Rigtig god service, dog var levering lidt længere end forventet. Det skal siges at det var nogle populære sko jeg bestilte - derfor den lidt længere leveringstid. Mangler dog et telefonnummer til firm... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bedste oplevelse⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg bestilte i torsdags nogle Nike Jordans, som kom allerede fredag. Jeg oplevede at den model jeg købte vare dyrere på andre webshops - så det mega fedt at skoen var så... Ver más
Kan klart anbefale Nextpair, kundeservicen er helt i top og de svare så hurtigt på Instagram, hvis du har spørgsmål og er altid klar til at hjælpe. Fik selv bestilt et par sko i en forkert størrelse... Ver más
Mine sneaks blev afsendt efter 10 hverdage som lovet, og de nåede hurtigt frem med GLS dagen efter. Det eneste der kunne blive bedre ville være en update undervejs - 10 hverdage er nemlig længe at ven... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi har et stort udvalg af eftertragtede og eksklusive sneakers som ellers er udsolgt på verdensplan. Du kan forvente hurtig levering, konkurrencedygtige priser og en service i top! ✓
Información de contacto
Olesvej, 2950, Vedbæk, Dinamarca
- 47832085
- nextpair.contact@gmail.com
- nextpair.dk
rigtig god service og hurtig levering
Fin service.
10 ud af 10 for fede sneakers
Så fede sko, hurtig levering og god service.
Bestilte derfra d. 2 december og modtog 4 dage efter.
Skoene var som forventet, helt vildt fede. Ikke sidste gang jeg handler hos nextpair 😁
Virkelig god service
Virkelig god service, fik mine produkter hurtigt. Meget glad for mit nyeste købe.
Anbefaling her fra:))
Super godt
Købte en par jordans, de kom helt perfekte. Anbefalder at købe fra nextpair, og det er sikkert at det ikke er sidste gang jeg handler her.

Respuesta de Nextpair
Great place to sell shoes
Great contact and prices. Would recommend if you want to get rid of your pairs for a fair price!
Super og nem handel
Mega fed service man får
Mega fed service man får, der går heldigvis ikke så lang tid før man får skoen.
Kan klart anbefale at handle hos nextpair

Respuesta de Nextpair
God service og hurtig levering af lækre sko
En god oplevelse at handle hos Nextpair, hvor Oliver stod for super god service. Derudover hurtig levering af sko der lever helt op til forventningerne👍☺️
Anbefalesværdigt!!!
Rigtig flink gut, har handlet med ham flere gange og alt er gået som det skulle alle gange. Next Pair kan klar anbefales!
God service og hurtig levering
God service, hurtig levering
Købte et par sneakers til rigtig god pris. Fik dem hurtigt efter købet
Jeg var lidt skeptisk
Jeg var lidt skeptisk, da jeg ikke havde hørt om hjemmesiden før og der var ikke såå mange anmeldelser igen.
Men jeg tog chancen og bestilte et par Jordans. De kom så til, at navngive mig “Mikkel” i stedet for “Mille” men det skrev de og meddelte samt beklagede. Der gik ikke forfærdelig mange dage, før jeg fik pakken.
I mine Jordans stod der “made in Vietnam” hvilket gav mig lidt sved på panden. Men jeg googlede det og det er ikke ensbetydende med, at de er fake.
Jeg er fuldt ud tilfreds med skoene
Jeg er fuldt ud tilfreds med skoene - de passer perfekt og er mega pæne! Servicen var i top klasse. Levering var også ret hurtig, hvilket kun er godt. Mange tak.
Mvh Isabella
Falske priser:(
Bestilte et par jordan 1 low i pine green for to dage siden. Har nu fået en besked om at mine penge er blevet sendt retur og at købet er annulleret. Efter så at gå ind på hjemmesiden igen kan jeg så se at de har sat skoene en del op i pris så jeg ikke har mulighed for at købe dem igen. Synes det er dårlig marketing at signalere falske priser, og er sgu lidt utilfreds må jeg være ærlig at indrømme.
God kundeservice
Kundeservicen var god. Betalingen var nem og fragten var billig. Selve skoene er også i perfekt tilstand. Alt var perfekt, lige undtagen at fragten tog omkring 9 dage. Men jeg er stadig rigtig glad og tilfreds med købet:-)
Lige som det skulle være
Lækkert
Lækkert
Varen kom til forventede tid, de svarede på alle spørgsmål hurtig.
Søde og servicemindede
Søde og servicemindede. Til trods for leveranceproblemer, så var de kommunikerende og i dialog hele vejen igennem. Skoene levede fuldt ud op til forventningerne.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.