monsterbilligt Opiniones 522

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var rätt enkelt å skapa egen via hemsidan. Dock uppstod missförstånd gällande format. Men med bra support så löste det sig! Supernöjd! Kommer köpa fler flaggor/banners. Snabb leverans (inom 5 arbetsda... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nöjd med mina Roll up, bra tryck, snabb leverans och bra service i samband med uppladdning av bilderna till roll upp. Tyvärr fanns det skador på kassetterna som troligtvis uppkommit under transporten... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag köpte en flagga och jag hoppades verkligen att den skulle komma fram före evenemanget. Leveransen var beräknad till den 2 mars, men evenemanget var den 28 februari. Tack och lov kom den fram i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt bra kundservice. Hade många frågor och kontakt ang min pdf-fil för att trycka en banderoll. De var otroligt hjälpsamma och svarade alltid snabbt. Banderollen blev också fin.

Información sobre la empresa

1. Servicio de impresión digital

Sobre monsterbilligt

Escrito por la empresa

Hos monsterbilligt vil vi gerne give dig muligheden for at købe kvalitetstryksager til de billigste priser i både Danmark og Sverige! Vi har fjernet alle unødvendige omkostninger og fokuserer på det der betyder mest for dig - kvalitetstryksager til billige priser og monster hurtig leveringstid. Vi modtager løbende nye produkter og modtager gerne feedback om de produkter vi sælger og ideer til nye spændende produkter.

Hvad Kan Du Forvente?

• Kundeservice i Verdensklasse: Vores dedikerede kundeserviceteam er klar til at hjælpe dig via e-mail, telefon og chat på alle hverdage mellem 8:30 og 16:30. Vi stræber efter at levere den bedste kundeservice og sikre, at dine behov og forventninger opfyldes.
  • GRATIS Designhjælp: Vi tror på, at tryksager skal være tilgængelige for alle, uanset ens designfærdigheder. Derfor tilbyder vi GRATIS hjælp til opsætning af din trykfil. Vores dedikerede og erfarne grafiske designere står til rådighed for at sikre, at dit budskab præsenteres klart og professionelt, selv hvis du ikke er en designekspert.
  • Prisgaranti: Vores prisgaranti sikrer, at du altid får den bedste pris. Finder du en identisk tryksag til en lavere pris et andet sted, matcher vi prisen. Bemærk, at sammenlignelige tryksager skal have lignende specifikationer for at kvalificere sig til prisgarantien.

Tak fordi du valgte Monsterbilligt som din tryksagsleverandør. Vi ser frem til at betjene dig med fantastiske produkter til monsterbillige priser!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Bra product

Bra product
Eller inte leverans inom 3 dagar.
Dat var en vecka tyvärr.

16 de septiembre de 2025

Hej Simone,

Tack för din feedback.

Vi vill bara förtydliga att produkten var i produktion i endast 1 dag innan den skickades från oss. Därefter är det GLS/DB Schenker som hanterar leveransen, och tyvärr ligger leveranstiden utanför vår kontroll.

Vi beklagar att det tog längre tid än förväntat, men vi hoppas att du är nöjd med produkten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kanon service og hurtig eksekvering!

Kanon service! Havde glemt skæremærker på min plakat, som de gjorde opmærksom på med det samme via mail. Derudover var vi lidt sent ude med at bestille, men de fremskyndede processen og vi fik plakaterne dagen før vi skulle bruge dem. Vender tilbage!

24 de septiembre de 2025

Hej Nikoline,

Mange tak for din anmeldelse! :)

Vi er glade for, at I er glad for vores service og levering - og arbejder hele tiden på at forbedrer denne.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og perfekt trykt

Havde selv lavet trykfiler i Canva og jeg fik super hjælp af grafikeren til at få fjernet pixelering og vælge det rigtige format. Jeg valgte express leverering og fik dem lynhurtigt og de 4 roll ups jeg bestilte i 150x220 blev bedre end forventet.Det ser pissegodt ud!, undskyld kraftudtrykket, men jeg er meget tilfreds. Godt gået.

25 de septiembre de 2025

Hej Jacob,

Mange tak for din anmeldelse! :)

Vi er meget glad for at høre, at du har haft en kanon oplevelse og, at du er tilfreds med det færdige resultat!

Vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Serviceminded och bra!

Bra bemötande på kundstjänst, fina produkter och snabb leverans.

28 de agosto de 2025

Hej Lise-Lotte,

Stort tack för din fina recension! :)

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både bemötandet från vår kundtjänst, produkterna och den snabba leveransen.

Vi lägger stor vikt vid att hela upplevelsen ska kännas trygg och smidig, så det betyder mycket att få den här återkopplingen.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka när du behöver något igen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra produkt och support men…

Bra produkt och support men produktionen tog väl lång tid, blev stressigt på slutet trots att jag var ute i god tid.

14 de agosto de 2025

Respuesta de monsterbilligt

Hej, och tack för din recension!

Vi är glada att du är nöjd med produkten och supporten :)

Vi vill bara förklara lite kring produktionen: den beställning du lade har en produktionstid på 5–8 arbetsdagar efter godkänd design. Din order skickades på den 9:e dagen – vilket vi självklart beklagar, även om det inte är en större försening.

Vi har hela tiden varit uppmärksamma på din deadline, och vi kan se att paketet faktiskt levererades 2 dagar innan. Vi hoppas därför att det, trots att det blev lite stressigt på slutet, ändå fungerade bra i praktiken.

Tack igen för att du valde oss – och varmt välkommen tillbaka! :)

Sådan skal det gøres !!!

En sjælden gang imellem kommer man ud for så god service at man bliver helt paf (på den gode måde).
Jeg var lige op til en messe blevet brændt af , af et andet firma der skulle have leveret nogle bannere.
Dvs at da jeg kontaktede Monsterbilligt.com have jeg kun en enkelt dag før det hele skulle være klar. Det er endt med at jeg har fået alt hvad jeg skulle bruge til tiden, og med en god pris og kanon service oveni. Jeg kan kun anbefale dem på det varmeste !

1 de septiembre de 2025

Hej Christoffer,

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er meget glade for at kunne hjælpe og er glad for at det kunne lade sig gøre! :)

Vi ser frem til at hjælpe dig med flere tryksager i fremtiden.

Perfekt

Perfekt. Super service.

16 de junio de 2025

Hej Mikkel,

Tak for din feedback! :)

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med vores service.

Du ønskes en god dag

Så snygga beachflags!

Fick bra, snabb designhjälp och slutprodukten är jättesnygg!🙏❤️

2 de mayo de 2025

Hej Kerstin,

Stort tack för din fina feedback. Vi är väldigt glada att du är nöjd med både designhjälpen och slutprodukten. Dina ord betyder mycket för oss :)

Super betyg 5/5

Super! Lätt att skicka in sin beställning, bra service med hjälp och justering så att att blir rätt samt snabb leverans!

Rekommenderar starkt.

4 de abril de 2025

Hej Kamil,

Tack för din feedback! :)

Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och leverans :)

Manglende levering

Bestilte d. 18/4 beachflag og godkendte layout d. 22/4 talte denne dag med en medarbejder der lovede der max ville gå 8 arbejdsdage inden levering, men når jeg nu havde talt med ham ville det gå lidt hurtigere, da min ordre afhang af det blev leveret inden lørdag d. 3/5 da de skulle bruges der til et arrangement. Jeg fik lovning på det ikke ville være et problem.
tirsdag d.29/4 ringer jeg til dem for at få bekræftet at min ordre er på vej, da jeg ikke har modtaget nogen information herom.
Det viser sig at de slet ikke er gået i gang, men får lovning på at de nok skulle skynde sig og jeg ville få en mail på dette senere, denne dag.
Jeg har ikke siden hørt fra dem og intet modtaget. Jeg har dog i går d.3/5 modtaget en mail om at pakken er på vej til et depot.

Man kan tilsyneladende ikke stole på dette firma som bestemt ikke lever op til de aftaler som man indgår med dem. Det er trist man har betalt for et produkt som blev lovet til en aftalt tid men ikke er fremkommet , og nu kan jeg ikke bruge dette produkt, da datoen er overskredet. Penge lige ud af vinduet for mig.

Så hvis man er afhængig af en deadline er det bestemt ikke dette firma man skal benytte.

2 de mayo de 2025

Hej Anders,

Tak for din feedback!

Vi er naturligvis enormt ærgerlig over, at du ikke har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Det er klart en fejl fra vores side, at vi har givet dig indtrykket af at kunne garantere levering inden d. 3/5, idet vi ud fra vores standard produktionstid ikke har mulighed for at garantere dette - især ikke i højsæson for beachflag.

Jeg kan se, at du nævner du ringede til os d. 29/4 og fik af vide, at din ordre endnu ikke var i produktion. Dette er dog ikke korrekt. Jeg kan se, at ordren var i produktion d. 25/4. I forhold til denne del, er der derfor tale om en klar misforståelse, og ordren er på intet tidspunkt blevet glemt.

Vi er som nævnt enormt ærgerlige over forløbet. Du er mere end velkommen til at skrive til os, så vi kan finde en løsning i forhold til at få sendt ordren retur, såfremt du ønsker pengene tilbage.

Du kan skrive til hej@monsterbilligt.com. Inkludér gerne dit ordrenummer :)

Du ønskes en god dag

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blir ingen ”3:e gången gillt…”

Andra gången jag beställer här, eller försöker beställa rättare sagt . Med de långa återkopplingstiderna efter lagd order hann tiden för deadline för att få produkterna till respektive event gå ut. Båda gångerna skriver de någon dag innan att dom inte kommer hinna leverera på den utsatta tiden. Ena gången var jag minst 2 veckor ute i förväg och skickade in en färdig logo dessutom. Hjälpen man ska få med grafisk design är begränsad och långt ifrån påhittig. Man får väldigt ”trötta” förslag tillbaka. Kanske jag som haft otur båda gångerna men det blir ingen tredje gång.

12 de abril de 2025

Hej Marcus,

Tack för din feedback.

Vi är verkligen ledsna över att du inte har haft en bra upplevelse hos oss. Det är självklart inte så vi önskar att våra kunder ska känna.

Generellt sett svarar vi alltid samma dag, vilket jag också kan se har skett i ditt fall. Tyvärr inföll din beställning under en period där vi hade påskledigt och därför hade stängt i fem dagar i sträck på grund av helgdagar och helg, vilket tyvärr påverkade våra normala handläggningstider.

När det gäller grafisk hjälp erbjuder våra grafiker gratis hjälp med att sätta upp och rentegna inskickat material. Det stämmer dock att det finns vissa begränsningar i denna tjänst. Våra grafiker skapar inte nya logotyper eller letar fram eget material, då detta skulle vara väldigt tidskrävande. Om vi skulle erbjuda en mer omfattande grafisk tjänst, skulle vi vara tvungna att höja våra priser betydligt – och det är något vi gärna undviker för att kunna hålla våra priser låga.

Du är mycket välkommen att kontakta oss via telefon eller mail innan du lägger din nästa beställning, så vi kan säkerställa att vi hittar en bra lösning tillsammans och att dina produkter levereras i tid.

Vi beklagar återigen den tråkiga upplevelsen och tackar för att du tog dig tid att ge oss din input.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig kommunikation og levering af kopper med tryk.

15 de diciembre de 2024

Hej Christoffer,

Tusind tak for din feedback! :)

Vi er mega glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og de krus I har fået leveret.

I er velkommen til at skrive til os, såfremt der er noget vi kan hjælpe med. Vi står altid klar :)

Great

Very good customer service

25 de febrero de 2025

Hej Robert,

Tack för din feedback! :)

Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service :)

Väldigt bra Service

19 de marzo de 2025

Hej Nabil,

Tack för din recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har købt balloner og kantet…

Vi har købt balloner og kantet beachflag. Begge dele er super fin kvalitet og hurtig levering. Virkelig søde og hjælpsomme på telefon. Dygtig designer, der via mail hurtigt og præcist fik lavet et udkast som jeg havde tænkt mig.
Her handler vi 100% igen

7 de marzo de 2025

Hej Lene,

Vi er utrolig glade for at høre, at i er tilfredse med både kvalitet, service, design og levering :)

Vi ser frem til at hjælpe jer med flere tryksager i fremtiden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superbra jobb och bra resultat.

Superbra jobb. Otroligt bra hjälp med originalet som lyfte slutresultatet som blev över förväntan. Produkten kom fram i överenskommen tid i fantastiskt bra skick. Supernöjd. Rekommenderas!

20 de marzo de 2025

Hej Herr Bengtson,

Stort tack för din fantastiska recension! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med både vår service och slutresultatet. Det betyder mycket för oss att du uppskattade hjälpen med originalet och att produkten levererades i tid och i perfekt skick.

Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar oss – det uppskattas enormt! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden.

Vänliga hälsningar,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställt tryck på pvcduk som skulle…

Beställt tryck på pvcduk som skulle rullas upp, 2gånger fick vi det vikt och förstört.

26 de febrero de 2025

Hej Machiel,

Vi beklagar verkligen din upplevelse med din beställning!

Bannern du beställde var 300x240 cm, och tyvärr är det inte möjligt att skicka bannrar som är längre än 180 cm på den kortaste sidan med GLS.

För större bannrar krävs antingen upphämtning eller att kunden själv ordnar specialtransport.

De flesta av våra kunder väljer att få sina bannrar vikta, och det brukar sällan vara ett problem – eventuella veck rätar vanligtvis ut sig med tiden.

Vi beklagar också att en av våra medarbetare felaktigt informerade dig om att det var möjligt att skicka en så stor banner upprullad.

Vi förstår din frustration och har därför återbetalat din beställning. Vi är ledsna för den tråkiga upplevelsen och hoppas att du vill ge oss en ny chans i framtiden.

Jättebra service

Jättebra service! Bra priser och alltid bra kvalité

21 de febrero de 2025

Hej Malin,

Tack så mycket för din fina recension! :)

Det gläder oss att du uppskattar vår service, våra priser och kvaliteten på våra produkter.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, så det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd.

Om det är något vi kan göra ännu bättre i framtiden är du alltid välkommen att höra av dig

Vi önskar dig en bra dag

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb service och fin produkt!

26 de febrero de 2025

Hej Anna,

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår snabba service och produkten. Det betyder mycket för oss att våra kunder får en bra upplevelse. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp i framtiden :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tryggt att anlita monsterbilligt.

Snabb kommunikation.
Bra hjälp med layout.
Snabb leverans.

20 de febrero de 2025

Hej Linda,

Tack för din fina recension! Det gläder oss att du kände dig trygg med att anlita oss och att du uppskattade vår kommunikation, hjälp med layout och snabba leverans. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen, så det är väldigt roligt att höra att vi levde upp till dina förväntningar :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.