Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag kan lita på att Årstiderna har miljömärkta produkter. Om någon vara är i dåligt skick blir jag kompenserad. Brett utbud. Frakt till dörren, även kylvaror. Tomma lådor går i retur och används ig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Saknade de viktigaste frukterna i min beställning tyvärr och jag gav ett dåligt betyg, men ändrade genast mitt betyg till full pott efter att Årstidernas kundservice hörde av sig direkt och meddelande... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Supergoda frukter och grönsaker. Jag blev lycklig av att se gurka utan plastrock. Hela lådan höll mycket god kvalité och allt hade en annan bättre smak. Synd att lådan levererades till fel adress så... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Älskar Årstiderna. Utbudet är suveränt, varorna fina och allt ekologiskt. Den enda som får ett litet minus var att päronen var väldigt hårda sist, och de hade svårt att mogna i efterhand. Men i övrigt... Ver más

1. Comida a domicilio
  2. Proveedor de loncheras
  3. Servicio de entrega de comestibles

Escrito por la empresa

Alltid helt ekologiskt! 100% ekologiska matvaror, frukt- och gröntlådor och matkassar levererade till dörren.

3,9

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Jag kan lita på Årstiderna

Brett utbud. Frakt till dörren, även kylvaror.
Tomma lådor går i retur och används igen.
Miljötänk i alla led! ❤️

24 de abril de 2026

Fina varor och bra mix

Fina varor och bra mix, kul med variation och även ovanliga saker att testa på. Trevligt bemötande.

23 de marzo de 2026

Respuesta de Årstiderna

Tack för ditt fina omdöme, vad roligt att höra att helhetsupplevelsen varit så positiv.

Allt var fräscht

Allt var fräscht! Goda jordgubbar!

12 de abril de 2026

Respuesta de Årstiderna

Tack för ditt omdöme, det glädjer oss att höra att du blev nöjd!

Vänliga hälsningar

fina grönsaker

Rätt levererat och så mycket som stod på listan. Det kunde ha varit färskare, men man förstår att de är ekologiska

22 de marzo de 2026

Respuesta de Årstiderna

Hej och tack för ditt fina omdöme! Vad kul att du är nöjd med varorna. Skulle något vara dåligt så bara maila oss på kundtjanst@arstiderna.com så hjälper vi dig.

/Anneli på Årstiderna

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gjorde en beställning som inte dök upp…

Gjorde en beställning som inte dök upp på avtalad leveranstid och fick som svar när jag frågade varför att dom inte levererade till mitt område vilket dom borde vetat om när beställningen gjordes.

24 de marzo de 2026

Respuesta de Årstiderna

Hej Catrine och tack för att du hörde av dig. Det var helt klart vårt fel då ditt postnummerområde fortfarande fanns kvar i vårt system, fastän vi inte levererar dit längre. Vi förstår din frustration och tar till oss av kritiken.

Vi ber om ursäkt och önskar dig en fin dag.

Grym leverans!

23 de febrero de 2026

Respuesta de Årstiderna

Hej Anders och tack för ditt fina betyg. Vad kul att du var nöjd med leveransen!

/Årstiderna

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, varor på kross-is och fina produkter!

23 de febrero de 2026

Respuesta de Årstiderna

Hej Peter! Vad härligt att höra att du var nöjd med leveransen och produkterna!

/Årstiderna

Valorada con 5 estrellas sobre 5

So super happy with having found you

So super happy with having found you. Love the variety of organic fruit and veggies

15 de febrero de 2026

Respuesta de Årstiderna

Thank you for your nice review, we are very pleased to hear that your experience with us has been this positive.

Best regards,

Nöjd

Fräscha produkter. Guld att kunna få ett stort utbud av ekologiska varor. De produkter som inte höll kvaliteten fick vi ersättning för utan problem från kundtjänst.

19 de enero de 2026

Respuesta de Årstiderna

Vad roligt att höra att både utbudet och kundtjänsten gett en positiv upplevelse. Vi tackar för ditt fina omdöme!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Äntligen är vegokassen tillbaks :)

Som alltid mycket bra vekomeny med underbara produkter!

18 de enero de 2026

Respuesta de Årstiderna

Tack för ditt fina omdöme, vad roligt att höra att det var till sådan belåtenhet!

Bra frukt

Bra frukt, inget att klaga över där - lite mycket besvär med leveransen bara, inte alla som passar på sina jobb

20 de diciembre de 2025

Respuesta de Årstiderna

Tack för ditt omdöme! Tråkigt att höra att själva leveransupplevelsen inte var lika bra som produkterna. Det är något vi tar till oss och tar vidare.

Urusel UX på mina sidor

Jag la en beställning som tydligen inte har kunnat betalas. Jag får ingen notis om detta på sajten under själva köpet utan detta kommuniceras genom ett mail som jag inte upptäcker förrän efter en förseningsavgift har lagts på. Jag försöker därefter lägga till betalmetod, som bara verkar kunna vara Klarna, vilket tycks gå igenom, men det finns fortfarande en röd notis på mina sidor som säger att betalmetod saknas. Dessutom fick jag ett mail från Klarna som meddelade mig att köpet avbröts. Försökte lägga till igen men fick då ett fel. Så har ingen aning om ifall det nu finns en betalmetod inlagd, eller om jag kommer åka på ytterligare förseningsavgift.

8 de enero de 2026

Respuesta de Årstiderna

Vi ber verkligen om ursäkt för att det krånglat så med din betalning! Det ska absolut inte vara så problematiskt, och vi vill gärna hjälpa dig hitta en lösning och självklart stoppa ytterligare avgifter. Kontakta oss gärna på kundtjanst@arstiderna.com, så kan vi hjälpa dig vidare så att det blir rätt.

Gammal mat

Gammal mat. Köp inte

30 de noviembre de 2025

Respuesta de Årstiderna

Vad tråkigt att höra att dina varor inte kom fram i bra skick, det är självklart inte något som du ska betala för. Du får jättegärna kontakta oss på kundtjanst@arstiderna.com, så ser vi till att hjälpa dig vidare med reklamationen.

Bra kommunikation 😊

Bra kommunikation och leverans 😊

29 de noviembre de 2025

Respuesta de Årstiderna

Hej Sandra och tack för ditt omdöme. Vad härligt att du var nöjd med leveransen.

/Anneli på Årstiderna

Fina grönsaker

Fina grönsaker, prisvärd låda! Krångligt att återvinna då lådan är av trä, hade önskat kartong.

23 de noviembre de 2025

Respuesta de Årstiderna

Tack för ditt fina omdöme! Om du inte vill återvinna lådan själv, så går det alltid bra att ställa ut den utanför dörren inför din nästa leverans. Då tar chauffören med sig den tillbaka i samband med att de nya varorna lämnas av.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fint att veta att allt är ekologiskt…

Fint att veta att allt är ekologiskt och att få det till dörren. Vissa detaljer var inte i topp dock. Bananerna såg köldsvarta ut men går att äta. Spetskålen var sladdrig i många lager. Två apelsiner från kassen var mjuka och på väg att mögla efter tre dagar liksom en av cara cara.
Men annars var det bra - dvs totalt: kunde varit bättre. Rödkålen nu i suningsburken och de flesta citrusfrukter i julmarmeladburkarna.

Och tack för att ni så snabbt rättade till det som blivit fel!

22 de noviembre de 2025

Respuesta de Årstiderna

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det var dock mindre roligt att höra att inte alla varorna höll gott skick. Det är givetvis något vi tar allvarligt, och inte något som du ska betala för. Du får jättegärna kontakta oss på kundtjanst@arstiderna.com om du inte redan har gjort det, så ser vi till att hjälpa dig vidare med ärendet.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fel i leveransen

Hade beställt 2x5 bananer men fick bara 5 st

30 de noviembre de 2025

Respuesta de Årstiderna

Hej Gunnel och tack för att du hör av dig till oss. Beklagar att du inte fick alla bananer du beställt! Vi har tagit det vidare till vår distribution samt krediterat det som saknats.

Jag önskar dig en fin dag!
Anneli på Årstiderna

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.