Natural Hemp Life Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er SÅÅÅÅ FORNÖYD 👌👌😁🥰 Aldri noe problemer, får god hjelp o veldig god kundservice der👌👌😁😁 Jeg har brukt olja i typ 1års tid o var veldig fornöyd med den👌😁🥰 Nå har jeg blitt hekta på... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Natural Hemp Life jätti tilauksen toimittamatta vaikka he myönsivät kirjallisesti tehneensä virheen. Lupailivat viikkoja korjata tilanteen mutta mitään ei tapahtunut. Lukuisien yhteydenottojeni jälk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Började med 5 mg CBD-olja och har senaste månaderna använt 15 mg oljan och beställt nytt igen. Jag tycker oljan har hjälpt med mina sömnbesvär, somnar fortare och vaknar inte av minsta ljud. H... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Använder cbd olja sen ca 1.5 år, har hjälpt mig otroligt. Ökade från 15 % till 30 % i början av 2026, la då också till somnidropparna. Dessa droppar tillsammans hjälper mig med värk från fibromy... Ver más

1. Tienda de comida sana
  2. también en la categoría
  3. Servicio de fitness y nutrición
  4. Tienda de medicamentos orgánicos
  5. Tienda de medicina china
  6. Tienda de nutrición deportiva

Escrito por la empresa

Natural Hemp Life har sedan 2016 fokuserat på att utveckla högkvalitativa, naturliga CBD-produkter med tydligt fokus på kvalitet, transparens och hållbarhet. Vår ambition är att bidra till ökat välmående genom noggrant framtagna, växtbaserade produkter som du kan lita på. Vi anser att det du väljer att använda ska hålla hög standard – både för din egen hälsa och för vår gemensamma miljö. Därför arbetar vi med noggrant utvald hampa, moderna extraktionsmetoder och strikta kvalitetskontroller för att säkerställa rena, säkra och konsekventa produkter i hela vårt sortiment. Hos oss hittar du bland annat CBD-oljor, kapslar, buds, snusalternativ och vape-produkter – anpassade för olika behov och preferenser. Oavsett om du är ny inom CBD eller har tidigare erfarenhet, strävar vi efter att göra din upplevelse enkel, trygg och informativ.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 91% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

277 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

CBD Kapslar

Har haft värk i höften i 2 år köpte CBD kapslar och efter 10 dagar märktes det en skillnad.Äter en om dagen o min värk är som bort blåst.

20 de julio de 2025

Hej Monica,

Tack för att du delar din upplevelse med CBD-kapslarna. Det är fint att höra att du märkte skillnad efter en tid och att kapslarna har blivit en del av din rutin. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

CBD olja är så otroligt bra hjälp mot…

CBD olja är så otroligt bra hjälp mot min oro, ångest och sorg. Tack så mycket för era produkter.
Allt gott från Marie H

Hej Marie,

Tack snälla för dina varma ord. Vi blir glada att våra produkter känns som en hjälp för dig i en känslomässigt tung vardag. Allt gott tillbaka till dig också.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

När trygghet och naturlig hjälp gör verklig skillnad

Väldigt förtroendeingivande bemötande, hög kompetens och snabb respons – det känns helt enkelt tryggt från första stund.

Jag uppskattar verkligen möjligheten att få stöd genom naturliga alternativ istället för att direkt behöva vända mig till traditionell läkemedelsbehandling.

Jag har länge haft sömnsvårigheter, men med CBD är det idag ett minne blott. Det har gjort stor skillnad i min vardag och jag är otroligt tacksam 🙏

25 de noviembre de 2025

Hej Cecilia,

Tack för ett så vackert och genomtänkt omdöme. Vi blir verkligen glada att bemötandet, kompetensen och den snabba responsen fått dig att känna trygghet från första stund. Att du dessutom upplever en så stor skillnad i din sömn gör oss väldigt tacksamma att få vara en del av din vardag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och bra cbd olja

Snabb leverans och bra cbd olja. Funkar bra på mig, tar 3ggr/dag. Betydligt mindre värk i kroppen och sover grymt bra. Rekommenderas till alla!

10 de diciembre de 2025

Hej Donny,

Tack för ditt härliga omdöme! Snabb leverans, bra CBD-olja, mindre värk och bättre sömn låter som en väldigt fin helhetsupplevelse. Vi är så glada att produkten fungerar bra för dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har en nervskada i mitt ben sedan 3år…

Har en nervskada i mitt ben sedan 3år tillbaks, när jag blev upplyst om att prova CBDolja så har min värk blivit betydligt bättre, så denna produkt kan jag varmt rekommendera .

Hej Gerd,

Tack för att du delar din personliga upplevelse. Det betyder mycket att höra att CBD-oljan blivit något du varmt rekommenderar och att du upplever en positiv skillnad i vardagen. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende.

Jätte hjälpsam support

Jätte hjälpsam support! Rekommenderar starkt

Hej Adam,

Tack för ditt fina omdöme! Vi blir superglada att supporten upplevdes som hjälpsam. Tack för rekommendationen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ÄNTLIGEN hittat hjälp få min kropp…

ÄNTLIGEN hittat hjälp få min kropp slappna av bättre, minska ångest och fokusera bättre. Bara positiva upplevelser. Och olja till mina hundar hjälpt de lika mycket som mig. Rekommenderas!

15 de diciembre de 2025

Hej Kamilla,

Tack för din energifyllda och fina recension! Det gläder oss att du äntligen hittat något som hjälper dig att slappna av bättre, känna mindre ångest och fokusera mer. Extra fint att höra att oljan även fungerat bra för dina hundar. Tack för att du rekommenderar oss.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Toppenprodukt

Hjälper mot mina artroser.

Hej Ingela,

Tack för ditt fina omdöme! Vi blir glada att produkten känns som en toppenprodukt för dig och att den hjälper i din vardag.

Ett rörligare liv

Jag har länge haft lite smått ont i hela kroppen. Vissa dagar är det bättre andra sämre. Jag köpte cbd-olja lite på chans för att se om den gjorde mera verkan än värktabletter.
Efter 1-2 dagar så kände jag att det gjorde inte lika ont. Jag kunde röra mig och gå, utan att behöva halta de 20-30 första metrarna.
Även min mage blev bättre efter ett par dagar.
Smärtan i kroppen jag haft så länge var nästintill borta. Inte helt, men jag har återfått mera rörlighet, bättre sömn och slippa oron att min mage ska rasa.
Kan varmt rekommendera att testa och se om det även hjälper dig.

2 de febrero de 2026

Hej Håkan,

Tack för att du delar en så tydlig och personlig upplevelse. Det är fantastiskt att läsa att du känner mer rörlighet, bättre sömn och mindre oro kring magen. Vi uppskattar verkligen att du beskriver resan så noggrant – det hjälper också andra som är nyfikna att förstå hur individuellt och värdefullt en sådan upplevelse kan vara.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra produkter och alltid snabb säker leverans 👍

Hej Annelie,

Tack för ditt omdöme! Bra produkter och snabb, säker leverans är precis vad vi vill ge varje gång. Tack för tummen upp!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Detta är första gången jag beställer…

Detta är första gången jag beställer här ifrån. Men det jag har märkt är att det är en snabb leverans. Jag har hört mycket av folk som använder dessa produkter att detta är the good shit. Tydligen har detta hjälpt mot både stress och ångest för dem. Så jag känner varför inte testa. Men som sakt jag är väldigt positivt till detta.

Hej Mona,

Tack för att du valde oss för din första beställning! Vad roligt att leveransen redan gav ett positivt första intryck. Vi hoppas att produkterna känns lika bra för dig som de personer du hört från har beskrivit, och vi uppskattar verkligen din nyfikenhet och positiva inställning.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans som vanligt!

Hej Ingela,

Tack för ditt fina omdöme! “Snabb leverans som vanligt” gör oss extra glada, för det betyder att vi lyckats hålla en jämn nivå över tid. Tack för att du återkommer till oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den hjälper till när jag har svårt att…

Den hjälper till när jag har svårt att sova.

28 de enero de 2026

Hej Kristina,

Tack för att du delar din upplevelse! Vi blir glada att produkten hjälper dig när sömnen är svår. Hoppas den fortsätter vara ett fint stöd på kvällarna.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som nybörjare inom CBD olja är jag…

Som nybörjare inom CBD olja är jag mycket nöjd med kvalite och pris.
Mycket mindre värk i ryggen och sover bättre.
Rekommendera att handla bra produkter hos
Naturligtvis Hemp Life.

22 de enero de 2026

Hej Maria,

Tack för ditt fina omdöme och välkommen till CBD-världen! Det gläder oss att du som nybörjare känner dig nöjd med både kvalitet och pris, och att du upplever bättre sömn och mindre ryggvärk. Tack också för rekommendationen – den värmer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft värk i runt 40 år efter en…

Har haft värk i runt 40 år efter en arbets skada cbd olja från er hjälper mig att lindra min nervsmärta så jag kan klara min vardag er produkt från er är fantastiskt bra tack från en trogen kund

Hej Benno,

Tack för att du delar din historia och för ditt förtroende som trogen kund. Att läsa att produkten upplevs hjälpa dig i vardagen efter så många år med smärta berör oss verkligen. Vi är tacksamma att du tog dig tid att skriva så fint.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och riktigt bra snus

Snabb leverans och riktigt bra snus! Kommer väl till pass vid stressiga situationer eller till kvällen ❤️

2 de diciembre de 2025

Hej Helena,

Tack för ditt härliga omdöme! Snabb leverans och en produkt som passar både vid stressiga stunder och till kvällen – det är underbart att höra. Tack för hjärtat också!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trött på att vrida och vända dig på…

Trött på att vrida och vända dig på nätterna?
Föreställ dig en kväll där kroppen slappnar av, tankarna stillnar
och sömnen kommer mjukt och naturligt.

Hej Anki,

Tack för ditt poetiska omdöme! Du beskriver känslan av att varva ner inför natten på ett väldigt fint sätt. Vi uppskattar verkligen att du delar den bilden med oss.

Riktigt bra produkter

Riktigt bra produkter, seriöst och pålitligt företag. Kommer aldrig köpa cbd från något annat företag.

10 de diciembre de 2025

Hej Saga,

Tack för dina fantastiska ord! Att du ser oss som ett seriöst och pålitligt företag betyder oerhört mycket. Vi är så glada att du uppskattar produkterna och att du känner så starkt för att fortsätta välja oss.

Företagets reklam för CBD-olja

Företagets reklam för CBD-olja. Utmärkt reklam.
mvh
Lars-Johan Jakobsson

17 de febrero de 2026

Hej LarsJohan,

Tack för ditt omdöme och dina vänliga ord om vår reklam. Vi blir glada att den upplevs som tydlig och bra. Tack för att du tog dig tid att skriva.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag sover mycket bättre då jag haft…

Jag sover mycket bättre då jag haft stora problem med detta, så tacksam över produkterna här 😊🌸

Hej My Anna,

Tack för ditt fina omdöme! Vi blir så glada att du sover bättre och känner tacksamhet över produkterna. En god natts sömn kan verkligen göra stor skillnad i vardagen.

Gänget på Natural Hemp Life

8 consejos para escribir buenas reseñas.