monsterbilligt Opiniones 522

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nöjd med mina Roll up, bra tryck, snabb leverans och bra service i samband med uppladdning av bilderna till roll upp. Tyvärr fanns det skador på kassetterna som troligtvis uppkommit under transporten... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt bra kundservice. Hade många frågor och kontakt ang min pdf-fil för att trycka en banderoll. De var otroligt hjälpsamma och svarade alltid snabbt. Banderollen blev också fin.

1. Servicio de impresión digital

Sobre monsterbilligt

Escrito por la empresa

Hos monsterbilligt vil vi gerne give dig muligheden for at købe kvalitetstryksager til de billigste priser i både Danmark og Sverige! Vi har fjernet alle unødvendige omkostninger og fokuserer på det der betyder mest for dig - kvalitetstryksager til billige priser og monster hurtig leveringstid. Vi modtager løbende nye produkter og modtager gerne feedback om de produkter vi sælger og ideer til nye spændende produkter.

Hvad Kan Du Forvente?

• Kundeservice i Verdensklasse: Vores dedikerede kundeserviceteam er klar til at hjælpe dig via e-mail, telefon og chat på alle hverdage mellem 8:30 og 16:30. Vi stræber efter at levere den bedste kundeservice og sikre, at dine behov og forventninger opfyldes.
  • GRATIS Designhjælp: Vi tror på, at tryksager skal være tilgængelige for alle, uanset ens designfærdigheder. Derfor tilbyder vi GRATIS hjælp til opsætning af din trykfil. Vores dedikerede og erfarne grafiske designere står til rådighed for at sikre, at dit budskab præsenteres klart og professionelt, selv hvis du ikke er en designekspert.
  • Prisgaranti: Vores prisgaranti sikrer, at du altid får den bedste pris. Finder du en identisk tryksag til en lavere pris et andet sted, matcher vi prisen. Bemærk, at sammenlignelige tryksager skal have lignende specifikationer for at kvalificere sig til prisgarantien.

Tak fordi du valgte Monsterbilligt som din tryksagsleverandør. Vi ser frem til at betjene dig med fantastiske produkter til monsterbillige priser!

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var rätt enkelt å skapa egen via…

Var rätt enkelt å skapa egen via hemsidan. Dock uppstod missförstånd gällande format. Men med bra support så löste det sig! Supernöjd! Kommer köpa fler flaggor/banners. Snabb leverans (inom 5 arbetsdagar) jag var nöjd! rekommenderar!!

23 de abril de 2026

Otroligt bra kundservice

8 de abril de 2026

Hej Kristina,

Stort tack för din fina recension! :)

Vi är väldigt glada att höra att du upplevde vår kundservice som hjälpsam och snabb - det betyder mycket för oss.

Det var ett nöje att hjälpa dig med din pdf-fil, och vi är också glada att du blev nöjd med din banderoll.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss igen om du behöver hjälp.

Grym bra kundservice

Grym bra kundservice. Smidig beställning

1 de abril de 2026

Hej Ronny,

Stort tack för din fina recension!
Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår kundservice och att beställningen gick smidigt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fantastisk service, nöjd med mina roll up!

Tyvärr fanns det skador på kassetterna som troligtvis uppkommit under transporten men jag har fått två nya kassetter i ersättning direkt efter reklamationen. Fantastisk återkoppling!

24 de marzo de 2026

Hej Clas,

Stort tack för din utförliga recension och för dina fina ord om trycket, leveransen och vår service – det uppskattar vi verkligen.

Vi beklagar verkligen att du mottog skadade kassetter. Tyvärr kan sådana skador ibland uppstå under transporten, även om vi gör vårt bästa för att paketera produkterna noggrant.

Jag kan se att ärendet nu har blivit löst och att vi har skickat nya kassetter till dig, vilket vi hoppas att du blir helt nöjd med.

Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med.

Monstergod service😃

Meget imødekommende, søde og løsningsorienterede medarbejdere.

13 de abril de 2026

Hej Bente,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! :)

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede vores medarbejdere som imødekommende, søde og løsningsorienterede - det betyder meget for os.

Du er altid meget velkommen igen!

Bra kvalitet !

Väldigt bra kvalitet för priset !

29 de marzo de 2026

Hej Andreas,

Stort tack för din fina recension! :)

Vi är glada att höra att du tycker att kvaliteten motsvarar priset – det är precis det vi strävar efter.

Supper jobbat

Supper jobbat

25 de marzo de 2026

Respuesta de monsterbilligt

Stort tack för din fina feedback!
Vi är glada att höra att du är nöjd.

Bra support

Bra support, bra priser och är mkt nöjd med flaggan.

24 de marzo de 2026

Hej Lars,

Stort tack för din fina feedback. Det gläder oss att höra att du är nöjd med både vår support och våra priser, och inte minst att flaggan lever upp till dina förväntningar :)

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver.

Som vanligt väldigt bra!

16 de marzo de 2026

Hej Holmgren,

Stort tack för din återkoppling. Det betyder mycket för oss att höra att du återigen har haft en så positiv
upplevelse hos oss. Att kunna leverera en konsekvent hög kvalitet är något vi verkligen strävar efter varje dag.

Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver.

Snabbt o smidigt

Snabbt och smidigt

27 de febrero de 2026

Hej Anders,

Stort tack för din feedback. Det är verkligen glädjande att höra att du upplevde processen som både snabb och smidig - det är precis den upplevelse vi strävar efter att ge våra kunder :)

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Snabba leveranser till Sverige

Proffsig och kunnig kundtjänst. Snabba svarstider också! Varsam packning.

1 de marzo de 2026

He Kyrylo,

Stort tack för din fina recension! :)

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen, vår kundtjänst och paketeringen.

Vi strävar alltid efter snabba svar och att allt ska komma fram i perfekt skick.

Du är varmt välkommen att handla hos oss igen.

Rasmus, Monsterbilligt

Lätt kommunicerat

Lätt kommunicerat
Snyggt utförande

25 de febrero de 2026

Hej Jacob,

Tack så mycket för din recension! :)

Vi blir glada att höra att du tyckte kommunikationen var enkel, att utförandet var snyggt och att leveransen gick snabbt.

Rasmus, Monsterbilligt

Flagga

Jag köpte en flagga och jag hoppades verkligen att den skulle komma fram före evenemanget. Leveransen var beräknad till den 2 mars, men evenemanget var den 28 februari. Tack och lov kom den fram innan evenemanget!

Jag skrev ett mejl till dem och de var väldigt uppmärksamma och hjälpsamma. Jag är mycket glad att den kom så snabbt.

Tack så mycket, Monsterbilligt🩷

26 de febrero de 2026

Heh Raquel,

Stort tack för din fina hälsning – den gör oss verkligen så glada! 🩷

Vi förstår verkligen hur viktigt det är att få sina produkter i tid inför ett evenemang, så vi är extra glada över att flaggan hann fram innan den 28 februari. Det betyder mycket för oss att höra att du upplevde oss som uppmärksamma och hjälpsamma i mejlkontakten – vi gör alltid vårt bästa för att följa upp och skapa trygghet hela vägen.

Tack för ditt förtroende och för att du valde oss. Vi hoppas att evenemanget blev precis så bra som du hade hoppats – och vi hjälper dig mer än gärna igen nästa gång! 💛

Helt enkelt strålande...

Jag kan inte annat än att varmt rekommendera Monsterbilligt.com! Redan från första stund fick jag ett fantastiskt bemötande – hjälpsamt, trevligt och otroligt proffsigt. De tog sig till och med tid att kontakta mig via mejl för att påpeka några små förbättringar i min egen design, något jag verkligen uppskattade! Vi gick igenom detaljerna tillsammans, och inom kort fick jag hem mina två banners. Resultatet överträffade alla förväntningar – så snygga och välgjorda att jag med glädje la en andra beställning kort därefter.
Som ansvarig för Alhaga homesteads nya gårdsbutik är jag noga med kvalitet och det personliga uttrycket i allt jag gör, och Monsterbilligt levererade precis det jag ville ha – och mer därtill. En service i toppklass, produkter av hög kvalitet och en känsla av att verkligen bli sedd som kund. Min upplevelse är helt enkelt strålande från start till mål! 🌿

9 de febrero de 2026

Hej Tidde,

Stort, stort tack för dina otroligt fina ord – det betyder verkligen mer än du anar! 🌿

Vi blir så glada över att höra att du kände dig väl bemött redan från första stund. För oss är det viktigt att inte bara leverera en produkt, utan att vara en trygg och engagerad samarbetspartner hela vägen. Att du uppskattade våra synpunkter på designen och att vi fick möjlighet att finslipa detaljerna tillsammans gör oss extra stolta.

Det värmer också enormt att höra att resultatet överträäffade dina förväntningar – och att du valde att lägga en andra beställning! Det är det finaste betyget vi kan få.

Vi önskar dig all lycka med Alhaga Homesteads nya gårdsbutik – det låter som ett fantastiskt projekt, och vi är hedrade över att få vara en liten del av din resa.

Tusen tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver! 💛

Rigtig god service!

11 de febrero de 2026

He Matilde,

Tak for din anmeldelse! :)

Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med vores service.

Du ønskes en god dag

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Servicen är fantastiskt bra _ och kvaliteten

Servicen är fantastiskt bra. Jag har bara haft kontakt med människor som verkligen bryr sig om att resultatet ska bli bra. Har jag missat något så får jag ett mail. Sedan går leveransen blixtsnabbt. Jag är supernöjd.

6 de enero de 2026

Hej Lena,

Stort tack för din fina recension! :)

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både servicen och leveransen.

Vi gör alltid vårt bästa för att resultatet ska bli så bra som möjligt, så det betyder mycket för oss att du märker det.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – och du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra kvalite snabb leverans och bra…

Bra kvalite snabb leverans och bra pris.
Mycket nöjd.

12 de noviembre de 2025

Hej Lars,

Tack för din positiva feedback :)

Vi blir glada av att höra att du är nöjd med både kvalitet, pris och leverans.

Det betyder mycket för oss! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång.

Alltid ett nöje!

Alltid ett nöje att handla från Monsterbilligt! Kunnig och hjälpsam kundservice, bra och prisvärda produkter. Smidigt hela vägen!

21 de enero de 2025

Hej Theresa,

Tack så mycket för din fina feedback! .)

Vi blir jätteglada av att höra att du är nöjd med både våra produkter och kundservice.

Det betyder mycket för oss!

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång du handlar hos Monsterbilligt.

Ha en fortsatt härlig dag!

Superservice

Superservice, superkvalitet og meget hurtige. Kan kun give mine bedste anbefalinger!

13 de noviembre de 2025

Hej Dan,

Tak for din anmeldelse :)

Vi er meget glade for at høre, at du har været meget tilfreds med service, kvalitet og levering.

Vi ser frem til at hjælpe dig fremadrettet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde en haste sag og skulle haved…

Vi havde en haste sag og skulle haved lavet 2 stk. 6 meter lange banner, bestilt torsdag og leveret mandag morgen.
Super god service hele vejen igennem :-)

6 de noviembre de 2025

Hej Børge,

Tusind tak for din anmeldelse :)

Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores service - og dejligt at bannerne kom frem så hurtigt.

Vi ser frem til at hjælpe dig med tryksager i fremtiden.

Rasmus, monsterbilligt

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.