Mälarhöjdens Plåt & Bygg AB Opiniones 3

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,3

1. Constructora

Escrito por la empresa

MPB är specialiserade på takarbeten och vi har hjälpt många kunder att få det tak de behöver. Vi har lång erfarenhet av takarbeten och vårt fokus är säkerhet, kvalitet och miljö. Vi erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive takreparation, takbyte och takinstallation, golv, måleri, uteplatser samt snickeri. Vårt team består av erfarna yrkesmän som är dedikerade till att ge dig det bästa resultatet. Vi fokuserar på kundens behov och strävar efter att skapa personliga och engagerande relationer med våra kunder. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser. Vårt företag har en stark historia av nöjda kunder och vi är stolta över att ha byggt upp ett rykte för att leverera högkvalitativa takarbeten. Vi kan inkludera referenser från tidigare kunder i våra offerter för att visa vad vi kan göra för dig. Alla arbeten utförs på fackmannamässigt vis med yttersta noggrannhet. Omläggningar lämnas alltid 10 års garantier på. Vi kommer gärna ut till er och tittar, mäter och fotograferar för kommande kostnadsfria offert. Välkomna. Vi hoppas att du väljer MPB för ditt takarbete. Tack för att du överväger oss!

3,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De lämnade halvfärdigt

De lämnade halvfärdigt, vi har nu lister i halva rummet. De tog istället jobb hos grannarna och drog på semester och återkom aldrig, svarar inte i telefon eller på mejl nu. Verkligen dåligt så kan ej rekommendera detta oseriösa företag.
Jag förstår att det kan dröja och att man behöver prioritera jobb men att bara försvinna utan kommunikation & utan plan på att återuppta jobbet är under all kritik.

18 de noviembre de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Takentreprenad

Anlita inte detta företag man skulle lägga ett tegeltak och ett garagetak det är massa fel på tegeltaket fellagd läkt dåligt tätskikt tätar inte mot ventilationer trasiga takpannor pannor som inte är spikade som det ska vara omålade vindskivor felmonterade hängrännor man har bucklat till skorsten för braskamin nio månader gammal på 4 ställen vägrar ersätta den erbjöd 500 kr uselt plåt arbete för avrinningen från taket så fult gjort så det går inte beskriva och det nylagda garagetaket läckte första gången efter 3 dar andra gången efter 1.5 månad fortfarande inte åtgärdat entreprenaden är inte godkännd i slutbesiktningen så nu svara man inte i telefon så där står vi nu hela det så kallade jobbet tog 7 veckor inte utlovade 2 veckor och nån dag vi kommer inte vidare allt är betalt eftersom man sålde fakturan till ett inkasso bolag och jag visste inte att man kunde bestrida den vilket jag såklart hade gjort då så här står vi nu
Detta bolag borde inte få finnas och systematiskt lura sina kunder så vill man ha ett fint tak och kunna sova gott ANLITA DOM INTE

4 de julio de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.