Købt to sæt sengetøj, levering var hurtig. Sengetøjet lever slet ikke op til billederne på deres webshop, det ligner noget der er gammelt og slidt op af mange ganges vask, farverne er grumsede ( ut... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Hjemmesiden fungerede, men kunne godt have været mere overskuelig. Jeg fandt dog mine varer, og de blev leveret hurtigt. Varerne (sengetøj og viskestykker) er flotte, men desværre lugter sengetøjet... Ver más
Dejlig hurtig levering. Dog skal de nok vælge en anden leverandør end PostNord. Dette er min anmeldelse af PostNord. IGEN træder PostNord på sine kunder. Har lige skulle hente en pakke i en... Ver más
Jeg købte to lagner. Havde et spørgsmål før købet, ringede til firmaet og fik helt fint svar af en venlig kvinde. God kundeservice, med andre ord. Jeg har taget et af lagnerne i brug, og det er som be... Ver más
Her kan du finde mere end 1000 modeller af boligtekstiler: sengetøj, håndklæder, viskestykker osv.
6000, Kolding, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Der var helt overensstemmelse med det der blev lovet i forbindelse med forsendelse og det der blev leveret.
Dækkeservietterne jeg bestilte var helt efter forventning.
Vh Kirsten
I svarede straks på min mail ril jer. Det var jeg glad for.
Pakken blev modtaget i god behold, efter få dages bestilling. Mvh. B. Christoffersen
-Det tog ret længe indtil pakken blev sendt af sted (dog meget dårligt vejr og dermed måske en problem ved GLS side)
-Kvaliteten er lidt tynd i stoffet, men nok svarende til prisen.
-Siden jeg har bestilt har jeg fået 2 eller 3 "fishing" beskeder via sms og mail. (Ikke sikkert om de måske er hakket eller de giver oplysningerne videre?)
Suoer hurtig levering og alt i den skønneste orden.
Handler gerne igen
God information undervejs i leveringsprocessen og leveringstiden er som forventet.
Fik aldrig min vare , til gengæld fik jeg hurtigt mine penge tilbage