I used Naki for the first time 1 month ago. I had a problem with returning the hardware. The station did not accept my return. I reached out to support. Still today after 1 month I have not received m... Ver más

Really subpar powerbanks. Not exceeding 5 watts, mostly staying at 3-4, 2025 when you can buy a cheap powerbank capable of fast charging for the same price as an hour and a half of this service. Think... Ver más

Rented powerbank in Brussels, its just terrible service. Cost of powerbank that they offer not even 5 euros, its charging only phones (will not charge you own powerbank) and too slow to make you pay m... Ver más

Bonjour J'ai fait appel a vos services lors de mon sejour au van der valk de gosselies et j'ai ete bien decue. Vous nous proposez une batterie pour un prix de 6 euros max pour une journée.. je me su... Ver más

1,7

Muy malo

Horrible experience

Horrible experience! Rented a power bank at the children’s hospital when my son was sick for 40 min and was charged for 2 days due to malfunctioning Charing box system. Was charged 500 sek. Customer support didn’t not respond to my requests that I’ve sent in two times in one week.

26 de febrero de 2024

€50 charge for €2 euro hire

I hired a power bank at Nante airport. When tried to return it, the machine wouldn’t keep it in the slot. The result is now a €50 charge for a €2 hire. And customer service is only available Monday to Friday working hours. Not good when your problem occurs late on a Friday evening. There are better ways to charge - avoid this system.

6 de octubre de 2023

Worthless system for renting a…

Worthless system for renting a powerbank. They charge money and no powerbank comes out to charge your phone. Nothing but complaints at We Can Dance festival and people who lost their money, like me. They’re a bunch of frauds who take money from your bankaccount when you didn’t get to charge your phone at all.

12 de agosto de 2023

¿Es ésta tu empresa?