Valorada con 3 estrellas sobre 5

Stichting museumkaart is druk met mij informeren op welke plekken ik meer kan leren over queers en geslachtsveranderingen. Liever zou ik zien dat er energie wordt gestoken in het goed inregelen va... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het digitaal delen van de kaarten van mijn kleinkinderen lukte niet, zodat ik ze wel op mijn telefoon had, maar hun moeder niet meer! Ik kreeg geen toegang tot de app en kon ze ook niet wissen. Contac... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb in het museum een museumkaart voor €75 gekocht. Nu blijkt dat je deze kaart binnen 1 maand moet activeren anders verloopt de kaart en weg 75€!! Dit is bizar en ik kan me niet voorstellen dat... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen idee welke ‘geesten’de digitale museumkaart hebben bedacht! Gewoon rampzalig! Hoe gecompliceerd kun je iets maken! Gelukkig heb ik als 75+er een handige zoon, die ook na enige inspanning geluk... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,0

Todas las opiniones

24 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Mixed feelings

Mijn vriendin en ik kregen onlangs allebei een digitale Museumkaart cadeau van mijn moeder. Hoewel het een superleuk gebaar is, laat de uitvoering van de Museumvereniging aan beide kanten flink te wensen over.

Voor de gever:
Mijn moeder was er absoluut niet over te spreken. Ze vond het aanvraagproces op de website ontzettend onduidelijk en moeilijk. Het was een hele bevalling om de kaarten voor ons beiden goed aan te vragen en de links naar ons te versturen. Een cadeau geven zou een vrolijk en simpel proces moeten zijn, maar dit voelde voor haar als een frustrerende administratieve rompslomp.

Voor de ontvanger:
Zodra wij de e-mail link kregen, werkte de activatie in de app gelukkig wel. Maar toen kwam de grootste ergernis: de pas kan niet in de Apple Wallet. Op de website staat dat dit is vanwege "het veilig houden van de gegevens".
Sorry hoor, maar dat is anno 2026 een bizar slecht excuus. Als de grootste banken ter wereld mijn meest gevoelige financiële data veilig in de Apple Wallet kunnen zetten, dan kan die "stomme" digitale museumjaarkaart er ook wel in. Het is simpelweg klantonvriendelijk om ons te dwingen telkens de app op te zoeken en te openen bij de balie, terwijl de Wallet-app juist voor dit gemak bedoeld is.

Conclusie:
Een geweldig product (de kaart zelf), maar de digitale omgeving en het bestelproces voelen hopeloos ouderwets aan. Stop met de zwakke excuses over veiligheid en kies voor echte klantgerichtheid door Wallet-integratie toe te voegen en de website te versimpelen.

2 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rampzalig Geen idee welke ‘geesten’de digitale…

Geen idee welke ‘geesten’de digitale museumkaart hebben bedacht!
Gewoon rampzalig! Hoe gecompliceerd kun je iets maken!
Gelukkig heb ik als 75+er een handige zoon, die ook na enige inspanning gelukt is.
Voor de ‘ouderen ‘ onder ons, het advies: neem een fysieke kaart!

26 de diciembre de 2025

Zeer omslachtige app

Zeer omslachtige app. Bij het activeren van de kaart erg omslachtig. Vervolgens bij het overzetten naar een nieuwe telefoon niet te doen zonder op een pc in te loggen.
Ik denk dat je beter een fysieke kaart kan bestellen.

27 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

op 20 juli betaalde ik voor een…

op 20 juli betaalde ik voor een verlenging van mijn museumkaart. Ik kreeg een brief met een "voorlopige Museumkaart" en een bericht dat de nieuwe kaart na 5 werkdagen zou worden bezorgd.
Op 29 juli hoog geen kaart. op de website staat dat de kaart geldig is. Gebeld voor opheldering:
13 minuten in de wacht. Een nette heer zoekt het uit en meldt, dat de kaart inderdaad niet is gestuurd en belooft dat alsnog te doen. We gaan het zien.

29 de julio de 2025

Voorbeeld van klantonvriendelijkheid

Tot drie keer toe vul ik het contactformulier op de site in. De belofte om dit snel te behandelen leidt niet tot enige reactie. Ik vind een mailadres en mail mijn probleem. Er wordt nog meer info gevraagd (wat ze allang hebben). Dat leidt tot een ‘non-antwoord’ Ik meld dat. Daarop krijg ik hetzelfde ‘non-antwoord’ terug wat gewoon niets met mijn vraag te maken. Ik meld al het bovenstaande en ja hoor, een zeker Allyshia geeft klip en klaar kort het antwoord. Zij heeft de vraag gelezen en ook nog beantwoord. Top Allyshia! Maar museumkaart.nl, dit verloop is te gênant voor woorden.

21 de julio de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.