Strukturerer alle faser for os. Vi finder vores fly, gode priser de rigtige datoer. Dermed flyselskab og afgange og ankomster Vi tilføjer selv tog til og fra Københavns lufthavn og ankom... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestilte billeter til en overnatning men blev lidt nysgerrig og gik direkte ind på booking com og søgte hotellet frem, her var det 200kr billigere end via. Momondo, altså momondo smed mig til booking... Ver más
Fantastisk udvalg af fly. Hvis man leger lidt med afgangs dagene, kan du spare da afgange om tirsdage som regel er billigere.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
momondo.dk er en global rejsesøgemaskine, som sammenligner priser på fly, hotel og lejebiler. Vi sælger ikke flybilletter, og lejer hverken hotelværelser eller biler ud, men vi giver dig et overblik over de rejsemuligheder du har, viser dig de seneste priser og giver dig mulighed for at vælge det tilbud, du foretrækker. Med ét klik føres du direkte til det valgte site, hvor bookingen fuldføres. Hvis du har brug for hjælp, eller ønsker at dele en oplevelse, så kontakt os venligst på www.momondo.dk/support.
momondo Support
Escrito por la empresa

Información de contacto
Farvergade 10, 1, 1463, Copenhagen, Dinamarca
- +45 33378080
- momondo.dk
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Amatør-agtigt!!!
App'en vil have a man opretter en brugerkonto. Når man så gør det, står der "please verify your email address" og man skal indtaste en 6 cifret "verification code". Efter 15 minutter er der stadigt ikke kommet nogen email- OG NEJ, HELLER IKKE I SPAM-MAPPEN!!!
Amatør-agtigt!!! Virkeligt, virkeligt amatøragtigt!!!
Dejliget helle vejen igenm
Strukturerer alle faser for os
Strukturerer alle faser for os.
Vi tilføjer selv tog til og fra Københavns lufthavn og ankomstlufthavn til hotellet.
Vi tilføjer også Momondo vores valgte hoteller og udflugter på datoer - også via mails
Så har vi hele planen på Momondo, der tilføjer i vores mobil kalendere og efterfølgende sender sms’er ved bl.a flyafgange boarding , hvilken gate og evt forsinkelser. Og dette før info tavlen viser det.
Kan ikke lige komme på flere funktionaliteter, men det ved jeg vi også benytter.
Uden dette værktøj kunne vi slet ikke rejse så ofte, her begynder vores gunstige priser og bedste udnyttelse af feriedage kombineret med weekender
Vil gerne have tilbud på dansk og i…
Vil gerne have tilbud på dansk og i dansk valuta
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Sætter priserne op når man har været…
Sætter priserne op når man har været inde 1 gang

Respuesta de momondo
Let at finde flyafgange men jeg har…
Let at finde flyafgange men jeg har ikke købt endnu. Kun nysgerrig kik.
Jeg kan altid finde det jeg leder…
Jeg kan altid finde det jeg leder efter. Priserne kunne være lavere, men det er så ikke det som det handler om. Jeg er godt tilfreds, men mangler stadig at købe en rejse, men det kommer jo nok.
Udmærket, men priserne holder ikke altid
Udmærket, men priserne holder ikke altid. Dette gælder specielt når jeg skal bestille fly og bliver ledt videre til flyselskabernes hjemmeside. Det er en skam. Jeg er derfor begyndt også at benytte SkyScanner og Booking dot com
Man kan ikke stole på den opgivne pris
Priserne ændrer sig når man skal til og betale og man har tjekket alle spørgsmål og afgivet betalingsoplysninger, og den bliver aldrig billigere.

Respuesta de momondo
Det bedste sted at købe billetter til dig
For prisen for én tur kan jeg få mange fantastiske oplevelser. 😊
Never ever use this website.
Never ever use this website.
It seems like a scam. They sell something different from what you book. I booked a package from 3–6 April in momondo, but the confirmation I received from travellink.dk shows 6–9 April. and no one answer our issue, momondo or travellink
There has been no refund for the hotel or flight so far, and there is no responsible contact person or official email. The only contacts I could find appear to be Indian operators, and they are not clear about what they do. They just take your money very easily.
They also activated a Prime account for me without my consent, with a subscription.

Let at finde en afgang
Bookingproces
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.