Själva processen med Nanny.nu verkade bra. Först skickar de profil på barnvakten sedan kan man bestämma om man vill träffa kandidaten eller inte. Det viktigaste kravet vi hade var att barnvakten sk... Ver más
Så viktigt att se skillnad mellan Nanny.nu och uppstickaren "My Nanny" som annonserar friskt på Platsbanken, men har lägre krav och en sämre deal för den som anlitar. Vi har positiva erfarenheter... Ver más
La empresa ha respondido
Ett superbra företag som gör att både familj och barnvakt ska trivas ihop och att de ska känna sig så trygga som möjligt! Man har även en kontaktperson som man kan kontakta om man har några fundering... Ver más
La empresa ha respondido
Nanny är väldigt engagerade och det är lätt att fråga om man undrar något. Det kan vara precis vad som helst. Man blir matchad med familjer som passar just mig. Och känns det inte rätt så är det lätt... Ver más
Escrito por la empresa
Nanny.nu grundades i oktober 2007 och ingår idag i Sveriges största barnpassningskoncern. Nanny.nu är verksamma i hela Sverige. Störst utbud av barnvakter är det i regionerna Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö med närkommuner. Med personligt engagemang drivs vi av att hjälpa familjer att lösa vardagspusslet med bästa möjliga kvalité. Vår viktigaste uppgift är att skapa långsiktiga relationer mellan våra kunder, barnvakter och oss på kontoret. Genom åren har vi hjälpt över 10000 familjer med barnvakter.
Arenavägen 39, 12177, Johanneshov, Suecia
- 0101600200
- info@nanny.nu
- nanny.nu
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Ett mycket bra jobb
Trevligt jobb med bra kontaktpersoner och en ypperlig chans att utveckla eget ansvar och få lära känna massa härliga barn. Är alltid glad att gå till mitt jobb! Det enda som är mindre bra är att ifall man inte klickar med en familj utan behöver gå på möten med några stycken innan man hittar någon som vill ha en/man vill jobba för, så får man inte betalt för något av de mötena.

Nannynu!
Nannynu! är en fantastisk eftersom man blir väl omhändertagen av alla arbetande och man får en bra familj som man matchar med. Både i tid och dem gen en en familj som är i behov av mina egna förutsättningar. Jag rekommenderar verkligen nannynu!

Världsbäst
Super bäst och seriöst barnvaksföretag!
Jag som barnvakt har fått jätte bra bemötande och hjälp av dom på nannynu!
Jag rekommenderar verkligen nannynu!

Tycker allt funkar bra
Tycker allt funkar bra, men det är lite krångligt med tidrapporteringen. Hade varit bättre med typ en app där man skriver in tiderna och familjen kan godkänna eller liknande.

Respuesta de Nanny.nu
Funkade bra på alla sätt...men billigt…
Funkade bra på alla sätt...men billigt är det inte!

Respuesta de Nanny.nu
Jag är jättenöjd med nannynu
Jag är jättenöjd med nannynu! Trevlig personal, bra rådgivning, väldigt toleranta om jag glömt att rapportera, påminner!

Superbra företag
Superbra företag!
Bra med kontaktperson, alla är trevliga och finns alltid där om man behöver hjälp! :-)

Respuesta de Nanny.nu
Trevligt team som har följt mig under…
Trevligt team som har följt mig under resans gång som barnvakt! Jag är otroligt nöjd för all stöd samt tips jag har fått för att kunna utvecklas. Jag kan starkt rekommendera NannyNu!

Respuesta de Nanny.nu
Jättebra företag med bra mål
Jättebra företag med bra mål. De anställda arbetar hårt för att finna de bästa barnvakterna, utbilda dem och hålla de uppdaterade om eventuella händelser.

Respuesta de Nanny.nu
Jag kan bara rekommendera företaget…
Jag kan bara rekommendera företaget nanny.nu och önska lycka till för att få många kunder och bra barnvakter!

Utmärkt
Nanny har tagit emot mig med öppna armar och fått mig att känna mig trygg o välkommen!

Det perfekta extrajobbet
All personal som jobbat på kontoret är jättetrevliga och hjälpsamma. De anstränger sig verkligen för att hjälpa till. Dock tar bytet av familj ganska lång tid. Ett perfekt extra jobb som går att kompinera med skolan.

Respuesta de Nanny.nu
Supersmidigt företag som alltid svarar…
Supersmidigt företag som alltid svarar vid frågor, flexibelt och bra för de som vill jobba olika mycket! Det finns alltid något som passar en!

Respuesta de Nanny.nu
Det finns inte mycket jobb
Det finns inte mycket jobb. Man får få uppdrag medans andra har många uppdrag

Supernöjda kunder!
Vi är så nöjda med vår Julia. Vår dotter älskare henne och allt funkar hur bra som helst. Skönt att slippa krångla med betalning direkt till henne utan ta den biten via fakturan istället.

Respuesta de Nanny.nu
Schysta barnvakter och vänliga…
Schysta barnvakter och vänliga arbetsgivare. Bra erfarenhet!

Respuesta de Nanny.nu
Jag älskar mitt jobb på Nannynu
Jag älskar mitt jobb på Nannynu! Ett perfekt extra jobb för dig som studerar!

Respuesta de Nanny.nu
Más información sobre otros tipos de reseñas.