Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag köpte nyligen pop-up tälten samt liggmadrassen med inbyggd pump. Funkade jättebra! Regnade dessutom på nattten men jag vaknade upp torr. Kan tilläggas att madrassen kändes hård. Hårdare än min... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte ett popup tält express. Men när jag sen skulle andvända det så satt inte alla pinnar fast och dragkedjan va ej brukbar. Reklamerade det fick tillbaka att jag själv skulle sätta tillbaka pinnen o... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt snabb leverans, beställde på fm fick varorna dagen efter. Köpte två ministolar o två madrasser. Har inte testa ute än men provat hemma och känns som verkligt bra kvalitet på grejerna. Stolarn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick min luftmadrass från Nödliv men den va trasig tappade luft kontakta nödliv och sån otroligt bra bemötande och fick ny madrass på 3 dagar

1. Tienda de ropa y equipos para actividades al aire libre

Escrito por la empresa

Allt För Äventyraren Utforska vårt breda utbud av högkvalitativa produkter, perfekt anpassade för den passionerade äventyraren och campingentusiasten. Allt du behöver för ditt nästa utomhusäventyr finns här!

4,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,5

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Levererade inte allt som jag beställde

Levererade inte allt som jag beställde. Har inte fått svar än varför. Beställningen utfördes 7 dec-23. Skickade en förfrågan den 9 jan. Idag 23 jan o inget svar???????

5 de enero de 2024
Logotipo de Nödlivet Halland AB

Respuesta de Nödlivet Halland AB

Vi beklagar djupt de problem du upplevt med din beställning och den försenade responsen på din förfrågan. Det är absolut inte den standard vi strävar efter, och vi förstår helt hur frustrerande denna situation måste vara för dig.

Vad jag kan se har vi svarat dig två gången men det kan vara lätt att det hamnar i "Skräppost".

För bättre leveranstider på 1-3 dagar har vi öppnat lager i Sverige nu i Februrari för att avsevärt korta ner leveranstiderna och förbättra tillgängligheten av våra produkter.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Undvik att handla från nödlivet leveranstid på…

Dåligt företag som har leveranstid på flera månader och dåligt kvalitet. Handla inte där.

5 de diciembre de 2023
Logotipo de Nödlivet Halland AB

Respuesta de Nödlivet Halland AB

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi förstår din frustration över de långa leveranstiderna och kvalitetsproblemen du upplevt.

I linje med detta har vi nyligen öppnat lager i Sverige för att avsevärt korta ner leveranstiderna och förbättra tillgängligheten av våra produkter.

Vi tar dina synpunkter på största allvar och ser dem som en möjlighet att växa och förbättra oss. Tack för att du hjälper oss att bli bättre. Att bygga ett starkt och pålitligt varumärke är centralt för oss, och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra alla aspekter av vår verksamhet.

Om det finns något mer specifikt du skulle vilja diskutera eller har ytterligare feedback, tveka inte att kontakta oss direkt.

Tveksam returpolicy

Jag hade tyvärr inte sett betygen på Trustpilot innan jag beställde från Nödlivet. Utifrån de betyg deras varor har fått av andra konsumenter kommer jag att returnera den produkt jag har beställt trots att jag själv måste stå för returfrakten OCH betala 200kr i "hanteringsavgift" vilket bara det känns oseriöst.

12 de octubre de 2023

Undvik detta företag!

Står tydligt på hemsidan att de skickar 24-48 timmar efter lagd beställning. Det du inte fått veta är att det tar minst 3 veckor att beställa det från deras ”leverantör”.
Du köper nåt och tror det kommer leveras liksom det mesta annat man beställer. Nu har det nästan gått en månad och jag har ändå inte fått hela min beställning.
Inte värt att handla när en själv kan beställa från Kina med lika lång leveranstid.

Kundservicen är värdelös och oseriös.

17 de julio de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.