Nelson Garden Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er have og frønrød, så stor var skuffelsen, da jeg abnede en frøpose fra Albertiines og der ingen frø var i. Jeg ringede til dem og 22 timer senere lå der 3 poser agurkefrø i min postkasse. Har rigtig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har tidligere købt Nelsons kraftige havehandsker. Jeg bruger dem når jeg tænder op i min brændeovn for ikke at brænde fingrene. Kunne se på nettet at Nelson havde nogen der lignede. Er lige så god... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de semillas
  2. Jardín
  3. Vivero
  4. Tienda de hierbas
  5. Servicio de plantas de interior

Escrito por la empresa

Vores arv går helt tilbage til 1933, da Nilsson-familien pakkede og solgte frø fra deres køkken i den lille landsby Belganet i Blekinge. I dag, næsten 90 år senere, er Nelson Garden en førende virksomhed inden for gartneribranchen i Norden, som tilbyder et bredt udvalg af frø, jord, løg og andre produkter til både indendørs og udendørs dyrkning.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ikke tilfreds.

Jeg er virkelig ikke tilfreds da jeg ikke har fået noget tracking nr eller e-mails om hvad der er sket med min pakke.

“Jeg har nu fået svar at Bring har pakken. Stadig ærgerligt, men bedre sent end aldrig.

2 de mayo de 2022
Opinión espontánea

Hej Mahsun
Mange tak for din anmeldelse.
Vi beklager meget din oplevelse, og vil selvfølgelig gerne hjælpe dig med at finde informationer på din ordre. Hvis du kontakter vores kundeservice med dit ordrenummer, kan de hjælpe dig med din bestilling.

Hurtigt levering

Hurtigt levering, og fint med besked inden levering. 😊

30 de abril de 2022

Hej Alice
Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med at handle hos os.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er ret skuffet over at jeg stadig…

Jeg er ret skuffet over at jeg stadig ikke har modtaget min ordre ☹️

Hej Maria
Mange tak for din anmeldelse.
Hvis du stadig ikke har modtaget din ordre, må du meget gerne kontakte vores kundeservice, der kan hjælpe med at finde ud af, hvor din ordre bliver af.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin beskrivelse af produkt og nem at…

Fin beskrivelse af produkt og nem at finde rundt på siden og nemt at bestille.

Hej Susanne
Mange tak for din flotte anmeldelse! Dejligt at høre, om din gode oplevelse hos os.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har ikke modtaget mine vare endnu…

Jeg har ikke modtaget mine vare endnu og har skrevet til jer for et par dage siden om hvornår jeg ville modtage dem og har intet hørt !
Dette er meget dårlig service for penge blev trukket med det samme.

Hej Stina
Mange tak for din anmeldelse.
Hvis du har kontaktet vores kundeservice, vil de besvare din henvendelse hurtigst muligt. Ellers er du altid velkommen til at ringe, så kundeservice kan undersøge, hvor din ordre bliver af.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

jeg bestilte en levering på min privat…

jeg bestilte en levering på min privat adr. som skulle koste 64,00
men blev omsat til en afhentning i en blomsterbutik for 29,00
ikke tilfredsstillende.
mvh. Aage Møller

27 de abril de 2022

Hej Aage
Mange tak for din anmeldelse.
Vi beklager at høre, at din oplevelse ikke har været tilfredsstillende. Skulle du have haft hjemmelevering, må du meget gerne kontakte vores kundeservice, så de kan hjælpe dig.

Frøformidling via nettet.

Ok, men hvorfor er prisen pr. pose "Carpet Snow" højere ved Nelson Garden nethandel end hos den lokale frøforhandlet (Coop) ?

27 de abril de 2022

Hej Birgitte
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Jeg skal ikke kunne sige, hvorfor prisen ikke er den samme på denne vare hos COOP. Hvis du ønsker svar på dette, må du meget gerne kontakte vores kundeservice.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte frø for ca en uge siden men…

Bestilte frø for ca en uge siden men har stadig ikke modtaget nogen frø

26 de abril de 2022

Hej Erik
Mange tak for din anmeldelse. Hvis du endnu ikke har modtaget dine frø, må du meget gerne kontakte vores kundeservice, så du kan få dine bestilte frø.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min vare skulle værer sendt den 18april…

Min vare skulle værer sendt den 18april har ikke modtaget den endnu

24 de abril de 2022

Hej Nina
Mange tak for din anmeldelse. Hvis du endnu ikke har modtaget dine varer og har spørgsmål til dette, skal vi bede dig om at kontakte vores kundeservice, så de kan hjælpe dig.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lang leveringstid men varerne er fine

Grundet lang leveringstid kan de ikke få 5 stjerner. Selv hvis man medregner helligdagene har leveringen stadig været lang. Derudover er forsendelsen helt som den skal være. Antallet af varer passer, priserne var fine og frøene var pakket forsvarligt ind. Jeg ville købe derfra igen hvis jeg skulle bruge flere frø.

23 de abril de 2022

Hej Maria
Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi beklager den ekstra leveringstid, men vi er glade for du er tilfreds med de frø du har modtaget.

fint hurtig levering

21 de abril de 2022

Hej Uni
Mange tak for den fine anmeldese. Det er vi rigtig glade for at høre.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nu er det 11 dage siden jeg bestilte…

Nu er det 11 dage siden jeg bestilte varen, og har endnu ikke modtaget den. De er kontaktet og ville så først sende varen i denne uge, det er for længe at vente.

20 de abril de 2022

Hej
Tak for din anmeldelse. Vi beklager den ekstra ventetid på dine varer. Vi håber du modtager dem inden længe, og skulle der være andet du skal have hjælpe med, kan du kontakte vores kundeservice.

Super hurtig service

19 de abril de 2022

Hej

Mange tak for din anmeldelse. Det er vi rigtig glade for at høre.

Go service.

Go service. Glæder mig til høst. ☺

8 de abril de 2022

Hej
Mange tak for den rigtig fine anmeldelse. Det glæder os at høre.

Blomsterfrø

Bestilte flere poser frø fra Nelson Garden, god service og hurtig afsendelse og med fragt pris på 15 kroner er det til at overkomme. Post Nord tog 7 dage om at levere pakken, det syntes jeg er dårligt, havde Nelson Garden haft GLS eller anden pakkepost og så med 10-15 kroner mere i fragtpris kunne pakken have været fremme på 3 dage. Syntes der skal kigges lidt på det.

30 de marzo de 2022

Hej John
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er vi rigtig glade for at høre. Og mange tak for din gode feedback. Vi beklager den lidt ekstra ventetid, men er glade for at du er tilfredse med vores produkter.

Med venlig hilsen NelsonGarden

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har stadig ikke modtaget min…

Har stadig ikke modtaget min forsendelse. Så der er ikke så meget at være tilfreds med.

28 de marzo de 2022

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse, om end vi er kede af at det kun er blevet til en enkelt stjerne. Vi vil meget gerne høre fra dig på kundeservice@nelsongarden.dk, så vi kan hjælpe dig.

Vh Nelsongarden

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.