Jeg er SÅÅÅÅ FORNÖYD 👌👌😁🥰 Aldri noe problemer, får god hjelp o veldig god kundservice der👌👌😁😁 Jeg har brukt olja i typ 1års tid o var veldig fornöyd med den👌😁🥰 Nå har jeg blitt hekta på... Ver más
La empresa ha respondido
Natural Hemp Life jätti tilauksen toimittamatta vaikka he myönsivät kirjallisesti tehneensä virheen. Lupailivat viikkoja korjata tilanteen mutta mitään ei tapahtunut. Lukuisien yhteydenottojeni jälk... Ver más
La empresa ha respondido
Började med 5 mg CBD-olja och har senaste månaderna använt 15 mg oljan och beställt nytt igen. Jag tycker oljan har hjälpt med mina sömnbesvär, somnar fortare och vaknar inte av minsta ljud. H... Ver más
La empresa ha respondido
Använder cbd olja sen ca 1.5 år, har hjälpt mig otroligt. Ökade från 15 % till 30 % i början av 2026, la då också till somnidropparna. Dessa droppar tillsammans hjälper mig med värk från fibromy... Ver más
La empresa ha respondido
Natural Hemp Life har sedan 2016 fokuserat på att utveckla högkvalitativa, naturliga CBD-produkter med tydligt fokus på kvalitet, transparens och hållbarhet. Vår ambition är att bidra till ökat välmående genom noggrant framtagna, växtbaserade produkter som du kan lita på. Vi anser att det du väljer att använda ska hålla hög standard – både för din egen hälsa och för vår gemensamma miljö. Därför arbetar vi med noggrant utvald hampa, moderna extraktionsmetoder och strikta kvalitetskontroller för att säkerställa rena, säkra och konsekventa produkter i hela vårt sortiment. Hos oss hittar du bland annat CBD-oljor, kapslar, buds, snusalternativ och vape-produkter – anpassade för olika behov och preferenser. Oavsett om du är ny inom CBD eller har tidigare erfarenhet, strävar vi efter att göra din upplevelse enkel, trygg och informativ.
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 91% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Att det inte går att beställa en prenumeration

Köpte en 30% cbd olja.
Den är helt genomskinlig och smakar absolut ingenting, det är max någon procent i den. Har tagit CBD olja i 15år och det här var den absolut sämsta hittills
Ren bluff! 800 bortkastade kronor

Respuesta de Natural Hemp Life
Superbra produkt som håller vad den lovar , snabb leverans och bra service

Respuesta de Natural Hemp Life
Stort PLUS! Har en nervskada i handen sedan en trafikolycka och har provat det mesta. Just CBD är ett bra alternativ 👍🏼PS deras kvalité är den bästa på marknaden då jag köpt flera olika varianter.

Respuesta de Natural Hemp Life
Inte bara är deras produkter fantastiska, de har en otroligt effektiv process för att skicka iväg produkterna. Kan verkligen rekommendera dem och deras varor.

Respuesta de Natural Hemp Life
Har haft ont i ländryggen länge och har provat mig fram, nu har jag använt CBD olja ett tag och smärtan är nära på borta.
Sömnen har också blivit mycket bättre och vaknar mer utvilad nu.
Rekommenderas starkt💪🏻🤩👍🏻

Respuesta de Natural Hemp Life
Jag tycker att att ni har bra produkter. Aldrig haft något problem med er. Kapslarna har fungerat bra för både sömn o värk. Är väldigt nöjd

Respuesta de Natural Hemp Life
Väldigt bra produkter, provat lite olika sorter.
Snabb leverans, hjälpsam kundtjänst

Respuesta de Natural Hemp Life
Hjälper mig att slappna av och somna lättare på kvällen. Jättenöjd!!

Respuesta de Natural Hemp Life
Lindrar stress och ångest och gör att jag kan fokusera och vara i nuet lättare. Sömnen blir också djupare och känner mig mer tillfreds överlag.

Respuesta de Natural Hemp Life
Otroligt bra produkter. Har köpt flera olika oljor, och är alltid lika nöjd.

Respuesta de Natural Hemp Life
Min man har blanddemens och i början av den var hans okontrollerade aggressivitet tuff för oss båda
Köpte då en flaska CBDV olja som fungerar 5droppar gånger 2 om dagen
Ibland 5droppar extra vid behov
Det är så skönt numera

Respuesta de Natural Hemp Life
Jag fick ett epilepsi anfall och började ta oljan, sen dess har jag inte haft fler anfall plus att jag har inte haft någon rädsla att få fler. Känner mig väldigt trygg och lugn

Respuesta de Natural Hemp Life
Bästa kundservicen...Felleveranser löses på ett kick och det med generösa "plåster på såren"
Frakten är alltid blixtsnabb och varorna av mycket hög kvalitet!
Eventuella frågor om produkterna besvaras med samma hastighet som varorna fraktas, imponerande!🤩
Av de produkter jag testat vill jag främst höja Somni Gummisar till skyarna. Dom hjälpte mig enormt med mina sömnbesvär pga smärtproblematik.
Just nu utvärderar jag Cbg/Cbd 10% samt Cbd 30%, vilket verkar lovande!🙏

Respuesta de Natural Hemp Life
Jag sover bättre och tar ibland några droppar även på dagen om jag är uppstressad. Fungerar mycket bra. Inga biverkningar.