Naturplank Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Basically a good friend of mine told us about this horrible customer service where they delivered a Scratched table, they kept saying that they would refund and give it back (they never did). And li... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min datter - som skal flytte hjemmefra - ville gerne have et plankebord, men de steder vi kiggede var bordene for store. Så jeg google plankeborde og så kom Naturplank.dk op. Hvilken befrielse for he... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

-Nem og overskuelig hjemmeside. -Hurtig ordrebekræftelse. -Modtog fin besked inden den forventede ankomst, så vi kunne være hjemme når bordet blev leveret. -Flinke unge mænd der kom med bord... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Spar jer selv for den hovedpine! Bordene er af enormt dårlig kvalitet. Fineren er papirtynd og slipper i hjørner og kanter. Nok som man troede at kvaliteten ikke kunne blive værre, blev man mø... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles

Sobre Naturplank

Escrito por la empresa

Hos Naturplank går kvalitetshåndværk og gode priser hånd i hånd. Vi sætter en dyd i at kunne tilbyde vores kunder de bedste plankeborde, der passer til netop deres behov. Vi kvalitetstjekker alle vores produkter gennem hele processen, så når du køber et bord hos Naturplank får du et utroligt holdbart produkt, som kan skabe glæde i mange år. Vi har et bredt udvalg af borde både massiv eg og valnød. Se vores store udvalg af dansk møbeldesign i vores showroom i St. Darum, eller på vores hjemmeside. Vi er altid klar til at samarbejde om at skabe dit drømmebord, så ring endelig til os og hør om det kan lade sig gøre. Læs mere om os her

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig rigtig god kundebetjening ved køb af plankebord

Rigtig rigtig god kundebetjening, dejlig atmosfære showrummet, meget flinke folk, som monterede bordet herhjemme. Alt i alt en rigtig god oplevelse at købe flot nyt bord, som vi er meget glade og tilfredse med. Den pynter hele køkkenet op.

13 de octubre de 2023

Hej Hanna,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre du har haft en god oplevelse i vores showroom samt vores flinke fragtfolk 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig oplevelse hele vejen igennem

Købte et plankebord i lys eg og hele processen fra første møde til levering og montering var en rigtig dejlig oplevelse. Der blev givet god vejledning i forbindelse med valg af størrelse og ben samt vedligehold og pleje. Håndværksmæssigt er bordet både flot udført og virker meget solidt, så varm anbefaling af naturplank herfra

6 de octubre de 2023

Hej Morten,

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre at hele processen har været en god oplevelse og at du har fået en god vejledning 🤗

Nemt og problemfrit

Alt gik bare som smurt. Nemt at bestille, leveringen overholdt. Vores bord var som forventet. Alt i alt nemt og problemfrit.

1 de septiembre de 2023

Hej Sascha,

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre at alt bare har gået smurt og du har haft en god oplevelse at handle med Naturplank 🤗

Super tilfreds

Vi har flere gange været i deres showroom hvor Martin altid står klar til at hjælpe. Da vi endelig havde besluttet hvad vi skulle have (fordi der er så mange flotte borde) gik det nemt og hurtigt. Vi ventede 3 uger, som vi havde fået oplyst var den tid det ville tage at lavet bordet. Hvilket vi synes er en helt fair ventetid. Så blev det leveret og sat op herhjemme, så vi har ikke selv skulle bære det ind eller noget. Bordet lever virkelig op til vores forventninger. Vi har valgt et rundt plankebord i Ø180 :-)

Flere har henvendt sig omkring det og spurgt hvor det er købt henne. Og vi viser dem gerne vejen til Naturplank 👍🏼

11 de septiembre de 2023

Hej Ida Kristine,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre I har besøgt vores showroom og Martin har kunne hjælpe jer med at finde det perfekte bord til jer.

Dejligt at høre flere har spurgt jer, hvor I har købt bordet henne 🤗

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Du får ikke dine møbler, og servicen er i bund

Jeg bestilte et spisebord i juli måned med aftalt levering 17/9. På dagen for levering fik jeg (som jeg kan se, at andre også har fået) en besked om, at bordet var beskadiget under fragten, og at der skulle laves et nyt. Jeg får at vide, at mit bord har højeste prioritet og kan leveres 1/10.

Jeg går med til at vente de 14 dage ydeligere mod en ekstra tillægsplade som kompensation. Men … der kommer ikke noget bord og heller ikke nogen information om forsinkelse eller lignende den 1/10, og efter flere forsøg på kontakt via mail, sms og opkald får jeg et meget provokerende svar om, at mit bord ikke kommer, og hvorfor jeg dog har siddet hjemme og ventet på det hele formiddagen. Ikke så meget som antydningen af en undskyldning. Jeg bad omgående om mine penge retur, fordi jeg ikke vil handle med en leverandør, som behandler sine kunder sådan. Efter at have sendt en mail med samme ordlyd hver dag i en uge - uden at få svar - og til sidst true med politianmeldelse fik jeg mine penge tilbage.

1 de octubre de 2023

Hej Anne,

Vi vil gerne begynde med at udtrykke vores dybeste beklagelse for den ekstremt utilfredsstillende oplevelse, du har haft med os. Det er ikke på nogen måde den standard, vi ønsker at opretholde, og vi forstår fuldt ud din frustration over forløbet med din bestilling.

Det er yderst beklageligt, at den aftalte leveringstid ikke blev overholdt, og at den efterfølgende kommunikation omkring forsinkelserne var utilstrækkelig og uhensigtsmæssig. Det er slet ikke acceptabelt, at du ikke modtog rettidig information om bordets status og at opleve en mangel på hensynsfuld behandling og kommunikation fra vores side.

Vi beklager dybt den frustration, dette har forårsaget dig. Det er på ingen måde i tråd med vores sædvanlige standarder for kundeservice, og vi tager din feedback meget seriøst.

Vi har allerede implementeret forbedringer i vores interne processer for at undgå gentagelse af lignende hændelser i fremtiden. Vi sætter stor pris på din ærlige feedback, da den hjælper os med at identificere områder, hvor vi kan forbedre os.

Du er meget velkommen til at skrive en mail til kontakt@naturplank.dk.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Selvom det blev langt over normal…

Selvom det blev langt over normal arbejdstid blev bordet leveret den lovede dag. Understellet er nogle cm. for bredt og rager ud under bordpladen som er meget smuk. Kan der gøres noget ved det?

30 de septiembre de 2023

Hej Alis,

Vi beklager meget at vi kom senere end forventet, men godt at bordet blev leveret på den lovende dag.

Du er meget velkommen til at skrive en mail til kontakt@naturplank.dk, så finder vi den rigtige løsning til dig 🤗

God oplevelse

Vi købte et bord til deres lagersalg, og fik det leveret allerede dagen efter. Vi fik endda hjælp til at bære bordet ind.
Vi er meget tilfredse med bordet, dog syntes vi at der manglede lidt vejledning til montering af ben (link til pdf på hjemmesiden virkede ikke).
Alt i alt en god oplevelse at handle med naturplank.dk. Kan kun anbefale dem.

7 de septiembre de 2023

Hej Annika,

Tak for din fine anmeldelse.

Dejligt vi kunne levere bordet dagen efter allerede.

Vi beklager der ikke var en vejledning med til montering af bordben det plejer der nemlig at være? Tænker der er sket en fejl og der ikke er kommet en vejledning med 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde egentlig planlagt et mindre…

Havde egentlig planlagt et mindre positiv anmeldelse, da jeg var utilfreds med at betaling på hele beløbet trækkes ved bestilling og levering er 4-6 uger senere. Havde været okay med en udbetaling. Prøvede at kontakte jer på mail, men fik ikke svar. At I så alligevel får top score, så er det pga jeres leveringsservice på en søndag og af to meget venlige fyrer. Derudover er kvaliteten af bordet bare helt i top, det er godt nok flot lavet!!!

17 de septiembre de 2023

Hej Lene,

Vi er ked af at høre når du ville have lavet en mindre dårlig anmeldelse om os. Når man bestiller over vores webshop bliver beløbet nemlig trukket med det samme.

Beklager, vi ikke har svaret på din mail ang. at beløbet trækkes ved bestillingen.

Dejligt at høre du har fået en god leveringsservice af vores fragtmænd og at du synes vores borde er top kvalitet 🤗

Ikke eksisterende kundeservice

Tilbage i november 2022(!) køber vi et plankebord fra Naturplank.dk.
Herfra går det ned ad bakke. Første forsøg på levering er marts 2023. Leveringen udebliver, da bordet angiveligt er blevet skadet under transporten. - information om dette gives dog først længe efter planlagt leveringstid. April 2023 leveres bordet endelig, men den ene tillægsplade er langt fra samme farve som resten af bordet. Vi får lovning på en ny plade, men der går længe før vi hører mere. Efter flere opkald og mails får vi en leveringsdato ud af naturplank - 20/8-23. Firmaet dukker op, men har glemt at få pladen med. Herefter bliver aftalen at tillægspladen skal sendes med PostNord.
2.september, 9 mdr. efter vi bestilte vores bord, er pladen endelig fremme … men, den passer ikke i farven til vores bord, fordi … de sørme har sendt den tillægsplade, som vi sendte retur, tilbage til os igen.

2 de septiembre de 2023

Hej Katrine,

Vi beklager dybt den udfordrende oplevelse, du har haft med vores produkt og service. Det er langt fra den standard, vi stræber efter, og vi ønsker at løse denne situation til din fulde tilfredshed.

Vi vil gerne starte med at udtrykke vores oprigtige beklagelse for de gentagne fejl på bordene, du har modtaget, samt for den utilfredsstillende kundeservice, du har oplevet i forbindelse med denne situation.

Vi er forpligtet til at sikre, at vores kunder modtager produkter af høj kvalitet, og det er tydeligt, at vi har fejlet i denne henseende i dit tilfælde.

For at tage hånd om dine bekymringer og sikre din tilfredshed vil vi gerne fortsætte dialogen på mail. Vi vil bede dig om at kontakte vores kundeservice på kontakt@naturplank.dk, så vi kan tage skridt til at løse dette problem så hurtigt som muligt.

Vi værdsætter din tålmodighed og forståelse i denne situation og håber på muligheden for at genoprette tilliden og levere den oplevelse, du fortjener som vores kunde 🤗

RINGE KUNDESERVICE - Ridse i bord

RINGE KUNDESERVICE
Hvis man kunne give 0 stjerne så ville man det.
Bestilte et sofabord, da vi fik leveret bordet var der er ridse på siden af den ene bordplade. Efter at have sendt billeder og en venlig "klage" om hvordan vi løser det, foreslog selv en dekort alternativ kunne bordet hentes og byttes. Fik da også svar på den første mail med.
Er det den lyse stribe på kanten de refererer til som en revne?
Ja- hvis den lyse stribe skal være dyb og ligener den er blevet slebt hen af gulvet så JA så er det præcis den jeg referere til. Siden har jeg intet hørt trods gentagne mails.
Hvor er kundeservicen blevet af. for 3 år siden købte jeg et spisebord, upåklageligt og super service, men der var selvfølgelig heller ikke en ridse i.

3 de julio de 2023

Hej Henrik,

Så smukt et bord!

Det var bare nemt at bestille, hurtig ekspedering, gode og interesserede medarbejdere. God service ifht. at få monteret bordben, når vi præcis vidste bredden på vores stole. Og et KANON flot bord altså!

20 de agosto de 2023

Hej Kathrine,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre du har været tilfreds med hele forløbet hos Naturplank 🤗

Virkelig god service

Virkelig god service og hurtig levering. Vi er meget tilfreds med vores nye bord

20 de agosto de 2023

Hej Katrine,

Naturplankbord i Egetræ

Fornem håndtering af ordren samt et flot bord 👍

17 de agosto de 2023

Hej,

Super service!

Super service!
Jeg havde pudset bordet med det medfølgende sandpapir og fik slebet lidt for meget.
Jeg ringede til dem og de sendte folk ud og sleb hele bordet samt gav det olie igen helt uden beregning - også tillægspladerne.

13 de agosto de 2023

Hej Jacob,

Tak for din fine anmeldelse.

Dejligt at høre vi kunne være behjælpelige med bordet 🤗

Horrible customer service

Worst customer service experience I’ve ever had. We bought a table for 14000SEK and have already been waiting for two months without hearing anything since the order confirmation. We probably called customer service about 50 times and never got an answer. We also tried to contact them on social media and mail. There’s 0 transparency in their processes and they obviously don’t know how to deal with customers. If you want reliable service and transparency- don’t buy from Naturplank.

Update: Naturplank told me that my table will be delivered in week 34. Since then I haven’t heard anything - even after calling and texting several times AGAIN. At the end of week 35 I finally canceled my order (which was confirmed the same day). I’ve been waiting for a refund since then.

Update: After notifying the police and contacting our credit card company we finally got our money back (even though it took months). We never heard from customer service even after sending an email to them after they had replied to this post.

19 de junio de 2023

Dear Anna,

I sincerely apologize for the frustration and inconvenience you've experienced with our customer service. Your feedback is crucial to us, and I want to assure you that we take your concerns seriously. I understand how important it is to receive timely updates and communication, especially when it comes to significant purchases like the table you ordered.

I want to investigate this matter promptly and ensure we address the issues you've raised. Can you please provide me with your order number and any other relevant details? This will help us expedite the resolution process and improve our service.

Kindly send the requested information to us via email at kontakt@naturplank.dk. This will allow us to streamline the communication and handle your case more efficiently.

Best regards,
Sarah from Naturplank 🌿

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det er et godt produkt

Det er et godt produkt, god betjening i butikken.

30 de junio de 2023

Hej Ellen,

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre du er glad for produktet og at du har fået en god betjening i vores butik 🤗

Smukkeste spisebord ever!

Smukkeste spisebord ever! Har ledt længe på nettet efter nyt spisebord og blev hurtigt forelsket i et fra naturplank. Bestilte et smukt sildebens bord som kom efter et par uger. Skrev med dem ang levering og fik det den dag det passede bedst i vores sommerferieplaner-en søndag! De to gutter der kom med bordet var meget behjælpelig både med indbæring og forklaring ang påsætning af ben! Vi var meget trygge hele vejen igennem og vil klart anbefale dem til andre!

30 de julio de 2023

Hej Louise,

Vi er meget glad for at høre du har haft en god oplevelse med at handle hos Naturplank og at vores fragtmænd var behjælpelige 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bestilte et bord fra Naturplank

Vi bestilte et bord fra Naturplank, som vi allerede elsker!
Sindsyg god service også! For det første fik vi det leveret hurtigere end forventet. Og for det andet, så kom leverandørene op i lejligheden med bordet og samlede det for os! Så dejligt og de var virkelig søde!

Så 5 ud af 5 stjerne! Kan helt klart anbefale dem!

23 de julio de 2023

Hej Clara,

Vi er glade for at høre I elsker jeres bord fra Naturplank og at I har fået en god service.

Tak for anbefalingen 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har modtaget et utrolig flot…

Vi har modtaget et utrolig flot plankebord præcis som vi ønskede. Bordet blev leveret allerede efter 2 uger. Vi har været meget tilfredse fra start til slut og kan kun give vores varmeste anbefalinger hertil.

30 de julio de 2023

Hej Regitze,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre I har været tilfredse under hele forløbet hos Naturplank 🤗

Smukt bord, hurtig levering

Fuldt tilfreds med bordet. Hurtig levering – og fin kommunikation ved selv en symbolsk forsinkelse på leveringsdagen.

12 de agosto de 2023

Hej Vitus,

Vi er glade for at høre du har haft en god oplevelse hos Naturplank trods en forsinkelse på leveringsdagen 🤗

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.