2,4

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Sämsta byggföretaget

Sämsta byggföretaget. De skadar egendomen när de ska reparera den. Okunniga, inkompetenta hantverkare. Ljuger och far med osanning. Riktiga skurkar.

4 de marzo de 2024
Logotipo de Tak Renovering

Respuesta de Tak Renovering

Hello, Eva-Maria, our company are from Trelleborg and we not made for You any works, probably you wrote to wrong profile.

dåligt&dyrt utfört arbete

blev viseledd av hur dom skulle göra rent mitt tegel tak muntligen skrev på offert,dom jobbade10 tim och ville ha 60000 för det tog in 2 andra offerter efteråt som landade på 12 och 14000,dom märkte inte att det var rengjort 2 veckor tidigare,så dåligt resultat var det,man bör ha timkostnaden speciferad antal och kostnad samt vara nöjd med resultatet

16 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Är inblandad i en stämning mot detta…

Är inblandad i en stämning mot detta företag, tillsammans med flera grannar. AKTA ER!!! De har anlitat advokater för att förhala processen i mer än 1 år. Fuskjobb med läckande tak mm som de VÄGRAR att ta ansvar för. Undvik

4 de abril de 2023
Logotipo de Tak Renovering

Respuesta de Tak Renovering

Hej, vårt företag heter Tak-renovering i Skåne AB och ni har blandat företag, vi har ingen advokaten och gjörde ingen fuskjobb.
Nästa gång skriv referenser till korekt företag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak-renovering har hjälp mig med helrenovering av tak samt tillbyggnad i två plan

Tak-renovering har hjälp mig med helrenovering av mitt tak (bland annat förstärkning av hela den bärande konstruktionen) samt en tillbyggnad i två plan. Jag är oerhört nöjd med jobbet de utfört och sättet de gjort det på. Byggnaderna är gamla, men alla klurigheter vi stött på under arbetet har de löst lugnt och sansat och de har varit öppna för diskussioner under tiden. Kostnaderna har hållit sig inom offererat pris. Jag kommer att, och har redan, rekommenderat Tak-renovering till de som behöver bygghjälp!

26 de abril de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toppklass i alla lägen!

Vi anlita dem under c 2 år för en omfattande renovering av vårt hus. Vi stötte på olika utmaningar och vi fann ett stort stöd hos dem. Alltid fann de lösningar där kvalité och ekonomin var inräknade.
Allt gick smidigt och allting fungerade utmärkt! De var alltid tillgängliga och kom alltid när det var bestämt. Vi skulle aldrig kunnat ha fått bättre partners för vår renovering. Detta företaget rekommenderar jag varmt. Verkligen unika. De släppte inget och slutförde allt utan att man någonsin behövde söka upp dem eller be om det. Toppklass!

26 de febrero de 2020
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.