Namture Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service. Bij probleem werd er direct actie ondernomen en 1 dag later was het vervangend product alweer bij mij in huis. Top service!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en enorm verrast door de hoge kwaliteit en luxe presentatie. Ik heb de volledige set besteld met houder en die kwam binnen in een mooie luxe doos. De snijplanken zelf zijn van hoge kwa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

2er-Pack Handgefertigtes Kokosnuss Vogelhaus wurden Mitte Januar über. Amazon bestellt. Sie sehen wunderschön putzig aus👍👍 Tolle Verarbeitung handgemacht liebevoll zusammengestellt für die Vögelch... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele positive ervaring. Mijn oude adres stond in het aflever systeem waardoor het pakketje nog een x retour gegaan is. Vervolgens kosteloos opnieuw opgestuurd. Hoe fijn! Product is ook precies zoals g... Ver más

Información sobre la empresa

1. Artesanías
  2. Tienda de cuberterías
  3. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

Natuurlijke producten van topkwaliteit – eerlijk, lokaal & met een luxe uitstraling Bij Namture draait alles om kwaliteit, duurzaamheid en échte betrokkenheid. Wij – Jan en Marinus, twee broers met roots in Nederland en Vietnam – ontwerpen en ontwikkelen unieke producten van natuurlijke materialen, met een premium afwerking en uitstraling. Denk aan robuuste snijplanken van FSC-gecertificeerd acaciahout, luxe cadeauverpakkingen, kokosnoot vogelhuisjes en handgemaakte kaarsen. Alles lokaal geproduceerd, met aandacht voor elk detail. Wat ons onderscheidt van andere merken? Wij zijn zélf betrokken bij het volledige productieproces. Eén van ons woont in Vietnam en staat in direct contact met de werkplaatsen. Daardoor kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen én eerlijke werkomstandigheden waarborgen. Onze snijplanken worden bijvoorbeeld met de hand afgewerkt, behandeld met voedselveilige premium olie, en geleverd in een luxe box – ook ideaal als stijlvol cadeau. Wij kiezen voor samenwerking met lokale makers in plaats van anonieme massaproductie. We betalen eerlijke prijzen, bouwen duurzame relaties op en doneren 10% van onze winst aan lokale projecten waar we persoonlijk bij betrokken zijn. Onze klanten kiezen bewust: voor een mooi, eerlijk en duurzaam product – en een merk dat staat voor transparantie, betrokkenheid en kwaliteit. Meer weten? Bekijk ons aanbod op www.namture.com

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

16 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Nu de kaars gehad.

Nu de kaars gehad.
Heeft totaal 56!! uur gebrand,fantastisch 👍
Het lontje is er heel gemakkelijk uit te halen,zonder beschadiging.
De overige was er makkelijk uit te scheppen met lepel.

19 de enero de 2023

Respuesta de Namture

Blij om te horen dat je zoveel plezier hebt van onze producten, bedankt voor je review!

Tof dat je de kaars hergebruikt hebt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie producten voor dagelijks gebruik

Mooie producten, goed verpakt en verzonden. We gebruiken de bowls dagelijks! Erg mooie en natuurlijke uitstraling

12 de enero de 2023

Bedankt voor je review!

Wij zijn erg blij om te horen dat je plezier hebt van de coconut bowls!

Tip voor de coconut candle: de bowl kan je gebruiken als superleuk plantenbakje nadat de kaars opgebrand is.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie website, duurzame producten, snelle levering!

Een fijne en overzichtelijk website, snelle levering en mooie producten.

Mooi om te zien dat Namture duurzaam bezig is en dat ze ook weer hulp biedt aan kinderen in Vietnam!

1 de enero de 2023

Respuesta de Namture

Hartelijk bedankt voor jullie review!

Bedankt voor jullie indirecte steun aan kwetsbare groepen in Vietnam, en wij zijn blij om te horen dat jullie plezier hebben van onze kokosnoot kaarsen en coconut bowls.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super snelle levering + een top…

Super snelle levering + een top product. Ik heb de kokosnoot kom Jumbo besteld inclusief bestek. Mooie luxe uitstraling en super makelijk schoon te maken!

23 de diciembre de 2022

Respuesta de Namture

Bedankt dat je de moeite genomen hebt om een review achter te laten!

Super om te horen dat je plezier hebt van onze duurzame producten en bedankt voor je indirecte steun aan de lokale Vietnamese bevolking!

Duurzame nuttige cadeautjes

Fantastische cadeaus besteld. Goede service en betrouwbaar advies! Ook de verzending is nauwkeurig georganiseerd!

27 de diciembre de 2022

Respuesta de Namture

Dankjewel voor je review en complimenten!

Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat onze duurzame cadeaus goed ontvangen zijn.

8 consejos para escribir buenas reseñas.