De kleren zijn op zich wel mooi en sommigen ook comfortabel alleen ik moet gezegd hebben dat de zwembroeken voelen als schuurpapier en echt niet lekker zitten. Ik krijg vaak rode plekken van de zwemb... Ver más
La empresa ha respondido
Seneste køb var lige som alle tidligere, altid tilfreds med køb/varens stand ift beskrevet/vist og levering (MOLO.com) Vi har igennem de sidste 6 år, udelukkende købt MOLO vinter overtøj (jakke, b... Ver más
La empresa ha respondido
Begge vores drenge elsker Molos prints og farver. Tøjet er af enormt høj kvalitet og super funktionelt designet. Fx. Er deres overtøj i virkelig slidstærke materialer med lækre små funktionelle detalj... Ver más
La empresa ha respondido
Tøjet 4,5 stjerner, Hjemmesiden 2 stjerner. Jeres tøj er lækkert, blødt og holder længe. Jeg ville ønske flere mønstre på bukser og mindre kønsopdelling i mønstre/temaer, f.eks.kjoler med dinosau... Ver más
Baltikavej 20, 2150, København, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi elsker Molo. Jeg er rigtig glad for kvaliteten -især på overtøj/flyverdragter, og mine børn er vilde med de forskellige print.
Det holder faconen efter vask. Vi er vilde med det 🤩

Respuesta de Molo
Lækkert kvalitet og hurtig levering/god service. Har haft MOLO igennem mange år og kvaliteten er i top. Holder farven og ingen skæve bluser mv., som kan ses ved “no name”. Flyverdragt/Jakke og virkelig lækkert, har aldrig haft våde eller kolde børn. Herhjemme er favoritmærket MOLO 😊

Respuesta de Molo
Vi er rigtig glade for molo og især deres vinter overtøj vilde med deres print, har købt overtøj fra molo i godt 8 år nu😍
Der termotøj er super lækkert og det eneste sted vi køber fra, da det er så dejligt blødt og holder.
Deres sommer/forårs jakker er også virkelige fine, har vi snart haft mange af.

Respuesta de Molo
Vi har igennem de sidste 16 år brugt molo og vi elsker alt ved det. Molo er en fantastisk mærke og deres overtøj og top lækkert
Kun anbefalinger herfra

Respuesta de Molo
Lækkert tøj i tip top kvalitet, som holde til ALT hvad mine unger finde på.
Hurtig levering samt en super sød og hjælpsom kundeservice.
Jeg handler absolut gerne igen hos Molo ♥️

Lækreste tøj !
Overtøj, bluser, bukser, trøjer, nattøj, svømmetøj. Kan man finde i mine 2 drenges tøjskab.
Fede style, der var et kæmpe hit, lige siden de blev født!
Begge drenge er super glade for seje bluser og lækre bukser fra jer!
God og hjælpsom kundeservice med hurtig levering af varer. Altid god betjening i magasin hvor vi oftes handler.

Respuesta de Molo
Hurtig levering, god service og kvaliteten er i top.
Handler bestemt Molo igen

Forfærdelig kundeservice!!!
Har købt 2 kjoler, der ikke holder i brug. Lommerne er smuldret væk, idet metervaren er for dårligt kvalitet.
I stedet for at godkende varen som reklamation trækker Molo blot på skulderen. Har aldrig nogensinde oplevet så dårlig kundeservice noget andet sted i DK

Respuesta de Molo
Havde helst givet 0 stjerner.
Der er slet ikke styr på butikken. Bestiller varer og får en ordre bekræftigelse. Da varerne så kommer mangler der en del til et sæt. Ingen information om dette - er bare så træt af firmaer, der ikke gider informerer, men arbejder udfra “går den så går den”
Ekstrem dårlig kundeservice

Respuesta de Molo
Vi har købt meget tøj på Molo's hjemmeside til vores 2 børn.
Vi køber ofte, når de har udsalg og føler vi får meget for pengene. Specielt overtøj og flyverdragter har givet positive oplevelser og holdt til utrolig meget. Grunden til at jeg ikke giver 5 stjerne er en lidt svingene oplevelse af kvaliteten på f.eks. sweatshirts, joggingbukser og t-shirts. Nogle gange er det en tyk og nærmest uopslidelig kvalitet, andre gange noget tyndt stof, som hurtigt hænger og kan få huller. Deres jeans er til gengæld rigtig gode.
Webshoppen fungere upåklageligt. Hurtig levering og god returnering/ombytning.

Respuesta de Molo
Kundeservice vil ikke oprette en reklamation på en helt ny vare, før jeg har sendt dokumentation i form af billeder af fejlen. Måske personalet trænger til at komme på kursus i Købelovens grundregler! Det er godt nok irriterende, at jeg skal bruge tid på en skrankepave, der ikke kan tænke selv og ublu følger interne regler, der vel at mærke ikke er i overensstemmelse med Købelovens regler. Jeg er 2 sekunder fra at fortryde hele min ordre og aldrig handle hos Molo igen. Alle butikker står sin prøve ved reklamationer. Molo dumper fælt - det her er endda en vare, der blev leveret for et par dage siden. Der er ikke tale om en vare, der er taget i brug. Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan de håndterer reklamationer, hvor varen har været i brugt…

Respuesta de Molo
I have made 5 orders recently and got none of them. Zero items! About 2 weeks after order bank releases money. So I have sent several emails to customer service to solve this problem and get help, but no answer for already a month! Before that I have ordered for years and no problems with orders. I don't know where to reach anymore. Love design and colours of Molo clothing but for unknown reason can't make orders anymore and very suddenly since April. Tried different emails to connect molo and also through facebook, but all I got is silence and ignoring. How is possible to solve problems if they don't answer at all?? I even tried different email accounts to avoid problem with my email aadress, but still nothing. Seems like they just ignoring and even don't explain why.
EDIT: what? I have ordered with this email years! How can you say no orders with this email? Total lie. I tried to connet to webshop-molo.com, ws-molo.com, molo-molo.com and Molo facebook messenger - only in the messenger somebody replied once that she tries to contact to customer service about this issue and then silence after that too! Give me working email address and I will send all order numbers etc.
EDIT2: thank you for your reply. Here was not possible to add @ sign (email addresses restricted), that's why I replaced it with -, but I have already sent many emails to webshop address and still no reply. Where else I can send my emails if nobody answers there? I really want to know what is the problem they ignore me and my orders?
Edit 3: I finally got contact and for now it seems I can order again. Hopefully it will stay that way.

Respuesta de Molo
Für unseren Urlaub 2x Uv-Anzüge für mein Kind bestellt. Nach 2 Tage sahen die beiden Anzüge am popo schlimm aus. Der Stoff hält nicht mal 5 mal wasserrutschen! Wahre Enttäuschung für den stolzen Preis! Kontakt mit Service hat nichts gebracht. Reklamation ist nicht möglich

Respuesta de Molo
Super dårlig oplevelse med deres kundeservice. Haft en flyverdrsgt i to måneder, brugt sparsomt da det var i overgangen fra vinter til forår. Vasket x 1 på skåneprogram aldrig tørreumblet aldrig tørret på gulv eller andet og den er gået op hele vejen i liningen de vil ikke hjælpe idet deres såkaldte produktionsafdeling ikke anerkender at det er en fejl, men det angiveligt skulle være mig der har misligeholdt den.
De fastholder simpelthen deres forklaring og jeg kan ikke antage andet end de mener jeg lyver.

Respuesta de Molo
Efter flere forgæves forsøg på at ramme rigtigt med en størrelse på en bluse til min søn, giver jeg op!
Først forsøgte jeg at gå en størrelse ned, men den nye bluse er større end den oprindelige, der iflg. Molos skiltning er en størrelse større.
I næste forsøg havde Molo pakket en skjorte i en anden størrelse end den, vi havde bestilt. Dvs. igen fik vi en alt for stor størrelse.
Pas på med at handle med Molo på nettet! Deres størrelser holder ikke stik, og der er ikke meget hjælp at hente - kun en masse bøvl.

Respuesta de Molo
Jeg vil lige slå kæmpe likes til Molo for en ovenud super service og bedste kvalitet ever!
De har tilbud derinde med det lækreste stof som bla cashmere sættet og mange andre gode sager.
Jeg er vild med både indpakningen, brevet, levering, varen, servicen og rabatten - alt er bare SÅ fint! 😍🥰

Respuesta de Molo
Nem bestilling, gode tilbud, hurtig levering og virkelig sød kundeservice 😊

Respuesta de Molo
Molo continues to provide quality clothing that is fun & unique! I now have 4 nephews and although I continue to buy new styles, the youngest is still wearing the clothes passed down by the older ones!

Respuesta de Molo
Jeg har mange gange købt forskelligt tøj til mine 3 børn hos Molo :)
Der har altid været hurtig levering og super god service :)

Respuesta de Molo
Más información sobre otros tipos de reseñas.