La empresa ha respondido
Hurtig behandling af ordre, selvom jeg fik indgraveret tekst. Knivene som jeg har købt en del af, er virkelig god kvalitet. Jeg giver min bedste anbefaling af virksomheden. Især den hurtige meddelelse... Ver más
La empresa ha respondido
Nordbirk var hurtige og hjælpsomme med at at svare på mine spørgsmål inden mit køb. Knivene kom dagen efter at jeg bestilte. Knivene er virkelig flotte og skarpe. Dem skal jeg nok blive glad for... Ver más
La empresa ha respondido
Efter at have kigget på forskellige knivsæt og prøvet andre, købte jeg endelig dette køkkenknivsæt, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Disse knive overgår virkelig mine forventninger og mere ti... Ver más
La empresa ha respondido
Velkommen til Nordbirk på Trustpilot! 🌟 Hos os er kundeservice og tillid prioriteret højt. Vi leverer produkter af høj kvalitet og imødekommer vores kunders behov med hurtig og effektiv service. Vores engagement i kundetilfredshed og et produktudvalg i høj kvalitet er hjørnestenene i vores brand. 😊💙
Blomstermarken 3, 3450, Allerød, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Nordbirk
Kan godt lide designet på kniven, og så er den virkeligt skarp. Så pas godt på fingrerne.

Respuesta de Nordbirk
Hurtig levering af flotte og lækre knive, som alle er leveret med en flot indgravering som ønsket.
Alle knivene er nu også afprøvet og de lever alle op til min forventning.

Respuesta de Nordbirk
Har længe kigget efter nye knive af høj kvalitet, lækkert design og høj HrC (hårdhed). Fandt Nordbirk, bestilte det "store sæt" og fik dem leveret personligt samme dag (bor åbenbart i samme by som Nordbirk 😊) - tusind tak for hurtig og personlig levering og nogle super skarpe knive med godt greb 🙏

Respuesta de Nordbirk
Har længe ledt efter et sæt knive i top-kvalitet og her var de. Hurtig levering og god service!

Respuesta de Nordbirk
Jeg er blevet rigtig glad for den japanske kokkekniv som blev leveret hurtigt. Næste køb er udbenerkniven

Respuesta de Nordbirk
Hvis du ønsker kvalitet og smukt design for alle pengene kommer du ikke udenom Nordbirk.
Virkelig et fund til en skarp pris, og kundeservicen helt i top.

Respuesta de Nordbirk
Jeg var overrasket over den gode kvalitet som kniven har, specielt til prisen!!

God og hurtig service.
Knivene er virkelig gode at holde ved og super skarpe.

Respuesta de Nordbirk
Knivene er virkelig flotte og skarpe. Dem skal jeg nok blive glad for i mange år fremover☺
De varmeste anbefalinger herfra!