Jeg er SÅÅÅÅ FORNÖYD 👌👌😁🥰 Aldri noe problemer, får god hjelp o veldig god kundservice der👌👌😁😁 Jeg har brukt olja i typ 1års tid o var veldig fornöyd med den👌😁🥰 Nå har jeg blitt hekta på... Ver más
La empresa ha respondido
Natural Hemp Life jätti tilauksen toimittamatta vaikka he myönsivät kirjallisesti tehneensä virheen. Lupailivat viikkoja korjata tilanteen mutta mitään ei tapahtunut. Lukuisien yhteydenottojeni jälk... Ver más
La empresa ha respondido
Började med 5 mg CBD-olja och har senaste månaderna använt 15 mg oljan och beställt nytt igen. Jag tycker oljan har hjälpt med mina sömnbesvär, somnar fortare och vaknar inte av minsta ljud. H... Ver más
La empresa ha respondido
Använder cbd olja sen ca 1.5 år, har hjälpt mig otroligt. Ökade från 15 % till 30 % i början av 2026, la då också till somnidropparna. Dessa droppar tillsammans hjälper mig med värk från fibromy... Ver más
La empresa ha respondido
Natural Hemp Life har sedan 2016 fokuserat på att utveckla högkvalitativa, naturliga CBD-produkter med tydligt fokus på kvalitet, transparens och hållbarhet. Vår ambition är att bidra till ökat välmående genom noggrant framtagna, växtbaserade produkter som du kan lita på. Vi anser att det du väljer att använda ska hålla hög standard – både för din egen hälsa och för vår gemensamma miljö. Därför arbetar vi med noggrant utvald hampa, moderna extraktionsmetoder och strikta kvalitetskontroller för att säkerställa rena, säkra och konsekventa produkter i hela vårt sortiment. Hos oss hittar du bland annat CBD-oljor, kapslar, buds, snusalternativ och vape-produkter – anpassade för olika behov och preferenser. Oavsett om du är ny inom CBD eller har tidigare erfarenhet, strävar vi efter att göra din upplevelse enkel, trygg och informativ.
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 91% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Med min värk i ryggen som är oregelbunden så är det svårt att riktigt mäta effekten, men spontant så blev ryggen mera avslappnad och mindre ond. Tog mestadels bara när det var riktigt ont, men nu ska jag ta en sammanhängande period och minska på min receptmedicin.

Respuesta de Natural Hemp Life
Mycket besviken. CBD-oljan (30 %) hade ingen effekt alls och kändes mer som vanlig vegetabilisk olja i både smak och konsistens. Den skiljer sig tydligt från andra varumärken jag använt i flera år. Kundtjänst vägrade ta ansvar och hänvisade bara till att effekten är “individuell”, utan att erbjuda återbetalning eller lösning. Utifrån min erfarenhet känns detta som en scam.
"Uppdatering": Företaget svarade på min recension men erbjöd ingen som helst lösning — inte ens ett ersättningsprov eller någon annan form av kompensation. Istället fick jag generiska ursäkter om att CBD fungerar olika för olika personer. Det är lätt att skylla på individen när man inte vill ta ansvar. Tittar man på andra recensioner här på Trustpilot ser man att jag är den enda med liknande upplevelse.

Respuesta de Natural Hemp Life
Känner viss lugn men inte så mycket skulle vilja att det var nät

Respuesta de Natural Hemp Life
Gummin smakar gott och fungerar faktiskt.
Det höga priset är ett minus.

Respuesta de Natural Hemp Life
it makes me sleep like a little piggy and wake up refreshed

Respuesta de Natural Hemp Life
Dom drog betalningen flera gånger på mitt abonnemang.
Tog ett par veckor innan allt var fixat.
Däremot var dom väldigt ihärdiga med mail och besvarade mina frågor och undringar.
Jag gav dom en andra chans eftersom CBD oljan är toppen och har hjälpt mig enormt i vardagen, och det fungerade jättebra.

Respuesta de Natural Hemp Life
Upplever inte att oljan är verksam ☹️
Mvh/
Britta Röjås

Respuesta de Natural Hemp Life
Snabb leverans! Visade sig vara ett fel i ordern, (beställde 40 g fick 20 g), jag skrev direkt till kundtjänst på eftermiddagen, och på kvällen var allt löst, med en generös kompensation! Fick paketet redan dagen efter, som vanligt riktigt nöjd med produkterna, utbudet, och hatten av till kundtjänst som löste felet oerhört snabbt med en generös kompensation! 10 av 10 på alla fronter! Stort tack till Natural Hemp Life!

Respuesta de Natural Hemp Life
Bra produkter, gillar deras somnidroppar med CBD + melatonin. Men tyvärr blivit krångligare med betalningen när man inte kan använda sig av Klarna eller Apple Pay längre. Står fortfarande att man kan det men när man väl ska betala är det bara direkt kortbetalning som fungerar (och var tvungen göra det via datorn för det fungerade inte via telefonen).

Respuesta de Natural Hemp Life
Helt omärkligt infinner sej lugnet och den fridfulla sömnen. Ingen dåsighet .

Respuesta de Natural Hemp Life
Snabb leverans! Men hade verkligen hoppats på att era CBD sömnisar skulle bidra till bättre sömn och att äntligen kunna få sova en hel natt även med tanke på priset för dem. Men efter några månaders användning så har jag fortfarande tidigt uppvak kl 03-04. Hjälper inte alls.Som sockerpiller. Ångrar jag köpte två burkar..

Respuesta de Natural Hemp Life
Rask levering til ombud. Smaker fantastisk og lukter herlig og føles likedan 🤤🤤🤤. Veldig fornøyd 😊 beste cbd blomstene jeg har testa noen gang 👍 gleder meg til og teste di andre typene også.

Respuesta de Natural Hemp Life
Jag är otroligt nöjd med Natural Hemp Life! Högkvalitativa produkter, väldigt snabb leverans och en kundservice som alltid svarar snabbt och vänligt på frågor. Jag har köpt deras CBD flera gånger nu och varje gång har produkterna varit av absolut bästa kvalitet.
Jag har testat CBD från andra leverantörer tidigare, men ingen har alls nått samma nivå som Natural Hemp Life. Skillnaden i kvalitet är verkligen tydlig – det känns att de verkligen satsar på rena, effektiva och noggrant framställda produkter.
Jag kan varmt rekommendera Natural Hemp Life till alla som vill ha högkvalitativ CBD och en trygg köpupplevelse. Deras hemsida naturalhemplife.se är enkel att navigera och beställningen gick smidigt från start till mål.

Respuesta de Natural Hemp Life
Det bästa jag har provat och som verkligen fungerar o hjälper mig i min vardag. Kommer till 100% fortsätta med dessa ( Booster Women ) Mina "åkommor" är bl a: wiphlashskada i nacke, kotförskjutning i rygg, spinal stenos i svanken, fibromyalgi m.m
Supersnabb leverans i naturell förpackning ( ej logo på)

Respuesta de Natural Hemp Life
Fick tydligen en redan en öppnad canabisolja. Räckte till fyra dagar och en droppe om dagen. Så inga flera köp!

Respuesta de Natural Hemp Life
Otroligt nöjd med detta företag som framstår både professionella och trevliga - och framför allt är jag nöjd med mina Somni droppar som faktiskt VERKLIGEN fungerar. Efter ett antal år av orolig sömn och att vakna MINST en gång varje natt för att gå och kissa (IYKYK, kvinnor som liksom jag är i ”en viss ålder”) har jag börjat sova hela nätterna igenom… what?! What IS this sorcery?! Men jo - de fungerar verkligen och numera vaknar jag ofta av mig själv innan klockan ringer och inser att jag har sovit klart? Något som var fullkomligt skrattretande att ens tänka på för några månader sen, innan Somni kom in i mitt liv. Med andra ord: testa! Snälla, gör er själva den tjänsten. Och tacka sen stjärnorna för snälla företag som gör toppenprodukter. :)

Respuesta de Natural Hemp Life
Min order försvann i hanteringen,
Väntade länge. Ordern mottogs 20 februari och kom inte fram förrän den 10 mars.
Dock snabb leverans efter att jag varit i kontakt med kundtjänst,