Bestelling werd niet bevestigd. maar ondanks de slechte reviews op trustpilot werd de bestelling binnen één week geleverd. Organisatorisch kan beter, maar uiteindelijk werd er wel correct geleverd
Consulta las opiniones de los clientes
Ik dacht dat ik dit bedrijf wel kon geloven omdat meerdere reviews op Trustpilot aangaven dat ze hun producten hebben gekregen. Alleen ik heb na 2 weken nogsteeds niks binnen en ik heb het bedrijf o... Ver más
Ik geef deze webwinkel 4 sterren omdat ik geloof dat het ondanks de negatieve reacties een legitieme business is. Mijn planten kwamen in slechte toestand aan, te natte kluit, op elkaar gestapeld,... Ver más
Een maand geleden heb ik hier planten besteld. Gisteren is het pakket binnengekomen. De planten zijn goed, sterk en gezond behalve een paar die zijn beschadigd door niet goed verpakking. De verko... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Mooi assortiment, maar krijg ik het wel...?
Mooi assortiment. Ik heb 8 juni besteld. Op de site staat dat het ongeveer 5 werkdagen duurt voor het binnen is. Het is nu 21 juni. Ik heb mail gestuurd, hopelijk krijg ik antwoord op mijn vraag. Wordt vervolgd...!
Het is nu 23 juni, nog geen reactie gehad op mijn mail...
inmiddels op de 23e wel reactie gehad, ze stonden op een beurs in frankrijk.
28 juni, inmiddels alle bestelde planten binnengekregen. Het inpakken mag wel beter en niet alle planten zagen er goed uit, maar het is er en ik ben er blij mee.
De verpakking moet beter zijn
De verkoper reageerde snel toen ik zei dat de gember plant te klein is. Hij zei dat hij de prijs per bank zal retourneren. Goede oplossing. Was tevreden. Ik heb hem niet gezegd over de beschadigde plantjes want ik kan ze wel, hoop ik, redden.
Voor mij is lange levertijd geen probleem, maar de VERPAKKING.
Wat een troep
Wat een troep, planten lijken haast bij andere bedrijven uit de container gevist te zijn. Ongelooflijk dat ze dit durven leveren. Hier heb ik drie weken op gewacht?
Zware teleurstelling
De website zegt op voorraad om vervolgens na bestelling van 2 wasabi planten op de factuur te zien dat het ongeveer 3 weken lever tijd is.
Uiteindelijk ruim 4 weken gewacht, en dan 2 planten te krijgen met bladluis en rupsen.
Kortom eerste en laatste x voor mij
Helaas niet wat het was
Helaas is de ervaring niet wat het was. Er staat nergens bij het bestellen dat je 3 weken moet wachten op de bestelling. Bij navraag bleek dat het onderaan de factuur stond. Vervolgens drie weken gewacht maar bestelling is niet opgestuurd. Ook geen informatie gekregen dat het bijvoorbeeld vertraagd zou zijn. Mail gestuurd of ik de bestelling kon annuleren en gelijk een annulering gekregen en geld is snel teruggestort. Geen reactie van de verkoper gehad over deze manier van zaken doen. Erg jammer. Ik weet niet wat er veranderd is bij dit bedrijf maar het is niet ten goede. Jammer om zo’n mooie onderneming zo de grond in te helpen gezien ook de andere slechte ervaringen. Als iemand dit leest van Natural World, ik hoop dat jullie iemand aannemen die zich bezig houdt met klantenservice al is het stagiaires. Het is met verdriet dat ik zo’n review schrijf over een bedrijf met mooie en bijzondere planten. Maar dit is geen manier van zaken doen.
Ik heb over 3 weken geleden 2 planten…
Ik heb over 3 weken geleden 2 planten besteld en heb niets of geen update ontvangen, dus heb ik ze gisteren weer geschreven en de bestelling geannuleerd en om terugbetaling gevraagd. Ze reageerden op een sacarstische manier op mij die veel succes met het vinden van dit soort planten. Ik heb dit soort planten al bij een ander bedrijf gekocht met levering tijden binnen 4 dagen. Koop niet bij dit bedrijf. Slechte klantenservice en heel lange wachttijd om je planten te ontvangen. Niet normaal.
Bestel hier niets
Vreemd bedrijf. Het biedt interessante planten aan, maar de levertijd, als er al geleverd wordt, is bizar te noemen. Voorkom frustratie en bestel de planten ergens anders.
Bestel hier niet!
Deze leverancier informeert je niet hoelang je nog dient te wachten.
Na bestelling kun je er vanuit gaan dat je 4 weken op je planten, die je graag in het voorjaar wilt planten, zult moeten wachten.
Alles zou minder erg zijn als er iets van reactie komt op emails en bij telefoneren doet meneer nogal nonchalant. "Dat wordt nog niet geleverd".
Hopende komen mijn producten nog.
Dus pas op!
Más información sobre otros tipos de reseñas.