18/04 Weeral trein gemist naar Antwerpen door 1 minuut vertraging uit Londerzeel... en vroeger vertrek van de trein naar Antwerpen. Volgende trein al aangekondigd met 10 minuten vertraging. Lesj... Ver más
Zeer onvriendelijk en.onbetrouwbaar bedrijf. Geeft duidelijk misleidende info aan de reiziger en wilt dat je een nieuw ticket boekt op een zeer onvriendelijke toon. Als je zegt dat de NS niet zo werk... Ver más
Gisteren reisden we van Gent-Sint-Pieters naar Brussel-Zuid, maar door problemen met de sporen en treinen liep het allemaal wat chaotisch. Op het perron zagen we een trein aankomen waarop Brussel... Ver más
De sites om een alternatief abonnement uit te leggen zijn zeer onduidelijk en verwarrend. Het is chaotisch uitgelegd! Ik heb een standaard 1ste klas maand abonnement van 280€ heen en terug elke d... Ver más
Información sobre la empresa
Egoïstisch bedrijf met lui personeel
Sommige mensen hun job is TE belangrijk om zomaar niet te komen opdagen. Dat nachtwerkers in de zorg voortdurend onder stress moeten staan omdat nmbs meestal niet eens voor vervangbussen zorgt is ONAANVAARDBAAR! NMBS personeel en de leidinggevende in dat bedrijf zijn dikke egoisten.
Wervik-Kortrijk 9/03/2026
In de ochtend van 9maart van wervik naar Kortrijk om 8u30 had de trein al maar 3 rijtuigen, de trein zat helemaal vol. Als commentaar van de conducteur kregen we ‘jullie mogen al blij zijn dat de trein rijd’. Sorry maar dat is echt geen gepaste commentaar, ik betaal voor mijn abbonement om met de trein te reizen, dus ik moet ook nog betalen voor stakingen of wat???!! De conducteur duwt ook om te passeren ipv vriendelijk te vragen of ze door kan.
DIT KAN ECHT NIET
pfff onvriendelijkheid
Vertragingen en afschaffing
Mijn vriendin neemt elke werkdag de trein van 07.33h in Beveren Waas van Gent naar Antwerpen.
Hoeveel keer deze al niet is afgeschaft is schandalig!
Begint steeds met een kleine vertraging die steeds oploopt om dan uiteindelijk de trein af te schaffen.
Panne app resulteert in gemiste trein
Dus, we willen de trein nemen, op de app staat er dat hun payments niet werken. Toch geprobeerd en inderdaad, het werkt niet.. we staan aan het station een ticketje te kopen maar de automaat werkt niet geweldig mee, de tijd begint te dringen, gelukkig zag de conducteur ons en ging alles wel goed komen. Ik hoor het signaal van sluiten deuren, ik kijk om terwijl ik het ticketje uit de automaat neem en kijk de conducteur aan in de ogen en roep “STOP, ik ben daar!”. Tevergeefs sluit hij de deuren voor onze neus, we staan nog een minuut op de knop te drukken om de deuren te openen maar dit ging natuurlijk miet meer.
Lang verhaal kort: weermaals een top ervaring met de NMBS en een ticketje voor de vuilbak.
10 ritten kaarten afgeschaft
10 ritten kaarten afgeschaft. Nu is de trein veel te duur geworden. Heb ook weer geen zitplaats. Ok, dit was dan mijn laatste rit. Ik ga volgende week weer met de auto 👍
Verloren voorwerp snel terug gevonden
Ik was mijn trolley vergeten op de trein. Nadat ik het online formulier had ingevuld, ben ik toch even terug gegaan naar Antwerpen-Centraal. Aan het locket waren ze heel behulpzaam: ze hebben de conducteur gebeld met de vraag even te gaan kijken in de wagon. Hoewel de conducteur mijn trolley niet onmiddellijk vond, ging ze wel haar ogen open houden.
Toen ik later de dag bij de verloren voorwerpen ging informeren, was mijn trolley daar inderdaad binnengebracht.
Het was een stressvolle dag, maar het personeel van de NMBS heeft me goed en vriendelijk geholpen.
De grap van de stiltezone
Volgens mij is "stiltezone" een misplaatste grap van de NMBS. "Laten we de reizigers nog wat extra valse hoop geven. We noemen het "stiltezone", maar maken het super luidruchtig.
Enkel problemen, niets positief
Dagelijks vertragingen, afgeschafte treinen, afgeschafte haltes, gemiste connecties, veel te dure tickets, slechte of zelf geen communicatie bij problemen,…wat jullie wel goed kunnen: staken en de verkeerde mensen treffen.
Als het goed is mag het ook gezegd…
Als het goed is mag het ook gezegd worden, door een onoplettendheid iets vergeten op de trein, formulier online ingevuld, nog geen week later kreeg ik reeds telefoon dat het object gevonden was en dat ik het kon ophalen. Dikke merci voor Nathalie van station Hasselt voor het telefoontje en het sympathieke contact bij het afhalen .
De trein was erg koud
De trein was erg koud, waardoor de reis niet aangenaam was!!!
NMBS IS EEN RAMP!!
Wat een ongelooflijk slechte service bij de NMBS. Treinen die constant vertraging hebben, last-minute afschaffingen zonder duidelijke communicatie en overvolle wagons waar je amper kan staan. Voor de prijs die je betaalt, mag je toch op zijn minst verwachten dat de trein op tijd rijdt en dat er correcte informatie wordt gegeven. Het lijkt alsof de klant totaal geen prioriteit is. Elke dag opnieuw stress om op tijd op het werk of op school te geraken. Echt teleurstellend en frustrerend. NMBS moet dringend werk maken van stiptheid, communicatie en respect voor haar reizigers.NMBS IS EEN RAMP!
Meer dan teleurstellend
Normaal niet de type die sterren geeft, maar dit gaat te ver. Hoe kunnen jullie nooit op tijd zijn? NOOIT, geen enkele keer?
Iedereen klaagt over het spoor maar ik niet
Iedereen klaagt over het spoor, en natuurlijk trekken treinen en stations de uitwassen van de samenleving aan, maar al bij al vallen de vertragingen mee, zijn de prijzen redelijk, en de conducteurs vriendelijk. Dat mag ook eens gezegd worden.
Niet aangeraden
Het verbaast mij dak geen 0 sterren mag geven ma bon zo is het nu eenmaal.
Ik had al 30 min vertraging omwille van “technische problemen”. Begrijp dan mijn frustratie wanneer mijn trein ook niet aan mijn halte stopt. Dat betekent weer de trein nemen in de andere richting. Tussen de vele stakingen, de blijvende vetragingen en de toenemende onveiligheid in de stations weet ik niet welke van deze het ergste is. Ze blijven maar ecologische transportmiddelen promoten, omdat het “beter is voor de planeet”, maar als ik een ticket betaal dan verwacht ik een uitstekende service. Ik ben altijd teleurgesteld in de nmbs en ze durfen dan ook nog de prijzen te verhogen. tssss nmbs = niet aan te raden. Kga liever te voet, met de auto of met de fiets, maar in ieder geval weet ik dat deze 1000% betrouwbaarder zijn dat de NMBS
Een fijne dag aan jullie allemaal
NMBS zijn clowns!
Al enkele treinen genomen van de nmbs, en geen enkele zal als goede herinnering achterblijven. De treinen (als ze eens rijden door de vrijwel dagelijkse stakingen!!!) zijn smerig en ouderwets. Heb al vele malen gehad dat ik 20 minuten langer moest wachten op de trein, en nu de trein dan eindelijk eens op tijd was, sloten ze de deuren 2 minuten voor de aangegeven tijd, schaamtelijk!!! Ik pendel vaak van Amsterdam naar Antwerpen en terug, deze is bij vertrek uit Amsterdam altijd optijd, maar op de een of andere manier vertraagt de trein vanaf we toekomen in België, schandalig!! Binnenkort is het nog voordeliger om op handen en voeten naar Amsterdam te gaan!!!
Schijt service
Schijt service. Ik wil gewoon vragen om mn verloren voorwerp terug te brengen naar een depot, wil een formulier invullen en het brengt me naar een ai chatbot nie me niets helpt. Zegt heletijd ewoon datchij het spoor even kwijt is. 0 mogelijkheid om met echte mensen te sturen. Ze bellen me dan maa rhet is met een anoniem nummer dus ik kan niet terugbellen.
Ik gebruik 1 keer per week de trein en…
Ik gebruik 1 keer per week de trein en nog nooit is er niks misgelopen.
Sinds half december hebben we beiden…
Sinds half december hebben we beiden een trein plus abonnement genomen.
Morgen dagje Brugge, voor Harry Potter in concert. Zou de tweede keer zijn, dat we der gebruik van maken.
Kan weer zelf rijden, door jullie vele stakingen!
Top boord personeel
Zware rit, vertraging, minder wagons, overvol... maar helemaal goedgemaakt door de conducteur. Een super people manager. Jonge gast, west vlaming, rit van bxl naar Sint-Truiden op 16 januari, trein van rond 19u. Feliciteer en bedank die man voor mij aub. Uitstekende boord controle 💪🏻
Más información sobre otros tipos de reseñas.