Natural Hemp Life Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er SÅÅÅÅ FORNÖYD 👌👌😁🥰 Aldri noe problemer, får god hjelp o veldig god kundservice der👌👌😁😁 Jeg har brukt olja i typ 1års tid o var veldig fornöyd med den👌😁🥰 Nå har jeg blitt hekta på... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Natural Hemp Life jätti tilauksen toimittamatta vaikka he myönsivät kirjallisesti tehneensä virheen. Lupailivat viikkoja korjata tilanteen mutta mitään ei tapahtunut. Lukuisien yhteydenottojeni jälk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Började med 5 mg CBD-olja och har senaste månaderna använt 15 mg oljan och beställt nytt igen. Jag tycker oljan har hjälpt med mina sömnbesvär, somnar fortare och vaknar inte av minsta ljud. H... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Använder cbd olja sen ca 1.5 år, har hjälpt mig otroligt. Ökade från 15 % till 30 % i början av 2026, la då också till somnidropparna. Dessa droppar tillsammans hjälper mig med värk från fibromy... Ver más

1. Tienda de comida sana
  2. también en la categoría
  3. Servicio de fitness y nutrición
  4. Tienda de medicamentos orgánicos
  5. Tienda de medicina china
  6. Tienda de nutrición deportiva

Escrito por la empresa

Natural Hemp Life har sedan 2016 fokuserat på att utveckla högkvalitativa, naturliga CBD-produkter med tydligt fokus på kvalitet, transparens och hållbarhet. Vår ambition är att bidra till ökat välmående genom noggrant framtagna, växtbaserade produkter som du kan lita på. Vi anser att det du väljer att använda ska hålla hög standard – både för din egen hälsa och för vår gemensamma miljö. Därför arbetar vi med noggrant utvald hampa, moderna extraktionsmetoder och strikta kvalitetskontroller för att säkerställa rena, säkra och konsekventa produkter i hela vårt sortiment. Hos oss hittar du bland annat CBD-oljor, kapslar, buds, snusalternativ och vape-produkter – anpassade för olika behov och preferenser. Oavsett om du är ny inom CBD eller har tidigare erfarenhet, strävar vi efter att göra din upplevelse enkel, trygg och informativ.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 91% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

277 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har længe ledt efter en engangs vape

Ærlighed kommer vi alle længst med og jeg ændre mine 3 stjerner til 5 fordi jeg er tilfreds med produktets kvalitet og at i svare som i gør. Det god stil med ærlighed.

Har længe ledt efter en engangs vape. Så blir spændende at se om produktet lever op til forventningerne. Letter forvirrende måde og betale via mobilpay på. Men det til at finde ud af. Lidt skuffet over der ikke er weekend service, så man kan bestille en fredag aften og få sit produkt mandag.

3 de agosto de 2026

Kære Morten,

Tak for din ærlige anmeldelse 💛 Vi kan se, at du allerede har lagt endnu en bestilling hos os, og det er vi virkelig glade for. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med produktet og har lyst til at handle hos os igen.

Vi forstår godt, at betalingen med MobilePay kan virke lidt forvirrende, og at manglende weekendhåndtering kan være frustrerende. Vi arbejder hele tiden på at gøre oplevelsen bedre.

Vi må dog indrømme, at 3 stjerner føles lidt hårdt, når du endnu ikke havde prøvet produktet 😊 Hvad kunne vi konkret gøre bedre for at fortjene en højere vurdering næste gang?

Tak fordi du handler hos os igen – det betyder meget!

De bedste hilsner

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Enkelt att beställa, bra priser.

Enkelt att beställa samt konkurrenskraftiga priser. Önskar kanske ett litet bredare utbud trots att det nuvarande inte nödvändigtvis gör en besviken.

1 de agosto de 2026

Hej Robin,

Tack för din recension! Roligt att beställningen känns enkel och att du gillar våra priser. Vi tar med oss önskemålet om ett bredare sortiment – vi jobbar ständigt på att utöka utbudet. Hoppas vi kan glädja dig ännu mer framöver!

good quality works great for 2 days

31 de julio de 2026

Hej Tommy,

Thanks for your feedback! Glad the quality impressed you. If the effect faded after two days, feel free to contact our customer service — we're happy to help you find the right product or dosage for lasting results.

Quick delivery

29 de julio de 2026

Hej Alexander,

Thank you for the kind words! We're happy to hear the delivery was quick. We always aim to get your order to you as fast as possible. Welcome back anytime!

Semi fine all right

Semi fine all right

17 de mayo de 2026

Hej Ad,

Thanks for taking the time to leave a review! We're glad things were fine overall, but we'd love to hear more if there's anything we could improve. Feel free to reach out to customer service anytime.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

You got very calm and relaxed

You got very calm and relaxed! A very nice feeling! Positive vibes!

22 de julio de 2026

Hej Anders,

Thank you so much! We're thrilled to hear you're feeling calm, relaxed, and enjoying those positive vibes. That's exactly the experience we hope our products bring. Wishing you continued good feelings ahead!

Rekommenderar inte alla produkter

Jag testade först Natural Hemp Life's 15% olja som jag inte hade några problem med, men ville sen testa en starkare och beställde hem 50%-oljan, problemet var att när den levererades så var den klumpig och kristalliserad. Vid kontakt med företaget så fick jag veta att det tydligen är normalt då det är så stark koncentration, och jag gjorde ett varmt vattenbad enligt kundtjänstens rekommendation vilket löste upp oljan och jag kunde använda den utan problem tills ungefär en tredjedel av oljan var kvar i flaskan - efter det började den kristallisera sig igen och trots upprepade vattenbad och sen även en sväng in i en ljummen/varm bastu vilket löste problemet vid stunden i början så blev den kristalliserad varje gång jag lät den svalna igen. Det blev värre med varje vattenbad, nu är den lite för hård för att lösas upp utan mycket värme (är min upplevelse iaf). Så jag "förlorade" i princip en tredjedel-fjärdedel av oljan då den nu i princip inte går att använda. Jag var alltså i kontakt med kundtjänst vid leverans och sen igen när den började kristallisera sig igen, rådet var att värma upp igen och kontakta dem om fortsatta problem, de var snabba och trevliga men jag orkade inte tjafsa med det hela igen utan slutade helt enkelt använda oljan och tog en paus. Jag har nu beställt från annat företag.
Uppdatering; Företaget har varit i kontakt med mig och ska skicka en ersättningsprodukt och det höjer mitt omdöme att de är villiga att rätta till situationen!

31 de mayo de 2026

Respuesta de Natural Hemp Life

Tack för att du tog dig tid att beskriva din upplevelse så utförligt. Vi beklagar verkligen att 50%-oljan har varit så besvärlig att använda.

Vid så hög koncentration kan kristallisering förekomma, men det ska självklart inte innebära att en så stor del av produkten i praktiken blir oanvändbar. Vi uppskattar också att du varit i kontakt med oss tidigare och följt råden du fick.

Vi vill gärna titta närmare på just din flaska och se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss gärna på kontakt@naturalhemplife.se och hänvisa till ditt omdöme, så tar vi hand om det därifrån.

Tack också för dina fina ord om våra andra oljor, leveransen och kundtjänsten. 💛

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vihdoinkin löysin mistä saa…

Vihdoinkin löysin mistä saa CBD-pusseja!!! Mun vatsa toimii normaalisti kun käyttää niitä

19 de julio de 2026

Hei Esteri,

Kiitos ihanasta palautteesta! Mahtavaa kuulla, että CBD-pussit ovat auttaneet vatsasi toimintaa ja että löysit meidät. Toivottavasti tuote jatkaa hyvää oloa tuottamista. Olemme aina täällä, jos tarvitset apua tai lisätietoa!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Natural Hemp Life jätti tilauksen…

Lupailivat viikkoja korjata tilanteen mutta mitään ei tapahtunut. Lukuisien yhteydenottojeni jälkeenkään eivät suostuneet palauttamaan kauppasummaa vaan antamaan summaa vastaavan ”etukoodin”koska heidän mukaansa rahan palautus ei ole mahdollista. Valitettavasti heidän koodi ei toiminut vielä usean yrityksen jälkeenkään. Nyt eivät vastaa viesteihini.

14 de julio de 2026

Hei Janne,

Pahoittelemme aidosti tätä kokemusta ja tilanteen pitkittymistä – tämä ei vastaa tapaa, jolla haluamme kohdella asiakkaitamme. Otamme asian erittäin vakavasti ja haluamme ratkaista sen lopullisesti. Ole hyvä ja ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme, niin selvitämme palautuksen ja korjaamme tilanteen mahdollisimman pian.

Great customer support

Great customer support and willingness to help fix an issue which occurred with delivery.

Quick and honest reply.

First time purchasing their product which was recommended to me by a friend.

Looking forward to try out their Somni gummies.

14 de julio de 2026

Hej Bs,

Thank you for sharing your experience! We're so glad our team could quickly resolve the delivery issue and that your first purchase went well. We hope you enjoy the Somni gummies just as much — welcome to the Natural Hemp Life family!

CBD-olja hund

Vi har använt CBD-olja länge till vår hund med armbågsdysplasi. Smärtan sätter sig tyvärr på hans humör. Det är svårt att säga om enbart oljan hjälper honom, men vi tror att den gör skillnad, tillsammans med månatliga sprutor och andra kosttillskott. Vi har bara positiva upplevelser av Natural Hemp Life, snabba leveranser direkt i brevlådan, rabatt vid flerpack och alltid snabba svar vid kontakt med kundservice. Denna gång när det var dags att fylla på förråden var hundoljan slut. Mejlade och frågade om kattoljan funkar även på hund och fick svar nästan omgående att det ör helt ok 😊

13 de julio de 2026

Hej Malle,

Vilken fin berättelse – tack för att du delar den! Vi är glada att CBD-oljan verkar göra skillnad för din hund, och att kundservice kunde hjälpa dig snabbt med kattoljan. Krya på er, och hör gärna av er igen om ni undrar något!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer langt væk fra dem. Ingen hjælp, besked om de ikke vil høre mere om den manglende pakke og direkte afpresning!

Jeg købte noget olie og en vape hos den om søndagen, om mandagen købte jeg mere olie. Mandag modtog jeg besked om det var afsendt og der ville gå 2-3 hverdage. Torsdag modtager jeg så det jeg bestilte mandag, hvorimod det jeg bestilte søndag står til ikke at være modtaget af dao. Jeg kontaktede dem tidligere da begge pakker står som ikke registreret ved dao og fik at vide det tog lidt tid før det blev opdateret hos dao. Dagen efter fik jeg så besked fra dao om min ene pakke var på vej, det var så den der blev bestilt mandag. Den modtager jeg torsdag hvor jeg så igen prøver at kontakte dem på deres chat. Jeg får intet svar.. Så jeg prøver at skrive til den fra en vens iPad om et produkt og der før jeg søreme svar! Så jeg spørger hvordan det gør med min pakke. Jeg får standart svaret at den er på vej så jeg skal bare vente. Skriver den stadig står som ikke registreret hos dao og gør opmærksom på jeg er ret utilfreds da jeg bestilte søndag og gerne skulle have det med på ferie søndagen efter, hvilket det ikke burde have været et problem i. Jeg får så et flabet svar om jeg ikke skal kontakte dem igen om samme ordre, altså en ordre der er betalt men ikke modtaget. Jeg havde jo handlet med rabat så jeg måtte bare vente. Skrev igen det var får dårligt og jeg ville lave en anmeldelse her, det skulle jeg hverdags ikke fik jeg at vide. En seriøs sælger ville tage fat i dao og spørge hvad der sker med den pakke. Men de vil slet ikke høre mere om at jeg ikke har modtaget den. Det endte med vedkommende lukkede chatten så jeg ikke kunne skrive mere. De er fuldstændig ligeglade så snart de har fået pengene. Den billige pakke er kommet men det lidt dyre mangler. Der er absolut ingen hjælp at hente hos dem. De vil slet ikke høre om det. Den er afsendt og sådan er det. At den ikke er registreret som modtaget af dao her 5 dage efter købet er de helt lige glade med. Det er bare sådan det er. Kommer man med kritik bliver de negative og flabet. Den er købt med rabat så jeg skal bare vente. Og jeg skal slukke slet ikke sige jeg ville lave en fin anmeldelse her. Det var ligefrem trusler skrev de. Så man skal bare holde kæft og håbe på pakken er sendt og ikke blevet væk for dao. Den billige pris de kører med er kun for at lokke folk til og få penge i kassen, derefter er de ligeglade. Og sjovt nok, så det ur der tæller ned med hvornår deres rabat slutter, det starter forfra hvergang man går ind på siden, det burde selvfølgelig have advaret mig imod det mere eller mindre er et svindel firma.

Opdatering.
Kan i så se at få slettet mine personlige oplysninger?! Det er et groft brudt på gdpr lovgivningen! Der er tager screenshot af det og alt sammen ryger ind til Forbrugerklagenævnet nu!

Jeg vil endvidere gøre andre mulige købere opmærksom på afpresning fra denne virksomhed, i form af en mailkorrespondance hvor de i dag har skrevet de nu gerne vil hjælpe med et finde pakken, men kun hvis jeg fjerner denne anmeldelse.

9 de julio de 2026

Hej Henrik Pedersen,

Vi beklagar att leveransen inte gått så snabbt som förväntat. Vi har normalt snabba leveranstider, men just nu har det förekommit någon dags försening i vissa fall, vilket vi självklart beklagar.

Däremot stämmer inte allt som skrivs här. Ordern är inte ignorerad, och vi har svarat dig. Att DAO ibland inte uppdaterar direkt betyder inte att paketet inte finns eller att vi inte har skickat det.

Du skrev in till vår live-chat på en torsdag kl 20:00 och fick svar. Vi sitter tyvärr inte tillgängliga dygnet runt men försöker så ofta vi kan.

Vi skickade din leverans av en CBD olja och en CBD vape till:

Henrik Pedersen
Falkevej56 1.mf
8800 Viborg
Denmark

Email address:
hp84@outlook.dk

Phone:

Vi förstår att du är missnöjd, men vi tycker inte heller att det är rimligt att beskriva situationen som att vi inte gör något, när vi faktiskt följer upp leveransen.

Kontakta oss gärna via kundtjänst om du vill att vi ska fortsätta hjälpa dig med ordern.

Very good and effective

Very good and effective. But I have to wait for special offers in order to buy. Hope thete will be more.

7 de julio de 2026

Hej Fritz,

Thank you for the great feedback! We're happy the products are working well for you. We hear you on wanting more special offers — we run them regularly, so keep an eye on your email and our newsletter for the next one!

1 de julio de 2026

Hej Tina,

Tack för din recension! Kul att höra att leveransen kändes snabb. Vi hoppas du är nöjd med produkten också, och du är varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Now it's time for you to credit the…

Now it's time for you to credit the money you owe me! I have reminded you many times, to be credited with the outstanding amount that I still have with you! I shopped with you on April 5, 2024, but never received the goods I ordered, because you do not ship to Norway. Then the order should not have been accepted by you! But you accepted the order and you received my money! When I found out the next day that you do not ship goods to Norway, I said that of course you had to credit the amount to my MasterCard card immediately, I was confirmed by you that you would rectify this immediately! Well, I have not yet received the money! I have sent you countless emails, and I have written here on TrustPilot, latest on July 8, 2025 - so that other customers could see how I have been treated! I then received a response from you here on Trustpilot on December 13, 2025, many nice words, but this means nothing to me, because nothing has happened! You still have my money! Aren't you ashamed..?? I will continue to write here, and now I will write much more often in the future, until I receive the amount you owe me, and the money is credited to my MasterCard!

8 de julio de 2025

Hi Karen,

We’re really sorry about this. This is absolutely not the experience we want anyone to have with us, and I completely understand your frustration after waiting this long.

I can’t find the order from the information shown here, but we want to fix this properly. Please email us at kontakt@naturalhemplife.se with your order number and the email address used for the purchase, and we’ll make sure this is looked into and solved.

Kind regards,

Använder cbd olja sen ca 1.5 år

Använder cbd olja sen ca 1.5 år, har hjälpt mig otroligt.
Ökade från 15 % till 30 % i början av 2026, la då också till somnidropparna.
Dessa droppar tillsammans hjälper mig med värk från fibromyalgi o ryggsmärtor.
Har haft problem med ryggvärk som ökar markant när jag står o går länge, men nu när det sker så tar jag några droppar av cbd 30%, o värken klingar av.
Kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är för dessa droppar.
O kundservicen är jättebra, snabb återkoppling o hjälpsamma.

24 de junio de 2026

Hej Helena,

Vilket fint och rörande omdöme – tack för att du delar din resa med oss! Vi är så glada att CBD-oljan och somnidropparna tillsammans hjälper dig hantera smärtan från fibromyalgi och ryggen. Att du känner dig så väl omhändertagen av vår kundservice värmer verkligen. Fortsätt må bra!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt bra produkter och också…

Väldigt bra produkter och också uppföljningar till oss kunder.

23 de junio de 2026

Hej Maria,

Tack så mycket för din fina recension! Roligt att höra att du är nöjd med både produkterna och vår uppföljning. Vi finns alltid här om du behöver hjälp eller har frågor!

Snabba leveranser

Bra priser, samt snabba leveranser! Det är ett stort pluss!

19 de junio de 2026

Hej Alexander,

Stort tack för ditt fina omdöme! Så härligt att höra att både priserna och leveransen blev ett plus i upplevelsen. Vi blir verkligen glada när allt flyter på snabbt och smidigt från beställning till brevlåda.

Enastående kundservice

Enastående kundservice! Definitionen av professionalism.

12 de junio de 2026

Hej David,

Wow, vilket fantastiskt betyg till vår kundservice! Tack för att du lyfter just professionalismen, det betyder mycket för oss. Vi vill alltid att varje kontakt med oss ska kännas trygg, kunnig och genuint hjälpsam.

Bra personal och VD!!

För någon månad sen så beställde jag ett provpaket och det blev lite strul och jag fick inte det jag beställde, sånt som händer.

Men så fick jag ett personligt mejl av deras VD där han var extremt förstående och trevlig, de erkände sitt misstag, tar ansvar för det och löste problemet på ett riktigt bra sätt, vilket jag aldrig varit med om tidigare! Han erbjöd sig personligen skicka rätt produkt helt utan kostnad, väldigt positivt förvånad är jag och jag tar tillbaka mitt tidigare sägande om att inte handla av dom. Handla på! Det verkar som att när det väl kommer till saken så står dom på sig väl och sätter kunden först. Så tack igen herr Matysiak för en ny och förbättrad upplevelse hos er!

15 de junio de 2026

Hej Ludwig,

Stort tack för att du gav oss en ny chans! När något blir fel vill vi ta ansvar och rätta till det, och det är fint att höra att det märktes. Välkommen tillbaka!

Gänget på Natural Hemp Life

8 consejos para escribir buenas reseñas.