momondo Opiniones 1375

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Strukturerer alle faser for os. Vi finder vores fly, gode priser de rigtige datoer. Dermed flyselskab og afgange og ankomster Vi tilføjer selv tog til og fra Københavns lufthavn og ankom... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestilte billeter til en overnatning men blev lidt nysgerrig og gik direkte ind på booking com og søgte hotellet frem, her var det 200kr billigere end via. Momondo, altså momondo smed mig til booking... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk udvalg af fly. Hvis man leger lidt med afgangs dagene, kan du spare da afgange om tirsdage som regel er billigere.

Información sobre la empresa

1. Buscador de vuelos

Escrito por la empresa

momondo.dk er en global rejsesøgemaskine, som sammenligner priser på fly, hotel og lejebiler. Vi sælger ikke flybilletter, og lejer hverken hotelværelser eller biler ud, men vi giver dig et overblik over de rejsemuligheder du har, viser dig de seneste priser og giver dig mulighed for at vælge det tilbud, du foretrækker. Med ét klik føres du direkte til det valgte site, hvor bookingen fuldføres. Hvis du har brug for hjælp, eller ønsker at dele en oplevelse, så kontakt os venligst på www.momondo.dk/support.

momondo Support

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Amatør-agtigt!!!

App'en vil have a man opretter en brugerkonto. Når man så gør det, står der "please verify your email address" og man skal indtaste en 6 cifret "verification code". Efter 15 minutter er der stadigt ikke kommet nogen email- OG NEJ, HELLER IKKE I SPAM-MAPPEN!!!

Amatør-agtigt!!! Virkeligt, virkeligt amatøragtigt!!!

19 de abril de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Strukturerer alle faser for os

Strukturerer alle faser for os.

Vi tilføjer selv tog til og fra Københavns lufthavn og ankomstlufthavn til hotellet.

Vi tilføjer også Momondo vores valgte hoteller og udflugter på datoer - også via mails

Så har vi hele planen på Momondo, der tilføjer i vores mobil kalendere og efterfølgende sender sms’er ved bl.a flyafgange boarding , hvilken gate og evt forsinkelser. Og dette før info tavlen viser det.
Kan ikke lige komme på flere funktionaliteter, men det ved jeg vi også benytter.
Uden dette værktøj kunne vi slet ikke rejse så ofte, her begynder vores gunstige priser og bedste udnyttelse af feriedage kombineret med weekender

2 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sætter priserne op når man har været…

Sætter priserne op når man har været inde 1 gang

6 de abril de 2026

Respuesta de momondo

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi gør vores bedste for at sikre, at priserne vi viser er korrekte. Dog kan priser ændre sig hurtigt, og i nogle tilfælde så hurtigt som den tid det tager at oprette forbindelse til en rejseudbyders hjemmeside for at booke. Andre gange kan et givent rejsetilbud være booket til anden side i det øjeblik, man selv skal til at booke.
Vores supportteam vil meget gerne gennemgå dit søgeresultat for at sikre, at de priser, der returneres til os, er opdaterede. For at gøre det skal jeg bede dig sende dine oplysninge til: https://www.momondo.dk/feedback/form

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Man kan ikke stole på den opgivne pris

Priserne ændrer sig når man skal til og betale og man har tjekket alle spørgsmål og afgivet betalingsoplysninger, og den bliver aldrig billigere.

11 de marzo de 2026

Hej Heige,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Venlig hilsen,
Emma
momondo Kundeservice

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Never ever use this website.

Never ever use this website.
It seems like a scam. They sell something different from what you book. I booked a package from 3–6 April in momondo, but the confirmation I received from travellink.dk shows 6–9 April. and no one answer our issue, momondo or travellink
There has been no refund for the hotel or flight so far, and there is no responsible contact person or official email. The only contacts I could find appear to be Indian operators, and they are not clear about what they do. They just take your money very easily.
They also activated a Prime account for me without my consent, with a subscription.

25 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Hej Araz,

Tak, fordi du kontaktede os angående Travellink, et online rejsebureau, der er vist i vores søgeresultater.

Momondo er en platform, der er designet til at hjælpe dig med at finde de bedste rejsetilbud ved at søge på tværs af forskellige websteder. Travellink er et af mange online rejsebureauer, der vises på momondo. Når du vælger et tilbud fra vores søgeresultater, bliver du omdirigeret til udbyderens websted for at gennemføre din booking. Bemærk venligst, at den valgte udbyder er ansvarlig for det specifikke rejseprodukt.

Hvis du allerede har kontaktet Travellink, og dit problem stadig er uløst, bedes du give vores supportteam oplysninger om, hvad der er sket, på https://www.momondo.dk/feedback/form. Et teammedlem vil derefter hjælpe dig yderligere.

Venlig hilsen,
Emma
momondo Kundeservice

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.