Jeg er SÅÅÅÅ FORNÖYD 👌👌😁🥰 Aldri noe problemer, får god hjelp o veldig god kundservice der👌👌😁😁 Jeg har brukt olja i typ 1års tid o var veldig fornöyd med den👌😁🥰 Nå har jeg blitt hekta på... Ver más
La empresa ha respondido
Natural Hemp Life jätti tilauksen toimittamatta vaikka he myönsivät kirjallisesti tehneensä virheen. Lupailivat viikkoja korjata tilanteen mutta mitään ei tapahtunut. Lukuisien yhteydenottojeni jälk... Ver más
La empresa ha respondido
Började med 5 mg CBD-olja och har senaste månaderna använt 15 mg oljan och beställt nytt igen. Jag tycker oljan har hjälpt med mina sömnbesvär, somnar fortare och vaknar inte av minsta ljud. H... Ver más
La empresa ha respondido
Använder cbd olja sen ca 1.5 år, har hjälpt mig otroligt. Ökade från 15 % till 30 % i början av 2026, la då också till somnidropparna. Dessa droppar tillsammans hjälper mig med värk från fibromy... Ver más
La empresa ha respondido
Natural Hemp Life har sedan 2016 fokuserat på att utveckla högkvalitativa, naturliga CBD-produkter med tydligt fokus på kvalitet, transparens och hållbarhet. Vår ambition är att bidra till ökat välmående genom noggrant framtagna, växtbaserade produkter som du kan lita på. Vi anser att det du väljer att använda ska hålla hög standard – både för din egen hälsa och för vår gemensamma miljö. Därför arbetar vi med noggrant utvald hampa, moderna extraktionsmetoder och strikta kvalitetskontroller för att säkerställa rena, säkra och konsekventa produkter i hela vårt sortiment. Hos oss hittar du bland annat CBD-oljor, kapslar, buds, snusalternativ och vape-produkter – anpassade för olika behov och preferenser. Oavsett om du är ny inom CBD eller har tidigare erfarenhet, strävar vi efter att göra din upplevelse enkel, trygg och informativ.
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 93% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Denna cbd olja har hjälpt min mor att sluta med morfin helt under pågående cancer behandling. Tagit bort allt det värsta abstinensbesvär efter maxdos i flertalet månader.
Det även hjälpt med hennes ångest, humör och illamående så hennes vardag fungerar mycket bättre.

Respuesta de Natural Hemp Life
Jag har alltid varit restriktiv när det gäller användning av receptfria läkemedel, kosttillskott och naturläkemedel
Risken för biverkningar är ofta påtagliga och ibland t o m allvarliga
Av en händelse såg jag en artikel om cbdprodukter
Läste och blev intresserad av att få veta mer
Gjorde research, tog reda på mycket om innehåll och verkningsmekanismer. Läste labbtester, kundundersökningar och scannade av marknaden
Resultatet blev att jag beslutade mig för att testa cbd olja.
Den främsta anledningen var att jag önskade få bättre sömnkvalitet och en mer "harmonisk mood"under dagarna
Jag blev inte besviken, tvärtom!
Jag somnar fortare och sover betydligt bättre
Vaknar utsövd och med en positiv känsla i kroppen
Tacklar vardagens problem utan att känna den oro jag tidigare upplevt då och då
Gladare till sinnet helt enkelt!
Jag upplever också att min höftartros är lättare att hantera och jag är mer motiverad att fysträna
Jag har testat cbdprodukter från några olika leverantörer
Natural Hemp Life ligger i topp vad gäller såväl produkterna som seriositet, bemötande och service.
Hälsningar Britt-Marie

Respuesta de Natural Hemp Life
CBD har hjälpt mig att minska stress och hantera ångest bättre i vardagen. Jag upplever att jag sover lugnare och djupare sedan jag började använda det. Jag är nyfiken på att prova en starkare koncentration för att se om effekten kan bli ännu bättre.

Respuesta de Natural Hemp Life
Fantastiska produkter som har hjälpt mig med framförallt stress. Produkterna jag har prövat har satt ett slags lugnare ”täcke” över vardagen. Tycker naturalhemplife kundservice också väldigt bra!

Respuesta de Natural Hemp Life
Hade ätit insomningspiller i flera år. Nu behövs dom inte längre! Och vaknar inte heller med huvudvärk. Mår bättre, helt enkelt.

Respuesta de Natural Hemp Life
Jag har en gångsmärta i ett knä som jag inte blir av med och var nyfiken på hur CBD kapslar skulle kunna hjälpa, då jag läst om andras effekter. Tycker att det hjälpte en aning första veckan/veckorna , men jag testade bara de allra svagaste kapslarna. Tror att jag kunde tagit en starkare variant. I alla fall smidigt med kapslar och bättre sömn på köpet också . Men nästa gång ska jag prova lite starkare. Bra bemötande i chat och snabb leverans

Respuesta de Natural Hemp Life
Har ADHD . Med det mycket ångest och svårt att koncentrera mig.Men med CBD oljans hjälp har min ångest minskat betydligt. Och jag har lättare att hålla fokus .Har testat att vara utan oljan i 3 månader, bara för att känna skillnad. Och insåg att med oljan mår jag så mycket bättre. Tar 8 droppar morgon och kväll av den 20%

Respuesta de Natural Hemp Life
Natural Hemp Lifes CBD olja har gjort underverk för mig vad gäller såväl min sömn som mitt mående överlag. Har kämpat med olika typer av besvär kopplade till förklimakteriet och utmattning (det är ju inte lätt att veta vad som är vad) och några droppar av CBD/CBG olja har gjort susen vad gäller att kunna sova på riktigt (dvs inte den typen av konstgjord sömn som andra preparat ger upphov till) och denna vila har fått mig att må bättre på en massa andra vis. Jag har även använt deras CBD olja till hundar, då min hund fick diskbråck, och oljan verkar hjälpa mot såväl smärta/inflammation som en viss oro som uppstod i samband med burvila.

Respuesta de Natural Hemp Life
Cbd oljan har hjälp mig utroligt mkt med mina nervsmärtor från diskbråcket. Inget annat jag har testat har hjälpt strots dubblad dos fr läkare av medicin.
Skulle inte få en minuts sömn utan dessa. Har även testat deras salva som är bra mot inflamation och för mig som har fibromyalgi och mkt värk i axlarna är den jättebra.
Sen att dom har väldigt snabb service ovh skickar snabbt är ett stort plus. Jag har lagt ett abbonemang på mina droppar så dom kommer alltid i tid så jag aldrig blir utan och detta gynnar även priset, väldigt uppskattad tjänst som gör att vardagen fungerar bra. Lever man med städig smärta kan man bli lite glömsk och du underlättar detta otroligt mkt.

Respuesta de Natural Hemp Life
CBD har gjord underverk med min sömn
Jag trodde inte att det var möjligt med något så naturligt.
Jag känner mig som en ny människa tack vare detta.

Respuesta de Natural Hemp Life
Mycket nöjd med produkten.
Köper alltid min olja här.

Respuesta de Natural Hemp Life
Har gett en enorm lindring från både min värk och trötthet som kommer från ehlers danlos syndrom. Ger tillbaka min energi när jag tar dropparna. Får bäst effekt av att hålla upp ett tag för att sen fortsätta ta dagligen.

Respuesta de Natural Hemp Life
Oljan gör mig piggare, orkar mer och mindre ont i lederna.

Respuesta de Natural Hemp Life
Högkvalitativa produkter till bra pris och snabb leverans

Respuesta de Natural Hemp Life
Natural Hemp Lifes cbd-olja har verkligen förbättrat vardagen för mig och min man.
Den hjälper oss växla ner inombords, minskar min ångest och nu vill vi inte vara utan den.
Otroligt bra produkt som verkligen fungerar ✅️💚🌿

Respuesta de Natural Hemp Life
Har haft huvudvärk länge, fick tips om att använda CBD. Har inte prövat så länge, men hoppas verkligen på denna.

Respuesta de Natural Hemp Life
Denna CBD-olja har blivit ett oumbärligt verktyg i min dagliga biohacking-rutin. Genom att interagera med det endocannabinoida systemet skapar den en subtil men märkbar homeostas. Jag upplever en signifikant reduktion av kortisolinducerad stress och en fördjupad sömnkvalitet utan kognitiv dimma. Dropparnas biotillgänglighet är imponerande; de skänker ett lugn som främjar både mental skärpa och muskulär avslappning. En ren, potent produkt som levererar genuin fysiologisk balans och optimerar återhämtningen på ett naturligt plan.

Respuesta de Natural Hemp Life
Första dropparna tog bort all smärta kände mig helt frisk t o m andades bättre jag var så lycklig hela dagen kunde ta en rask lång promenad,städa o greja hemma,laga middag!
Ett UNDER!