Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så härligt att börja dagen med gott, nybakat bröd…som någon annan bakat medan jag sov så gott! När man beställt flera olika bröd vore det bra om det på påsen står brödets namn och gärna innehåll. Ma... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var fantastiskt att få frukosten levererad ända till dörren! Stora färska surdegsfrallor, lika stora croissanter och härligt uppfriskande smoothie; bättre kunde inte dagen börja.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställde gåva till 14 feb men tyvärr levde varken gåvan eller leveransen upp till förväntningarna, vilket jag skrev om här. Fick svar att jag skulle ta kontakt med dom - igen, så skulle ärendet ses... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är verkligen supernöjd🫶🏻Min käre far boendes på annan ort fyllde år häromdagen och jag ville skicka honom något speciellt. Inte blommor för det har han svårt att ta hand om och godis var heller... Ver más

1. Comida a domicilio

Escrito por la empresa

Morgonexpressen levererar frukostpaket från bageriet hela vägen hem till din dörr eller brevlåda, tidigt på morgonen!

4,3

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Superbra!

Har inget att klaga på! Jag fick det jag beställde som uppfyllde den förväntade kvaliteten, det stod utanför dörren när jag vaknade och allt var så gott! Jag kommer använda fler gånger för att få lite hotellfrukost-känsla 🥰

7 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag väntar fortfarande på mitt…

Jag väntar fortfarande på mitt paket???!! Fyller 50 och tänkte ha mysig frukost med familjen.

28 de febrero de 2026

Hej Katrin,

Först och främst – stort grattis på 50-årsdagen!
Det gör oss verkligen ledsna att läsa att leveransen inte kom fram när du hade planerat en mysig frukost med familjen.

Vi kan tyvärr inte hitta något mejl från dig i vår inkorg. Vänligen mejla oss på kundservice@morgonexpressen.se, och ange ditt ordernummer - så tittar vi omedelbart på vad som har hänt och ser till att du får rätt hantering och kompensation.

Vi hoppas att vi får möjlighet att reda ut detta för dig så snart som möjligt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställde gåva till 14 feb men tyvärr…

Fick svar att jag skulle ta kontakt med dom - igen, så skulle ärendet ses över. Jag fick snabbt återkoppling och mycket professionellt bemötande. Dessutom fick jag full återbetalning.

27 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sämre än jag trodde möjligt

Tja, ni glömde berätta att ni levererar mitt i natten, trots en massa minusgrader! Självklart trodde vi att ni hade avtal med ngt bageri i Västerås, där vi bor! Uppriktigt sagt närmast oförskämt att man ska behöva hämta i djupfryst bröd och fullständigt förstörda djupfrysta rosor! Och vännerna i lägenhet Sollentuna fick inte påsen på dörren som vi självklart trodde, utan utan utanför huset!. Ni har schabblat bort en bra idë. Aldrig igen!

17 de febrero de 2026

Respuesta de Morgonexpressen

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, även om vi verkligen beklagar att upplevelsen blev så här.

Vi levererar nattetid tillsammans med vår distributionspartner Early Bird, som samarbetar med Sveriges tidningsbud. Leveranserna sker tidigt på morgonen för att frukosten ska finnas på plats när dagen börjar. Vid villa/radhus levereras paketet vid brevlådan, och i lägenhet lämnas det utanför dörren eller vid postfacken på entréplan, beroende på tillgänglighet.

Vi har inga lokala bagerier i varje stad, utan samarbetar med Gateau samt Gullegårdens glutenfria bageri. Vid mycket kalla temperaturer kan det tyvärr påverka både bröd och blommor, särskilt om de exponeras för minusgrader under en längre stund.

Vi förstår verkligen frustrationen när förväntningarna inte möts, särskilt när det gäller en gåva. Om du vill får du gärna kontakta oss på kundservice@morgonexpressen.se, så tittar vi gärna närmare på just ditt ärende och ser hur vi kan hjälpa dig vidare!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fantastiskt innehåll med bröd och…

Fantastiskt innehåll med bröd och bukett! Däremot ett litet minus för paketeringen och att leveransen var vid brevlådan och inte utanför dörren. Det var 23 minus och trots att paketet hämtades på morgonen klarade buketten sig inte mer än över dagen, inget skyddande mot kylan.
I övrigt riktigt fint att kunna beställa detta till ”landet” där vi bor 🤩

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Leverans till dörr stämmer ju inte riktigt

Brödet var gott och det känns lyxigt att få det hemkört. Synd bara att det inte levereras till dörren då vi bor i ett villaområde och har postlådorna en bit bort utan uppsyn. Sommaren funkar det väl men att pulsa till lådan i snön är inte lika trevligt. Tänker också att stöldrisken är stor. Annars bra upplevelse

Hej Carina,

Tack för din feedback – vad roligt att höra att du uppskattar brödet och känslan av att få det hemkört!

Vi levererar nattetid tillsammans med vår distributionspartner Early Bird, som samarbetar med Sveriges tidningsbud. Leveranserna sker tidigt på morgonen för att frukosten ska finnas på plats när dagen börjar. I villa- och radhusområden lämnas paketen vid brevlådan.

Vi har full förståelse för att det kan vara mindre trevligt vintertid – särskilt om brevlådorna ligger en bit bort, och vi tar med oss din synpunkt kring både bekvämlighet och stöldrisk. Vår ambition är att framöver kunna erbjuda ännu smidigare leveranslösningar närmare dörren.

Tack igen för att du delar med dig – det hjälper oss att utvecklas!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Riktigt gott bröd och fika perfekt för…

Riktigt gott bröd och fika perfekt för en lyx-frukost! Beställde även med blommor som tyvärr inte klarade av -15 grader (såklart) men annars toppen! Skulle även önskat om det gick att få med morgontidningen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Att det kom tidigt var bra men att få…

Att det kom tidigt var bra men att få fel varor och även saknade en vara var så dåligt, mycket besviken

Hej Carolina,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Vad tråkigt att höra att du både fick fel varor och dessutom saknade en vara, det är självklart inte okej och vi förstår att du blev besviken.

Vi vill gärna rätta till det här. Hör gärna av dig till oss på kundservice@morgonexpressen.se, med ditt ordernummer. Så ser vi över vad som hänt och säkerställer att du får rätt kompensation.

Vi uppskattar verkligen att du uppmärksammar oss på detta – det hjälper oss att bli bättre!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen Alla hjärtans dag-leverans, bristande återkoppling och otillräcklig kompensation

En närstående beställde en Alla hjärtans dag-överraskning till mig (ca 400 kr) med morgonleverans 14 februari. Samma morgon kom SMS om att leveransen inte skulle ske – hela överraskningen och dagen förstördes.
Dagen efter kom istället bara rosor, och de var dessutom helt vissna.
Efter flera mail krediterades beloppet, men företaget ansåg sedan ärendet avslutat och erbjöd bara värdekoder/presentkort. För en sådan dag handlar det inte bara om pengar, utan om upplevelsen som aldrig blev av.
Jag hade förväntat mig att man försökte rätta till det och göra kunden nöjd istället för bortförklaringar. Ser även att liknande omdömen lagts upp samma helg. Allt finns dokumenterat.

Hej Chrille,

Vi beklagar djupt att leveransen uteblev på morgonen och att rosorna kom dagen efter var i dåligt skick. Det är inte den upplevelse vi vill förknippas med, särskilt inte vid ett speciellt tillfälle som Alla hjärtans dag.

Våra leveranser hanteras av vår distributionspartner Early Bird, tillsammans med Sveriges tidningsbud. Under den aktuella helgen uppstod tyvärr brister i logistiken, något vi ser mycket allvarligt på. Vi har haft en nära dialog med vår partner för att säkerställa att detta inte ska upprepas.

Vi förstår att en återbetalning och kompensation inte kan ersätta den uteblivna upplevelsen. Om du fortfarande inte känner dig nöjd med hur ärendet hanterats är du varmt välkommen att kontakta oss igen på kundservice@morgonexpressen.se, så ser vi över ditt ärende på nytt!

Ingen leverans

Beställde lilla kärlekspaketet till Alla hjärtans dag men på morgonen fanns det ingen leverans. Dålig kommunikation från Morgonexpressen efter att jag tagit kontakt med dem om detta!

Hej Emelie,

Tack för att du delar din upplevelse!

Vi beklagar verkligen att leveransen inte kom fram på Alla hjärtans dag – särskilt när det gäller ett tillfälle som är tänkt att vara speciellt. Det är självklart inte heller okej att du upplevt att kommunikationen från vår sida tagit för lång tid.

Vi har hanterat ditt ärende, och ser nu över vad som gått fel för att det inte ska upprepas. Vi förstår att förtroendet påverkas när något sådant här händer, men vi hoppas att du ändå vill ge oss en ny chans framöver så att vi kan visa hur det ska fungera när allt går som det ska!

Ingen leverans, ingen återkoppling

Bedrövligt, man beställer baserat på deras reklam att leverera ett större paket till morgonen på alla hjärtans dag. Bröd och bullar levereras inte på morgonen och dessutom utan någon kommunikation till oss och inget svar vid flertalet kontaktförsök till kundservice över och efter helgen. Tråkigt då vi såg fram emot att prova, men kan bara rekommendera att undvika och hitta en mer pålitlig aktör.

Hej Michael,

Tack för att du tagit dig tid att skriva och dela din upplevelse!

Vi beklagar verkligen att leveransen inte kom fram som planerat på morgonen, samt att kommunikationen från vår sida inte höll den nivå den borde ha gjort. Det är särskilt tråkigt när det gäller en dag som Alla hjärtans dag, där hela syftet är att skapa en fin och minnesvärd stund.

Vi tar detta vidare med vår distributionspartner Early Bird som ansvarar för leveranserna, och internt ser vi över både planering och kundkommunikation – särskilt vid högtider med högt tryck.

Vi har full förståelse för att en sådan här upplevelse påverkar förtroendet, och vi är verkligen ledsna för det. Skulle du i framtiden vilja ge oss en ny möjlighet, hoppas vi få chansen att visa den nivå av service vi faktiskt strävar efter!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Till Alla hjärtans dag beställde jag…

Till Alla hjärtans dag beställde jag Stora kärlekspaketet. På alla hjärtans dag kom frallorna, bullarna och smoothien men ingen bukett. Dagen efter stod buketten utanför dörren. Den var köldskadad och vissen. Tror den legat i budets bil hela natten, varit bortglömd. Detta var en gåva till min man. Frukosten var dock god men kommer inte beställa detta igen.

Hej Linda,

Tack för att du tar dig tid att skriva, även om det såklart är väldigt tråkigt att läsa om din upplevelse.

Det är inte alls så det ska fungera – buketten ska levereras tillsammans med frukosten och självklart i gott skick. Att den dessutom kom en dag senare och var köldskadad är inte acceptabelt och vi kommer ta det vidare med vår distributionspartner.

Vad fint att höra att frukosten ändå smakade bra, men vi förstår verkligen att helhetsupplevelsen blev förstörd. Skulle du i framtiden vilja ge oss en ny chans, lovar vi att göra vårt yttersta för att leveransen ska motsvara förväntningarna!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde Alla ❤️ dag paket på morgonen…

Beställde Alla ❤️ dag paket på morgonen som skulle komma med bröd och smoothie och även en bukett blommor som jag tänkte överraska min sambo med. Betalde 400kr för detta men när leveransen kom så saknades blombuketten. Vi blev så oerhört besvikna att vi nog aldrig mer kommer beställa från morgonexpressen. Man fuckar inte upp på alla ❤️ dag, det är inte rimligt

Hej Victor,

Tack för att du delar med dig och lämnar en recension, även om det verkligen är tråkigt att läsa om din upplevelse!

Vi beklagar djupt att blombuketten saknades i leveransen – särskilt på Alla hjärtans dag, när hela syftet är att skapa en fin och minnesvärd stund.

Det verkar som att vår distributionspartner Early Bird har brustit i hanteringen av blomleveransen, och vi tar detta vidare internt för att säkerställa att det inte upprepas.

Vi hoppas ändå att du känner dig bemött i hanteringen av ärendet och att vi framöver får en ny chans att leverera hem till dig!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Gott bröd men synd bara att det…

Gott bröd men synd bara att det levererades inte utanför lägenhetsdörren utan innanför porten tre trappor ner👎🏻

7 de febrero de 2026

Hej Marianne,

Tack för din feedback – och vad roligt att du tyckte om brödet!

Vi beklagar verkligen att leveransen inte nådde hela vägen till din dörr. Vår ambition är alltid att budet ska leverera så nära dörren som möjligt, men i vissa fastigheter kan tillgången tyvärr vara begränsad.

Vi tar med oss detta och ser över hur vi kan förbättra upplevelsen framåt.

Hoppas vi får chans att leverera till dig igen!

Teamet på Morgonexpressen

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.