Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor mijn dochter de ceres rugzak lime gekocht voor school. Erg mooie rugzak. Veel ruimte. Ritsen werken goed. Snelle levering. Enige aandachtpuntje; de kleur op de foto komt niet helemaal overeen m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gewoon snel, duidelijk en eerlijke service. Dit is gewoon oprecht meedenken met de klant 2 keer dezelfde kleur tas voor mn dochter gekocht. 2 keer totaal iets anders aan de hand beide keren alsnog een... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was een beetje nerveus om hier te bestellen maar uiteindelijk ben ik super tevreden met mijn tas. Hij is groot en geweldig en precies wat ik nodig heb!! De bezorging was snel, de kwaliteit is ui... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The First backpack I got lasted around 5 years. I was very pleased with it because it had soft pads on the back panel and shoulder straps which makes it extremely comfortable to carry a laptop that... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de bolsos y equipaje
  2. Tienda de bolsos de mano

Escrito por la empresa

New-Rebels.com is de officiële webshop van New Rebels. Bij ons vind je rugtassen, roll-top tassen, laptoptassen, reis- en sporttassen, telefoontasjes en nog veel meer in leuke kleuren, prints, materialen en voor een verrassend mooie prijs. Voor 16:00 besteld is vandaag verzonden. Wij leveren in meer dan 20 landen.

4,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,8

Todas las opiniones

132 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Snelle, vriendelijke service

Vriendelijke, perfecte service bij een kapotte tas! Snelle communicatie en direct een nieuwe tas toegezonden gekregen.

3 de octubre de 2024

Respuesta de New Rebels

Beste Marianne, fijn om te horen! heel veel plezier met de tas.
Groet, Team New Rebels

New Rebels

Het was top verzending het kwam NIET de volgende dag, maar wel de dag erna. Dus dat was heel erg snel
Verder was er zeker een track & trace bij je bestelling.
Wij hadden een rugtas gekocht en daarbij konden we een cadeautje uitkiezen en dat cadeautje was gratis, dat is zeker fijn.
Verder is de tas van hele goeie kwaliteit en waterdicht dus m’n dochter is er heel erg blij mee.
Ik zou zeker een rugtas bestellen bij New Rebels.

6 de octubre de 2024

Beste Moroua,
Helaas niet gelukt met 1 dag verzending, wij proberen dit altijd wel... soms lukt het net niet.
Ik wil je heel veel plezier met de tas wensen :-)

Luuk. Team New-Rebels

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige producten voor betaalbale…

Prachtige producten voor betaalbale prijzen. Ik heb al een aantal rugzakken van New Rebels en ben er heel blij mee. Snelle verzending, duidelijke website.

6 de octubre de 2024

Respuesta de New Rebels

Beste Jelena, Fijn om te horen! veel plezier met de New Rebels Tassen!
Groet, Team New Rebels

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede klantenservice!!!

Ik had in januari 2024 een tas gekocht bij New Rebels. De William Milwaukee antraciet 20L rugzak. Het is een rugzak met 3 vakken en veeeeel bijvakjes waar van alles inpast. Er is ook plek voor een 15+ inch laptop, in het daarvoor bestemde laptop vak. Ik gebruik de tas intensief voor studie en ben/was er erg blij mee totdat de rits van het voorste vak kapot ging. Ik wilde de tas opsturen voor reparatie, maar dat doet New Rebels niet. Met een lief een daadkrachtig persoon van de klantenservice gebeld en die stuurde me meteen een nieuwe tas op. Heel fijn en goede service!!! Enige minpunt vind ik dat het gewoon duurzamer is om de tas te laten maken, want voor de rest was hij nog prima en amper een half jaar oud. Ik weet verder niet hoe het met de kwaliteit van de andere ritsen zit.

30 de septiembre de 2024

Beste Nina,
Bedankt voor je review een rits is helaas niet herstelbaar en ik kostentechnisch ook niet erg handig, buiten het feit dat je dan 2 keer verzendkosten hebt.
Wij lossen het op zodat in vele gevallen de kapotte tas niet terug hoeft en wij je van een nieuwe voorzien.
Luuk New-Rebels

Rugzak New Rebels William

Mooie rugzak besteld voor onze dochter. Helaas bleek na 3 weken gebruik dat er een deel van de buitenste stoflaag los liet. Melding gemaakt en meerdere foto's opgestuurd waarna dit heel snel en goed voor ons is opgelost.
Zeer tevreden.

24 de septiembre de 2024

Respuesta de New Rebels

Beste Marielle, fijn dat het opgelost is. veel plezier met de tas.

Fijne tas! Maar ook goede klantenservice bij New Rebels

Betreft: William Milwaukee Oudroze 18L Rugzak.
De rugzak is (voor mij) ideaal om mijn werklaptop en aanverwante artikelen in te vervoeren. Voldoende aparte vakken, en vooral het vakje achter op de tas vind ik erg handig om mijn pasjes en sleutels in te bewaren. Als ik de rugzak draag, kan niemand erbij. De tas draagt fijn, dank zij de kussentjes op de rug. En kan ook tegen (flinke) spatjes regen. Ook erg blij met de klantenservice. Ondanks het feit dat een rits van mijn rugzak net buiten de garantie kapot is gegaan, kreeg ik een nieuwe rugzak toegestuurd. Deze ga ik weer met net zoveel plezier gebruiken.

27 de septiembre de 2024

Beste Ingeborg,
Fijn om te horen dat je de service kan waarderen, helaas kunnen tassen wel eens kapot gaan, dit moet dan opgelost worden.
Luuk. - Team New-Rebels

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele vriendelijke en behulpzame service…

Hele vriendelijke en behulpzame service via Instagram! Ik twijfelde over de kleur van een tas (de metallic groen) en vroeg in een dm op Instagram wat ik me bij de kleur in het echt kon voorstellen. Ik kreeg een ontzettende aardige en behulpzame reactie. Diegene was zelfs naar het magazijn gegaan om foto’s en filmpjes van de tassen te maken. Ik had er heel veel aan en heb gelijk de tas besteld en ik ben er echt super blij mee!

27 de agosto de 2024

Beste Romy,
Graag gedaan, wij hebben ook zoveel keuze.
Veel plezier met de tas

Leuke tassen

Leuke tassen, snelle levering

12 de septiembre de 2024

Respuesta de New Rebels

Dank voor de 5 sterren review :-)
Team New Rebels

Super service!!

Mijn dochter heeft voor de 2e x haar rits kapot van haar schoolrugzak. De 1e keer werd er meteen dezelfde tas opgestuurd! Nu werd er zelfs gevraagd of ze misschien een ander model of kleurtje wilde! Echt een super service!

14 de septiembre de 2024

Respuesta de New Rebels

Beste Sandra, Graag gedaan! veel plezier met de nieuwe tas :-)

Super geregeld

Super geregeld. Wat miste in de bestelling heel snel opgelost.

10 de septiembre de 2024

Respuesta de New Rebels

Beste John, de Schoentas is onderweg. dank voor de Feedback! groet, Team New Rebels

2 Jahre Resümee

Seit 2 Jahren bin ich glückliche New Rebels Trägerin, die Rucksäcke sind sehr gut verarbeitet, das Innere bleibt selbst bei stark Regen jederzeit trocken.
Die Lieferung war bei jedem sehr schnell und die Ware kam gut verpackt.
Nun aber mein absolutes Highlight:

Ich danke dem Supportteam. Obwohl mein Rucksack etwas aus der Garantie raus war, wurde mir ohne Murren sofort ein neuer zugesandt. Selbst am Wochenende am späten Abend kam noch eine Bestätigungsmail vom Support. Ich danke für die Transparenz und kann diese Marke nur uneingeschränkt empfehlen!

Respuesta de New Rebels

Wir tun alles was wir können um unsere Kunden zufrieden zu stellen!
Viel Spaß mit Ihrer neuen Tasche.
Viele Grüße, Team New Rebels

Top service

Na een paar maanden zat er een scheur in mijn schouderband. Dit heeft New Rebels echt super opgepakt. Goede en vriendelijke service!

Respuesta de New Rebels

Beste Priscilla, fijn om te horen dat het naar tevredenheid opgelost is.

Ik ben super tevreden

Ik ben super tevreden. Mooie multifunctionele tassen, uitgebreid assortiment en lijken duurzaam in gebruik.
Ontzettend snel geleverd en een gemakkelijke bestel- en retourprocedure.

Respuesta de New Rebels

Beste Yolanda, fijn om te horen!
Heel veel plezier met je tas.

groet,
Team New Rebels

Mooi en handig.

De rugzak ziet eruit zoals ik had verwacht. Snelle levering. Of de rugzak waterdicht is, graag ik binnenkort ervaren op IJsland.

30 de agosto de 2024

Respuesta de New Rebels

Bedankt voor de leuke review, heel veel plezier op Ijsland ! Groet, Team New-Rebels

Super goede service!

Super goede service!

Na een mailtje over een defecte bevestiging van de fietstas aan de bagage drager, dezelfde dag nog een nieuwe tas belooft en een dag later verzonden. Oude tas hoeft niet retour, dus geen gedoe met verzenden. Dat is pas een goede service, al vervelend genoeg dat er iets defect is, dan zit je niet te wachten op eindeloze discussies over wel geen garantie.

John.

28 de agosto de 2024

Respuesta de New Rebels

Beste John, en zo hoort het ook, is er een probleem dan moet dat gewoon makkelijk op te lossen zijn. veel fietsplezier!

Blij

Ben er super blij mee,zit er precies uit zoals het plaatje.alleen voor de eerste keer gaan de ritsen lastig maar daarna gaat het wel

9 de mayo de 2024

Respuesta de New Rebels

Beste Liana, goed om te horen dat de tas bevalt, veel plezier met de tas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.