Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte et "Glowing LED color change Digital alarm clock" til 99 kr, som blev trukket på min konto samme dag.... Uret belv så leveret 3 dage efter lovet dato, og da jeg isatte de 4 batterie (for egen... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg købte gennem Dealhunter et bælte hos Mono Design, men modtog et bælte med mindre bredde end annonceret. Da det ikke passede til mine bukser returnerede jeg bæltet til Mono Design iflg. deres anv... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efter LANG og besværlig kontakt frem og tilbage med diverse mere eller mindre ubehøvlede salgsassistenter, når vi idag frem til at det, implicit, er vores egen skyld at: - varen ikke er leveret... Ver más

1,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,1

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Pas på!

Gennem dealhunter købte jeg leggings, cover med pung og cover med flip.
Ud af disse har jeg kun modtaget cover med pung, som var over langt over leveringsdatoen som skrevet i mail.

Efter meget korrespondence med en meget lidt kundevenlig person fra mono design, har jeg nu langt om længe fået penge retur for de vare jeg aldrig har modtaget.

Mono design's kunde"service" blev ved med at udskyde og sige at jeg lige skulle vente et par dage på posten, for varerne var sendt.

Først da jeg henledte til købeloven, fik jeg mine penge retur fra virksomheden.

Det har taget mig ca 1,5 måned at komme hertil.

Vær obs på hvem leverandøren er når der handles på dealhunter.

Dealhunter er kontaktet omkring problemet med virksomheden, men de benytter stadig mono design som leverandør på deres site.

3 de diciembre de 2015

aldrig motaget varen

Jeg købte gennem deal hunter et mobil cover hos mono design beløbet blev trukket med det samme , men efter 14 dage ikke have modtaget varen, kontaktede jeg firmaet, de påstod de havde sendt , men ville sende igen. denne gang modtog jeg heller ikke varen. nu har jeg opgivet, men vil gerne advare andre

1 de diciembre de 2015

Dårlig service

Ikke nok med at de ikke kunne anullere en ordre der endnu ikke var afsendt, men de oplyste heller ikke fragtfirmaet om at det var en erhvervs adresse det skulle sendes til, så det blev afsendt en fredag, til levering en lørdag hvor firmaet er lukket, hvilket gav et meget dårligt indtryk af fragtfirmet, indtil de oplyste at det var mono-design der ikke havde oplyst dem ordentligt, så de havde bare gjort som de fik besked på... Virkelig dårligt at sætte andre i dårligt lys samtidig med at deres egen service var helt i bund...

18 de noviembre de 2015
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendigste firma og service ever

Købte en lyskæde gennem Dealhunter og der stod at jeg ville få en mail når den var blevet afsendt. Ingen mail kom så jeg kontaktede dem for at høre om den var blevet sendt. De svarede tilbage med en hevisning til den seneste dato, som de regnede med at den ville komme - altså intet svar på om den VAR afsendt. Jeg prøvede et par gang med samme resultat.

Det tog den fulde tid - to uger i alt for for noget som er købt og bestilt i Danmark, de fleste steder kommer varen inden for et par dage. Men den dukkede så endelig op - for sent - men blev så bare smidt uden for min dør uden at der blev ringet på så enhver kunne have stjålet den.

Desuden så viste det sig at produktetet var defekt så jeg kontaktede dem igen og skrev at den nu VAR kommet men ikke virkede og om de betalte for returen på defekte varer. De svarede at det var godt at den var kommet og tak for min mail - INTET om returdelen.

Så skrev jeg igen og spurgte til om de betalte for returneringen og så skrev de at jeg bare kunne sende den retur eller få en ny men ignorerede fuldstændigt mit spørgsmål om betalingen for tilbagesendelsen.

Køb ALDRIG noget hos dem! Det er den meste elendige service, som jeg i mit liv har fået!

10 de noviembre de 2015

Dårlig service.

Har via Dealhunter købt en vandtæt cykelcomputer. Hurtig levering, men, der er ingen dansk brugsanvisning, som der skal være ifølge dansk lovgivning. Ringede til firmaet, der oplyste at de ingen brugsanvisning havde, fik en mail tilbage, der oplyste, at jeg skulle til kundeservice, hvor der vil være en der kunne hjælpe. Ringede den 11. august, hvor jeg fik oplyst, at de var løbet tør for den danske brugsanvisning, men de ville sende en til mig, når de fik nogen hjem. Skrev til dem den 1. oktober og spurgte, vor brugsanvisningen blev af. Fik en mail i dag, hvor de skriver, at de ikke har nogen og vil de returnere varen. Dårlig service.

2 de octubre de 2015

Handler der ALDRIG igen!

Dårlig betjening og forkerte varer. Størrelserne passer ikke. Jeg skrev 4-5 gange. De sagde at min adresse var forkert. Jeg har mistet penge, men jeg er nu ligeglad! Og jeg måtte vente 3-4 uger på at få noget dårligt tøj. Handler Aldrig med dem igen!
Og jeg vil ikke høre fra jer. Så send mig ikke et svar!!!!!!!!

18 de agosto de 2015

Dybt useriøst

De vil ikke stå til ansvar for afsendte varer, vil ikke refundere penge på varer man aldrig har modtaget og sendt retur. Fandeme svindel!

18 de agosto de 2015

BLIV LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA

KØBTE VIA EN DEAL 2 PAR SHORTS,DA DE ENDELIG EFTER L A N G
TID ANKOM VAR DE FOR SMÅ.
DE VAR BESTILT I X-LARGE,MEN JEG VIL TRO DE MODTAGNE SHORTS ER STØRRELSE M,
FIRMAET GAR GANSKE SMART,KLIPPET ALLE MÆRKER UD,SÅ STØRRELSE KAN IKKE SES OG HVILKET STOF DE BESTÅR AF,KAN HELLER IKKE SES,DET ER GANSKE SMART,MEN DET HAR JEG HELLER IKKE OPLEVET FØR.
SELV POSEN DE LIGGER I ER UDEN NOGEN FORM FOR OPLYSNINGER,
JEG MENER IKKE MAN MÅ SÆLGE VARER,HVOR INTET ER OPLYST ,HVER STØRRELSE ELLER MATERIALE.DET ER UHØRT.

8 de agosto de 2015

Hej lisbhet

Det er vi da ked af at høre men det er altid en go ide at kontakte os så vi kan hjælpe dig ;-)

Mvh

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Handel aldrig med det l firma

varerne er ubrugelige, dårlige undskyldninger ...Sørgeligt at Dealhunter stadig handler med dem, trods adskellige advarsler...Mono design er amatører og ja...4 ord...Handel ikke med dem!!!

8 de agosto de 2015

Hej Lone

Det er vi da kede af at høre men det er altid en go ide kontakte os så vi kan ombytte varen eller kreditere dig ;-)

Mvh

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kundeservice

Jeg har haft telefonisk kontakt med Mono Design og har fået en fantastisk behandling/hjælp.
Jeg har bestilt/købt flere ting hos dem og har altid fået varen hurtigt og ikke noget at klage over overhovedet :-)

24 de julio de 2015

Useriøst firma

Jeg fandt en deal på sådan en fix powerbank cylinder form. Men den kunne kun lige oplade min iPhone med 15%strøm.
Jeg beklagede min nød, og de sendte en ny. Men den var ligeså dårlig som den første. Jeg nåede at modtage 4 af de samme og de var lige dårlige. Godt nok kostede den kun 129,- men jeg synes ikke man kan være bekendt at sælge sådan noget.
Til slut sendte jeg et par stykker retur og ville have pengene tilbage. Her 2måneder efter har jeg intet hørt.
Et yderst dårligt produkt og desværre også manglende service.
Nu gider jeg ikke henvende mig mere, nu for de så bare en dårlig anmeldelse i stedet.
Wow der kom svar.. Men jeg har stadig ikke set skyggen af de 129,-
Kære firma hvis i var seriøse så havde i returnerer de beskedne 129,- eller kommet mig i møde på en eller anden måde.
Jeg har nu brugt så lang tid på at skrive til jer.
Hvad er det der mangler?

13 de julio de 2015

hej kaspar

vi har været i dialog med dig så sendt som 8 juni hvor du siger det er 2 uger siden du har sendt dem retur men vi har desværre ikke modtaget noget vi er selvfølgelig ikke ude på at snyde dig for så ville vi jo ikke havde sendt flere powerbank afsted til dig men hvis du prøver at kontakte os på vores mail så vi kan prøve at finde ud af hvor du har send varen retur til så kan vi jo hjælpe dig

Dårligt kundeservice

Jeg har igennem Dealhunter bestilt nogle varer, dem bestilte jeg 13/6-2015

Jeg modtog efterfølgende stort alle de varer fra de forskellige leverandører, men med Mono-design har jeg siden da kæmpet med at få mine varer leveret. Først får jeg en mail på at mine varer er sendt til den forkerte adresse, da jeg oplyser dette, beklager de fejlen, og skriver at de vil sende mine varer i den kommende uge.
Jeg har de sidste 2 uger skrevet med dem, og gang på gang fået af vide at mine varer er i rest og jeg modtager dem i næste uge, dvs. forrige uge, samme besked, denne uge samme besked. Jeg har skrevet til Dealhunter kundeservice at jeg mener bestemt ikke det er i orden at de behandler deres kunder på den måde, og har da også fået hurtige tilbagemeldinger at de vil rykke på dem, men hvad hjælper det? Når man stadigvæk ikke modtager sine varer Dårligt kundeservice, fortryder skam også at jeg har købt mine varer hos dem nu.

9 de julio de 2015
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ekstrem langsom levering

Efter at have modtaget et par defekte solbriller, ville de sende et par nye. Der skulle dog gå 1,5 mdr., inden jeg modtog dem. Ingen opfølgning eller beklagelse fra deres side. Undgå at handle hos dem !

8 de julio de 2015

Vare kom ikke!

Et af mine to par solbriller kom ikke frem. Jeg reklamerede derfor over manglende levering ift købeloven, og de sagde da også, "at det var intet problem, det skulle de nok eftersende".
Har efter mange uger stadig ikke modtaget mine solbriller! Virkelig elendig virksomhed, som ingen bør handle hos. Derfor har jeg taget mig tid til at skrive dette, hvilket jeg normalt aldrig gør.
Ift. Mono-designs nedenstående svar, så har jeg sjovt nok ikke set den mail, Udover det så fik jeg også en mail om at de hvide briller var afsendt, så det hænger ikke rigtig sammen. Men nu må jeg se om jeg får brillerne denne gang, skal nok skrive om en opdatering.

29 de junio de 2015

Respuesta de Mono Design

hej morten vi har skrevet til dig d 17/6 som du ikke har svaret på ! vi har lige sendt mailen igen så du også kan se at den er sendt første gang

"vi har desværre ingen hvide på lager, vi har brun - sort - lille og petrol
er det en af de farver du kan bruge?"

så derfor har vi ikke sendt noget til dig
mvh

Valorada con 1 estrellas sobre 5

bestilt kjole via Dealhunter som aldrig når frem

Jeg bestiller blondekjole via Dealhunter, hvor det er Mono Design som skal levere. Der står 6 ugers levering og den 18. maj trækker de pengene fra min konto. Jeg tænker så er leveringen nok på vej. Men da vi når den 4. juni har jeg fortsat ikke modtaget noget..... jeg skriver til dem og får af vide den er på vej og der vil gå 1-4 dage. Jeg venter 1 uge og skriver igen. Får samme besked at nu sender de den i dag og så skal jeg blot vente 1-4 dage. Nu har jeg skrevet igen i dag den 24. juni og fået samme besked - dog at de sender den i løbet af ugen.....og der så vil gå 1-4 dage. For pokker i holder jo jeres kunder hen. Nu har jeg bedt om mine penge retur og håber IKKE at det giver problemer. Det er sidste gang jeg handler hos Mono Design! Og jeg anbefaler jer andre til at gøre det samme.

24 de junio de 2015

Dårlig service

Bestiller en pung gennem dealhunter og modtager godt nok også pungen. Problemet er at pungen stinker så forfærdeligt og er fuldkommen ubrugelig pga lugten. Kontakter mono design og får en kvinde i røret som ikke kunne være mere ligeglad. Hun beder mig sende pungen retur, hvortil jeg svarer at det vil jeg gerne men kun hvis de sender en returlabel. Det vil hun ikke være med til da varen ifølge hende ikke er defekt (vil mene at så grim en lugt gør at den er defekt). Jeg fortæller hende at jeg har tjekket firmaet på trustpilot (desværre først efter den ulækre pung blev bestilt) og at jeg under ingen omstændigheder vil bruge penge på at returnere til dem, hun fnyser af mig og svarer at de sender 1000 pakker om dagen, så de 100 der er utilfredse er jo hvad der sker! Handl ALDRIG med mono design! Min pung er nu på vej i container da den er så slem i sin lugt at hele min lejlighed stinker!

22 de junio de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Køb af shorts gennem Dealhunter

Køb af shorts i juni 2015. Bestilte shorts ved Mono Design gennem Dealhunter, desværre var de for små. Jeg retunerede dem i torsdags og i dag mandag er pengene igen på min konto. Mails jeg har sendt er besvaret straks. Så alt i alt en fantastisk og hurtig betjening.

22 de junio de 2015
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Firmaet har kostet mig 169 kr.

Købte en bluse til 129 kr., der var for lille, hvorfor den blev sendt retur. Betalte 40 kr. for at sende blusen retur. Firmaet påstår, at de ikke har modtaget blusen og vil ikke betale 129 kr. retur. Så mit bekendtskab med firmaet har kostet 169 kr. Blusen blev forøvrigt købt igennem Dealhunter!
Så hold jer fra dette useriøse firma!

16 de junio de 2015
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Go' service

Havde bestilt en blondekjole, hvorpå der var en plet.
Fik en ny tilsendt (bad endda om en str. større, hvilket intet problem var)

8 de junio de 2015

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.