Mytrendyhome.dk Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købt to sæt sengetøj, levering var hurtig. Sengetøjet lever slet ikke op til billederne på deres webshop, det ligner noget der er gammelt og slidt op af mange ganges vask, farverne er grumsede ( ut... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hjemmesiden fungerede, men kunne godt have været mere overskuelig. Jeg fandt dog mine varer, og de blev leveret hurtigt. Varerne (sengetøj og viskestykker) er flotte, men desværre lugter sengetøjet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig hurtig levering. Dog skal de nok vælge en anden leverandør end PostNord. Dette er min anmeldelse af PostNord. IGEN træder PostNord på sine kunder. Har lige skulle hente en pakke i en... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg købte to lagner. Havde et spørgsmål før købet, ringede til firmaet og fik helt fint svar af en venlig kvinde. God kundeservice, med andre ord. Jeg har taget et af lagnerne i brug, og det er som be... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compras y moda

Escrito por la empresa

Her kan du finde mere end 1000 modeller af boligtekstiler: sengetøj, håndklæder, viskestykker osv.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Købt to sæt sengetøj

Købt to sæt sengetøj, levering var hurtig.
Sengetøjet lever slet ikke op til billederne på deres webshop, det ligner noget der er gammelt og slidt op af mange ganges vask, farverne er grumsede ( utydelige ) og kvaliteten er ringe på stoffet, slet ikke pengene værd.
Øv….. aldrig mere.

11 de septiembre de 2026

Hej Dorte
Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at sengetøjet ikke levede op til dine forventninger.

Vi er dog ærgerlige over, at du valgte at skrive anmeldelsen, inden du kontaktede os omkring problemet. Vi har derfor ikke haft mulighed for at se varen, vurdere det, du beskriver, eller forsøge at finde en løsning sammen med dig.

Hvis en vare ikke svarer til det forventede, opfordrer vi altid vores kunder til at kontakte os direkte. Så får vi mulighed for at undersøge sagen og hjælpe, før man konkluderer, at varen er af dårlig kvalitet.

Du er naturligvis stadig velkommen til at kontakte os med billeder af de modtagne varer, så vi kan se nærmere på det. MVH MyTrendyHome

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen former for kundeservice eller…

Ingen former for kundeservice eller fleksibilitet når de ikke svarer i voldsomt langtid hvor det hele kun rykker sig fordi jeg rykker for svar og ender i at jeg giver op som kunde.
Kan desværre ikke anbefale at man køber derfra.

29 de enero de 2025

Respuesta de Mytrendyhome.dk

Problemet nok snarer at du har smidt sengetøjet ud som du ikke var tilfreds med og derefter forlanger pengene retur. Du skulle måske have sendt sengetøjet retur til os, så vi kunne behandle din sag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

har ikke modtaget en skid endnu

har ikke modtaget en skid endnu, super dårlig service, pengene er trukket for 3 uger siden.
Ordrenr. IEJNFMGUB

1 de agosto de 2025

Respuesta de Mytrendyhome.dk

hej Diana, kan du skrevet din nummer af ordre, så vi kan afklare, hvad der er sket med din ordre, da vi forsøger at sende alle ordrer til tiden. MVH MyTrendyHome

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition - varen blev afsendt med det samme. Et andet plus er jeg kunne ringe og få yderligere oplysninger om et produkt uden at skulle gennem en chatbot først.

25 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin service og fine varer.

Fin service og fine varer.
Ændrede ordre, der allerede var pakket, til andet, efter snak med Irina.
Modtog pakken dagen efter.
Kan kun anbefales.

17 de diciembre de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.