Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service, thermometer met 6 sondes besteld en werkelijk top alle 6 100 graden in kokend water. Na een half jaar regelmatg gebruik ging er een meet pen defect en binnen een mum van een tijd een nieu... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs de MostEssential weerstation aangeschaft. De installatie is een fluitje van een cent, inderdaad plug & play. Leuk om eea ten aanzien van de luchtvochtigheid, temperatuur, voorspelling etc. va... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Onlangs bestelde ik een wifi-weerstation via BOL.COM. Omdat de wifi-configuratie niet lukte, heb ik contact opgenomen met de support van MostEssential. Ik ben zeer te spreken over hun hulp; de technis... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed werkende thermometer gekocht, deed wat je er van mag verwachten. Helaas vrij snel kapot gegaan, ondanks dat ik de thermostaat bij een slager heb gekocht rechtstreeks contact gezocht voor tips... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Bij MostEssential streven we ernaar de norm te zetten voor nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in meetinstrumenten, met een focus op producten die de gezondheid bevorderen. We bieden een breed scala aan innovatieve meetapparatuur die essentieel is voor het monitoren en verbeteren van gezondheid. Onze passie voor precisie drijft ons om voortdurend onze producten te innoveren en te verfijnen, zodat ze voldoen aan de behoeften van onze klanten. We streven ernaar om de beste meetapparatuur te verkopen, rekening houdend met zowel prijs als kwaliteit, zodat het voor iedereen toegankelijk is!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bijzonder goede ervaring met de service

Bijzonder goede ervaring met afhandeling en levering van een order. Betaling online werkte niet wegens probleem in mijn bank-app. Na contact via email werd dit onmiddellijk opgelost, en 1 dag later werd het pakket reeds ontvangen. Een service om "u" tegen te zeggen.

27 de junio de 2024

Respuesta de MostEssential

Hoi Stef. Bedankt voor je positieve beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad en tevreden bent over onze service :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oorthermometer werkte vanaf begin niet naar behoren

Oorthermometer werkte niet goed, moest foto opsturen met temperatuur, was niet goed. Moest foto zijn waarbij de thermometer in het oor de temperatuur aangaf.Moest eerst slechte recensie verwijderen.
Er zou een nieuwe opgestuurd worden, duurde erg lang,toen moest ik apparaat met uitleg geprint opsturen en zou het grondig geïnspecteerd worden. Contact met Bol.Com en de zaak uitgelegd. Bol.Com heeft gelijk bedrag op mijn rekening gezet. Conclusie: slecht bedrijf die je van alles laat opsturen en uiteindelijk niets doet, ondanks de garantie.

23 de abril de 2024

Respuesta de MostEssential

Het is vervelend om te zien dat je een negatieve ervaring hebt gehad. Helaas was de retourperiode al verlopen toen je contact met ons had opgenomen en gaat het om een medisch product, waardoor het buiten de retourperiode eenmaal nodig is om een extra controle uit te voeren. We vinden het jammer dat, ondanks onze bevestiging dat je een nieuwe thermometer zou ontvangen, je zowel hier als op Bol.com een 1-ster review hebt achtergelaten. We vinden het vervelend om te zien dat deze wettelijke verplichtingen je zo hebben laten voelen. In ieder geval wensen we je nog een fijne dag.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Betrouwbaar bedrijf en ook de…

Betrouwbaar bedrijf en ook de mogelijkheid hebben als je een product wil retourneren en ook zelfs je geld terug te krijgen. Makkelijke communicatie bij vragen!

22 de mayo de 2024

Respuesta de MostEssential

Hoi Janneke, ik ben erg blij om te lezen dat je tevreden bent over de door ons geleverde service!

Fijne ervaring

Zeer aangenaam verrast door de efficiënte, persoonlijke manier van werken waardoor je je als klant gewaardeerd voelt.

20 de marzo de 2024

Respuesta de MostEssential

Hoi Didi. Bedankt voor je beoordeling! Leuk om te lezen dat je positief verrast bent door onze manier van werken :)

Prima

Werkt exact zoals beschreven

4 de marzo de 2024

Respuesta de MostEssential

Hoi Jessy. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar wens is!

Absolute aanrader

Prima toestel, voldoet volledig aan de verwachtingen. Ik had nog een vraagje over instellingen en die vraag werd onmiddellijk en met zeer duidelijke uitleg gegeven. Beslist een aanrader, zowel wat het toestel als de naverkoop betreft.

26 de enero de 2024

Respuesta de MostEssential

Bedankt voor je positieve beoordeling over zowel ons product als onze service! Ik heb je met veel plezier verder geholpen :)

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.