Basically a good friend of mine told us about this horrible customer service where they delivered a Scratched table, they kept saying that they would refund and give it back (they never did). And li... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Min datter - som skal flytte hjemmefra - ville gerne have et plankebord, men de steder vi kiggede var bordene for store. Så jeg google plankeborde og så kom Naturplank.dk op. Hvilken befrielse for he... Ver más
La empresa ha respondido
-Nem og overskuelig hjemmeside. -Hurtig ordrebekræftelse. -Modtog fin besked inden den forventede ankomst, så vi kunne være hjemme når bordet blev leveret. -Flinke unge mænd der kom med bord... Ver más
La empresa ha respondido
Spar jer selv for den hovedpine! Bordene er af enormt dårlig kvalitet. Fineren er papirtynd og slipper i hjørner og kanter. Nok som man troede at kvaliteten ikke kunne blive værre, blev man mø... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Naturplank
Escrito por la empresa
Información de contacto
Vesterbyvej 16, 6740, Bramming, Dinamarca
- info@naturplank.eu
- naturplank.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Rigtigt flot plankebord
Rigtigt flot planebord, leveret til tiden og de tilbød at hjælpe med at bære bordet op i lejligheden, på trods af det ikke var en del af aftalen/leveringen.
Kan stærkt anbefales af en meget glad kunde.

Super oplevelse
Super oplevelse. Go vejledning ved bestilling, fleksibilitet ved leveringsplanlægning. Rigtig god leveringsservice ned indbæring og montering. Kan varmt anbefales.

Respuesta de Naturplank
Smukt bord og hurtig levering
Jeg bestilte et sildebensbord, som blev leveret efter 2 uger. Meget hurtigere end de 4-6 ugers leveringstid, som der står skrevet på hjemmesiden. Bordet er som på billedet og lige som jeg havde forestillet mig 🤩

5 * herfra
Nem at bestille via hjemmesiden. Fin kvalitet på bordet,
Her handler vi gerne igen.

Respuesta de Naturplank
Meget tilfreds smed vores smukke…
Meget tilfreds med vores smukke sildebensbord.
Hurtig levering samt montering, med god kommunikation på leveringsdagen.
Klart anbefales!

Respuesta de Naturplank
Super håndværk og lækre produkter
Vi fik fra første møde en fornemmelse af at der var tale om dedikerede personer med øje for godt håndværk.
Martin gav os en super betjening og vi er ovenud tilfredse med vort nye plankebord.
Helle og Jan

Super god service
Super god service. Hurtig levering, og god sparring i forhold til produktpleje

Respuesta de Naturplank
Mangle bordplader og dårlig service
Vi købte et plankebord med to tillægsplader, som skulle være leveret i slut Januar. Bordet blev leveret, men de havde ikke fået tillægspladerne med og der var ikke monteret beslag i den ene side af bordet til tillægspladerne. Nu efter 6mdr+ har vi endelig fået dem efter mange mail, opslag på facebook og opkald, som altid blev besvaret med: "Det kender jeg ikke noget til, men jeg følger lige op med en kollega og vender tilbage". De vender aldrig tilbage.
Tillægspladerne hænger og passer ikke særlig godt på målene i forhold til bordet.
Selve bordet er rigtig flot og som forventet. Total vurdering er: hold jer væk. Hvis der er fejl og mangler, så kommer i til at kæmpe for at få hvad i købte.

Respuesta de Naturplank
Ingen hjælp når produktet fejler
Kvaliteten af plankebordet samt kundeservicen efter levering er DÅRLIG!
Jeg bestilte et plankebord og en tillægsplade til plankebordet. Plankebordet havde flere ridser og hverken tillægspladens mål eller trætype passede til plankebordet.
Selve tillægspladen var for bred i forhold til plankebordet, og trætypen var for mørk og indeholdte fem forskellige trætyper. Det matchede overhovedet ikke plankebordet.
Jeg har siden været i kontakt med naturplank/MARTIN, hvor han har kunne se fejlen (efter flere mails frem og tilbage), men kommet med undskyldningen om, at naturplank skriver inde på deres hjemmeside, at det er restprodukter de anvender til tillægsplader, og at den af den grund kan afvige. MEN det eneste jeg finder under tillægsplader på deres hjemmeside er: “De laves i samme farve som bordet, med mindre andet er aftalt. Tillægsplader laves i sammenhæng med bordet (dog ikke med fortløbende årer), i sammenlimet eg. Det er muligt at købe tillægsplade i finér.” (Taget direkte fra naturplanks hjemmeside).
Ud fra dette går jeg ud fra, at jeg SKAL modtage tillægspladen i samme farve som plankebordet og i samme størrelse.
Jeg skriver flere mails til naturplank og ringer forgæves, indtil virksomhedsejeren svarer tilbage på en mail. Først er han ikke med på ideen om at naturplank skal sende en ny tillægsplade, men det lykkedes mig at få processen igang. Han beder derfor om præcise mål, og disse sender jeg ind med det samme.
Et år efter.. har jeg stadig ikke modtaget tillægspladen og jeg har skrevet til dem utallige gange og rykket dem for det.
Det er virkelig dårlig kundeservice!! Så snart produktet er solgt og sendt afsted fra deres lager, er de ikke samarbejdsvillig. De svarer ikke.

Respuesta de Naturplank
God service indtil der opstår problemer
Jeg købte et bord i 2021, hvor servicen var god. Levering som aftalt. Kvaliteten levede op til mine forventninger.
I dag, 2023, er mit bord begyndt at “falde fra hinanden”, og jeg kontakter firmaet for at få hjælp til om der er noget jeg kan gøre for at redde det. Jeg bliver gjort opmærksom på at de opretter en reklamationssag og vil høre nærmere indenfor 3-5 hverdage. Det er nu 1,5 måned siden, og jeg kan ikke komme i kontakt med firmaet efter gentagne forsøg.

Kompetent og servicemindet
Vi havde i lang tid kigget rundt på deres hjemmeside, og efter at have besøgt deres veludrustet showroom, var vi ikke i tvivl om at det var her vi skulle købe vores nye spisebord. Yderst venlig og kompetent service, både under bestilling og ikke mindst under levering og montering af bordet.
Vores varmeste anbefalinger skal lyder her fra

Respuesta de Naturplank
Venlig og imødekommende betjening samt…
Venlig og imødekommende betjening samt hurtig og professionel levering.

Flot bord
Flot og lækkert bord som vi købte.
Hullerne som var forboret passede deres ikke til bordbenene som vi købte.

Køb aldrig fra Naturplank.dk
Jeg har i marts 2022 købt et sildebensbord. Allerede året efter begynder siderne på bordet at sidde løst og jeg kontakter firmaet. Jeg skal sende utallige mails og rykket firmaet for svar. Det tager to måneder fra min første mail omkring reklamation, til at firmaet endelig tager bordet ind til reparation. Da jeg får mit bord tilbage har de lavet en ny skade på det. Jeg får at vide af ham der leverede bordet, at han nok skulle gå videre med sagen og jeg ikke skulle foretage mig noget. Jeg har efterfølgende sendt firmaet flere mails og jeg har intet hørt. Det er nu 1,5 måned siden jeg fik mit bord retur med en skade på, og firmaet ignorerer mine mails.
Jeg har aldrig oplevet en dårligere kundeservice, ellers nærmere ikke eksisterende kundeservice. Jeg vil aldrig nogensinde anbefale nogle at købe noget fra Naturplank, da I ikke kan få fat i dem, udover når I vil købe noget.

Køb aldrig herfra!!!!!!
Jeg har i 2021 købt et slidebens bord hos Naturplank.
Allerede et år efter begynder siderne at falde af og efter mere end 15 mails og endnu mere rykkere svarer de, at de kommer og varmer limen op igen med et strygejern.
Få måneder senere sker samme fejl et andet sted på bordet og den midterste plade, som er en tillægsplade begynder også at få i stykker.
Jeg har skrevet over 25 mails til dem over flere måneder og de svarer at det er min egen skyld, da der er lægget vand på bordet - hvilket der ikke har?
Dette udelukkede ud fra billeder, da de ikke har været forbi at se det faktiske bord.
Dette er et bord til 10.000 og her halvandet år efter købet må vi have dug på hele tiden, da bordet ridser ens tøj i stykker og man får splinter i fingerne på selve bordet.
Jeg har aldrig oplevet en dårligere kundeservice og manglende svar. Jeg vil anbefale alle aldrig nogensinde at købe noget fra Naturplank, da I ikke kan få fat i dem (udover når I vil købe noget) og de vil ikke erkende, at de har lavet et lavprisbord til virkelig overpris.
Køb jeres borde et andet sted, da glæde ved det er meget kort.
Jeg har stadig ikke en løsning på mit bord, da de igen ikke svarer mig og ikke vil tage bordet retur.

Flotte borde.
De har et godt udvalg af fine borde mv. Eneste minus er, at jeg synes, at spisebordet jeg havde købt ikke var pakket helt godt nok ind da jeg modtog det - hvilket resulterede i små mærker i bordet da jeg skulle bære det op.

Respuesta de Naturplank
Løgner og svindler! Hold dig væk
Hvis du ønsker at blive røvrend og løget lige op i hovedet utallige gange, så er det firmaet du skal lægge dine dyrt tjente penge i og aldrig se skyggen af dem igen og heller ikke få det produkt de har betalt for. I november 2023 fik vi et bord leveret og det var meget skæv og vi blev starks lovet et nyt, nu har vi så haft en reklamation liggende hos ham i næsten et år hvor vi løbende både har ringet, skrevet og været ude og snakke personligt med ham og er flere gange blivet lovet “den bliver leveret om 4-5 uger” hvorefter der INTET skete og så kunne vi ellers starte kampen igen med at få fat på manden og blive løget på ny lige op i hovedet igen. Nu er de så gået konkurs og vi står med et skævt bord og et kendskab til en idiot der tydeligvis ikke fortjener at eje et firma - da han ikke magter den vigtigste del af at være selvstændig, nemlig kommunikation med kunder.
Hold jer lang væk også hvis han skulle oprette et nyt firma, da han er en stor løgner.

Generelt en dårlig oplevelse
Generelt en dårlig oplevelse. Først formåede Naturplank at booke forkert leveringsdag 2 gange i træk (det kan ske). Da vi endelig får bordet er tillægsplade-beslagene sat således, at der, når bordbenene bliver sat på, ikke er plads til stolene (vi skrev i kommentaren hvor meget plads vi skulle bruge). Efter 4 opkald kommer de frem til at sende nye ben, men Naturplank smider track'n'trace nummeret væk, hvorfor ingen kan finde pakken igen. Derfor gik der yderligere 4 dage før bordet kunne sættes op. Bordet har en lille produktionsfejl som er til at overleve med en lille misfarvning et sted, hvilket er fint nok - men at give relativt mange penge for et bord og modtage denne service er suboptimalt. Der var ingen kompensation fra deres side hvorfor jeg til fremtiden vil anbefale andre at købe fra et andet sted.

La experiencia Trustpilot