Vi får altid den bedste kundeservice og vejledning. Ved rådgivningssamtaler er der tid og ro til at få overblik og derfra kunne tage valg, som passer bedst til os. Vores rådgiver er personlig, grun... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi har endnu engang fået så fantastisk, professionel og meget personlig rådgivning. Camilla har igen vist hvor jordnær en bankrådgiver hun er. Hun ser os som mennesker, med de fejl vi nu kan begå økon... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har efter 40 år samme store bank, som opleves meget upersonlig, netop skiftet til Møns Bank, Køge. Det har været en helt anden oplevelse at være i banken, oplevede en bank der faktisk var til for... Ver más
La empresa ha respondido
En fornøjelse af de helt store, vi har netop skiftet bank væk fra en af de store (N.....) og meget upersonlige banke, til en helt igennem fantastisk oplevelse hos Møns Bank i Vordingborg med bankr... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Møns Bank er en solid lokalbank, og på trods af navnet får vi i disse år kunder i hele landet. Vi har korte beslutningsveje, fokus på kunderne og færre kunder pr. rådgiver. Det giver mere tid til dig!
Información de contacto
Storegade 29, 4780, Stege, Dinamarca
- post@moensbank.dk
- moensbank.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Møns bank er en fantastisk god bank med…
Møns bank er en fantastisk god bank med en utrolig god og venlig bankservice.
Man er altid velkommen i banken, personlig god service. Altid tid til en god snak og venlige råd.
Vi føler virkelig vi er kommet hjem. Endelig en bank man kan tale med og som forstår én.
Vi er folkepensionister og ville købe vores pensionistbolig.
Alle store banker sagde nej.
Møns bank sagde ja (betingelse vi holder os i live de næste 8 år).
Alle vores, bank – økonomi parametre (rådighedsbeløb mv.) er fine. Kun dåbsattesten knirker.
Vores forventet levetid statistisk 15 – 20 år, mindst.
Vi er utrolig glade for skiftet efter over 25 år i Danske bank. Det fortryder vi ikke.
Det skulle vi have gjort noget før.
Anita og John Ozol
Rådgiveren gjorde det nemt og…
Rådgiveren gjorde det nemt og overskueligt at skifte til Mønsbank
Venlige og god service
Efter at have været kunde i Nordea gennem hele mit liv og et håb om at ville låne penge til en bil blev lukket ned derfra, trods et godt rådighedsbeløb, beslutte jeg mig for at kontakte Møns bank efter at have hørt godt om dem.
Jeg tog kontakt og fik tildelt en god bankrådgiver (Victor Johansen) og fik af vide at de ikke kunne se hvor problemet skulle ligge i at jeg kunne få lånet, det blev så godkendt og jeg blev vejledt godt igennem hele vejen.
Ydermere blev jeg vejledt med hensyn til forskellige kort, da jeg arbejder i udlandet af og til.
Jeg synes det er fedt at have en bank jeg kan snakke med og få en god og personlig betjening.
Kan kun anbefale Møns bank hvis du overvejer at skifte bank.
For år tilbage skiftede vi fra Jyske…
For år tilbage skiftede vi fra Jyske Bank , efter en meget behagelig samtale med en dengang ansat, Jan Nielsen.
I Vordingborg bank fik vi Per Nielsen som vores rådgiver, et ualmindeligt dejligt menneske at tale med, altid positiv og altid ringer for at følge op på tingene.
Tror ikke der er mange banker, hvor ens rådgiver ringer og siger" Nu går jeg på 3 ugers ferie og hvis der bliver noget i skal tale om, skal I tale med Naja Nielsen, hun ved besked. Naaah i første omgang var det ikke lige vores ønske, men må sige det blev gjort til skamme, for Naja er lige så imødekommende som Per.
Tusind, tusind tak til jer to, som har gjort vores huskøb til en meget bedre oplevelse end forventet med alt hvad der hører til et huskøb.
Ville ønske jeg kunne give 10 stjerner, så havde jeg givet 11.
Møns Bank Rønnede
Møns Bank afd. Rønnede.
Vi har gennem et års tid kigget på huse og i den forbindelse konsulteret bl.a. rådgiver Anders Porsborg i Møns Bank. Til forskel fra vores daværende banker, som vi har været kunder hos i en livstid, så har Møns Bank udvist interesse og forståelse for vores økonomis sammensætning, vores personlige valg og ikke bare “at passe os ind i en regneark-skabelon”. Møns Bank har hjulpet os til at købe vores drømmehus og vi har oplevet en rådgiver, der i overmåde høj grad har været tilgængelig, hjælpsom og effektiv gennem hele processen!
At have en rådgiver, der svarer tilbage samme dag, der gennemgår éns økonomi og finder muligheder for tilpasninger, der gavner os (f.eks ift. pension) og at have en dialog, der er personlig, humoristisk og menneskelig… -Dét er guld værd -Og sådan er Anders!
Samtidig har jeg også fået etableret en firmakonto i banken, og det føles trygt at have en rådgiver, der svarer så tålmodigt på alle mine spørgsmål som ny iværksætter.
Vi er superglade for at være blevet kunder i Møns Bank!
Møns Bank Præstø
Møns Bank Præstø, med Camilla Rasmussen & Pia Lindenskov som vores rådgivere, har ændret vores syn på, hvad god bankskik, service og ikke mindst kundepleje er.
De har brudt alle grænser for, hvad man kan forvente sig af sin bank.
De har om nogle haft fokus på hvad vi som kunder har brug for både i vores virksomheder, privatøkonomi og pension. De er lydhør, forstående og indsigtsfulde omkring deres kunders behov og ønsker i fremtiden.
Vi kan desværre kun give dem 5 stjerner hvilket er alt for lidt, for de fortjener at få mindst 1000! Intet mindre.
Hvis du / i leder efter en bank der giver økonomisk råd, reel hjælp og vejledning så ring:
55 94 17 00 eller skriv til Møns Bank i Præstø og få et møde med Camilla Rasmussen & Pia Lindenskov.
Kan ikke anbefales nok.
Natassia & Joachim Rode
Har ikke fortrudt vi skiftede fra Nordea
Vi skiftede for snart to år siden bank fra Nordea, med et ønske om at få en mere personlig bank. Og jeg skal love for, at vi hos Møns Bank er blevet taget godt imod.
Vi har fået en exceptionel rådgivning fra Kim, i alt fra konto oprettelse til huskøb, forsikringer, pension og investeringer.
Kim er gået “above and beyond” for at hjælpe med at få alle brikker til at falde på plads, og har i en presset tid stået til rådighed når der var behov for det.
Møns bank rådgiver ikke alene af egne interesser. Vi blev blandt andet spurgt ind til PAL skat, da vi har adresse i Sverige, og rådgivet om at man dermed kan spare nogle penge. En rådgivning Møns bank ikke vinder andet end god omtale på. Og en rådgivning som Nordea har haft nogle år til kunne oplyse om, men aldrig gjorde det.
Møns Bank, føles i den grad personligt og oprigtigt.
En kæmpe anbefaling herfra.
Har været kunde I Møns Bank igennem…
Har været kunde I Møns Bank igennem flere år, og har kun positivt at sige herom. både hvad angår erhverv, samt det private. alle former for forretning er selvfølgelig afhængende af de mennesker man har dialog/kontakt med.
jeg kan kun sige pænt og positivt for både erhvers samt privat rådgiver. Kompetente mennesker der er I Rønnede afdeling. Ros til Palle & Henriette. havde der i mit arrangement kunne blive enighed om en rente på 0,5% havde jeg givet 6 stjerner :-) nu må Møns Bank nøjes med 5 stjerner :-)
Meget kompetent og god rådgivning
Meget kompetent og god rådgivning. Vi føler og rigtig godt behandlet og er glade for at være kunder i Møns Bank, Vi kan varmt anbefale Møns Bank.
Kan kun sige godt om MønsBank
Kan kun sige godt om MønsBank -
5 stjerner til dem -
De er bund professionelle -
En mega fed oplevelse -
Super oplevelse som førstegangskøbere!
Som førstegangskøbere, kan det være utroligt svært at komme med på boligmarkedet.
Vi var blevet anbefalet Møns Bank, Præstø filialen, som vi skulle prøve at tage en dialog med, angående huskøb og dertil bankskifte.
Det viste sig at være det helt rigtige at gøre!
Vi var heldige at få Mads som vores rådgiver, og er blevet behandlet super godt hele vejen igennem, og har fået hurtige og fyldestgørende svar under hele forløbet.
Mads er meget kompetent, og rigtig behagelig at snakke med, hvilket har givet os ro i maven, igennem hele processen med huskøb.
5 store stjerner herfra, og en stor anbefaling!
Kompentent og venlig rådgivning
For nogle år siden skiftede vi fra Sydbank til Møns Bank, Rønnede, og har ikke fortrudt skiftet.
Vi har kun oplevet kompetent og venlig rådgivning fra henholdsvis privatkunderådgiver og senest pensions- og formuerådgiver.
I det hele taget bliver man mødt med smil og imødekommenhed og en velvillighed til at rådgive/hjælpe. Der er tid til en.
Møns Bank kan varmt anbefales.
God og individuel rådgivning.
God og individuel rådgivning fra vores formuerådgiver Michel Belchuke Rønnede afdeling, har været afgørende for, at vi skiftede med til Møns Bank for et par siden. Michel har, i samarbejde med Annette Jensen, fuldt ud levet op til vores ønske om en nærværende bank, hvor ens rådgiver er tilgængelig og hvor tingene sker hurtigt.
Vi kan varmt anbefale Møns Bank.
Kan varmt anbefale Camilla Rasmussen…
Kan varmt anbefale Camilla Rasmussen fra Møns Bank i Præstø.
Dygtig og pålidelig. Altid en fornøjelse.
Møns bank - ikke til lokale eller hvis du har sund økonomi
Vi var i husstanden tilknyttet Møns Bank Stege og det forhold endte desværre med noget triste miner. Vi havde igennem to år forsøgt at få et møde med vores bankrådgiver, men uden held. Mange skriverier og dokumenter skulle sendes og da vi endelig møder op i banken får vi at vi at bankrådgiveren er syg. Der endte vores tålmodighed. Toppen af kransekagen sker dagen efter hvor filliallederen Bart ringer og vil gerne diktere, hvem der bestemte og det selvfølgelig ikke var kunden. Der blev vi enige om at vi ikke skulle være kunder i Møns Bank længere.
Vi har altid haft en god og sund økonomi og vi kan kun tænke at der ikke bliver tjent penge nok på folk med orden i økonomien.
Grunden til de 2 stjerner er den første bankrådgiver vi havde de første år. Han skiftede desværre til andet sted og det gik kun ned af bakke derefter.

Respuesta de Møns Bank
Vi har fået Møns bank som vores bank i…
Vi har fået Møns bank som vores bank i 2017 og er utrolig glad for vores rådgivere
I banken. Møns bank er som vi synes en bank skal være let tilgængelig.
Vi kan varmt anbefale banken
Mvh
Pia & Flemming
Camilla Mia er en fantastisk…
Camilla Mia er en fantastisk bankrådgiver. Vi er blevet mødt med stor hjælpsomhed og super venlighed. Kan varmt anbefale Møns bank.
Møns Bank præstø
Camilla Rasmussen er en fantastisk dygtig bankrådgiver .. vi er simpelthen så glade for at hun er landet i vores hænder..❤️
Tusind tak, endnu en gang !!
Kan varmt anbefales.
Har skiftet til møns bank præstø afd, hvor jeg fik Mads som rådgiver. Fik gået hele min økonomi grundigt i gennem og har fået mere råderum i hverdagen. Mads er
en dygtig og kompetent fyr som lytter til ens ønsker og behov. Kan varmt anbefales.
Super god service hele vejen igennem
Super god service hele vejen igennem
Har skiftet fra Jyske Bank til Møns Bank og fået tildelt Camilla Rasmussen som privatkunderådgiver.
Lyn hurtig expedition og professionalisme 😊
Et godt råd:
Skift til lokale banker og oplev en meget positiv forskel.
Mvh Martin
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.