Natural Hemp Life Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er SÅÅÅÅ FORNÖYD 👌👌😁🥰 Aldri noe problemer, får god hjelp o veldig god kundservice der👌👌😁😁 Jeg har brukt olja i typ 1års tid o var veldig fornöyd med den👌😁🥰 Nå har jeg blitt hekta på... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Natural Hemp Life jätti tilauksen toimittamatta vaikka he myönsivät kirjallisesti tehneensä virheen. Lupailivat viikkoja korjata tilanteen mutta mitään ei tapahtunut. Lukuisien yhteydenottojeni jälk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Började med 5 mg CBD-olja och har senaste månaderna använt 15 mg oljan och beställt nytt igen. Jag tycker oljan har hjälpt med mina sömnbesvär, somnar fortare och vaknar inte av minsta ljud. H... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Använder cbd olja sen ca 1.5 år, har hjälpt mig otroligt. Ökade från 15 % till 30 % i början av 2026, la då också till somnidropparna. Dessa droppar tillsammans hjälper mig med värk från fibromy... Ver más

1. Tienda de comida sana
  2. también en la categoría
  3. Servicio de fitness y nutrición
  4. Tienda de medicamentos orgánicos
  5. Tienda de medicina china
  6. Tienda de nutrición deportiva

Escrito por la empresa

Natural Hemp Life har sedan 2016 fokuserat på att utveckla högkvalitativa, naturliga CBD-produkter med tydligt fokus på kvalitet, transparens och hållbarhet. Vår ambition är att bidra till ökat välmående genom noggrant framtagna, växtbaserade produkter som du kan lita på. Vi anser att det du väljer att använda ska hålla hög standard – både för din egen hälsa och för vår gemensamma miljö. Därför arbetar vi med noggrant utvald hampa, moderna extraktionsmetoder och strikta kvalitetskontroller för att säkerställa rena, säkra och konsekventa produkter i hela vårt sortiment. Hos oss hittar du bland annat CBD-oljor, kapslar, buds, snusalternativ och vape-produkter – anpassade för olika behov och preferenser. Oavsett om du är ny inom CBD eller har tidigare erfarenhet, strävar vi efter att göra din upplevelse enkel, trygg och informativ.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 91% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

277 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Med min värk i ryggen som är…

Med min värk i ryggen som är oregelbunden så är det svårt att riktigt mäta effekten, men spontant så blev ryggen mera avslappnad och mindre ond. Tog mestadels bara när det var riktigt ont, men nu ska jag ta en sammanhängande period och minska på min receptmedicin.

16 de abril de 2026

Hej martin,

Tack för att du delar din upplevelse så ärligt. Vi förstår att det kan vara svårt att mäta effekten när besvären varierar, men fint att höra att ryggen spontant kändes mer avslappnad. Om du planerar att minska receptmedicin rekommenderar vi alltid att du gör det i samråd med din läkare, så att det blir tryggt och rätt för dig.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Känns som en scam – undvik

Mycket besviken. CBD-oljan (30 %) hade ingen effekt alls och kändes mer som vanlig vegetabilisk olja i både smak och konsistens. Den skiljer sig tydligt från andra varumärken jag använt i flera år. Kundtjänst vägrade ta ansvar och hänvisade bara till att effekten är “individuell”, utan att erbjuda återbetalning eller lösning. Utifrån min erfarenhet känns detta som en scam.

"Uppdatering": Företaget svarade på min recension men erbjöd ingen som helst lösning — inte ens ett ersättningsprov eller någon annan form av kompensation. Istället fick jag generiska ursäkter om att CBD fungerar olika för olika personer. Det är lätt att skylla på individen när man inte vill ta ansvar. Tittar man på andra recensioner här på Trustpilot ser man att jag är den enda med liknande upplevelse.

1 de abril de 2026

Hej Paul Vogt,

Tack för att du delar din upplevelse, även om vi såklart tycker det är tråkigt att höra 💛

När vi tittar på ditt ärende ser vi att du hörde av dig redan 4 dagar efter att du mottagit din order. Det är en väldigt kort tid för att kunna utvärdera effekten av en CBD-olja, då det för många krävs både rätt dosering och en viss tids användning för att märka tydlig skillnad.

Vi uppfattar också att din bedömning till stor del baseras på smak, färg och konsistens. Där är det viktigt att förtydliga att en mörkare, grönare eller mer trögflytande olja inte per automatik är “bättre”.

Våra oljor är medvetet filtrerade från onödiga lipider, fettsyror och klorofyll. Det är just därför de får en ljusare, mer gyllene färg och en renare smak. Många andra produkter på marknaden behåller dessa ämnen, vilket kan ge en kraftigare smak och mörkare färg – men det säger ingenting om faktisk effekt eller kvalitet.

CBD-innehållet i våra produkter är noggrant kontrollerat och garanterat. Vi publicerade dessutom en ny, färsk labbrapport bara några dagar innan du mottog din produkt, som tydligt visar innehållet.

Vi har full förståelse för att effekten kan upplevas olika från person till person, men det innebär inte att produkten avviker från vad som utlovas.

Vi vill också vara tydliga med att vi är ett etablerat företag med lång historik på marknaden, och vi står bakom våra produkter. Vi faller inte för påtryckningar där “scam”-anklagelser används för att kräva återbetalning eller kompensation utan grund.

Tyvärr har du inte velat hitta någon lösning utan tvärtom försökt att få gratisprodukter och ersättning. Vi tar inte sådana seriöst.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Känner viss lugn men inte så mycket…

Känner viss lugn men inte så mycket skulle vilja att det var nät

12 de abril de 2026

Hej Ulla-Carin,

Tack snälla för ditt omdöme 💛

Vad härligt att du ändå känner viss effekt! Det du har använt är våra svagaste kapslar, och många behöver faktiskt lite högre styrka för att få en tydligare och mer märkbar effekt.

Säg gärna till om du vill ha hjälp att hitta rätt nivå för dig 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gummin smakar gott och fungerar…

Gummin smakar gott och fungerar faktiskt.
Det höga priset är ett minus.

11 de abril de 2026

Hej Marie,

Tack för din raka och värdefulla feedback! Vi blir glada att du tycker att gummiesarna smakar gott och fungerar. Vi tar också med oss din synpunkt om priset – det är viktigt för oss att höra både plus och minus.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

it makes me sleep like a little piggy…

it makes me sleep like a little piggy and wake up refreshed

2 de abril de 2026

Hej christoffer,

What a brilliant way to describe a good night’s sleep! Thank you for making us smile. We are so happy to hear that you wake up feeling refreshed.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dom drog betalningen flera gånger på…

Dom drog betalningen flera gånger på mitt abonnemang.
Tog ett par veckor innan allt var fixat.
Däremot var dom väldigt ihärdiga med mail och besvarade mina frågor och undringar.
Jag gav dom en andra chans eftersom CBD oljan är toppen och har hjälpt mig enormt i vardagen, och det fungerade jättebra.

Hej Marie,

Tack för att du berättar, och vi beklagar verkligen strulet med betalningarna på abonnemanget. Det ska självklart inte kännas krångligt eller ta så lång tid att reda ut. Skönt att allt blev fixat till slut, men vi förstår helt att upplevelsen inte var den du hade förväntat dig.

Upplever inte att oljan är verksam ☹️

Upplever inte att oljan är verksam ☹️
Mvh/
Britta Röjås

Hej Britta Röjås,

Tack snälla för att du tog dig tid att lämna ett omdöme – vi uppskattar det verkligen, även när upplevelsen inte blivit som man hoppats 💛

Jag kan se att du har lagt flera beställningar hos oss och bland annat testat vår 50% CBD olja, så det är såklart extra viktigt för oss att det fungerar som det ska för dig.

CBD kan tyvärr upplevas olika från person till person, och även om tiotusentals kunder får fin hjälp av våra produkter så kan vi inte garantera effekt för alla – det är väldigt individuellt.

Vi vill jättegärna hjälpa dig vidare och se om vi kan hitta något som passar dig bättre 🙏
Mejla oss gärna på kontakt@naturalhemplife.se så kikar vi på det tillsammans.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra butik, grym kundtjänst, 10 av 10!

Snabb leverans! Visade sig vara ett fel i ordern, (beställde 40 g fick 20 g), jag skrev direkt till kundtjänst på eftermiddagen, och på kvällen var allt löst, med en generös kompensation! Fick paketet redan dagen efter, som vanligt riktigt nöjd med produkterna, utbudet, och hatten av till kundtjänst som löste felet oerhört snabbt med en generös kompensation! 10 av 10 på alla fronter! Stort tack till Natural Hemp Life!

Hej Kim,

Stort tack för ett fantastiskt fint omdöme! Vi är så glada att du kontaktade oss direkt när ordern inte stämde, så att vi kunde lösa det snabbt. Fel kan tyvärr hända, men då vill vi alltid agera med fart, omtanke och en lösning som känns bra. Underbart att produkterna, utbudet och kundtjänsten landade 10 av 10 hos dig.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bra produkter

Bra produkter, gillar deras somnidroppar med CBD + melatonin. Men tyvärr blivit krångligare med betalningen när man inte kan använda sig av Klarna eller Apple Pay längre. Står fortfarande att man kan det men när man väl ska betala är det bara direkt kortbetalning som fungerar (och var tvungen göra det via datorn för det fungerade inte via telefonen).

7 de abril de 2026

Hej Jenny,

Tack för att du skriver så tydligt om både produkterna och betalningen. Vad roligt att du gillar Somni-dropparna, men vi beklagar verkligen att betalningsflödet har blivit krångligt och att informationen inte stämde när du skulle betala. Det här är precis sådan feedback vi behöver fånga upp, så vi kan se över vad som behöver bli tydligare och smidigare.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt omärkligt infinner sej lugnet och…

Helt omärkligt infinner sej lugnet och den fridfulla sömnen. Ingen dåsighet .

7 de abril de 2026

Hej Kat,

Vilken vacker beskrivning – “omärkligt infinner sig lugnet”. Tack för att du delar den känslan med oss. Det gör oss väldigt glada att produkten passar dig utan dåsighet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sömnisar hjälper inte mot sömn/tidigt uppvak

Snabb leverans! Men hade verkligen hoppats på att era CBD sömnisar skulle bidra till bättre sömn och att äntligen kunna få sova en hel natt även med tanke på priset för dem. Men efter några månaders användning så har jag fortfarande tidigt uppvak kl 03-04. Hjälper inte alls.Som sockerpiller. Ångrar jag köpte två burkar..

5 de abril de 2026

Hej Consumer,

Tack för att du delar din ärliga upplevelse. Vi är glada att leveransen var snabb, men ledsna att Sömnisarna inte gav den effekt du hoppades på, särskilt när du köpte två burkar och hade stora förväntningar. Sömn kan vara väldigt individuellt, och om du vill får du gärna kontakta oss så kan vi se om det finns något råd kring användning eller alternativ som passar bättre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fast delivery and high quality product

1 de abril de 2026

Hej Kund,

Thank you so much for your review! Fast delivery and high quality are two things we care deeply about, so it is wonderful to hear that this was your experience.

Snabb service

Hej Lotta,

Tack för ditt omdöme! Snabb service ska kännas enkelt, tryggt och självklart – härligt att det landade så hos dig.

Rask levering til ombud

Rask levering til ombud. Smaker fantastisk og lukter herlig og føles likedan 🤤🤤🤤. Veldig fornøyd 😊 beste cbd blomstene jeg har testa noen gang 👍 gleder meg til og teste di andre typene også.

20 de marzo de 2026

Hej Tom,

Tusen takk for den herlige tilbakemeldingen! Så gøy å høre at leveringen gikk raskt, og at både smak, duft og følelse traff så godt. Vi blir veldig glade for at CBD-blomstene er de beste du har testet, og håper du liker de andre typene like mye.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är otroligt nöjd med Natural Hemp…

Jag är otroligt nöjd med Natural Hemp Life! Högkvalitativa produkter, väldigt snabb leverans och en kundservice som alltid svarar snabbt och vänligt på frågor. Jag har köpt deras CBD flera gånger nu och varje gång har produkterna varit av absolut bästa kvalitet.
Jag har testat CBD från andra leverantörer tidigare, men ingen har alls nått samma nivå som Natural Hemp Life. Skillnaden i kvalitet är verkligen tydlig – det känns att de verkligen satsar på rena, effektiva och noggrant framställda produkter.
Jag kan varmt rekommendera Natural Hemp Life till alla som vill ha högkvalitativ CBD och en trygg köpupplevelse. Deras hemsida naturalhemplife.se är enkel att navigera och beställningen gick smidigt från start till mål.

24 de marzo de 2026

Hej Adam,

Stort tack för ett otroligt genomtänkt och varmt omdöme! Vi blir verkligen stolta när du lyfter både kvaliteten, leveransen, kundservicen och tryggheten i köpupplevelsen. Att du dessutom jämfört med andra leverantörer och upplever en tydlig skillnad betyder enormt mycket för oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det bästa jag har provat och som…

Det bästa jag har provat och som verkligen fungerar o hjälper mig i min vardag. Kommer till 100% fortsätta med dessa ( Booster Women ) Mina "åkommor" är bl a: wiphlashskada i nacke, kotförskjutning i rygg, spinal stenos i svanken, fibromyalgi m.m
Supersnabb leverans i naturell förpackning ( ej logo på)

20 de marzo de 2026

Hej Nettan,

Tack för att du delar din upplevelse så öppet. Vi blir väldigt glada att Booster Women känns som en produkt du vill fortsätta med och att leveransen fungerade snabbt och diskret. När du nämner olika hälsotillstånd vill vi vara ödmjuka inför att effekter är individuella, men vi är tacksamma att produkten blivit ett uppskattat stöd i din vardag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fick tydligen en redan en öppnad…

Fick tydligen en redan en öppnad canabisolja. Räckte till fyra dagar och en droppe om dagen. Så inga flera köp!

19 de marzo de 2026

Hej Joachim,

Tack för din feedback.

Vi tar sådana här påståenden på största allvar, men efter att ha granskat detta närmare kan vi inte se att det stämmer överens med våra leveranser eller våra produkter.

Alla våra produkter är förseglade vid leverans och genomgår noggranna kvalitetskontroller. Det är därför inte möjligt att en produkt skulle levereras “öppnad” på det sätt som beskrivs.

Vi kan heller inte identifiera något köp kopplat till denna beskrivning.

Om detta gäller en faktisk beställning, ber vi dig gärna att kontakta oss direkt med ordernummer så att vi kan utreda det vidare.

Fungerar bra och snabbt

14 de marzo de 2026

Hej Ann-Christine,

Tack för ditt fina omdöme! Underbart att höra att produkten fungerar bra och snabbt för dig. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt nöjd med detta företag som…

Otroligt nöjd med detta företag som framstår både professionella och trevliga - och framför allt är jag nöjd med mina Somni droppar som faktiskt VERKLIGEN fungerar. Efter ett antal år av orolig sömn och att vakna MINST en gång varje natt för att gå och kissa (IYKYK, kvinnor som liksom jag är i ”en viss ålder”) har jag börjat sova hela nätterna igenom… what?! What IS this sorcery?! Men jo - de fungerar verkligen och numera vaknar jag ofta av mig själv innan klockan ringer och inser att jag har sovit klart? Något som var fullkomligt skrattretande att ens tänka på för några månader sen, innan Somni kom in i mitt liv. Med andra ord: testa! Snälla, gör er själva den tjänsten. Och tacka sen stjärnorna för snälla företag som gör toppenprodukter. :)

14 de marzo de 2026

Hej Zarah,

Vilken recension – den fick oss både att le och bli riktigt rörda! Tack för att du beskriver din upplevelse med Somni-dropparna på ett så levande sätt. Att du sover hela nätter och vaknar utvilad låter som en enorm förändring i vardagen, och vi är så glada att du hittat något som passar dig.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Min order försvann i hanteringen,

Min order försvann i hanteringen,
Väntade länge. Ordern mottogs 20 februari och kom inte fram förrän den 10 mars.
Dock snabb leverans efter att jag varit i kontakt med kundtjänst,

10 de marzo de 2026

Respuesta de Natural Hemp Life

Tack för din feedback, och vi beklagar verkligen förseningen — så ska det självklart inte vara.

Vad bra att leveransen löste sig efter kontakt med kundtjänst, men vi vill gärna kompensera dig för upplevelsen.

Vänligen hör av dig till oss på kontakt@naturalhemplife.se
så löser vi detta direkt.

Natural Hemp Life

8 consejos para escribir buenas reseñas.