Top service, thermometer met 6 sondes besteld en werkelijk top alle 6 100 graden in kokend water. Na een half jaar regelmatg gebruik ging er een meet pen defect en binnen een mum van een tijd een nieu... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Onlangs de MostEssential weerstation aangeschaft. De installatie is een fluitje van een cent, inderdaad plug & play. Leuk om eea ten aanzien van de luchtvochtigheid, temperatuur, voorspelling etc. va... Ver más
La empresa ha respondido
Onlangs bestelde ik een wifi-weerstation via BOL.COM. Omdat de wifi-configuratie niet lukte, heb ik contact opgenomen met de support van MostEssential. Ik ben zeer te spreken over hun hulp; de technis... Ver más
La empresa ha respondido
Goed werkende thermometer gekocht, deed wat je er van mag verwachten. Helaas vrij snel kapot gegaan, ondanks dat ik de thermostaat bij een slager heb gekocht rechtstreeks contact gezocht voor tips... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij MostEssential streven we ernaar de norm te zetten voor nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in meetinstrumenten, met een focus op producten die de gezondheid bevorderen. We bieden een breed scala aan innovatieve meetapparatuur die essentieel is voor het monitoren en verbeteren van gezondheid. Onze passie voor precisie drijft ons om voortdurend onze producten te innoveren en te verfijnen, zodat ze voldoen aan de behoeften van onze klanten. We streven ernaar om de beste meetapparatuur te verkopen, rekening houdend met zowel prijs als kwaliteit, zodat het voor iedereen toegankelijk is!
Información de contacto
La gente también ha visto

Respuesta de MostEssential
Probleem wordt opgelost na schrijven review defecte vleesthermometer
Ik heb in februari '24 een vleesthermometer gekocht via bol.com. Afgelopen weekend wilde ik deze gebruiken en bleek hij defect. Contact gezocht via bol.com met de partner en deze stelt voor een nieuwe te sturen na het schrijven van een review.

Oor en contactloze thermometer
+ Snelle verzending en thermometer werkt goed.
- Jammer dat er geen verlichting in zit

Respuesta de MostEssential
They replied to my question same day on…
They replied to my question same day on Sunday.I like that a lot.

Topservice!
Ik ben heel vriendelijk en snel geholpen door Sophie!

Respuesta de MostEssential
Super blij met mijn pluizenverwijderaar!
Ik ben reuze tevreden over het bedrijf Most Esential. Ik heb een electrische pluizenverwijderaar gekocht. De bestelling werd snel en vriendelijk geregeld. Ook de service nadat mijn apparaat er mee ophield was heel vriendelijk en goed. Er werd snel een oplossing gezocht. Vanavond al weer gebruikt en mijn kleding lijkt net nieuw!

Snel defect
Nadat de thermometer na 2 maanden er 4x gebruiken stuk ging, contact opgenomen. Na een 5ster review een nieuwe opgestuurd gekregen.

Respuesta de MostEssential
Als je eenmaal weet wat je nodig hebt…
Als je eenmaal weet wat je nodig hebt is het bestellen niet moeilijk.
Alles is netjes en vlot verwerkt en verzonden.

Respuesta de MostEssential
Super tevreden over het toestel en de…
Super tevreden over het toestel en de service na verkoop .

Goede en snelle service
Er was een probleem met de thermometer. De klantenservice reageerde vriendelijk en snel en heeft t probleem ook snel en netjes opgelost.

Pluizen tondeuse
Usb-kabel was kapot een email gestuurd en Niels heeft het in gang gezet en na 2dagen had ik een nieuwe usb-kabel top service.

Goed werkende thermometer gekocht
Goed werkende thermometer gekocht, deed wat je er van mag verwachten.
Helaas vrij snel kapot gegaan, ondanks dat ik de thermostaat bij een slager heb gekocht rechtstreeks contact gezocht voor tips of trucs zodat ik hem snel weer kan gebruiken. Tot mijn tevredenheid zeer snel een reactie gekregen en de thermostaat wordt onder garantie omgeruild. Voor mij dus 5 sterren👍

Respuesta de MostEssential
Sophie is de heldin van MostEssentials
Sophie is de heldin van MostEssentials.
Geweldig werkende pluizenverwijderaar gekocht en had nog wat vragen.
De Email verkeer was van professionele aard, duidelijke aanwijzing wat te doen, geduldig, vriendelijk en nog met een vrolijke noot ook. Daar men tegenwoordig bijna niemand meer aan de telefoon kan krijgen, dan is het helemaal een extra kunst om via email verkeer (ondanks diverse heen en weer mailtjes) toch de klant op een zeer vriendelijke, vrolijke, geduldige en behulpzame manier te woord te staan cq te helpen Nou dan moeten er toch meer Sophies bij bedrijven ingezet worden! Maar ja ik denk dat MostEssentials haar Sophie niet kwijt willen. Ik ga voor vriendelijkheid, geduld en service van bedrijven zo was ik ook voor mijn cliënten van mijn werkgever.

Respuesta de MostEssential
Vriendelijke klantenservice en handige…
Vriendelijke klantenservice en handige product. Thermometer voor de keuken is inklapbaar, gaat automatisch aan bij het uitklappen. Handig magneetje en flessen opener erop. Meet de temperatuur snel met een verlichte display.
M Al Khamisi

Respuesta de MostEssential
De bestelling was zoals aangegeven op…
De bestelling was zoals aangegeven op de website (op tijd) bezorgd. Na mijn bestelling ontving ik een tracking link zodat ik alles goed kon volgen. Kortom, tevreden met het verzendproces + de thermometer meet ook nog eens goed.

Hierbij mijn antwoord
Hierbij mijn antwoord.
Klopt er is wel degelijk een nieuwe aangekocht zoals ik ook op jullie mail heb geantwoord. Echter niet via jullie want wie gaat er nu 2 x bestellen bij een leverancier deze niet levert.
Een ezel…..
Er bestaan namelijk gelijkaardige vleesthermometers. Ik ga hier geen merk opnoemen maar deze ontvangen dus van mij complimenten voor hun service.
vleesthermometer MostEssential
Het bedrijf is goed omdat het achter de geleverde artikelen staat.
Men doet hun best om de evt. problemen die kan ontstaan zoveel mogelijk te beperken, en de klant zo goed mogelijk te helpen.

Top service
Daar ik een paar vraagjes had over het gebruik van de MostEssential Smart BBQ Thermometer dacht ik laat me gewoon een mailtje sturen .
In de kortste tijd kreeg ik professioneel antwoord !
Ook bij mijn tweede vraag werd ik snel en beleefd geholpen .
Top service !!!

Respuesta de MostEssential
Más información sobre otros tipos de reseñas.