Det är spännande och vetskapen att djuren mått bra under uppväxten gör att jag tycker allt är så mycket godare. Jag kan äta med gott samvete. Min matlagning sen jag började handla från mylla är att ja... Ver más
Det viktigaste är kycklingen. Den är smakrikare och köttet har en bra struktur. Har haft svårt för den vanliga kycklingen man köper i affären. Sen hoppas jag att fåglarna blir så väl behandlade som n... Ver más
Mylla har en trevlig hemsida och trevlig kommunikation med kunden. Maten är fräsch, välsorterad och påtagligt godare än motsvarande från vanlig mataffär. Leverans med Gordon fungerar men utbudet av l... Ver más
Hej! Tack för bra varor, det som vi hittills har ätit. Men Lingonburken från Torfolkgården den hade en buckla på locket så den var inte i vaccum o sylt hade runnit på utsidan och palsternackerna... Ver más
Escrito por la empresa
Mylla vill stärka relationen mellan de som producerar vår mat och vi som äter den. Hos Mylla handlar du direkt från producenten utan onödiga mellanhänder. Ungefär som blocket, fast för bönder, i sortimentet hittar du allt från välkända skånska varumärken till småskaliga mathantverkare. Här vet du var maten kommer ifrån, vem som odlat den och vem som får pengarna. Det gör också att maten smakar lite bättre.
Direkt från bonden hem till dig
Escrito por la empresa

- Lokal mat i säsong
- Handla färska råvaror direkt från lokala bönder och mathantverkare nära dig.
- Mer till bonden & Låga priser
- På Mylla är det producenten själv som bestämmer priset, utan onödiga mellanhänder. Det innebär bättre pris för dig och bättre betalt för den som producerat maten.
Garantier hos Mylla
Hemleverans i Skåne & Blekinge. Personlig service & höga omdömen. Full återbetalning eller ersatt vara vid reklamation.
Kosterögatan 10b, 211 24 , Malmö, Suecia
- hej@mylla.se
- mylla.se
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 76% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Ekomat
Enkelt att beställa, smidig leverans. Man fick tydliga meddelande om när leveransen skulle göras och de meddelade ca 30 min innan de kom. Maten jag beställde är värd varje krona, så fin mat!
Produkterna var jättegoda
Produkterna var jättegoda. Lite kort datum på mejerierna. Det kanske är normalt jag har inte tänkt på det förut
Mycket fina matprodukter 👍😊😊
Mycket fina matprodukter och kött kyckling toppen 👍 😊
Fantastiska råvaror
Fantastiska råvaror, kyckling som smakar kyckling och inte krymper vid tillagning.
Super bra helt enkelt 🥰
Alla produkter va super fina,utom päron
Alla produkter va super fina. men tyvärr va päronen inte toppen, de blev bruna snabbt trots förvaring i kylskåp. och bruna in långt i fruktköttet.
Bästa
Bästa att man kan handla bra kvalité på maten och dessutom gynna våra egna bönder 🌟🌟🌟🌟
Bra varor utan mellanhänder
Jag gillar att jag stödjer bönderna mer genom att handla direkt från dem, än att gå via mellanhänder, som alla vill ha sin del av kakan
Jättefina varor
Jättefina varor. Kommer handla många gånger igen. Känns bra att veta att djuren fått må bra. Leverans utmärkt.
Allt kom fram som det var tänkt
Allt kom fram som det var tänkt, det frysta var fryst ochvsllt annat som beställt
Bra sortiment
Bra sortiment, bra priser, enkel hemsida. Det enda som drar ner betyget är att leveransintervallen är så stora.
Arbetar du på kontor ca kl.08-17 är det omöjligt att med säkerhet välja leverans till jobbet på arbetstid eller leverans hem efter arbetstid.
Det finns inga kylklampar i lådan som maten levereras i vilket gör att jag oftast måste jobba hemifrån den dagen jag ska ta emot leveransen.
Fungerar bra med beställning och…
Fungerar bra med beställning och leverans, vi är nöjda
Superbra varor
Superbra varor. Leveransen blev mycket fördröjt senast, men jag fick bra "underhandsinformation", så det blev inget större problem.
Den var jättebra
Den var jättebra, Kom när den skulle och köttet var bra. Återkommer med beställning när jag ätit upp
varorna. Är ensamstående så det tar lite tid. Vilka goda kotletter. precis i min smak

Respuesta de Mylla.se
Allt var positivt!
Allt bra ☺️
Allt jag har provat hittills har varit gott och bra. Gordons som sköter transporten har varit punktliga och med bra information. Jättenöjd 🤗
Produkterna var av hög kvalitet och…
Produkterna var av hög kvalitet och smakade väldigt bra. Ett fåtal produkter hade skadats under transporten men det gick smidigt att reklamera och jag fick en rimlig kompensation.
Älskar yoghurten från Vapnö med havtornssmak. Rekommenderas!