Så härligt att börja dagen med gott, nybakat bröd…som någon annan bakat medan jag sov så gott! När man beställt flera olika bröd vore det bra om det på påsen står brödets namn och gärna innehåll. Ma... Ver más
Det var fantastiskt att få frukosten levererad ända till dörren! Stora färska surdegsfrallor, lika stora croissanter och härligt uppfriskande smoothie; bättre kunde inte dagen börja.
Beställde gåva till 14 feb men tyvärr levde varken gåvan eller leveransen upp till förväntningarna, vilket jag skrev om här. Fick svar att jag skulle ta kontakt med dom - igen, så skulle ärendet ses... Ver más
Jag är verkligen supernöjd🫶🏻Min käre far boendes på annan ort fyllde år häromdagen och jag ville skicka honom något speciellt. Inte blommor för det har han svårt att ta hand om och godis var heller... Ver más
Escrito por la empresa
Morgonexpressen levererar frukostpaket från bageriet hela vägen hem till din dörr eller brevlåda, tidigt på morgonen!
Gjörwellsgatan 30, 11260, Stockholm, Suecia
- kundservice@morgonexpressen.se
- morgonexpressen.se
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Superbra!
Har inget att klaga på! Jag fick det jag beställde som uppfyllde den förväntade kvaliteten, det stod utanför dörren när jag vaknade och allt var så gott! Jag kommer använda fler gånger för att få lite hotellfrukost-känsla 🥰
Så trevligt och få frukost till dörren!
Så trevligt och få frukost till dörren!
Jag väntar fortfarande på mitt…
Jag väntar fortfarande på mitt paket???!! Fyller 50 och tänkte ha mysig frukost med familjen.

Respuesta de Morgonexpressen
Beställde gåva till 14 feb men tyvärr…
Fick svar att jag skulle ta kontakt med dom - igen, så skulle ärendet ses över. Jag fick snabbt återkoppling och mycket professionellt bemötande. Dessutom fick jag full återbetalning.
Sämre än jag trodde möjligt
Tja, ni glömde berätta att ni levererar mitt i natten, trots en massa minusgrader! Självklart trodde vi att ni hade avtal med ngt bageri i Västerås, där vi bor! Uppriktigt sagt närmast oförskämt att man ska behöva hämta i djupfryst bröd och fullständigt förstörda djupfrysta rosor! Och vännerna i lägenhet Sollentuna fick inte påsen på dörren som vi självklart trodde, utan utan utanför huset!. Ni har schabblat bort en bra idë. Aldrig igen!

Respuesta de Morgonexpressen
Fantastiskt innehåll med bröd och…
Fantastiskt innehåll med bröd och bukett! Däremot ett litet minus för paketeringen och att leveransen var vid brevlådan och inte utanför dörren. Det var 23 minus och trots att paketet hämtades på morgonen klarade buketten sig inte mer än över dagen, inget skyddande mot kylan.
I övrigt riktigt fint att kunna beställa detta till ”landet” där vi bor 🤩
Leverans till dörr stämmer ju inte riktigt
Brödet var gott och det känns lyxigt att få det hemkört. Synd bara att det inte levereras till dörren då vi bor i ett villaområde och har postlådorna en bit bort utan uppsyn. Sommaren funkar det väl men att pulsa till lådan i snön är inte lika trevligt. Tänker också att stöldrisken är stor. Annars bra upplevelse

Respuesta de Morgonexpressen
Jag är lite besviken på att leveransen…
Jag är lite besviken på att leveransen inte kom till dörren, var tvungen att gå 0,5 km i smällkalla vintervädret för att hämta födelsedags bukett och bröd. Annars så funkar det bra.
Ove
Bra smak och smidig leverans!
Bra smak och smidig leverans!
Tyvärr torkade och vissnade blommorna ganska snabbt.
Riktigt gott bröd och fika perfekt för…
Riktigt gott bröd och fika perfekt för en lyx-frukost! Beställde även med blommor som tyvärr inte klarade av -15 grader (såklart) men annars toppen! Skulle även önskat om det gick att få med morgontidningen.
Att det kom tidigt var bra men att få…
Att det kom tidigt var bra men att få fel varor och även saknade en vara var så dåligt, mycket besviken

Respuesta de Morgonexpressen
Bra leverans och nybakat bröd som var…
Bra leverans och nybakat bröd som var supergott.
Tyvärr var rosorna döda, förmodligen utan vatten för länge. Bra att hitta en metod för färska blommor.
Ingen Alla hjärtans dag-leverans, bristande återkoppling och otillräcklig kompensation
En närstående beställde en Alla hjärtans dag-överraskning till mig (ca 400 kr) med morgonleverans 14 februari. Samma morgon kom SMS om att leveransen inte skulle ske – hela överraskningen och dagen förstördes.
Dagen efter kom istället bara rosor, och de var dessutom helt vissna.
Efter flera mail krediterades beloppet, men företaget ansåg sedan ärendet avslutat och erbjöd bara värdekoder/presentkort. För en sådan dag handlar det inte bara om pengar, utan om upplevelsen som aldrig blev av.
Jag hade förväntat mig att man försökte rätta till det och göra kunden nöjd istället för bortförklaringar. Ser även att liknande omdömen lagts upp samma helg. Allt finns dokumenterat.

Ingen leverans
Beställde lilla kärlekspaketet till Alla hjärtans dag men på morgonen fanns det ingen leverans. Dålig kommunikation från Morgonexpressen efter att jag tagit kontakt med dem om detta!

Ingen leverans, ingen återkoppling
Bedrövligt, man beställer baserat på deras reklam att leverera ett större paket till morgonen på alla hjärtans dag. Bröd och bullar levereras inte på morgonen och dessutom utan någon kommunikation till oss och inget svar vid flertalet kontaktförsök till kundservice över och efter helgen. Tråkigt då vi såg fram emot att prova, men kan bara rekommendera att undvika och hitta en mer pålitlig aktör.

Respuesta de Morgonexpressen
Till Alla hjärtans dag beställde jag…
Till Alla hjärtans dag beställde jag Stora kärlekspaketet. På alla hjärtans dag kom frallorna, bullarna och smoothien men ingen bukett. Dagen efter stod buketten utanför dörren. Den var köldskadad och vissen. Tror den legat i budets bil hela natten, varit bortglömd. Detta var en gåva till min man. Frukosten var dock god men kommer inte beställa detta igen.

Respuesta de Morgonexpressen
Beställde Alla ❤️ dag paket på morgonen…
Beställde Alla ❤️ dag paket på morgonen som skulle komma med bröd och smoothie och även en bukett blommor som jag tänkte överraska min sambo med. Betalde 400kr för detta men när leveransen kom så saknades blombuketten. Vi blev så oerhört besvikna att vi nog aldrig mer kommer beställa från morgonexpressen. Man fuckar inte upp på alla ❤️ dag, det är inte rimligt

Respuesta de Morgonexpressen
Gott bröd men synd bara att det…
Gott bröd men synd bara att det levererades inte utanför lägenhetsdörren utan innanför porten tre trappor ner👎🏻

Respuesta de Morgonexpressen
Fantastiskt att få nybakat jättegott…
Fantastiskt att få nybakat jättegott bröd hemlevererat
Más información sobre otros tipos de reseñas.