Vi får altid den bedste kundeservice og vejledning. Ved rådgivningssamtaler er der tid og ro til at få overblik og derfra kunne tage valg, som passer bedst til os. Vores rådgiver er personlig, grun... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi har endnu engang fået så fantastisk, professionel og meget personlig rådgivning. Camilla har igen vist hvor jordnær en bankrådgiver hun er. Hun ser os som mennesker, med de fejl vi nu kan begå økon... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har efter 40 år samme store bank, som opleves meget upersonlig, netop skiftet til Møns Bank, Køge. Det har været en helt anden oplevelse at være i banken, oplevede en bank der faktisk var til for... Ver más
La empresa ha respondido
En fornøjelse af de helt store, vi har netop skiftet bank væk fra en af de store (N.....) og meget upersonlige banke, til en helt igennem fantastisk oplevelse hos Møns Bank i Vordingborg med bankr... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Møns Bank er en solid lokalbank, og på trods af navnet får vi i disse år kunder i hele landet. Vi har korte beslutningsveje, fokus på kunderne og færre kunder pr. rådgiver. Det giver mere tid til dig!
Información de contacto
Storegade 29, 4780, Stege, Dinamarca
- post@moensbank.dk
- moensbank.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Et særligt tak til Mads fra Præstø afdelingen
Vi fik anbefalet Møns Bank i forbindelse med huskøb, hvor både min kæreste og jeg endte med at skifte bank dertil, da de kunne hjælpe os med at købe vores drømmehus som førstegangskøbere. Vi har været meget glade for hele processen, som forløb sig nemt og gnidningsfrit, i modsætning til oplevelsen hos andre banker.
Et særligt tak og anbefaling til Mads fra Præstø afdelingen, som fik vores ønsker opfyldt, trods for at deadlinen til både hus- og bilkøb var snævert. Han fik det til at lykkedes uden vi skulle gå på kompromis. Vi har været meget glade for den gode service

Altid venlige og behjælpelige
De er altid behjælpelige til alle ens henvendelser og spørgsmål. Derudover ekstremt venlige :)

Respuesta de Møns Bank
Vi stod midt i en handel på vores…
Vi stod midt i en handel på vores drømmehus, hvor vores egen bank trak sig i sidste øjeblik - Vi havde fået anbefalet Møns Bank før, så vi tog kontakt. 3 dage brugte de på at samle sagen op, indhente materiale og holde møde med os - MIDT i sommerferien! Så godt gået! Vi følte os godt tilpas, vi havde en god samtale om økonomi og rådgivning herom (hvilket vi virkelig havde savnet fra vores tidligere bank)! Kan kun anbefalede denne bank hvis man vil have en værdig samtale hvor ens egen mening og syn også bliver lyttet til… 5 stjerner herfra!
I forbindelse med huskøb blev jeg…
I forbindelse med huskøb blev jeg anbefalet Møns bank, og fra kontakt til banken, til jeg stod med nøglerne til huset i hånden gik der under en måned- alt forløb fuldstændig uden problemer.
Så Møns bank / Mads Corell kan klart anbefales
Camilla fra Møns Bank gav os kompetent…
Camilla fra Møns Bank gav os kompetent og grundig hjælp i forbindelse med boligfinansiering. Hun var imødekommende, lyttede oprigtigt og gjorde det let at forstå mulighederne. En tryg og rar oplevelse hele vejen. Tak!
Møns Bank Præstø
Møns Bank Præstø - Camilla Rasmussen.
Møns Bank i Præstø får mine fem stjerner, med baggrund i et rigtig godt samarbejde med Camilla Rasmussen. Jeg har været kunde i banken i en del år og har kun oplevet en hurtig og solid indsats, når behovet er der.
Jeg har nyligt solgt - og købt - ejendom - og selv om der er travlt på alle hylder, så har jeg endnu engang, oplevet en indsats fra Camilla, der klart må ligge over gennemsnittet. Derfor denne anmeldelse.
Der er som regel altid tid til et møde, selv når jeg spontant lægger vejen forbi banken og der rykkes på tingene i en fart, jeg ikke oplever andre steder.
Der er ægte engagement og lyst til kunden, også god fokus på - og (reel) forståelse for - mine ønsker og behov, sjældne og meget efterspurgte kvaliteter i et moderne finanshus.
Dette kan Møns Bank i Præstø og i særdeleshed Camilla Rasmussen.
Overvejer du et bankskifte, kan jeg kun anbefale dig at tage kontakt (og nej, jeg har ingen aktier i noget) men når tingene virker, skal det også honoreres.
Tak for samarbejdet indtil nu.
Camilla Rasmussen Præstø afd.
Camilla Rasmussen Præstø. Hurtig, professionel og menneskelig kundepleje med mig som kunde i centrum. Tak for god behandling.

Perfekt service
Vi har modtaget en fantastisk hjælp og behandling fra Møns Bank i Præstø ifm. vores huskøb. Vi var virkelig løbet panden mod en ved andre større banker, som ikke tog os seriøst. Det var heldigvis slet ikke tilfældet med Møns Bank. De havde hurtigt orienteret sig i alle vores relevante dokumenter og hjulpet os i hus :-) Stor tak til Camilla!
Stor tryghed i rådgivning
Den omhyggelige, personlige rådgivning og store hjælp giver tryghed i alle de situationer, hvor man har brug for det. Tak til jer dygtige og super hjælpsomme i Møns Bank!!!!
Rådgivning med høj kvalitet
Møns Bank (Mads) har givet fantastisk rådgivning vedrørende boligkøb. Han har altid været til at få fat i og svaret super godt på alle spørgsmål.
Jeg kan varmt anbefale Møns Bank og specielt Mads Corell
Fantastisk empatisk engageret og seriøs…
Fantastisk empatisk engageret og seriøs bank.
Vil hermed sige tak for den helt igennem seriøse og gode behandling vi fik af Camilla M og hendes kolleger fra Rønnede afdelingen i forbindelse med vores bolig handel, som nok ikke var gået igennem uden deres hurtige sagsbehandling.
Aldrig er vi blevet taget mere seriøst og lyttet til af nogen anden bank.
Vi glæder os over bankskiftet

Respuesta de Møns Bank
I forbindelse med huskøb oplevede vi
I forbindelse med huskøb oplevede vi, at mange banker ikke havde lyst eller engagement til at hjælpe os med belåning. Vi kontaktede Møns Bank og gjorde opmærksom på, at det hastede grundet snarlig deadline. Inden for 12 timer havde de smidt alt på skrivebordet for at hjælpe os (vildt nok siden vi ikke var kunder i banken) og de kontaktede os med en plan for finansiering af lånet.
Alt i alt en kæmpe hjælp til os og især rådgiver Camilla Mia Hansen som gav os rigtig god vejledning med et smil :-)

Respuesta de Møns Bank
Fantastisk oplevelse som ung kunde
Jeg er, og har altid været kunde hos Møns Bank, og nu som 23-årig blev jeg af rådgiver Sille, inviteret til en samtale om bl.a. budget, pension og fremtid.
Det var en meget givende, god og i virkeligheden også beroligende samtale, og en rigtig god oplevelse at få med banken, som én der ellers aldrig rigtig har kunne overskue at tage stilling til sin fremtidige økonomi.
Jeg følte mig meget set og værdsat som kunde, og også hjulpet godt på vej til en forståelse af min egen økonomiske situation, nu og fremadrettet.

Respuesta de Møns Bank
Vi skulle have en ny bil
Vi skulle have en ny bil, vores bankrådgiver smed alt hvad vi havde i hænderne og på to dage sørgede hun for at vi kunne købe en ny bil, hele processen var vi underrettet af hende, også selv at jeg ikke helt kunne finde ud af det med penge, er det altid godt at have en kone der er god til det men nogle gange endnu bedre at have en bankrådgiver man altid kan regne med.
Møns Bank for herfra min varmeste anbefaling.
Fik anbefalet mønsbank (Camilla Mia)da…
Fik anbefalet mønsbank (Camilla Mia)da jeg stod og skulle skifte bank i forbindelse med køb af bolig jeg blev taget godt imod
Med en professionel til gang, fik sat møde op hvor vi hurtigt fik styr på tingene der blev altid fuld op på de ting vi aftalte helt igennem professionelt.
Står du og skal skifte bank kan jeg kun anbefale at du tager fat i Camilla Mia

Respuesta de Møns Bank
Møns Bank - Danmarks bedste bank!
Møns Bank yder Danmarks bedste service og rådgivning, og har kunden (mennesket) i fokus - altid!!
Vi har fornøjelsen af at blive rådgivet af Camilla Rasmussen i afdelingen i Præstø, hvor man bliver mødt af en yderst professionel rådgivning, sparring, overblik, humor og forståelse.
Vi kan til enhver tid anbefale Møns Bank, uanfægtet engagementets størrelse - altid bliver man mødt med åbne arme!

Top Bank
Vi har været rigtig glade for hele processen i forbindelse med at blive lejlighedsejere for første gang. Vores rådgiver Mads har været utrolig tilgængelig hver gang vi har haft spørgsmål. Kan klart anbefales herfra.:)

Respuesta de Møns Bank
I sidste uge var jeg for første gang…
I sidste uge var jeg for første gang til generalforsamling i Møns Bank.
Der fik jeg bekræftet, hvorfor lokalbankerne står stærkt og har trofaste og tilfredse kunder. Her er det i sandhed "walk the talk", når banken siger, at den er til for kunderne, og at man tager ESG alvorligt.

Service dårlig..brug ikke møns Bank
Service dårlig..! Det kan ikke tage over 20 dage at få en pinkode tilsendt når man så ringer og spørger efter hvornår i tror pinkode kommer svarer i bare det er sendt og det er nok posten....! Har aldrig måtte vente så længe på en pinkode.!

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.