MyPlanet Resor Opiniones 613

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vår kontakt på MyPlanet, Rod, hjälpte oss boka en fantastisk resa till Nya Zeeland i feb/mars 2026. Utmärkande var lyhördheten, dialogen, som ledde till en resa som överträffade våra förväntningar. Al... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Då vi bestämt att nästa resa skulle bli Australien, ville vi använda oss av ett bolag med gott rykte utöver det vanliga. Valet blev MyPlanet. Från första kontakten till en färdig resplan och som har f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fick den allra bästa hjälpen med vår resa till Maldiverna av Rod. Stort engagemang, tålamod och vänlighet. Valet föll tillslut på Iru Veli och det blev en fantastisk resa! Allt planerat in i minsta... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bokade en skräddarsydd resa runt Nya Zeeland med bil under 4 veckor. Allting kring vår resa har fungerat underbart. Vi har sett och upplevt väldigt mycket och våra boenden var olika men väldigt rol... Ver más

1. Agencia de viajes

Escrito por la empresa

Hos MyPlanet får du mer än bara en resa – du får en skräddarsydd och trygg upplevelse. Vi har hjälpt resenärer sedan 1963 och erbjuder resor till över 40 länder. Med vår expertis, personliga service och dygnet runt-support kan du resa utan bekymmer och njuta av ditt äventyr fullt ut.

Escrito por la empresa

MyPlanet Resor
MyPlanet är ett av Skandinaviens äldsta resebolag och ledande specialist på resor till världens samtliga kontinenter. MyPlanet har sedan 1963 hjälpt fler än 100.000 resenärer att uppfylla drömresan. 98% av våra gäster säger att de kan tänka sig att resa med oss igen. Värdesätter du trygghet, kvalitet och att resan går bekymmersfritt? Då ska du boka din resa med oss!
100% skräddarsydda resor
MyPlanet erbjuder privata, skräddarsydda och fullt supportade resor till mer än 40 olika länder. Våra reseexperter har många års erfarenhet och kan ge det lilla “extra” inför din drömresa.
Personligt och engagerat
Vi arbetar tätt ihop med våra samarbetspartners och flygbolag på våra olika resmål. Vi reser kontinuerligt till våra destinationer och besöker såväl kända områden som mindre kända unika platser som få turister normalt känner till. Dessa små smultronställen delar vi naturligtvis med oss ​​av till dig!

4,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fantastisk arrangör med lyhördhet…

En fantastisk arrangör med lyhördhet och service utöver det vanliga.

4 de mayo de 2025

Hej Jonas,

Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med arrangemanget och servicen. Det betyder mycket för oss.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka om du vill ha hjälp framöver!

Med vänliga hälsningar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fredrik har hjälpt oss på bästa sätt…

Fredrik har hjälpt oss på bästa sätt att planera en resa till Kanada på bästa sätt. Lyhörd för våra önskemål, snabb och effektiv service med tydliga rekommendationer och tips.
Vi ser framemot vår resa under 2026

30 de abril de 2025

Hej Fredrik!

Stort tack för ert fina omdöme! Det gläder oss att ni är nöjda med servicen och att planeringen inför Kanadaresan har fungerat så bra. Vi önskar er en fantastisk resa 2026! Ni är varmt välkomna att höra av er till Fredrik om det dyker upp fler frågor längs vägen!

Top Class!

Lyhörd researrangör med känsla för service! Top class! Resan var väldigt välplanerad helt efter våra önskemål men med många förslag bra och roliga förslag från arrangören. Logistiskt välfungerande totalt sett. Uppskattat med privatguider, vilket gjorde känslan mer unik för oss. Kände oss helt trygga under resans gång med bra back up om det skulle behövas. Rekommenderas varmt!

28 de abril de 2025

Hej Karin!

Tack så mycket för din fina återkoppling! Det gläder oss verkligen att höra att ni hade en så positiv upplevelse. Vi strävar alltid efter att skapa resor som känns personliga och väl genomtänkta, så det betyder mycket att ni uppskattade både planeringen och servicen. Extra roligt att höra att våra privata guider bidrog till att göra resan ännu mer minnesvärd för er.

Tack igen för ert förtroende – varmt välkomna tillbaka när det är dags för nästa äventyr!

Hundra procent nöjda

Hundra procent nöjda från inledande planering, bemötande och tillgänglighet under hela resan. Proffsigt rakt igenom!

11 de abril de 2025

Hej Siv,

Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att höra att du är hundra procent nöjd med allt från planering till bemötande och tillgänglighet under resan.

Vi strävar alltid efter att leverera just det du beskriver – en proffsig och trygg upplevelse från början till slut. Tack för att du har tagit dig tid att dela med dig.

Vi hjälper dig gärna när det är dags för din nästa resa!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt som Rodney satte ihop passa oss…

Allt som Rodney satte ihop passa oss perfekt med vad vi ville se och Shagufta som höll kontakt med oss och fråga hur allt var, alla transfer och bokade utflykter höll tider perfekt, ingenting att klaga på, allt flöt på som det skulle

1 de marzo de 2025

Hej Peter!

Tack för din fina feedback! Vi är så glada att höra att allt gick smidigt och att Rod kunde bidra till en fantastisk reseupplevelse. Det betyder mycket för oss att ni fick se och uppleva precis det ni önskade. Hoppas vi får möjlighet att hjälpa er med fler oförglömliga resor i framtiden!

Australien

Vi hade en underbar resa till Australien i Februari, besökte Sydney och Port Douglas. Camilla som var vår reseplanerare var fantastisk, ordnade med allt och kom med idéer så vår resa blev toppen🤩 Rekommenderar verkligen MyPlanet om man vill få en smidig och bra resa👌

11 de febrero de 2025

Hej Anna!

Tack för ditt härliga omdöme! Det låter som en fantastisk resa till Sydney och Port Douglas – två magiska destinationer! Vi är så glada att Camilla kunde hjälpa till att skapa en smidig och minnesvärd upplevelse för er.

Stort tack för rekommendationen, och varmt välkomna tillbaka när det är dags för nästa äventyr.

Skräddasydd vår resa till Nya Zealand

Rod skräddasydd vår resa till Nya Zealand och hade bra idéer om hur vi kunde anpassa resan till vår 3-årig barn. Väldig uppskattat! Stor plus att han verkligen kan landet.

21 de febrero de 2025

Hej Kathrin!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att Rod kunde hjälpa er att skräddarsy resan till Nya Zeeland och anpassa den efter er familj. Att resa med barn kräver lite extra planering, och vi är så glada att ni fick en upplevelse som passade er perfekt. Hoppas ni fick med er många härliga minnen!

Varmt välkomna tillbaka när det är dags för nästa äventyr!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en välplanerad resa med lagom…

Det var en välplanerad resa med lagom länge på vardera ställe, bättre standard än vi förväntat oss och varierande utflykter av bra kvalitet. Prisvärt.

2 de marzo de 2025

Hej Marielle!

Det är fantastiskt att höra att resan motsvarade – och till och med överträffade – era förväntningar. Härligt att höra att ni upplevde att det var prisvärt och att det var bra kvalitet på utflykterna.

Vi ser fram emot att hjälpa er med fler oförglömliga upplevelser i framtiden!

Skräddarsydd resa till Nya Zealand

Vi har haft en fantastisk resa till Nya Zealand. Emilie hjälpte oss att skräddarsy planeringen och sätta rutt och aktiviteter på bästa sätt efter våra önskemål. Allt var bokat och klart innan vi åkte så när vi väl var framme var det bara att sätta sig i bilen och köra. Hela planen fanns i Trip Agent appen vilket var toppen. Skönt även att ha Megan i Australien som snabbt kunde svara på frågor etc.

26 de febrero de 2025

Hej Maria!

Tack för din fina feedback! Vi är så glada att höra att ni hade en fantastisk resa till Nya Zeeland och att Emilie kunde hjälpa till att skräddarsy ert äventyr på bästa sätt. Det är också härligt att höra att ni fick bra support från Megan i Australien under er vistelse. Vi strävar alltid efter att göra upplevelsen så smidig och njutbar som möjligt för våra resenärer!

Hoppas ni har många härliga minnen att ta med er från er resa. Tveka inte att höra av er om ni planerar fler äventyr – vi hjälper gärna till igen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nu vill vi bara göra fler sådana här resor... :-)

Tack Emelie A för all hjälp med min 60-års resa till Vietnam! Din kunskap och hjälpsamhet har varit ovärderlig och vår resa blev ännu bättre än vad jag vågat hoppats på! Guiderna och standarden på vår bil var hög och vi kände oss väl omhändertagna under hela resan. När vi ville byta hotell i Hanoi så ordnade du det smidigt och utan några problem vilket gjorde att vi uppskattade staden ännu mer. :-).

26 de febrero de 2025

Hej Anna!

Vad härligt att höra din 60-årsresa till Vietnam blev så lyckad! Det gläder oss att ni är så nöjda och att Emelie kunde bidra till att göra er resa extra minnesvärd. Att ni känner er väl omhändertagna och redan längtar efter nästa äventyr gör oss extra glada!

Tack för ert förtroende – vi ser fram emot att hjälpa er med ännu fler drömresor framöver!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det häftigaste vi varit med om.

Allt fungerade precis som planerat och vår kontaktperson hade full koll och frågade oss löpande under resan om allt gick bra.
Fantastisk blandning av upplevelser som toppades av safarin, som var det häftigaste vi varit med om.

31 de enero de 2025

Hej Mikael!

Tack för din fantastiska recension!

Det gläder oss att allt gick enligt plan och att ni kände er väl omhändertagna under resan. Att höra att safarin var det häftigaste ni varit med om gör oss extra glada – det är verkligen en magisk upplevelse!

Stort tack för att ni reste med oss! Vi ser fram emot att få hjälpa er att skapa fler oförglömliga reseminnen i framtiden!

Anna, MyPlanet

Skräddarsydd Australien resa

Vi skräddarsydde resan själva, med proffesionell hjälp av MyPlanet, allt blev precis som planerat. Att ha en representant från MyPlanet på plats i Australien var otroligt bra.

21 de enero de 2025

Hej Birgitta!

Tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att din resa till Australien blev precis som du önskade. Vi är glada att vi kunde bidra till en smidig och minnesvärd upplevelse. Välkommen tillbaka när det är dags för nästa äventyr!

Anna, MyPlanet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rod är så lyhörd och ger alltid bästa servicen

Allt gick så smidigt. Hela resan är en underbar upplevelse.

22 de enero de 2025

Hej Rina!

Tack för dina fina ord! Vi är så glada att höra att du hade en underbar upplevelse och att Rod kunde ge dig den bästa servicen. Tack för att du valde oss!

Rod hälsar och ser fram emot att få hjälpa dig igen!

MyPlanet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We really recommend Roderick to make your travel plans come true!

We haven't even started our journey yet but the way Roderick at My Planet has handled our wishes, demands and dreams so far is beyond any expectations.

Roderick is very quick to get back to us with information and suggestions, and the travel plan is by all means tailor made. And at a reasonable price too, considering what's included!

We really recommend Roderick to make your travel plans come true.

Can't wait to get started on the trip of our lives!

24 de enero de 2025

Respuesta de MyPlanet Resor

Thank you so much for your wonderful review, Anna! We’re absolutely delighted to hear that Roderick has exceeded your expectations and that you’re so pleased with the travel planning process.

At My Planet, we pride ourselves on creating tailored travel experiences, and it’s fantastic to know that Roderick’s dedication and expertise have made a difference.

We can’t wait for you to embark on your trip of a lifetime. Should you need anything along the way, don’t hesitate to reach out.

Wishing you an unforgettable journey!

Warm Regards,

Sydafrika/Mauritius - rekommenderas!

Välorganiserad och planerad resa över jul/nyår som blev precis så fantastisk som vi hoppats. Kloka urval av hotell med mycket bra kvalitet, bra flyg och transfer. Kunnig guide på våra utflykter och lagom tempo. Aktivt men avslappnat.

30 de diciembre de 2024

Hej Karin!

Tack så mycket för din fina återkoppling! Det är fantastiskt att höra att din resa över jul och nyår blev en upplevelse som motsvarade dina förväntningar. Vi är glada att du uppskattade våra hotellval, guidade utflykter och upplägget i stort. Vårt mål är alltid att skapa en bra balans mellan aktivitet och avkoppling.

Tack för att du valde att resa med oss. Vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig med fler magiska resor framöver.

Proffsiga

Snabb återkoppling, kunniga och enkla att nå. Proffsigt upplägg och bemötande rakt igenom.

10 de enero de 2025

Hej Camilla!

Tack för din fina feedback! Det gör oss otroligt glada att höra att du uppskattar vårt bemötande och arbetssätt. Vi gör alltid vårt bästa för att ge en smidig och professionell upplevelse. Tack för att du valde oss och varmt välkommen tillbaka!

Fantastiskt i Nya Zeeland

Fantastiskt välordnat och mycket bra med en app där all information finns. Tryggt med dygnet runt hjälp om något skulle inträffa. Kan varmt rekommendera MyPlanet

1 de diciembre de 2024

Hej Lisa!

Tack för din härliga feedback! Vi är så glada att höra att du hade en fantastisk upplevelse i Nya Zeeland och att vår service och app bidrog till en smidig och trygg resa. Det betyder mycket för oss att du känner dig nöjd och kan rekommendera oss. Vi hoppas få hjälpa dig med fler spännande resor framöver!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skräddarsydd resa efter våra behov och…

Skräddarsydd resa efter våra behov och önskemål. Bra och snabb service. Kunnig personal och rätt urval av hotell och aktiviteter för familj med tre barn (9-15 år). Smidig reseapp.

6 de enero de 2025

Hej Caroline!

Stort tack för din fina recension! Det är glädjande att höra att vi lyckades leverera en resa som passade er familjs önskemål. Roligt att ni kände att resan var skräddarsydd efter era behov och att ni uppskattade vår service, personal och reseapp.

Vi hoppas att vi får hjälpa er med fler äventyr framöver!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

SOM TRIP COORDINATORS FUNGERAR (ELLER INTE FUNGERAR) ÄR DET BÄTTRE ATT BOKA ALLT SJÄLV

Har tidigare – med gott resultat – använt MyPlanet för att planera en skidresa till Kanada.
När vi nu skulle åka till Costa Rica hade jag ont om tid och vände mig därför till MyPlanet igen.
Det var absolut sista gången jag gjorde det.

• Planeraren i Sverige gjorde ett bra jobb.
• Sedan skedde MyPlanets överlämning till ett skämt till Trip Coordinator på ENCHANTING TRAVELS (lyxresearrangör med vilken MyPlanet samarbetar) i Peru som karaktäriserades av massor med ord (mail) men varken nödvändiga fakta eller proaktiv handling.
• Hade bett Trip Coordinatorn att hålla koll på när det blev möjligt att boka sittplatser med mer benutrymme på flygen, vilket hon inte gjorde.
• Trip Coordinatorn sände mängder av epost om allt möjligt, men inte det väsentliga, såsom detaljinformation om flygen. Den fick jag efterfråga för att erhålla.
• När vår planerade hemresa från Still Havskusten ställdes in p g a en ombyggnad av flygplatsen, fick Trip Coordinatorn via bokningssystemet automatiskt signal om detta men gjorde inget.
• Då jag - efter att till slut ha fått flyginformationen - påtalade att planet var inställt, valde hon att boka oss från huvudstaden, vilket i normalfallet är en bilresa om 6h på Costa Ricas enfiliga och dåligt underhållna vägar.
• Under ju- & nyårshelgerna, som detta handlade om, tog bilresorna genomgående 40% längre tid än Google Maps indikerar, vilket innebar att vi fick lägga runt 20 h extra i bil.
• Vi påtalade för den s k Trip Coordinatorn att det fanns en uppenbar risk för att vi skulle komma att missa planet från huvudstaden till Amsterdam p g a trafiken.
• Vi kollade upp att flygplatsen på Stilla Havskusten (från vilken vi skulle ha åkt enl det förslag vi godkände och betalat för) hade återöppnats den 20/11, d v s en månad innan vi lämnade Sverige.
• Med anledning av trafikläget under jul- & nyårshelgen (som en Trip Coordinator tveklöst borde ha känt till), bad vi henne att boka om till denna flygplats.
• Svaret vi fick tillbaka var att vi skulle åka med två stopp via USA (vilket var en tveksam lösning såväl p g a osäkerhet gällande tid för erhållande av transitvisum, s k ESTA approval som med anledning av ett extra stopp).
• Vi la tiden på att själva hitta flyg till Zürich och sa oss själva kunna boka biljetterna från Zürich till Stockholm och bad Trip Coordinatorn att boka om oss till detta.
• Svaret vi fick var att det skulle kosta oss 853 USD per person.
• Detta skall då läggas till de 335 000 SEK vi redan betalt för en resa mellan 241220 – 250102.
• Under hela tiden som jag försökte få den s k Trip Coordinatorn att förstå att de som arrangör borde stå för ev kostnader då det var hon själv som - genom att inte ha utlovad kontroll på resan - missat följande:
(1) att flyget var inställt
(2) att lösning hon valt (köra oss tillbaka inte fungerar under jul/nyår p g a lokala trafikförhållanden)
(3) att flygplatsen återöppnat och därmed proaktivt återboka oss såsom planerat och godkänt från början
var jag även i kontakt med ansvarig för MyPlanet i Sverige som inget kunde göra för de hade sålts till Kilroy Travels under hösten och kunde inte längre se vår bokning…!
• Detta med en lokal Trip Coordinator som sitter i Peru och har noll koll på övriga länder i närheten är helt utan värde.
• Sammanfattningsvis: Läs på nätet och boka själva eller anlita en arrangör som faktiskt tar ansvar för att det blir den bekymmerslösa och välplanerade upplevelse som utlovas.

Katarina
December 2024

30 de diciembre de 2024

Hej Katarina,

Tack för att du tagit dig tid att dela din utförliga feedback. Vi vill börja med att beklaga att din resa inte levde upp till dina förväntningar. Vi är ledsna att vi inte lyckades leverera den service och upplevelse som vi alltid strävar efter att erbjuda. Samtidigt är vi glada att höra att du har varit nöjd med vår reseexpert i Sverige.

Vi tar all feedback på stort allvar och vill försäkra dig om att både Enchanting Travels och MyPlanet har arbetat hårt för att göra er resa så bra som möjligt och försökt lösa situationen på bästa sätt. Vi beklagar att vi inte kunnat möta de förhoppningar och önskemål du haft kring detta.

Vi diskuterar gärna detta vidare med dig. Vi har redan kontaktat dig och vi ser fram emot att höra från dig om en tid som skulle passa för ett samtal.

Tack igen för att du delade dina synpunkter. Vi hoppas att vi får möjlighet att fortsätta vår dialog tillsammans med dig.

Vår drömresa

Tack Emilie Albertsson på Myplanet för din hjälp att skapa vår drömresa som vi aldrig kommer att glömma! Du förstod precis vad vi hade tänkt oss och vi var på precis den resan vi hade drömt om!

9 de noviembre de 2024

Hej Åsa!

Vilken härlig recension, tack så mycket! Det är underbart att höra att Emelie A hjälpte er att skapa er drömresa och att ni var så nöjda med allt. Det är precis sådana upplevelser vi strävar efter att skapa, vi ser fram emot att hjälpa er med fler äventyr framöver!

MyPlanet Resor

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.