Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De kleren zijn op zich wel mooi en sommigen ook comfortabel alleen ik moet gezegd hebben dat de zwembroeken voelen als schuurpapier en echt niet lekker zitten. Ik krijg vaak rode plekken van de zwemb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Seneste køb var lige som alle tidligere, altid tilfreds med køb/varens stand ift beskrevet/vist og levering (MOLO.com) Vi har igennem de sidste 6 år, udelukkende købt MOLO vinter overtøj (jakke, b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Begge vores drenge elsker Molos prints og farver. Tøjet er af enormt høj kvalitet og super funktionelt designet. Fx. Er deres overtøj i virkelig slidstærke materialer med lækre små funktionelle detalj... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tøjet 4,5 stjerner, Hjemmesiden 2 stjerner. Jeres tøj er lækkert, blødt og holder længe. Jeg ville ønske flere mønstre på bukser og mindre kønsopdelling i mønstre/temaer, f.eks.kjoler med dinosau... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Vi elsker Molo

Vi elsker Molo. Jeg er rigtig glad for kvaliteten -især på overtøj/flyverdragter, og mine børn er vilde med de forskellige print.
Det holder faconen efter vask. Vi er vilde med det 🤩

25 de noviembre de 2023

Hej Bolette

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at vores tøj har levet op til dine forventninger om holdbarhed og design. Vi håber at kunne klæde dine børn på i mange år endnu.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert kvalitet og hurtig leveringgod…

Lækkert kvalitet og hurtig levering/god service. Har haft MOLO igennem mange år og kvaliteten er i top. Holder farven og ingen skæve bluser mv., som kan ses ved “no name”. Flyverdragt/Jakke og virkelig lækkert, har aldrig haft våde eller kolde børn. Herhjemme er favoritmærket MOLO 😊

6 de noviembre de 2023

Hej Consumer

Tak for din anmeldelse og dejligt at høre, at vores tøj lever op til dine forventninger og vores overtøj har holdt dine børn varme og tørre.

Vi håber snart at se dig igen på vores webshop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er rigtig glade for molo og især…

Vi er rigtig glade for molo og især deres vinter overtøj vilde med deres print, har købt overtøj fra molo i godt 8 år nu😍
Der termotøj er super lækkert og det eneste sted vi køber fra, da det er så dejligt blødt og holder.
Deres sommer/forårs jakker er også virkelige fine, har vi snart haft mange af.

7 de diciembre de 2023

Hej Camilla
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at vores overtøj har været det foretrukne i så mange år hos jer.
Vi håber at kunne fortsætte i mange år endnu, med at holde dit/ dine børn varme med vores overtøj.

Vi elsker molo herhjemme

Vi har igennem de sidste 16 år brugt molo og vi elsker alt ved det. Molo er en fantastisk mærke og deres overtøj og top lækkert

Kun anbefalinger herfra

Hej Jennie

Tusind tak for din anmeldelse og for lang og tro Molo fan, det er vi meget glade for at høre og vi glædes over de varme anbefalinger.

Vi håber at se dig snart igen på webshoppen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert tøj i tip top kvalitet

Lækkert tøj i tip top kvalitet, som holde til ALT hvad mine unger finde på.
Hurtig levering samt en super sød og hjælpsom kundeservice.
Jeg handler absolut gerne igen hos Molo ♥️

Kære Stine

Tusind tak for dine rosende ord. Vi er meget glade for at både tøj og kundeservice har levet op til dine forventninger, og vi vil elske at se dig igen på vores webshop.

Lækreste tøj

Lækreste tøj !
Overtøj, bluser, bukser, trøjer, nattøj, svømmetøj. Kan man finde i mine 2 drenges tøjskab.

Fede style, der var et kæmpe hit, lige siden de blev født!
Begge drenge er super glade for seje bluser og lækre bukser fra jer!

God og hjælpsom kundeservice med hurtig levering af varer. Altid god betjening i magasin hvor vi oftes handler.

7 de diciembre de 2023

Hej Laura

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget for os - mest er alt er vi dog glade for at vores tøj har været at finde i jeres garderobe i flere år og, at vores service og levering lever op til dine forventninger.

Vi håber at se dig snart igen på vores webshop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og god service

Hurtig levering, god service og kvaliteten er i top.
Handler bestemt Molo igen

18 de octubre de 2023

Hej Gitte

Tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for at alt ser ud til at have kørt som smurt, og vil se frem til at se dig igen på webshoppen.

Forfærdelig kundeservice!!!

Forfærdelig kundeservice!!!
Har købt 2 kjoler, der ikke holder i brug. Lommerne er smuldret væk, idet metervaren er for dårligt kvalitet.
I stedet for at godkende varen som reklamation trækker Molo blot på skulderen. Har aldrig nogensinde oplevet så dårlig kundeservice noget andet sted i DK

Hej Christine

Din henvendelse gjaldte to kjoler som er købt for lige knap to år siden, vi har haft vores produktion og design afdeling til at se på dine billeder af de to kjoler, og det bære tydeligt præg af almindelig slitage efter snart to års brug, og dermed ikke tale om en fejl i metervaren/ produktion. Derfor har vi ikke godtaget hullerne og den løse sygning der er gået i lommen på kjolerne som en reklamation.

Lækkert og holdbart overtøj

7 de octubre de 2023

Kære Mathilde

Tusind tak for din anmeldelse, den betyder meget for os. Det glæder os at høre, at du kan lide vores tøj og det holder til at blive brugt, da vi bestræber os på at lave brugbart og holdbart tøj med stor bevidsthed om miljøet.

Vi håber snart at se dig igen på vores webshop.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde helst givet 0 stjerner.

Havde helst givet 0 stjerner.

Der er slet ikke styr på butikken. Bestiller varer og får en ordre bekræftigelse. Da varerne så kommer mangler der en del til et sæt. Ingen information om dette - er bare så træt af firmaer, der ikke gider informerer, men arbejder udfra “går den så går den”

Ekstrem dårlig kundeservice

29 de agosto de 2023

Kære Tina

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis meget kede af, hvis ikke du har fået besked om den varer der desværre ikke var tilgænglig. Det er bestemt ikke fordi vi ikke vil yde den service - det er normal procedure at vi altid skriver til kunden såfremt der er en vare der ikke kan leveres - så det er vi naturligvis meget kede af, at vi ikke har fået muligheden for at yde denne service til dig.

Vi kigger naturligvis nærmere på hvorfor vi ikke har modtaget en automatisk mail om den manglende varer, så vi kunne informere dig og undgå denne fejl sker igen.

Som min kollega også har nævnt i telefonen, så er du meget velkommen til at sende det retur du ikke ønsker og få dine penge retur. Du kan benytte det gratis returlabel så du ikke har yderligere udgifter på det.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til os på webshop@molo.dk eller på telefon 88884040, så står vi klar til at hjælpe dig bedst muligt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Overtøjet er virkelig godt

Vi har købt meget tøj på Molo's hjemmeside til vores 2 børn.
Vi køber ofte, når de har udsalg og føler vi får meget for pengene. Specielt overtøj og flyverdragter har givet positive oplevelser og holdt til utrolig meget. Grunden til at jeg ikke giver 5 stjerne er en lidt svingene oplevelse af kvaliteten på f.eks. sweatshirts, joggingbukser og t-shirts. Nogle gange er det en tyk og nærmest uopslidelig kvalitet, andre gange noget tyndt stof, som hurtigt hænger og kan få huller. Deres jeans er til gengæld rigtig gode.
Webshoppen fungere upåklageligt. Hurtig levering og god returnering/ombytning.

11 de agosto de 2023

Kære Lars

Tusind tak for din anmeldelse og feed back, det sætter vi stor pris på.

Vi laver bevidst to forskellige tykkelser i sweat alt efter model, da vi sælger i lande med varmere klima end her i Danmark, det skal naturligvis stadig holde til daglig brug. Vi vil forsøge at indikere tydeligt i vores styletekster hvilken model der er har en "brushed" (tyk) inderside og hvilke der ikke har, så det er lettere at få valgt den rette tykkelse.

Elendig kundeservice

Kundeservice vil ikke oprette en reklamation på en helt ny vare, før jeg har sendt dokumentation i form af billeder af fejlen. Måske personalet trænger til at komme på kursus i Købelovens grundregler! Det er godt nok irriterende, at jeg skal bruge tid på en skrankepave, der ikke kan tænke selv og ublu følger interne regler, der vel at mærke ikke er i overensstemmelse med Købelovens regler. Jeg er 2 sekunder fra at fortryde hele min ordre og aldrig handle hos Molo igen. Alle butikker står sin prøve ved reklamationer. Molo dumper fælt - det her er endda en vare, der blev leveret for et par dage siden. Der er ikke tale om en vare, der er taget i brug. Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan de håndterer reklamationer, hvor varen har været i brugt…

31 de julio de 2023

Hej Tina

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af, at du synes det er omstændigt at vedhæftet et billede af fejlen på varen i din mail, det er dog helt almindelig procedure og jf. vores handelsbetingelser, at har du modtaget en defekt vare, så skal man tage kontakt til vores kundeservice og beskrive fejlen samt sende et billedet.
Dette gøres for, at vi kan sikre os, at den ikke bliver lagt tilbage på hylderne og for, at vi kan vurdere om dette er en generel fejl i produktionen, så vi skal agere ud fra dette, eller om det blot har været et enkelt stående tilfælde.
Om en defekt vare har været brugt eller ubrugt er underordnet, vi skal stadig sikre os, at den ikke kommer retur som et "fortrydelseskøb", og derved kommer tilbage på hylden, men den faktisk bliver sorteret fra blandt returpakkerne vi modtager.
Som min kollega oplyste over telefonen, så er du meget velkommen til at sende kjolen retur, og få den ombyttet eller få dine penge tilbage - det er der slet ikke noget problem i.

Rigtig god dag.

Hilsen Sanne fra Molo

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Huge let down in customer service

I have made 5 orders recently and got none of them. Zero items! About 2 weeks after order bank releases money. So I have sent several emails to customer service to solve this problem and get help, but no answer for already a month! Before that I have ordered for years and no problems with orders. I don't know where to reach anymore. Love design and colours of Molo clothing but for unknown reason can't make orders anymore and very suddenly since April. Tried different emails to connect molo and also through facebook, but all I got is silence and ignoring. How is possible to solve problems if they don't answer at all?? I even tried different email accounts to avoid problem with my email aadress, but still nothing. Seems like they just ignoring and even don't explain why.

EDIT: what? I have ordered with this email years! How can you say no orders with this email? Total lie. I tried to connet to webshop-molo.com, ws-molo.com, molo-molo.com and Molo facebook messenger - only in the messenger somebody replied once that she tries to contact to customer service about this issue and then silence after that too! Give me working email address and I will send all order numbers etc.

EDIT2: thank you for your reply. Here was not possible to add @ sign (email addresses restricted), that's why I replaced it with -, but I have already sent many emails to webshop address and still no reply. Where else I can send my emails if nobody answers there? I really want to know what is the problem they ignore me and my orders?

Edit 3: I finally got contact and for now it seems I can order again. Hopefully it will stay that way.

2 de mayo de 2023

Dear Ann,

Edit III: Thank you for your feed back, I am happy to hear that the order finally arrived and it seems like the bug has been fixed. We are looking forward to see you soon again on the website.

Edit II: Thank you for your comments. I have had our IT support to look into why we did not receive any emails from you lately - if you please will try to email webshop@molo.com so that we can help you.

Edit: I can see that you have chosen to edit in your review after my reply, and of course you deserve an answer on this too.
I can see the issue is that the mails you are trying to email are wrong you need to mail us at webshop@molo.com

I hope this will clairfy it for you.

Thank you for your mail and review, I am sorry to hear if there has been some technical issues with your orders or mail, I have looked in the system but unfortunately we do not have any mails or orders in our system with your Name. Feel free to contact us so that we can figure out what went wrong.

Best regards

Tina from Molo

Schlechte Qualität

Für unseren Urlaub 2x Uv-Anzüge für mein Kind bestellt. Nach 2 Tage sahen die beiden Anzüge am popo schlimm aus. Der Stoff hält nicht mal 5 mal wasserrutschen! Wahre Enttäuschung für den stolzen Preis! Kontakt mit Service hat nichts gebracht. Reklamation ist nicht möglich

9 de junio de 2023

Dear Kseniya,

Thank you for your review, the swim wear you are claiming is used as you described on a slide with a rough surface and the fabric has been rubbed on this surface.

It is expectable that you can see wear and tear if you slide on a rough surface. I am sorry you do not find our quality as expected.

Best regards
Tina from Molo

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Super dårlig oplevelse med deres…

Super dårlig oplevelse med deres kundeservice. Haft en flyverdrsgt i to måneder, brugt sparsomt da det var i overgangen fra vinter til forår. Vasket x 1 på skåneprogram aldrig tørreumblet aldrig tørret på gulv eller andet og den er gået op hele vejen i liningen de vil ikke hjælpe idet deres såkaldte produktionsafdeling ikke anerkender at det er en fejl, men det angiveligt skulle være mig der har misligeholdt den.

De fastholder simpelthen deres forklaring og jeg kan ikke antage andet end de mener jeg lyver.

1 de mayo de 2023

Opfølgende svar:

Hej Stina

Jeg kan se du har valgt at redigere i din anmeldelse og dette vil vi naturligvis også gerne besvare. Vi har på intet tidspunkt antydet at du lyver, vi har udelukkende vurderet din sag ud fra dine billeder hvor det er tydeligt hvad skaden er sket ved. Vores produktionsafdeling, sidder netop med sager som disse, og tester dem for at have bedst mulig kendskab og viden om hvordan produktet arter sig i forskellige situationer.

Oprindeligt svar:

Hej Stina

Tak for din anmeldelse, beklager du ikke har været tilfreds med vurderingen af din henvendelse. Ud fra de billeder du har sendt viser det en dragt hvor tapen er varmet for meget op, og derved er blevet skarpe og medføre tegn på slid i stoffet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Håbløst mht. størrelser i webshoppen

Efter flere forgæves forsøg på at ramme rigtigt med en størrelse på en bluse til min søn, giver jeg op!
Først forsøgte jeg at gå en størrelse ned, men den nye bluse er større end den oprindelige, der iflg. Molos skiltning er en størrelse større.
I næste forsøg havde Molo pakket en skjorte i en anden størrelse end den, vi havde bestilt. Dvs. igen fik vi en alt for stor størrelse.
Pas på med at handle med Molo på nettet! Deres størrelser holder ikke stik, og der er ikke meget hjælp at hente - kun en masse bøvl.

20 de abril de 2023

Kære Jette

Tak for din anmeldelse og dine mails. Vi skal beklage hvis ikke du har fundet den rette størrelse til din søn, og hvis der er kommet en forkert størrelse i en pose der angiver en anden str. Dette nævnte du dog ikke noget om i dine mails til at starte med, og derfor har vi ikke besvaret dette problem i først omgang. Som vi nævnte i mailen, så skal du være meget velkommen til at sende alt retur og få dine penge igen.
Da det kan være svært at se om størrelsen passer når man køber ud fra en billede på computeren, er der lagt et returlabel med som du kunne benytte til at sende det retur med, endvidere kan posen vi levere i også genbruges, netop for at det ikke skal være bøvlet.

Du er naturligvis stadig velkommen til at benytte dig af de 30 dages returret samt den ekstra uge jeg har tilbudt dig i mailen, da du nævnte det var svært for dig at komme til en pakkeshop med returpakken.

Hilsen Gitte fra Molo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste service og kvalitet nogensinde!

Jeg vil lige slå kæmpe likes til Molo for en ovenud super service og bedste kvalitet ever!

De har tilbud derinde med det lækreste stof som bla cashmere sættet og mange andre gode sager.

Jeg er vild med både indpakningen, brevet, levering, varen, servicen og rabatten - alt er bare SÅ fint! 😍🥰

8 de febrero de 2023

Kære Suzan

Tusind tak for din anmeldelse og de meget flotte ord, det er vi utrolig glade for. Det betyder meget at vide, at vores service og hele "rejsen" af din ordre fra start til slut har været en god oplevelse.

Jeg håber snart at se dig igen på vores webshop, og ønsker dig en god dag.

Hilsen Gitte fra Molo

Rigtig god kundeservice

Nem bestilling, gode tilbud, hurtig levering og virkelig sød kundeservice 😊

5 de febrero de 2023

Kære Camilla

Tusind tak for din anmeldelse og søde ord, det er vi meget glade for, da vi bestræber os på at yde den bedste service hele vejen rundt.

Jeg håber tøjet passer, og vi snart "ses" på vores hjemmeside igen.

Hilsen Gitte fra Molo.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Molo continues to provide quality…

Molo continues to provide quality clothing that is fun & unique! I now have 4 nephews and although I continue to buy new styles, the youngest is still wearing the clothes passed down by the older ones!

11 de diciembre de 2022

Dear Steph,

Thank you very much for your review. We are very happy to that the clothes can be used in many generations. We hope that you will continue visting us at our website.

Best regards,

Gitte from Molo.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elsker at handle hos Molo :)

Jeg har mange gange købt forskelligt tøj til mine 3 børn hos Molo :)

Der har altid været hurtig levering og super god service :)

24 de noviembre de 2022

Hej Camilla
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er super glade for at høre, at det har været en god oplevelse at handle på vores webshop, både når det gælder leveringstid og service.

Vi glæder os til at se dig snart igen på websoppen.

Hilsen Gitte fra Molo.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.