De kleren zijn op zich wel mooi en sommigen ook comfortabel alleen ik moet gezegd hebben dat de zwembroeken voelen als schuurpapier en echt niet lekker zitten. Ik krijg vaak rode plekken van de zwemb... Ver más
La empresa ha respondido
Seneste køb var lige som alle tidligere, altid tilfreds med køb/varens stand ift beskrevet/vist og levering (MOLO.com) Vi har igennem de sidste 6 år, udelukkende købt MOLO vinter overtøj (jakke, b... Ver más
La empresa ha respondido
Begge vores drenge elsker Molos prints og farver. Tøjet er af enormt høj kvalitet og super funktionelt designet. Fx. Er deres overtøj i virkelig slidstærke materialer med lækre små funktionelle detalj... Ver más
La empresa ha respondido
Tøjet 4,5 stjerner, Hjemmesiden 2 stjerner. Jeres tøj er lækkert, blødt og holder længe. Jeg ville ønske flere mønstre på bukser og mindre kønsopdelling i mønstre/temaer, f.eks.kjoler med dinosau... Ver más
Baltikavej 20, 2150, København, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Ho un ragazzo di 12 anni che vesto Molo e trovo che sia un prodotto eccezionale nel rapporto prezzo/qualità e per le sue fantasie ...m'imMOLO per per questo brand

Respuesta de Molo
Ho comperato sul sito di Molo una giacca tipo plaid per la figlia di una mia amica.
La misura era perfetta e la spedizione è arrivata molto in fretta. La ragazza era felicissima, la giacca sarebbe piaciuto anche a me :-) Mi sono iscritta alla loro newsletter, così sul mio prossimo ordine avrò anche uno sconto del 10%. Tutto perfetto!

Respuesta de Molo
Tak for altid super god service og lækkert tøj. Drengene har fra de var helt små elsket jeres designs, virkelig god kvalitet og perfekt pasform. Seje bluser i mange forskellige designs og tøj der er behageligt at have på i børnehaven til mange timers leg. Tak for jeres lækre tøj :)

Respuesta de Molo
Stadig de eneste flyverdragter der holder. Skulle ha’ min datters legekammerat med hjem, og da jeg skal bære hendes meget tunge, lugtende og våde flyvedragt ud til bilen - spørger jeg begge piger om hvad de har lavet siden den ene er tør og den anden våd. De havde lavet det samme bare været udenfor. Der blev jeg bare endnu en gang bekræftet i hvor lækkert og godt deres overtøj er. Samt den nye uldkollektion ikke fnuldrer efter vask som andre mærker ofte gør. Kæmpe fan!

Respuesta de Molo
Når man bestiller fra shoppen er det altid super hurtigt fremme. Har bestilt af flere omgange og aldrig oplevet fejl.
Deres kundeservice er super søde og hjælpsomme og så er det jo kun et plus at særligt overtøjet bare ikke kan slides op selv mine børn giver det en hård medfart i naturbørnehaven.
Selvom flyverdragten nærmest kan stå selv fordi den er fyldt med mudder, så er ungerne altid varme og tørre ♥️

Molo - kæmpe anbefaling til jer, skøn design ♥️
Altid hurtig levering og gode rabatter på hjemmesiden!
Vi har brugt Molo’s overtøj i flere år og syntes så godt om kvaliteten! Det er simpelthen det bedste overtøj for børnene.
Molo’s tøj bruger vi også, det holder godt og kan gå i arv til de små i familien 🥰

Respuesta de Molo
Som altid den lækreste kvalitet.
Elsker jeg design, farve og holdbarhed på jeres tøj og overtøj.

Fantastisk lækker kvalitet
Vi er især fan af deres overtøj der altid holder vores børn varm og tør og samtidig super slidstærkt og fede print👌

Respuesta de Molo
Elsker alt deres tøj. Overtøjet skuffer ALDRIG og tøjet er i den lækreste bløde kvalitet.
Jeg har lige købt to cardigans til mig selv og de er sååå bløde.

Respuesta de Molo
Jeg har igennem en længere årrække valgt Molo, når der skal købes overtøj. Min søn som er fysisk begrænset, og som
har været kørestolsbruger har haft brug for noget der holdte ham godt varm, og tør - og der er Molo’s flyverdragter klart at foretrække! Jeg har flere gange også benyttet mig af deres årlige lagersalg, med store besparelser!
God og effektiv kundeservice samt levering.

Respuesta de Molo
Altid god kvalitet fra Molo. Service og levering i top, lageret er altid super hurtige på levering!

Respuesta de Molo
Fantastisk lækkert tøj og smadder sød kundeservice. Har aldrig haft andet end gode oplevelser med Molo!

Respuesta de Molo
Har nu handlet hos Molo mange gange, og tøjet lever altid op til forventningen. Desuden er deres kundeservice altid parat til at hjælpe hvis man har brug for det.
Dejligt med et dansk mærke der har høje internationale standarder.

Respuesta de Molo
SENDING THE ITEM BACK IS MORE EXPENSIVE THAN THE ITEM ITSELF!! Yes that's right. I ordered a snowsuit for my baby, but the size was bigger than I expected so I followed the procedure to return it back. I prepared the item and I went to DHL . It was written that I should pay for the shipping fee from Greece to Denmark, but apparently sending it back from Greece would be cheaper for me to fly to Denmark than sending it via a courier service. The item was about 135euro and the courier service would cost 138euro. Its funny but its not at the same time. I know I should have been more careful on my purchases, I should have read the terms and conditions about returns, but this site makes it impossible to you to exchange an item or ask for a refund, since you will be charged the return fee. I keep buying things online, and to be honest I was not expecting this kind of treatment. So it's a high risk, if you're not sure about the size and you live far away. For me one thing for sure, never again! P.S. I kept the item and I ordered something else for my boy from farfech.

Respuesta de Molo
I søndags benyttede vi os af Black friday tilbuddet og bestilte en flyverdragt til vores søn, til 500,- jeg finder dragten i en str 98 og skynder mig at bestille den, og i dag 5!!! Dage senere får jeg en mail om at jeg ikke får dragten.. og så bliver jeg spist af med “her er en fri fragt på næste ordre” men nu er alle dragter til den pris i den størrelse væk og flyverdragter generelt i den prisklasse skal vi kigge langt efter nu da der er udsolgt de fleste steder… virkelig en træls oplevelse og en alt for lang ventetid for ingenting.

Respuesta de Molo
My shirt was never delivered, and they aren't doing a thing to help me except for asking me to talk to my neighbors. It's been 2 weeks since it was marked as delivered, and my package isn't here, and I can't even get Molo to say that they're sorry this happened.

Respuesta de Molo
Igen en fantastisk oplevelse.
Lækre produkter, lynhurtig levering, lynhurtig ekspedition af returvarer og lynhurtig respons fra kundeservice ved spørgsmål.
En fornøjelse at handle på Molo.dk

Respuesta de Molo
To dages ekspeditionstid fra MOLOs lager til jeg kunne hente i min lokale pick-up 👍🏻 Som altid er tøjet fra MOLO fint pakket og god kvalitet. Jeg glæder mig til at få vasket mit nye outfit og få det på -for ja, det er til mig selv selvom jeg er voksen 🙌🏻

Respuesta de Molo
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.