2,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anlitade Nextflytt i samband med min flytt och är väldigt nöjd.

Anlitade Nextflytt i samband med min flytt och är väldigt nöjd.
Jag hade mycket omkring mig just då med jobb, packning och allt praktiskt som följer med en flytt, så det var en stor lättnad att få hjälp med både flytten och städningen. Kontakten innan fungerade bra, de var trevliga, tydliga och lätta att kommunicera med.
På flyttdagen kom de i tid och arbetade lugnt och effektivt. Allt kändes välorganiserat och mina saker hanterades försiktigt. Det märktes att de hade rutin och visste vad de gjorde, vilket gjorde hela processen mycket mindre stressig för mig.
Jag uppskattade också att de tog ett stort ansvar och var pålitliga genom hela flytten. Det gjorde att jag kunde fokusera på jobbet och annat som behövde ordnas samtidigt.
Flyttstädningen blev också väldigt bra. Lägenheten lämnades ren och fräsch, och allt såg ordentligt gjort ut.
Sammanfattningsvis hade jag en väldigt bra upplevelse med Nextflytt. För mig gjorde de en stressig flytt betydligt smidigare, och jag skulle absolut kunna anlita dem igen.

13 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rekommenderar varmt Nextflytt som…

Rekommenderar varmt Nextflytt som flyttföretag!

Jag har aldrig anlitat en flyttfirma tidigare, men som tur var hamnade jag hos Nextflytt – och det kunde inte ha gått bättre. De var trevliga och professionella redan från första samtalet.

Killarna var helt enkelt fantastiska! Det visade sig bli betydligt mer saker att flytta än vad jag hade räknat med, men de tog det med ro och körde på tills allt var klart utan ett enda klagomål eller sur min.

Nextflytt kommer jag att rekommendera till alla mina vänner och grannar utan att tveka!

2 de abril de 2026

Rekommenderas ej

Tacksam att de kunde ta en flyttstädning med väldigt kort varsel. Själva städningen var också bra utförd.

Men skulle inte rekommendera firman till någon. Betalning krävdes via Swish innan städningen ens hade utförts. Personen jag hade kontakt med (som jag antar är ägaren) ringde och krävde omedelbar betalning och var mycket påträngande. Sa att de inte skulle slutföra städningen om jag inte betalade direkt.

Jag fick dessutom själv jaga information via SMS och telefon för att få veta när städningen var klar. Och trots upprepade påminnelser under flera veckor har jag fortfarande inte fått något kvitto.

Ger extremt oseriöst intryck, rekommenderas ej!!

22 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Boka inte nextflytt tar inte saken på…

Boka inte nextflytt tar inte saken på allvar jag skulle flytta mellan Stockholm till Visby .Kommer försent missar båten så det blev väldigt dyrt för mig och riktigt otrevligt var flyttfirman hotade mig med ett polis anmäla mig och att jag skulle swisha mitt i natten och att dom skulle dumpa mina saker i Nynäshamn. Och inget kvitto.

22 de enero de 2026

VARNING!

VARNING!! Bokade flytt, verkade smidigt då de kunde hjälpa mig redan nästa dag. Ville ha betalt medan flytten pågick, då var priset på det dubbla än vad som var överenskommet. Det skulle swishas med omedelbar verkan fick vi reda på mitt under flytten annars skulle flytten avbrytas med mina möbler och tillhörigheter i deras bil. Innan flytten var färdig lämpade de av det sista nere vid porten i ett flervåningshus och drog. Skällde ut mig på telefon och slängde på luren.
En av flyttgubbarna blev sjuk mitt i flyttarbetet och avvek, fick betala för tiden den andra satt och väntade på en kompis som skulle ställa upp istället. Repor och skadade möbler och de har fortfarande inte hämtat upp kartonger som de lämnat. Möbler, textiler och madrasser osv plastades inte in och drogs på marken.
Riktiga skojare! VARNING!

15 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde storstädning med fönsterputs…

Beställde storstädning med fönsterputs av företaget då jag inte hittade något annat företag som kunde med kort varsel. Städningen var helt okej, men städarna missade bl.a. att putsa vissa fönster vilket var en stor del av anledningen till att jag bokade städning. Företaget ville att jag skulle betala innan städningen var utförd vilket jag gjorde. När jag påpekade missarna i städningen efter den var genomförd och frågade om det därför gick att få tillbaka en del av totalbeloppet slutade företaget att svara.

Sammantaget var städningen helt okej men företaget och dess bemötande känns inte seriöst varför jag inte kommer att anlita företaget igen och inte heller rekommenderar någon annan att göra det.

19 de marzo de 2026

Personalen var fantastisk

Personalen var fantastisk. Men deras arbetsgivare var otrevlig. Efter flytten var jag tvungen att lämna nycklarna. Han ringde mig 10 gånger för att sätta in pengarna. Jag förklarade att jag inte kunde stanna bilen och var tvungen att vänta 10 minuter. Han fortsatte ringa och höll nästan på att hota mig. Och ett väldigt dyrt företag. Mitt råd: håll dig borta

7 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är väldigt nöjd med flyttfirman

Jag är väldigt nöjd med flyttfirman. De var tydliga i sin kommunikation, höll vad de lovade och var dessutom mycket flexibla utifrån mina behov. Flytten gick smidigt och professionellt till. Kan varmt rekommendera dem!

18 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag bokade med Nextflytt idag eftersom…

Jag bokade med Nextflytt idag eftersom flyttfirman jag tidigare hade anlitat avbokade i sista minuten. Jag är oerhört tacksam över att de kunde hjälpa mig samma dag som jag kontaktade dem.

Allt gick smidigt – från kundservice till själva utförandet. Jag rekommenderar verkligen Nextflytt till alla som behöver hjälp med flytt.

28 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Värsta flytt företaget någonsin!

Värsta flytt företaget någonsin!
Hade flytt bokat till kl 09:00 ingen som kommer, ringer till dom, inget svar, satt o väntade i telefon i 40min, åkte till deras adress i farsta, bostadsområde, inget kontor ingenting.
Sen ringer dom och är påväg, 30min sena, men dyker upp, dom har varken pirra eller någonting, så allt lyfts för hand så det går OTROLIGT sakta, sen blev det helt plötsligt fullt i deras cirkle k lastbil dom hyrt, så då ska dom helt plötsligt åka två rundor, sen tar dom extra betalt för timmar dom inte ens gjort ett något! VI hjälpte till att flytta hälften, så man betalar 5000kr+ för att ha en lastbil!

Mitt råd, använd er INTE av detta företag!
Ni kommer inte bli nöjda, bara stressade, trötta och förbannade om ni använder er av dom.

ALDRIG NEXTFLYTT AB USCH VILKEN DÅLIG SERVICE!!

28 de febrero de 2026

Nextflytt AB - Oärlig, fruktansvärd service

Recension av Nextflytt AB - Flyttstädning

Vi anlitade Nextflytt AB för en flyttstädningstjänst och hade tyvärr en mycket besvikande upplevelse.

När städningen var nästan klar kontaktade David, som verkar leda verksamheten, oss och hävdade att flera områden var "extra smutsiga" och skulle kräva extra avgifter. De exempel han gav inkluderade köksskåp och området bakom kylskåpet.

Problemet är att dessa är standardområden som förväntas städas som en del av en vanlig flyttstädningstjänst. Dessutom hade vi redan dammsugit hela huset själva innan städteamet anlände, inklusive bakom kylskåpet. Området var inte ovanligt smutsigt och motiverade verkligen inte att betecknas som en "extra" uppgift.

Under samtalet listades fler punkter som motivering för extra avgifter - återigen, alla som faller under vad de flesta rimligen skulle förvänta sig ska inkluderas i en flyttstädning. Samtalet kändes oprofessionellt och konfronterande snarare än transparent och kundfokuserat.

Det var frustrerande att presenteras med oväntade extra avgifter för vad som borde vara rutinmässiga delar av tjänsten. Om ett företag annonserar flyttstädning ska kunderna inte behöva förhandla om eller försvara standardomfattningen av den tjänsten i efterhand.

Baserat på denna erfarenhet skulle vi inte anlita detta företag igen. Skulle rekommendera att undvika Nextflytt AB.
During the call, more items were listed as justification for additional fees - again, all of which fall under what most people would reasonably expect to be included in a move-out cleaning. The conversation felt unprofessional and confrontational rather than transparent and customer-focused.

It was frustrating to be presented with unexpected extra charges for what should be routine elements of the service. If a company advertises move-out cleaning, customers should not have to negotiate or defend the standard scope of that service afterward.

Based on this experience, we would not use this company again. Would recommend avoiding Nextflytt AB.

14 de febrero de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.