid blevet taget godt imod og altid fået den bedste service - her er der personlighed og nærvær. Vi fik ny bankrådgiver, da den anden stoppede, hun kontaktede os så vi kunne lære hinanden at kende og det, mm. er sådan vi syntes en bank skal være.
Vi kan varmt anbefale andre, at blive kunde i møns bank.

25 de septiembre de 2025

Respuesta de Møns Bank

Hej Kimie. Det er Stine, der har overtaget jer, og hun er bestemt også en af vores mange dygtige og nærværende rådgivere. Mange tak for at dele jeres oplevelser. Vi værdsætter vores lange kundeforhold.

Møns bank, privat rådgiver Camilla

Camilla vores bankrådgiver har bare været fantastisk hele vejen igennem. Hun sørger for den bedste rådgivning og møder os der hvor vi står i vores liv som det er så vi kan få det hele til at gå op i en højere enhed. Jeg kan kun varmt anbefale hende da hun er god til at forklare og sætte nogle gode ramme for den økonomiske støtte en privatrådgiver kan give.

24 de septiembre de 2025

Respuesta de Møns Bank

Hej Pernille. Tusind tak for din anmeldelse. Camilla er en stjerne - og vi har heldigvis rigtig mange af dem. :-)

Camilla & Palle

Camilla, vores privatrådgiver, samt Palle som står for erhvervsdelen har været virkelig gode til at rådgive og vejlede os. Vi har følt os rigtigt trygge hos dem og de er nemme at komme i kontakt med. Hvis ikke hun eller Palle tog telefonen var der andre der kunne hjælpe. Derudover har de også fokus på menneskene, ikke kun kold business. Det kan andre banker lære noget af. Vores største anbefalinger herfra, kunne ikke være mere tilfredse med en bank som dem.

10 de septiembre de 2025

Respuesta de Møns Bank

Tusind tak for din anmeldelse, Rune. Virksomheder - store som små - lægger vi os i selen for at servicere med samme høje kvalitet som private, og det varmer at høre, at I er blevet rigtig godt behandlet på begge områder. Faktisk står hele banken sammen om at give vores kunder den allerbedste service. Dejligt, at det virker!

Camilla Torp

Camilla, min rådgiver, har været virkelig god til at rådgive og vejlede mig gennem hele låneprocessen. Jeg har følt mig super tryg hos hende, og hun har altid været nem at få fat i.

Nu har jeg fået min drømmebolig – en kæmpe anbefaling til Camilla Torp og Møns Bank!

22 de septiembre de 2025

Respuesta de Møns Bank

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt, at Camilla kunne hjælpe dig – og ligesom alle vores andre rådgivere lægger vi os i selen hver dag, for at kunderne kan få den bedste oplevelse.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg kontaktede Stege afd

Jeg kontaktede Stege afd. Sidste år, vi var havnet i en situation hvor vi manglede 7000 kr. Efter mange spørgsmål, hvilket self. Er for bankens sikkerhed, fik vi bevilliget pengene.
I år havnede vi igen i en situation, nu drejede det sig om 10.000 kr.
Nu skulle jeg udfylde en låneansøgning, vi blev enig om det var mig som ene person der søgte selvom vi har 2 indtægter. Mit rådighedsbeløb endte på 7000 kr. Vi har opdelt vores økonomi, at jeg betaler alle regningern da jeg har hus og kæresten betaler maden.
Vi fik et afslag. Vi fandt et sted at låne pengene og til d.1. Var de 10.000 betalt tilbage.
Jeg har haft banken i over 20 år.
Kan banken gøre noget bedre? Hvis banken går efter en låne ansøgning, så nej. Jeg har ingen ide om hvad mit rådighedsbeløb skal lyde på men 7000 var ikke nok.
Hvis banken kiggede på min konto ville de se, et andet billede.
Hvis de kiggede tilbage på min 20 år i banken ville de se jeg altid har betalt tilbage.

6 de agosto de 2025

Respuesta de Møns Bank

Kære Anita. Vi bestræber os altid på at kunne imødekomme vores kunders ønsker. Det er ikke altid muligt - og vi kan desværre ikke kommentere på jeres økonomi her.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.