Valorada con 5 estrellas sobre 5

Product en kleur zoals op webshop, snelle levering. Ben heel blij met de betrouwbaarheid van NB. (Heb bij de concurrent helaas wel eens anders ervaren). Ik ben dan ook een tevreden klant en blijf jull... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De hijabs werden heel snel verzonden. Ik vind de kleuren echt prachtig en de stof is ontzettend zacht. Ideaal voor de lente/zomer. 1 hijab had een kleine beschadiging en nadat ik contact had opgenomen... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Zo op het oog leken de instant mooi ,maar ik had ze gewassen om te dragen en al na 1 keer wassen zie je dat het waardeloos is de stof Voor die prijs is het een teleurstelling Dan maar liever op d... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zó ontzettend blij met de bamboo sjaals. Eindelijk hoofddoeken die lekker zitten, luchtig en niet zwaar op het hoofd. Ik heb inmiddels bijna alle kleuren binnen en wacht op nieuwe kleuren!

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios de moda

Escrito por la empresa

Bij Nisaboutique staat comfort en kwaliteit centraal. Onze hijabs zijn gemaakt van luxe materiaal dat zacht aanvoelt op de huid, waardoor je ze de hele dag met plezier kunt dragen. We bieden een breed scala aan kleuren, zodat je altijd de perfecte hoofddoek kunt vinden die bij jouw stijl en gelegenheid past. Met de duurzaamheid van onze producten ben je verzekerd van een waardevolle investering in je garderobe. Ervaar de ultieme combinatie van stijl, comfort en kwaliteit met onze unieke collectie hoofddoeken.

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

İk ben erg blıj met bambo jersey sjaals…

İk ben erg blıj met bambo jersey sjaals heb alle kleuren nu

19 de diciembre de 2025

Beste Sultan,

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met de bamboo hijabs. We hopen je weer blij te maken met de nieuwe collectie!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering! Maysa instant hijab zitten zo lekker het glijdt niet af en de stof is echt een top kwaliteit! En Ze is heel vriendelijk en behulpzaam♥️

30 de diciembre de 2025

Beste Asena,

Wat leuk om te horen dat je Maysa instant hijab je erg bevalt🥰
Bedankt voor je positieve feedback!

Fijne en kwalitatieve sjaals

Vandaag weer mijn bestelling ontvangen. Snelle service !!!
Ben erg tevreden over de hoofddoeken !! Ik draag alleen nog maar de sjaals van NisaBoutique !!!

26 de noviembre de 2025

Beste Serife,

Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met de service van Nisaboutique😍 Heel veel draagplezier gewenst🩷

Top service met kwaliteit

De bestelling was volgende dag geleverd. De kwaliteit van de hijab is top.
Super 🙂.
Bedankt

10 de noviembre de 2025

Beste Asmaa,

Leuk om te horen dat je tevreden bent met de service en de kwaliteit van de hijab🥰
Bedankt voor je review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bestelling had ik snel in huis

De bestelling had ik snel in huis. Nerjes ingepakt en mooie instant hijabs.

12 de noviembre de 2025

Beste Nour,

Wat fijn om te horen! We waarderen je review enorm. Heel veel plezier met de Instant hijabs van Nisaboutique!

Super snel verzonden

Super snel verzonden! Klantenservice is goed bereikbaar en kwalitatief goede hoofddoeken.

8 de noviembre de 2025

Beste,

Bedankt voor je positieve review!
Wat leuk om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad met Nisboutique! Heel veel plezier met de hijabs!

Team Nisaboutiue

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit en betaalbare webshop

Goede kwaliteit en betaalbare webshop.
Ik had vragen over het product voordat ik het wou bestellen. Ik kreeg makkelijk en heel snel antwoord met foto's. De volgende dag had ik gelijk mijn bestelling in huis.

25 de octubre de 2025

Hoi Karima,

Wat leuk om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad met Nisaboutique. Bedankt voor je bijdrage🩷

Heerlijke bamboo sjaals!!

11 de octubre de 2025

Hoi Roumaysae,

Wat fijn om te horen dat je blij bent met de Bamboo hijabs🥰 Als onze hijabs worden met zorg en aandacht geselecteerd. Bedankt voor je positieve feedback!

Fijnste bamboo hoofddoeken!

Fijnste bamboo hoofddoeken!! Ik heb ze van veel verschillende merken. Maar die van nisaboutique zijn verreweg de fijnste! Ook na regelmatig wassen zijn ze nog super mooi.

10 de agosto de 2025

Hoi Danielle,

Heel erg fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze Bamboo hijabs🩷 Bedankt voor je positieve bijdrage!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helemaal blij met de prijs en kwaliteit…

Helemaal blij met de prijs en kwaliteit van de sjaals die ik heb besteld!

2 de septiembre de 2025

Hoi Fatima,

Wat leuk om te horen dat je erg tevreden bent met de prijs en kwaliteit van onze producten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over de bamboo hijabs

Zeer tevreden over de bamboo hijabs. Perfecte maat en dikte/lengte. En een eerlijke prijs. Ik heb er al 6 van Nisaboutique en ik raad het iedereen aan. Blijft ook mooi na het wassen.

8 de septiembre de 2025

Hoi Jamila,

Wat leuk om te horen! We zijn erg trots op onze producten en dit soort reviews doen ons dan ook erg goed.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had eerder al besteld bij jullie was al…

Had eerder al besteld bij jullie was al tevreden laatst weer besteld kwaliteit is top ben heel blij.

29 de agosto de 2025

Hoi,

Wat leuk om te horen! Bedankt voor de positieve feedback! Heel veel plezier met de hijabs van Nisaboutique💕

Goede prijskwaliteit verhouding

Goede prijskwaliteit verhouding, snelle levering. Top geregeld! Zodra de nieuwe herfst kleuren instant hijabs er weer zijn, zal ik weer bestellen

1 de septiembre de 2025

Hi Nesrine,

Bedankt voor je positieve review. We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en service die we bieden. De nieuwe kleuren komen binnenkort online🔥

Superfijne producten

Superfijne producten. Goede service.
De hoofddoeken zijn perfect.

30 de agosto de 2025

Hi Lisa,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten en de goede service.

Team Nisaboutique.nl

Fijne kwaliteit

Fijne kwaliteit, prima service

25 de agosto de 2025

Beste Sarah,

Bedankt voor je positieve feedback!
Heel veel plezier met je aankoop.

Nisaboutique.nl

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De hoofdoek is snel geleverd

De hoofdoek is snel geleverd. De kleur is mooi maar de stof valt erg tegen helaas. Ik wou graag een echte katoenen stof voor de zomer maar helaas is de stof warm en niet soepel hoe die eruit ziet in de foto's. Het is geen katoen hoe dat in de site staat. Ik ben teleurgesteld.

1 de julio de 2025

Beste Fatima,

Wat jammer van je slechte ervaring met Nisaboutique. Ik zie dat je de cotton jazz hebt besteld en dat is echt een luchtige, katoenen hijab. Op de website hebben we meerdere katoenen hijabs. Als je ons een bericht had gestuurd hadden we je kunnen helpen met het vinden van de juiste hijab. We bieden altijd gratis retour en geld terug optie aan als je ontevreden bent met je bestelling.

Netjes verpakt snel verzonden

Netjes verpakt snel verzonden, en een cadeau gekregen🤗 Dankje Nisaboutique!

1 de julio de 2025

Hi,

Bedankt voor je positieve bericht!🥰

Team, Nisaboutique

Top!

Al twee keer besteld. Goede, kwalitatieve en snelle service

11 de junio de 2025

Respuesta de Nisaboutique

Hoi Serife, leuk om te horen dat je blij bent met kwaliteit van onze producten en de snelle service!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.