mResell.pl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sprzedałem starego iPhone'a 6s. Cieszę się, że powstała taka firma. Z minusów: musiałem kontaktować się z BOK, ponieważ nie dostawałem listu przewozowego oraz kontaktowałem się z BOK, ponieważ otrzym... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sprzedaż urządzenia przebiegła sprawnie, zgodnie z zapisem umowy. Wycena prosta i uczciwa. Za sprzęt otrzymałem kwotę na jaką go wyceniłem. O każdym etapie jest się informowanym e-mailem oraz można go... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sprzedawałem imaca - wycena wg mnie uczciwa. Umowa jasna i klarowna . Później niestety miałem trochę pecha i odrobine niecierpliwości z mojej strony - bo trafiłem na kilka dni świąt ( zaduszki itp ) w... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Portal znacznie ułatwia formalności udostępniając opłacony list przewozowy. Paczkę zostawiłem w kiosku, a już następnego dnia była w Sztokholmie. Weryfikacja urządzenia przebiegła sprawnie. Sugeruje z... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de electrónica
  2. Tienda de celulares
  3. Tienda de computadoras usadas

Escrito por la empresa

Produkty Apple za mniej - mResell oferuje szybki, bezpieczny i ekologiczny sposób sprzedaży i kupna używanych produktów Apple przez konsumentów i firmy. Dwóch na trzech Europejczyków chciałoby dłużej korzystać ze swoich obecnych urządzeń cyfrowych, jeśli ich wydajność nie uległaby znacznemu pogorszeniu. Odpady elektroniczne stanowią poważne globalne wyzwanie dla środowiska i są jednym z najszybciej rosnących strumieni odpadów w UE i na świecie. Zwiększona świadomość napędza nowe zachowania wśród konsumentów i firm - Repair, Reuse, Resell & Recycle, czyli naprawa, ponowne użytkowanie, odsprzedaż i utylizacja. Ponieważ sprzedaż nowych produktów Apple generuje ogromne ilości używanych produktów i rozwijający się rynek produktów używanych, oferujemy sprzedającym i kupującym nową, szybką, bezpieczną i ekologiczną opcję bez kłopotliwych transakcji C2C. Dla Ciebie, jako klienta, kupując urządzenie od nas lub sprzedając coś do nas, zawsze będziesz korzystać z - Bezpłatnej, ekologicznej wysyłki zarówno przy sprzedaży jak i zakupie - 12 miesięcy gwarancji - Bezpłatny 14-dniowy zwrot mResell działa obecnie na 10 rynkach w Europie i Australii.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Odradzam, nie wysyłajcie im żadnego sprzętu!

Sprzęt wysłany, zaoferowana cena to 10% wartości zaproponowanej wcześniej na stronie internetowej. Teraz jeszcze chcą na mnie przerzucić koszty wysyłki i zbadania sprzętu czyli 170 złotych. Odradzam korzystanie z ich usług.

13 de abril de 2022

Respuesta de mResell.pl

Witamy, przykro nam, że jest Pan niezadowolony z naszego serwisu. Chcemy natomiast zaznaczyć, że zaznaczył Pan rejestrując sprzęt, iż jest on sprawny, po czym serwis stwierdził, że są poważne wady. Cała procedura opisana jest w ogólnych warunkach łącznie z opłatą serwisową. Pomimo niezadowolenia mamy nadzieję, że kiedyś Pan ponownie skorzysta z naszych usług. Życzymy udanego dnia.
Pozdrawiamy,
Zespół mResell

Valorada con 3 estrellas sobre 5

długi czas oczekiwania na gotówkę, słaby kontakt z klientem

laptop dotarł do waszego punktu w dwa dni (to na plus), kolejne 2 dni zanim laptop trafia do sprawdzenia (tutaj ok ), po komunikacie na stronie ze laptop jest testowany mija kolejne 2dni (nie wiem co można testować w laptopie 2 dni).
i tutaj pojawia się problem ponieważ po dniu dostałem maila że wszystko w porządku i mam oczekiwać zaksięgowania gotówki w ciągu 1-2 dni (mamy wtorek) - w piątek nie wytrzymałem i kontaktuje się przez czat na stornie co się dzieje że gotówki dalej nie mam, Pan poinformował mnie że wystawił zapytanie do działu księgowego i zostanę poinformowany co i jak, mija weekend, poniedziałek i cisza na szczęście gotówka dotarła we wtorek , ale żadnego wyjaśnienia do dziś nie dostałem całkowicie olanie klienta.

1 de abril de 2022

Dzień dobry,
bardzo przepraszamy za wydłużony czas serwisu. Zgodnie z regulaminem cała procedura po otrzymaniu sprzętu trwa od 7-10 dni roboczych, zatem procedura jak najbardziej mieściła się w podanym czasie. Mamy nadzieje, że ponownie Pan skorzysta z naszych usług.
Pozdrawiamy,
Zespół mResell

Sprzet zgodny z opisem

Sprzet zgodny z opisem, transport 2-3 dni, wszystko super zapakowane. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz :) Polecam!

31 de marzo de 2022

Jak narazie wszystko swietnie

Dopiero co otrzymalam telefon. Doslownie kilknascie minut temu. Jest to Iphone 11 Pro 256GB w stanie 5/5 i rzeczywiscie jak narazie stan oceniam na 5/5. Na ekarnie nie dopatrzylam sie pod swiatlo zadnych rys, telefon zgodnie z opisem ze stanem baterii 95%. Poinformowano mnie ze nigdy nie byl odnawiany wiec mam nadzieje ze rzczywiscie w srodku wszystkie czesci oryginalne. W zestawie kabel i transofrmatorek do gniazdka nowki sztuki oryginalne zapakowane fabrycznie. Jak narazie polecam! Jesli cos sie okaze felerne na pewno wroce i zaktualizuje recenzje!

22 de marzo de 2022

Telefon 13PRO

Telefon 13PRO, który zakupiłam jest w stanie idealnym. Bardzo szybka przesyłka oraz dostarczenie faktury. Polecam

3 de febrero de 2022

iPhone

wszystko ok polecam

1 de febrero de 2022

Wszystko w porządku

Wszystko w porządku. Wysłałem sprzęt i dostałem dokładnie tyle ile zadeklarowali. POLECAM !

24 de enero de 2022

Super, bardzo polecam!

Super! Kupiłam macbooka air, paczka przyszła ekspresowo, sprzęt w stanie idealnym (tak, jak opisywany był na stronie). To mój pierwszy zakup używanego sprzętu Apple z nieznanego mi dotąd źródła i naprawdę polecam! :))

4 de enero de 2022

Wszytko ok

Wszytko ok, towar bez najmniejszej skazy.

3 de enero de 2022

Ekspresowa dostawa

Ekspresowa dostawa, towar zgodny z opisem co do joty.
Wzór sprzedażowy e-commerce :)

Serdecznie polecam korzystanie z usług

3 de enero de 2022

Valorada con 5 estrellas sobre 5

iPad to mój drugi zakup w mResell - Polecam!

iPada kupiłam tydzień po tym, jak dotarł do mnie telefon zakupiony przez mResell. Jakość usługi bardzo mi odpowiada. Wybierasz konkretny model przedmiotu i dokładnie ten do Ciebie dociera. Nie widziałam tego na żadnym innym portalu sprzedającym sprzęty z drugiej ręki. Polecam!

27 de diciembre de 2021

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zdecydowanie nie polecam sprzedawania…

Zdecydowanie nie polecam sprzedawania swojego sprzętu dla tej firmy. Przed wysłaniem sprzętu wysłałem zapytanie czy amerykański układ klawiatury jest akceptowany bez obniżania ceny. Dostałem odpowiedź, że tak i pierwszy komputer przyjęto normalnie. Później z dni na dzień zmieniono zasady nie informując o tym klientów i okradziono mnie z kilkuset złotych. Totalnie nie polecam, firma liczy sobie bardzo duże kwoty za odesłanie sprzętu, wiec później zostajecie z wyborem takim, że albo was okradają zaniżoną wyceną, albo zawyżonym kosztem przesyłki. Trzymajcie się od nich z daleka.

10 de diciembre de 2021

Respuesta de mResell.pl

Bardzo dziękujemy za ocenę :) Pytanie o układ klawiatury jest w procesie sprzedaży, należy odpowiedzieć prawidłowo i wycena się pojawi z wybranym układem klawiatury.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Telefon przyszedł z oryginalna ładowarka i oryginalnym kablem, wygląd jak nowy zakupiony z oceny 5.0. Polecam

28 de noviembre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.